سایراخبار فناوری

Dimensity 9000 Plus به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی معرفی شد

مدتی پیش بود که شرکت Qualcomm از پردازنده‌ی Snapdragon ۸ Plus به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی در بازار که بر پایه Snapdragon ۸ طراحی و ساخته شده بود، رونمایی کرد.

اکنون هم شرکت MediaTek در اقدامی مشابه، چیپست پرچمدار جدید خود به اسم Dimensity ۹۰۰۰ Plus را معرفی کرده است که بر پایه Dimensity ۹۰۰۰ طراحی و ساخته شده است تا بتواند عنوان قوی ترین پردازنده گوشی موبایل در بازار را از آن خودش کند. لازم است که اشاره کنیم هر دو چیپست Snapdragon ۸ Plus و Dimensity ۹۰۰۰ Plus پردازنده‌های ۴ نانومتری TSMC به شمار می‌روند که از هسته‌های عظیم X2 با حداکثر فرکانس بسیار بالا به میزان ۳.۲ گیگاهرتز برخوردار می‌باشند.

شما می‌توانید برای آگاهی از سایر مشخصات و جزئیات چیپست جدید Dimensity ۹۰۰۰ Plus که به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی معرفی شده است، همچنان در ادامه‌ی این مطلب نیز با ما در مجله اینترنتی گوشی‌پلازامگ همراه بمانید.

چیپست جدید MediaTek Dimensity ۹۰۰۰ Plus یک روز پس از اینکه معرفی و به طور رسمی وارد بازار شد، در دیتابیس امتیازات عملکرد GeekBench ۵ دیده شد که در تست تک هسته‌ی خود موفق به کسب ۱۳۲۲ امتیاز شده است و در تست چند هسته نیز ۴۳۳۱ امتیاز به دست آورده است. اگر بخواهیم این امتیازات را با امتیازاتی که چیپست Snapdragon ۸ Plus در همین تست و در همین پلتفرم به دست آورده بود مقایسه کنیم، مشاهده می‌کنیم که چیپست جدیدتر یعنی MediaTek Dimensity ۹۰۰۰ Plus با تقریبا ۲۰ امتیاز اختلاف، در تست تک هسته و با ۱۳۰ امتیاز در تست چند هسته، بهتر عمل کرده است.

همچنین بخوانید

این امر منجر شده تا در تست GeekBench هم امتیاز بالاتر و رتبه‌ی بهتری به دست بیاورد و به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی که تا به حال برای گوشی‌های موبایل ساخته شده است، شناخته شود. البته، باید توجه داشته باشیم که چیپست MediaTek Dimensity ۹۰۰۰ Plus به تازگی معرفی شده است و هنوز چند روز هم از عمر آن سپری نشده. این یعنی هنوز پتانسیل و فضای بسیار زیادی برای بهینه سازی و توسعه در پیش روی خود دارد. علاوه بر این، چیپستی که بر پایه آن ساخته شده، یعنی Dimensity ۹۰۰۰ هم خودش بازدهی بالای بسیار فوق العاده‌ای دارد.

امتیاز چیپست Dimensity ۹۰۰۰ Plus در تست بنچمارک Geekbench ۵ به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی

از قدرتمندترین و قوی ترین پردازنده گوشی موبایل حال حاضر بازار انتظار می‌رود که برتری‌های زیادی در زمینه عملکرد و بهره‌وری انرژی پایانه‌های تجاری زیادی داشته باشد. در ادامه، از شما دعوت می‌کنیم تا تصویر اسکرین شات منتشر شده از تست بنچمارک این چیپست در پلتفرم Geekbench ۵ را مشاهده کنید:

Dimensity 9000 Plus به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی معرفی شد
تصویر اسکرین شات منتشر شده از تست بنچمارک چیپست mediatek dimensity ۹۰۰۰ plus به عنوان قوی ترین چیپستی که تا به حال برای گوشی های موبایل طراحی و ساخته شده است

مشخصات چیپست Dimensity ۹۰۰۰ Plus که به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی های موبایل معرفی شد

پردازنده‌ی جدید Dimensity ۹۰۰۰ Plus که معماری اصلی آن بر اساس چیپست Dimensity ۹۰۰۰ اولیه طراحی و ساخته شده است، فرکانس هسته‌ی فوق رده بالا و قدرتمند X2 خود را از ۳.۰۵ گیگاهرتز به ۳.۲ گیگاهرتز ارتقاء داده است. این در حالی است که سه هسته‌ی بزرگِ A710s همچنان با فرکانس ۲.۸۵ گیگاهرتز فعالیت می‌کنند و در نهایت، چهار هسته‌ی کوچکِ A510s نیز دارای فرکانس ۱.۸ گیگاهرتزی هستند. طبق ادعا سازندگان این چیپست، این هسته‌ها با این فرکانس قادر هستند عملکرد کلی Dimensity ۹۰۰۰ Plus را به میزان ۵ درصد ارتقاء دهند.

پردازنده گرافیکی یا همان GPU به کار رفته در این چیپست همچنان Mali-G710 است. مقامات رسمی در شرکت MediaTek در این زمینه اظهار کرده‌اند که عملکرد این پردازنده گرافیکی ۱۰ درصد ارتقاء یافته است که منجر به افزایش فرکانس شده است. اما با این حال، اطلاعات و داده خاصی درمورد این موضوع منتشر نکردند. در ادامه، از شما دعوت می‌کنیم تا مشخصات کامل این چیپست که در تصویر زیر قید شده‌اند را مشاهده کنید.

Mali-G710
تصویری از مشخصات رسمی و فنی چیپست mediatek dimensity ۹۰۰۰ plus که به عنوان قوی ترین چیپست برای استفاده در گوشی های موبایل هوشمند طراحی و ساخته شده است

البته، قبل از معرفی این چیپست نیز اطلاعاتی درمورد اولین امتیازات عملکرد آن فاش شده بود که شما می‌توانید از طریق مراجعه به این لینک اطلاعات و جزئیات بیشتری در این زمینه به دست بیاورید.

به غیر از مواردی که به آن‌ها اشاره کردیم، سایر مشخصات چیپست mediatek dimensity ۹۰۰۰ plus که به عنوان قوی ترین پردازنده گوشی های موبایل رونمایی شده است، نسبت به مدل پایه آن، تغییر نکرده است که از این دست، می‌توانیم به حافظه‌ی LPDDR5X با سرعت ۷۵۰۰ مگابایت بر ثانیه، واحد هوش مصنوعی APU ۵۹۰، موتور بازی HyperEngine ۵، فناوری تصویربرداری Imgiq ۷۹۰، فناوری نمایشگر MiraVision ۷۹۰، بیس باند R16 5G (تجمیع سه حامل، سرعت دانلود ۷ گیگابیت بر ثانیه، فناوری صرفه جویی در مصرف انرژی UltraSave ۲) و بسیاری از موارد دیگر اشاره کنیم که در تصویر فوق شرح داده شده‌اند.

البته، از فناوری‌های اتصالات بلوتوث ۵.۳ و همینطور Wi-Fi 6E ۲ × ۲ نیز نباید غافل شد.

عرفان رحیمی صادق

نزدیک به ۸ ساله که کار تولید محتوا رو به عنوان علاقه دنبال می‌کنم و زمینه کاری مورد علاقه خودم رو هم فناوری انتخاب کردم. تماشای فیلم و سریال و گاهی هم گیم، سرگرمی‌های بنده است D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا