اخبار فناوریسامسونگ
موضوعات داغ

گلکسی S22 اولترا سامسونگ معرفی شد

جادوی گلکسی S22 اولترا زیباتر از همیشه

گلکسی S22 اولترا سامسونگ با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسل و پردازنده اسنپ دراگون ۸ نسل ۱ معرفی شد. لحظاتی پیش در رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۲، سامسونگ از پرچمداران سری S خود رونمایی کرد.گل سر سبد رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۲ یعنی گلکسی S22 اولترا با ظاهری جذاب و بدنه شیشه ای از راه رسید. در طی این رویداد سامسونگ از گلکسی S22 و S22 پلاس نیز رونمایی کرد. برخلاف ظاهر تقریباً تکراری گلکسی S22، این گوشی طراحی نو و کاملاً جدیدی را دارد. البته این مدل طراحی را تا حدودی در گلکسی A32 سامسونگ دیده بودیم. شاید به نوعی این شرکت کره ای قصد داشته ما را برای چنین روزی آماده کند.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=”100″]

دسترسی سریع

مشخصات فنی گلکسی S22 اولترا

صفحه نمایش گلکسی S22 اولترا مشابه نسل قبل

دوربین گلکسی S22 اولترا

[/box]

گلکسی S22 اولترا

بیشتر بخوانید

گلکسی S22 اولترا از طراحی کاملاً تخت با اطراف بدون زاویه بهره می برد. یکی از نبوغ سامسونگ استفاده از قلم در این گوشی است. پس از حذف سری نوت از سبد محصولات سامسونگ، حالا قلم معروف S Pen در قدرتمندترین پرچمدار این شرکت قرار دارد. این مورد با توجه به ورود گلکسی زد فولد به بازار کاملاً هوشمندانه به نظر می رسد.

مشخصات فنی گلکسی S22 اولترا

مشخصات فنی

گلکسی S22 اولترا

ابعاد و بدنه

۱۶۳.۳ در ۷۷.۹ در ۸.۹ میلی‌ متر

فرم آلومینیوم، محافظ صفحه از نوع کورنینگ گوریلا گلس ویکتوس پلاس – گوریلا گلس ویکتوس

گواهی ip68 ضد آب

تاریخ معرفی

۲۰ بهمن ۱۴۰۰

وزن

۲۲۹ گرم

صفحه نمایش

۶.۸ اینچ ( ~۹۰.۰۱ درصد از پنل جلو ) – پنل Dynamic AMOLED 2X

رزولوشن ۳۰۸۰ * ۱۴۴۰ ( ~۵۰۰ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی ) – نسبت تصویر ۲۰:۹

نرخ نوسازی ۱۲۰ فریم – +HDR10

کم‌ ترین میزان روشنایی مشخص نیست، بیشترین میزان روشنایی ۱۷۵۰ نیت

پردازنده-سیستم‌عامل

چیپست ۴ نانو متری اسنپ‌ دراگون ۸ نسل 1 ( Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen1 )

چیپست ۴ نانو متری اگزینوس ۲۲۰۰ 

8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هسته‌ی 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هسته‌ی 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510)

پردازنده گرافیکی ( اسنپ دراگون ) Adreno 730

پردازنده گرافیکی ( اگزینوس ) Xclipse 920

اندروید ۱۲ با رابط کاربری One UI 4.1

رم و حافظه داخلی

رم ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت

رم ۱۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت

رم ۱۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت

رم ۱۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۱ ترابایت

نوع حافظه UFS 3.1

فاقد درگاه کارت حافظه

دوربین اصلی

سنسور ۱۰۸ مگاپیکسل ( لنز عریض ۲۴ میلی‌ متری ، ۱/۱.۳۳ اینچ سایز سنسور، ۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار لیزری، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/۱.۸)

سنسور ۱۰ مگاپیکسل ( لنز ۱۲ میلی‌متری پریسکوپ تله فوتو، ۱/۳.۵۲ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، سایز لنز ۲۳۰ میلی متر، دیافراگم f/۴.۹، زوم اوپتیکال ۱۰ برابر )

سنسور ۱۰ مگاپیکسل ( لنز تله‌ فوتو، دیافراگم f/۲.۴، میکرو متر سایز پیکسل، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل)

سنسور ۱۲ مگاپیکسل ( لنز فوق عریض ۱۳ میلی‌ متری ، ۱/۲.۵۵ اینچ سایز سنسور، ۱.۴ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار لیزری، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/۲.۲ )

دوربین سلفی

سنسور ۴۰ مگاپیکسل، f/۲.۲، (لنز واید) ۲۶ میلی‌ متری

پانوراما و HDR

فیلم برداری 4K با نرخ فریم ۳۰ و ۶۰ – کیفیت ۱۰۸۰ با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه

فیلم برداری 8K با نرخ ۲۴ فریم – 4K با نرخ های ۳۰ و ۶۰ فریم – ۱۰۸۰ با نرخ های ۳۰، ۶۰، ۱۲۰، ۲۴۰، ۹۶۰ و ۱۹۲۰ فریم

+HDR10

gyro-EIS

صدا

اسپیکرهای استریو

توسعه داده شده توسط AKG

صدای ۳۲ بیت / ۳۸۴ کیلو هرتز

فاقد جک ۳.۵ میلی‌ متر

ارتباطات

GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G

نانو سیم‌کارت

شبکه دو باند Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 – بلوتوث ۵

باتری
۵۰۰۰ میلی‌ آمپر
فست شارژ ۴۵ وات

رنگ

مشکی فانتوم، سفید، بورگوندی ( Burgundy )، سبز، گرافیت، قرمز و آبی آسمانی

پشتیبانی از قلم

دارد
سایر
سنسور اوپتیکال زیر صفحه نمایش – NFC

گلکسی S22 اولترا مانند رسم همیشه سامسونگ، با دو مدل پردازنده ساخته می شود. نسخه جهانی با پردازنده اختصاصی سامسونگ با نام و مدل اگزینوس ۲۲۰۰ به تمام جهان به جز آمریکا و چین ارسال می شود. نسخه دیگر نیز همان طور که اشاره کریدم، با پردازنده کوالکام اسنپ دراگون ۸ نسل ۱ برای آمریکا و چین عرضه می شود. هر دو مدل، پردازنده های ۴ نانو متری با پشتیبانی از تکنولوژی ارتباطی 5G را دارند. پردازنده گرافیکی به کار رفته شده در  سری گلکسی ساخت AMD می باشد. قطعاً این اتفاق به کم تر شدن مرز بین رایانه های شخصی و موبایل ها را کمتر خواهد کرد.

از نظر میزان رم و حافظه داخلی نیز یکسان هستند. گلکسی S22 اولترا با رم ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت در مدل پایه ساخته شده است. سایر مدل ها با رم ۱۲ و حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت عرضه می شوند. این گوشی با اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4.1 به بازار عرضه می شود. طبق سیاست به روزرسانی سامسونگ، S22 اولترا تا ۳ سال، نسخه های جدید اندروید و رابط کاربری را دریافت می‌ کند.

صفحه نمایش گلکسی S22 اولترا مشابه نسل قبل

می توان گفت سامسونگ از همان پنل Dynamic AMOLED 2X به کار رفته شده در گلکسی اس ۲۱ اولترا استفاده کرده است. دلیل آن نیز کیفیت بالا و تکنولوژی پیشرفته ساخت آن است. در واقع این پنل آن قدر عالی بوده، که نیازی به تغییر نداشته است. گلکسی S22 اولترا از یک صفحه نمایش ۶.۸ اینچ با پشتبانی از +HDR10 بهره می برد. حدود ۹۰ درصد از جلوی گوشی به صفحه نمایش اختصاص دارد. به همین دلیل حاشیه های اطراف نمایشگر بسیار کم شده اند.

این صفحه نمایش نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را دارد، که در حال حاظر تمامی گوشی های پرچمدار شرکت ها از آن پشتیبانی می کنند. از طرفی میزان روشنایی آن در بیشترین حالت به ۱۷۵۰ نیت می رسد که در مقایسه با رقیب خود شیائومی ۱۲ اولترا یک عدد بسیار عالی به نظر می رسد.

گلکسی S22 اولترا

دوربین گلکسی S22 اولترا

پرچمدار قدرتمند سامسونگ از دوربین چهار گانه با لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل عریض بهره می برد. سنسور این لنز تا حدودی مشابه نسب قبل است. اما قطعاً از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری باید بهبود کیفیت عکاسی را شاهد باشیم. از طرفی هنگام فیلم برداری قادر خواهید بود صدا را به صورت استریو ضبط کنید.

دوربین های دیگر گلکسی S22 اولترا، مانند قبل دارای یک لنز پریسکوپ تله فوتو ۱۰ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/۴.۹، و یک لنز تله فوتو ۱۰ مگاپیکسل با f/۲.۴ و زوم ۱۰ برابر می باشند. دوربین آخر نیز یک لنز فوق عریض با سنسور ۱۲ مگاپیکسل و دیافراگم f/۲.۲ را دارا است.

گلکسی S22 اولترا

دوربین اصلی دستگاه قابلیت فیلم برداری با کیفیت 8K و نرخ ۲۴ فریم در ثانیه را دارد. اما دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسل گلکسی S22 اولترا کار را برای عاشقان سلفی تمام کرده است. این دوربین عریض، گشودگی دریچه دیافراگم f/۲.۲ را داشته که می تواند بهترین انتخاب برای عکاسی سلفی باشد. فیلم برداری با این دوربین با کیفیت 4K و نرخ ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه می شود. مکان فیلم برداری سینماتیک هنوز هم در این گوشی وجود دارد. اما کمی ارتقاء یافته است.

گلکسی S22 اولترا یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت با پشتبانی از شارژ سریع ۴۵ وات را دارد. از طرفی شارژ بی سیم آن نیز ۱۵ وات و شارژ معکوس ۴.۵ واتی بخش دیگری از مشخصات باتری این دستگاه به شمار می روند. بیشترین تغییر در بخش باتری به شارژ شدن آن مربوط می شود. بر خلاف نسل قبل که گلکسی اس ۲۲ اولترا از شارژ سریع ۲۵ وات پشتیبانی می کرد، این گوشی از شارژ سریع ۴۵ وات پشتیبانی می کند. البته در مقایسه با رقیب خود، شیائومی ۱۲ که از  شارژ سریع ۶۷ وات پشتیبانی می کند هنوز جای پیشرفت دارد.

گلکسی S22 اولترا

گلکسی S22 اولترا در ۳ رنگ مشکی فانتوم، سفید، بورگوندی ( Burgundy )، سبز، گرافیت، قرمز و آبی آسمانی تولید می شود. رنگ بندی این دستگاه بسیار جذاب تر از قبل به نظر می رسد. به خصوص رنگ سبز آن که حس بی نظیری را به کاربر القا می کند. البته سامسونگ در این دستگاه نیز مانند گلکسی اس ۲۱ اولترا از رنگ مشکی بسیار عمیق استفاده کرده است. به جرأت می توان گفت، رنگ مشکی به کار رفته شده در این دستگاه هیچ نمونه مشابهی ندارد.

رنگ صورتی طلایی نیز تا حدودی مشابه رزگلد به کار رفته شده در آیفون ۶ اس است. با این تفاوت که میزان قرمزی آن بسیار کمتر از آیفون ۶ است می باشد. به طور کلی سامسونگ طراحی جدید و بسیار شیکی را در گلکسی های جدید خود به کار برده است. البته گلکسی S22 اولترا به دلیل استفاده از قلم S Pen لبه های به مراتب تیز تری دارد. قلم S Pen جدید سامسونگ در دل این گوشی قرار گرفته است. با این کار ساموسنگ دو هدف را به یک تیر نشانه گرفته است. از یک سو سری گلکسی نوت حذف شده، و از سوی دیگر هنوز  آن را در سری گلکسی S پابرجا نگه داشته است.

امشب متعلق به سامسونگ بود، و این شرکت معرفی موفقی از سری گلکسی S جدید خود داشت. به خصوص برای بالاترین پرچمدار کره ای ها، گلکسی S22 اولترا همه چیز خوب پیش رفت. قیمت ۱۲۰۰ دلار، بازگشت قلم S Pen، صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی، باتری ۵۰۰۰ نیلی آمپر، دوربین فوق العاده ۱۰۸ مگاپیکسل و طراحی خیره کننده، تنها بخشی از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۲ ساسمونگ برای معرفی این دستگاه بود. نظر شما در باره پرچمدار جدید سامسونگ چیست؟ آیا توانسته شما راضی به خرید کند؟ در بخش نظرات، عنوان کنید که انتظار شما از S22 اولترا چه بوده است.

محمد خیّر

برنامه نویس، کارشناس تولید محتوا، آهنگساز و علاقمند به تکنولوژی طرفدار شماره یک مایکروسافت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا