برنامه و بازیآموزش

6 مورد از بهترین برنامه‌های مدیریت رمز عبور در سال 2022

چگونه با استفاده از پسورد منیجر برای حساب‌های خود رمز عبور قوی و منحصر به فرد استفاده کنیم؟

در این مقاله به بررسی 7 مورد از بهترین نرم‌افزارهای پسورد منیجر سال 2022 بر اساس مواردی هم‌چون شهرت، سهولت استفاده، ویژگی‌های امنیتی اضافی، کیفیت استفاده حتی به صورت رایگان، هزینه اشتراک و غیره خواهیم پرداخت.

در زمان‌های نه چندان دور عموم کاربران برای حساب‌های مختلف خود تعداد انگشت شماری رمز‌های ساده انتخاب می‌کردند و همان رمزها را برای استفاده‌های مختلف به خاطر می‌سپردند.

با افزایش روزافزون داده‌ها و اطلاعات شخصی و حساب‌های مالی که تماما به صورت آنلاین ذخیره می‌شوند، نیاز به رمز عبورهای پیچیده و راه‌های ذخیره آن‌ها بیش‌تر شده است. همین امر باعث ایجاد تعدادی نرم‌افزار مدیریت رمز عبور یا پسورد منیجر شد.

بر اساس گزارشی از Keeper Security، حدود بیش از 81 درصد از موارد نقض اطلاعات، به دلیل امنیت پایین رمز عبور رخ می‌دهد.

طبق گزارش دیگری از IBM Cost of a Data Breach در سال 2021، میانگین هزینه رخنه اطلاعات برای یک شرکت حدود 4.24 میلیون دلار است.

نرم‌افزارهای مدیریت رمز عبور به کاربران این امکان را می‌دهند تا به ایجاد رمز عبورهایی بپردازند که به سادگی شکسته نمی‌شوند و هم‌چنین بدون نیاز به به‌خاطرسپردن آن پسوردها به سادگی وارد حساب‌های کاربردی خود در سایت‌ها شوند. علاوه بر این بسیاری از این نرم‌افزارها میزان قدرت رمزهای عبور را تجزیه و تحلیل می‌کنند و به نظارت بر حساب‌ها برای بررسی هرگونه رخنه اطلاعاتی می‌پردازند.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

هدف از مدیریت رمز عبور چیست؟

ویژگی‌های یک برنامه مدیریت رمز عبور خوب چیست؟

LastPass

Dashlane

LogMeOnce

BitWarden

1Password

Keeper

سوالات متداول

[/box]

هدف از مدیریت رمز عبور چیست؟

اگر با تکنولوژی دوست باشید احتمالا از قبل از اهمیت استفاده از برنامه‌های مدیریت رمز عبور آگاه هستید و شاید حتی از یکی از این برنامه‌ها استفاده می‌کنید.

چرا باید از برنامه مدیریت رمز عبور استفاده کنیم

نصب یک نرم افزار مدیریت رمز عبور یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید در جهت حفظ امنیت اطلاعات خود انجام دهید.

تعداد زیادی از کاربران از رمز‌های عبور قوی برای حساب‌های خود استفاده نمی‌کنند، و چه بسا حتی یک رمز عبور را برای تمام حساب‌های خود و سایت‌های مختلف استفاده می‌کنند. چنین حرکت ناشیانه‌ای دسترسی هکرها، فیشرها و کلاهبرداران به داده‌های شما را آسان‌تر می‌کند. در حقیقت برای ایمن ماندن در دنیای امروز باید برای هر سایتی که بازدید می‌کنید و حساب کاربری جدید در آن باز می‌کنید یک رمز عبور متفاوت قوی، پیچیده و طولانی انتخاب کنید. اما مسئله این است که زمانی که ما با ده‌ها و شاید صدها رمز عبور متفاوت سر و کار داشته باشیم به خاطر سپردن همه آن‌ها غیرممکن خواهد بود.

در چنین شرایطی یک برنامه مدیریت رمز عبور خوب، با کمک به ایجاد، مدیریت و ذخیره تمام این رمز عبورهای پیچیده، طولانی و منحصر به فرد این وظیفه را از دوش شما برمی‌دارد.

علاوه بر این پسورد منیجرها از مزایای متعددی مانند ارزیابی‌های امنیتی، ایجاد کاراکترهای تصادفی برای رمزهای عبور و بسیاری قابلیت‌های کاربردی دیگر می‌باشد.

بیشتر بخوانید

ویژگی‌های یک برنامه مدیریت رمز عبور خوب

در ابتدایی‌ترین و ساده‌ترین حالت، یک برنامه مدیریت رمز عبور خوب می‌تواند تنها با چند کلیک رمز عبورهایی ایمن را ایجاد کند و آن‌ها را در یک پایگاه داده رمز‌گذاری شده ذخیره کند که خود این پایگاه داده با استفاده از یک رمز عبور مادر یا Master Password قابل دسترس است. هم‌چنین باید هنگام ورود به وب‌سایت‌های مختلف فیلد رمز عبور را به صورت خودکار پر کند و هنگام ثبت نام رمز عبور قوی برای حساب شما پیشنهاد دهد و آن را به صورت خودکار ذخیره کند.

ویژگی‌های یک پسورد منیجر خوب

دسترسی آنلاین و آفلاین:

از نظر دسترسی آنلاین و آفلاین دو نوع اصلی مدیریت رمز عبور وجود دارد: گزینه‌های آنلاین که بین رایانه‌های شما و دستگاه‌ها مختلف همگام‌سازی می‌شوند، و گزینه‌های آفلاین که پایگاه داده رمز عبور شما را در رایانه شما (یا در برخی موارد، درایو فلش USB) ذخیره می‌کنند. ابزارهای مدیریت رمز عبور مبتنی بر ابر معمولاً داده ها را به عنوان یک فایل رمزگذاری شده ایمن ذخیره می کنند که فقط در رایانه شما قابل دسترسی است.

احراز هویت دو مرحله‌ای:

احراز هویت دو مرحله‌ای برای ایمن نگه داشتن داده‌های شما بسیار حائز اهمیت است. همان‌طور که از نام آن پیداست احراز هویت دو مرحله‌ای از دو عامل برای تایید هویت شما استفاده می‌کند. یکی از آن‌ها رمز اصلی شماست. دیگری می‌تواند کدی باشد که به تلفن شما پیامک می‌شود یا یک “کلید” فیزیکی USB که به رایانه وصل می‌کنید تا هویت خود را تأیید کنید. به این ترتیب هر شخصی که به رمز عبور master شما دسترسی داشته باشد نمی‌تواند وارد پایگاه داده شما شود.

یکپارچگی با مرورگر:

در حالت ایده‌آل، یک پسورد منیجر خوب با مرورگر وب شما یعنی معمول‌ترین جایی که از رمزهای عبور استفاده می‌کنید، ارتباط مستقیم برقرار می‌کند و به‌طور خودکار آن‌ها را برای ورود به حساب‌های شما وارد می‌کند.

هشدارهای امنیتی خودکار:

هر ساله تعداد بیشتری از سایت‌ها مورد نفوذ قرار می‌گیرند و تعداد زیادی از رمزهای کاربران را در اختیار عموم قرار می‌دهند. این امر موجب شده است تا بسیاری از شرکت‌های مدیریت رمز عبور به قابلیتی فکر کنند که در صورت وقوع هرگونه نقض امنیتی در سرویسی که استفاده می‌کنید، یک اعلان هشدار خودکار (از طریق ایمیل، درون برنامه‌ای یا هر دو) را به کاربر بفرستند.

گزارشات امنیتی:

برخی از پسورد منیجرها دارای یک ویژگی امنیتی بسیار کاربردی هستند. آن‌ها پایگاه داده شما را اسکن می‌کنند و زمانی که از رمزهای عبور ضعیف، رمزهای عبور یکسان در چند سایت و یا رمزهای عبور بدون عدد و علائم استفاده می‌کنید، به شما اعلانی را می‌فرستند.

اشتراک گذاری رمز عبور:

برخی از پسورد منیجرها شامل روشی امن برای اشتراک‌گذاری گذرواژه‌ها با دوستان یا خانواده دارند.

در ادامه به معرفی برخی از بهترین ابزارها جهت مدیریت رمزهای عبور برای کاربران مبتدی و حرفه‌ای می‌پردازیم.

بهترین برنامه‌های مدیریت رمز عبور

LastPass

دلیل این که ما LastPass را به عنوان بهترین ابزار مدیریت رمز عبور به طور کلی و از میان همه پسورد منیجرها انتخاب کردیم این است که این نرم افزار مجموعه‌ای غنی از ویژگی‌های رایگان را ارائه می‌دهد و به کاربران این امکان را می‌دهد تا بدون پرداخت هیچ‌گونه هزینه‌ای هرآن‌چه از یک ابزار مدیریت پسورد انتظار دارند را دریافت کنند.

پسورد منیجر LastPass

پسورد منیجر LastPass در اکثر مرورگرهای وب و تقریبا همه‌ی دستگاه‌های هوشمند قابل دسترسی است و علاوه بر تمام این موارد از طریق نسخه پریمیوم (شامل هزینه) آن می‌توان به ویژگی‌های قدرتمندتری نیز دسترسی داشت. این ابزار مدیریت پسورد به علت سهولت استفاده میان تمام کاربران (چه مبتدی و چه حرفه‌ای) و ویژگی‌های ارائه شده بسیار عالی در نسخه رایگان در طی سال‌ها توانسته است محبوبیت بسیاری را کسب کند.

[one_half]

مزایا

استفاده بسیار آسان

نسخه رایگان پر از امکانات جذاب و متنوع

احراز هویت چند عاملی یا چند مرحله‌ای (MFA)

[/one_half][one_half_last]

معایب

برنامه دسکتاپ نسبتا قدیمی

برخی از انواع داده‌های شخصی به صورت خودکار تکمیل نمی‌شوند. (این مورد چندان اتفاق نمی‌افتد اما بهتر است از آن آگاه باشید)

وب‌سایت LastPass در سال 2015 مورد حمله هک قرار گرفت

[/one_half_last]

LastPass در سال 2008 توسط چهار توسعه دهنده از رمزنگاری و رمزگشایی پیاپی و به روزرسانی مداوم پسوردهای اسناد خود خسته شده بودند با هدف مدیریت این پسوردها ایجاد شد. زمانی که LastPass در سال 2015 توسط شرکت SaaS LogMeIn خریداری شد، تعداد کاربران آن به هفت میلیون افزایش یافته بود و تنها توسط 30 کارمند پشتیبانی می شد.

LastPass یک ابزار مدیریت پسورد مبتنی بر مرورگر با افزونه‌هایی برای کروم، فایرفاکس، سافاری، اپرا و اج می‌باشد. هم‌چنین برنامه LastPass برای سیستم عامل‌های اندروید، iOS و ویندوز قابل دسترس می‌باشد. LastPass از رمزگذاری استاندارد AES استفاده می‌کند و هم‌چنین قابلیت احراز هویت چند عاملی (MFA) را ارائه می‌کند که به کاربران این امکان را می‌دهد تا با استفاده از تلفن هوشمند و اثر انگشت به حساب خود دسترسی داشته باشید.

مدیریت پسورد LastPass

ورژن رایگان LastPass قابلیت‌هایی هم‌چون رمزهای عبور نامحدود، همگام سازی چند دستگاه، پسورد رمزنگاری شده یک به یک، به اشتراک گذاری داده ها، و کیف پول دیجیتالی را ارائه می دهد که این کیف پول دیجیتالی اطلاعات کارت اعتباری را ذخیره و تکمیل می‌کند. همه این موارد LastPass را به یک گزینه قوی و انتخاب مناسب برای همه کاربران با هر نیازی تبدیل می‌کند.

هم‌چنین کاربران می‌توانند با انتخاب یک پلن شخصی یا personal و پرداخت 3 دلار در ماه از قابلیت به اشتراک گذاری رمز عبور در چندین دستگاه و 1 گیگابایت فضای ذخیره سازی فایل رمزگذاری شده است. هم‌چنین با انتخاب پلن خانوادگی (family) با مبلغ ۴ دلار در ماه ۶ مجوز اشتراک گذاری بیش‌تر دریافت خواهید کرد. هر دو این پلن‌ها یک طرح آزمایشی رایگان و 30 روزه ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید

Dashlane

Dashlane یک راه بسیار ساده و امن برای مدیریت رمزهای عبور شما و ذخیره سایر اطلاعات ورود به سیستم ارائه می‌دهد. البته نسخه رایگان برنامه Dashlane شما را به یک دستگاه و 50 رمز عبور محدود می‌کند. این برنامه یک سری ویژگی‌های امنیتی اضافی از جمله اسکن دارک وب برای نشت داده‌ها،‌ یک شبکه virtual private network امن و یک گزینه تغییر رمز عبور ارائه می‌دهد.

مدیریت پسورد Dashlane

[one_half]

مزایا

همگام سازی ساده بین دستگاه‌ها (نسخه پریمیوم)

نظارت بر دارک وب برای یافتن رخنه‌های امنیتی

[/one_half][one_half_last]

معایب

محدودیت 50 رمز عبور در نسخه رایگان

محدودیت استفاده در تنها یک دستگاه در نسخه رایگان

فضای ذخیره سازی ابری محدود

[/one_half_last]

شرکت فرانسوی Dashlane نرم افزار مدیریت رمز عبود خود را در سال 2009 توسعه داد و به سرعت توانست راه خود را در بازار پیدا کند و به یکی از اصلی‌ترین رقبا تبدیل شود. این برنامه هم یک پلن رایگان نسبتا قوی و هم یک پلن پریمیوم با با ویژگی‌های امنیتی پیشرفته‌تری را به کاربران خود ارائه می‌کند.

طرح رایگان Dashlane به 50 رمز عبور و یک دستگاه محدود شده است و ویژگی‌هایی هم‌چون فرم استاندارد و تکمیل خودکار پرداخت و هم‌چنین احراز هویت دو مرحله‌ای و امکان اشتراک گذاری حداکثر 5 حساب را ارائه می‌دهد. Dashlane اپلیکیشن‌هایی را برای سیستم عامل‌های ویندوز، مک، اندروید و iOS ارائه می‌دهد. هم‌چنین در پلتفرم‌های مبتنی بر لینوکس و کروم‌بوک می‌توان از طریق افزونه‌های مرورگر به این ابزار دسترسی داشت.

مدیریت رمز عبور Dashlane

یک حساب پریمیوم شخصی (personal) نرم افزار مدیریت رمز عبور Dashlane به مدت یک سال، برابر با 59.99 دلار برای کاربران هزینه در بر دارد. حساب کاربری پرمیوم ویژگی‌هایی هم‌چون گذرواژه‌های نامحدود،‌ دستگاه‌های نامحدود، نظارت بر دارک وب (که با اسکن کردن وب به کاربران درباره داده‌های شخصی لو رفته آن‌ها هشدار می‌دهد) را ارائه می‌دهد که این قابلیت‌ها آن را از ابزارهای مدیریت پسورد دیگر متمایز می‌کنند.

کاربران هم‌چنین می‌توانند یک حساب خانوادگی پریمیوم با قیمت 89.99 دلار در سال را انتخاب کنند که تمام ویژگی‌های یک حساب شخصی را برای پنج نفر با حساب‌های خصوصی جداگانه برای هر عضو و امکان لاگین با تعداد نامحدودی دستگاه را شامل می‌شود.

LogMeOnce

در این مقاله LogMeOnce را به‌عنوان بهترین پسورد منیجر برای پشتیبانی از پلتفرم‌های مختلف انتخاب کردیم، زیرا این نرم افزار به کاربران اجازه می‌دهد تقریباً در هر مرورگر، رایانه یا دستگاه تلفن همراه با استفاده از عکس، اثر انگشت یا پین وارد شوند و به رمزهای عبور خود دسترسی داشته باشند.

پسورد منیجر LogMeOnce

[one_half]

مزایا

پشتیبانی از پلتفرم های مختلف

فضای ذخیره سازی رمزگذاری شده

قابل سفارشی سازی

[/one_half][one_half_last]

معایب

محیط کاربری آن برای کاربران جدید ساده نیست

افزونه‌های می‌توانند هزینه زیادی داشته باشند

[/one_half_last]

LogMeOnce چندین شرکت و محصولات امنیتی، مدیریت شبکه، CRM را از سال 1986 تا کنون راه اندازی کرده است. نرم افزار مدیریت پسورد این کمپانی با ارائه پشتیبانی چند پلتفرمی، دسترسی کاربران به رمزهای عبور و ورود به سیستم خود در هر کامپیوتر یا دستگاه تلفن همراه را آسان کرده و آن را به یک انتخاب برتر تبدیل کرده است.

محیط برنامه مدیریت پسورد logmeonce

LogMeOnce یک پلن رایگان دارای تبلیغات درون برنامه را ارائه می دهد. این نسخه رایگان شامل ویژگی‌هایی هم‌چون رمز‌های عبور و دستگاه‌های نامحدود، احراز هویت دو مرحله‌ای و 1 مگابایت فضای ذخیره سازی فایل رمزگذاری شده می‌باشد. تعداد یادداشت‌های امن، کارت‌های اعتباری و گذرواژه‌هایی که کاربران می‌توانند به اشتراک بگذارند محدود هستند و می‌توانند سقف هر یک از این محدودیت‌ها را با پرداخت هزینه افزایش دهند. سه طرح پریمیوم از 2.50 دلار تا 4.99 دلار در ماه وجود دارند که به حساب کاربران فضای ذخیره‌سازی و اشتراک‌گذاری اضافه می‌کنند و همچنین امکان اضافه کردن حداکثر شش عضو خانواده را می‌دهند.

LogMeOnce فهرستی از بیش از 50 ویژگی دارد که بسیاری از آن‌ها محصر به پلتفرم خود هستند و امکان سفارشی سازی‌های بسیار زیادی را فراهم می کنند. کاربران می‌توانند از قابلیت‌هایی هم‌چون یک داشبورد قابل تنظیم، عکس فوری از شخصی که تلاش می‌کند حساب یا دستگاه وی را هک کند، لاگین برنامه‌ریزی‌شده، ورود با عکس و بسیاری موارد دیگر بهره ببرند.

بیشتر بخوانید

Bitwarden

Bitwarden را می‌توان بعنوان بهترین نرم افزار مدیریت رمز عبور رایگان در نظر گرفت. این پسورد منیجر حتی می‌تواند رقیبی بسیار قوی برای نسخه رایگان LastPass محسوب شود. چرا که تمام ویژگی‌های آن را بعلاوه دستگاه‌ها و اشتراک گذاری نامحدود ارائه می‌دهد.

پسورد منیجر BitWarden

[one_half]

مزایا

رمزهای عبور نامحدود

همگام سازی در نسخه رایگان

تولید کننده رمز عبور ایمن

[/one_half][one_half_last]

معایب

مشکلاتی با افزونه مرورگر اج

پشتیبانی محدود از iOS

هزینه بیش‌تر برای قابلیت اشتراک‌گذاری ایمن رمزها (secure sharing)

[/one_half_last]

Bitwarden در سال 2015 تاسیس شد و از همان ابتدا بعنوان یک نرم افزار مدیریت رمز عبور کار خود را شروع کرد. Bitwarden که در سال 2015 تأسیس شد، ابتدا به عنوان مدیر رمز عبور راه اندازی شد. یک سال بعد اپلیکیشن iOS و اندروید خود را منتشر کرد. Bitwarden یک پسورد منیجر متن باز است و طیف قابل توجهی از ویژگی‌های مختلف را در نسخه رایگان خود ارائه می‌دهد که به آن برتری غیر قابل انکاری نسبت به برنامه‌های رمز عبور هم سطح خود می دهد.

نسخه رایگان Bitwarden شامل ویژگی‌های متعددی از جمله همگام‌سازی بین دستگاه‌ها، ذخیره‌سازی ایمن یادداشت و کارت اعتباری، احراز هویت دو مرحله‌ای و گزینه ذخیره گذرواژه‌ها به صورت آفلاین و نه در فضای ابری می‌شود.

مدیریت پسورد Bitwarden

طرح پریمیوم Bitwarden تنها 10 دلار برای یک سال هزینه در بر دارد و شامل 1 گیگابایت فضای ذخیره سازی فایل رمزگذاری شده، گزینه های احراز هویت بیش‌تر، تولید کننده رمز عبور و پشتیبانی پیشرفته است. ارتقاء به نسخه خانوادگی آن نیز 40 دلار هزینه دارد و تا 6 کاربر با مجموعه‌ قابلیت‌ها و اشتراک گذاری نامحدود و همچنین 1 گیگابایت فضای ذخیره شخصی اضافی را ارائه می‌دهد.

کد Bitwarden به‌عنوان یک پلتفرم متن باز، به‌طور رایگان در دسترس همه قرار دارد تا همواره توسط توسعه دهندگان بررسی، آزمایش و اصلاح شود. این موضوع به طور بالقوه آن را نسبت به بسیاری از برنامه‌های مدیر رمز عبور دیگر که باید منتظر به‌روزرسانی‌های توسعه‌دهنده باشند، انعطاف‌پذیرتر می‌کند. Bitwarden هم‌چنین به طور مرتب از افرادی برای بررسی و دریافت بازخود درباره امنیت پلتفرم خود استفاده می‌کند.

نرم افزار Bitwarden برای ویندوز ، مک، iOS، اندروید و لینوکس در دسترس است و افزونه های مرورگر را برای کروم، فایرفاکس، اج، اپرا، سافاری و غیره ارائه می‌دهد. با این حال، طبق گزارشان برخی از کاربران مشکلاتی مربوط به افزونه مروگر اج مشاهده شده است.

1Password

نرم افزار مدیریت رمز عبور 1Password را می‌توان بعنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده خانوادگی در نظر گرفت، زیرا سطح عمیقی از محافظت(فراتر از امنیت رمز عبور ساده) را ارائه می‌دهد. هم‌چنین مدیریت و اضافه کردن کاربران در این برنامه بسیار ساده است.

نرم افزار مدیریت پسورد 1Password

[one_half]

مزایا

دارای اسکنر وب برای تشخیص رخنه‌های امنیتی

14 روز طرح رایگان آزمایشی

[/one_half][one_half_last]

معایب

نسخه رایگان ندارد

اشتراک گذاری محدود به نسخه خانوادگی است

[/one_half_last]

1Password که در ابتدا به عنوان ابزار مدیریت رمز عبور برای رایانه‌های مک در سال 2005 توسعه یافت، در حال حاضر برنامه‌هایی را برای ویندوز، اندروید و iOS و همچنین افزونه‌هایی برای تمام مرورگرهای اصلی (مانند کروم، فایرفاکس و …) ارائه می‌دهد و بیش از 15 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد.

اگرچه 1Password هیچ نسخه رایگانی ارائه نمی‌دهد، اما کاربران با هر طرح پریمیوم یک دوره آزمایشی رایگان 14 روزه دریافت می کنند.

مدیریت رمز عبور 1Password

هزینه طرح 1Passwordبرابر با 2.99 دلار در ماه است که سالانه به صورت صورت‌حساب پرداخت می‌شود و شامل قابلیت‌هایی مانند رمزهای عبور نامحدود و همگام‌سازی دستگاه، 1 گیگابایت حافظه امن اسناد، کیف پول دیجیتال و پشتیبانی ایمیل 24 ساعته است.

هزینه طرح خانواده 1Passwordبرابر با 4.99 دلار در ماه است که به صورت سالانه با صورت‌حساب پرداخت می‌شود و امکان اشتراک‌گذاری گذرواژه‌ها و داده‌ها با پنج عضو خانواده و بازیابی آسان حساب را اضافه می‌کند. کاربران هم‌چنین می‌توانند مجوزهای مختلفی را برای هر یک از اعضای خانواده تنظیم کنند، و در صورت نیاز به ازای هر 1 دلار کاربران بیش‌تری را اضافه کنند. تمام این موارد 1Password را به مقرون‌به‌صرفه‌ترین انتخاب برای نیازهای خانواده‌های بزرگ تبدیل کرده است.

ویژگی‌های اضافی برای هر دو پلن این برنامه عبارتند از 1Password Watchtower، که سطح وب را برای یافت نقایص امنیتی احتمالی اسکن می‌کند، و یک حالت سفر که به کاربران اجازه می‌دهد اطلاعات حساس را قبل از سفر از دستگاه‌های خود حذف کرده و بعداً تنها با یک کلیک آن‌ها را بازیابی کنند.

بیشتر بخوانید

Keeper

Keeper یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت رمز عبور در سطح سازمانی به شمار می‌رود،زیرا سطوح امنیتی پیشرفته‌ای را برای تیم‌ها (در هر اندازه‌ای)، همراه با افزونه‌های امنیتی اضافی که به کسب و کارها اجازه می‌دهد تا امنیت خود را بر اساس نیازهایشان سفارشی کنند، ارائه می‌دهد.

مدیر رمز عبور keeper

[one_half]

مزایا

امنیت پیشرفته

به اشتراک گذاری و ارث‌بری رمز عبور ایمن

تاریخچه کامل پسورد و فایل‌ها

[/one_half][one_half_last]

معایب

نسخه رایگان ندارد

پین دسترسی سریع ندارد

[/one_half_last]

Keeper، که در سال 2011 تأسیس شد، توسط دو توسعه‌دهنده ایجاد شد. انگیزه آن‌ها از توسعه این نرم‌افزار این بود که در آن زمان هیچ پیورد منیجری برای دستگاه‌های تلفن همراهوجود نداشت. امروزه، این شرکت مدیریت رمز عبور پیشرفته و امنیت را برای افراد، خانواده‌ها و کسب‌و‌کارها ارائه می‌دهد.

اگرچه Keeper هیچ برنامه رایگانی ارائه نمی‌دهد، اما یک طرح آزمایشی رایگان 14 روزه برای خدمات سطح تجاری آن در دسترس است. Keeper Business برای هر کاربر 45 دلار در سال هزینه دارد و شامل یک خزانه رمزگذاری شده برای هر کاربر، پوشه‌های تیم مشترک، دسترسی نامحدود به دستگاه، گزارشات امنیتی، گزارش فعالیت و مدیریت تیم می‌باشد. پلن‌های تجاری آن در مقایسه با سایر برنامه‌های مدیر رمز عبور قوی‌تر هستند و به آن کمک می‌کنند تا در رده تجاری پیروز میدان باشد.

Keeper Enterprise دارای یک احراز هویت با ورود به سیستم (SAML 2.0)، مدیریت خودکار تیم و احراز هویت دو مرحله ای پیشرفته است. هر دو برنامه همچنین شامل یک کنسول ادمین، دسترسی مبتنی بر رده سازمانی، کنترل ورژن، تاریخچه رکوردها و ذخیره‌سازی فایل امن هستند.

Keeper پلاگین هایی را برای مرورگرهای اصلی (مانند کروم، فایرفاکس و …)، به علاوه برنامه هایی برای ویندوز، مک، لینوکس، iOS و اندروید ارائه می‌دهد. کاربران هم‌چنین می‌توانند با پرداخت هزینه از ویژگی‌های اضافی، از جمله پیام‌رسان چت رمزگذاری‌شده، گزارش‌ها و هشدارهای پیشرفته، نصب و آموزش اختصاصی، و نظارت بر نقض امنیت دارک وب و رخنه امنیتی برخوردار شوند.

پس از مقایسه دقیق تمام گزینه‌های موجود مرحله نهایی انتخاب یک ابزار مدیریت رمز عبور است. در پایان، مهم نیست که از کدام پسورد منیجر استفاده می کنید، بلکه تنها مسئله مهم و ضروری این است که حتما از یکی از آن‌ها استفاده کنید. این برنامه‌ها بهترین راه برای اطمینان از این هستند که همیشه رمزهای عبور طولانی، قوی و منحصر به فرد را برای ایمن نگه داشتن داده‌ها و اطلاعات خود استفاده می‌کنید. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. از این که با ما در گوشی‌پلازامگ همراه هستید متشکریم.


سوالات متداول

چرا باید از پسورد منیجر استفاده کنیم؟

استفاده از پسورد منیجرها یکی از ملزومات دنیای امروز برای ایمن ماندن اطلاعات و رمزهای عبور در برابر حمله هکرها و فیشرها است. با استفاده از ابزارهای مدیریت رمز عبور می‌توانید بدون نیاز به حفظ کردن چیزی، برای هر یک از حساب‌های خود یک پسورد قوی و منحصر به فرد انتخاب کنید.

آیا برنامه‌های مدیریت رمز عبور ایمن هستند؟

برنامه‌های مدیریت رمز عبور عموما ایمن هستند زیرا تمام اطلاعات را در یک پایگاه داده ذخیره می‌کنند و خود پایگاه داده نیز با استفاده از یک رمز عبور اصلی حفاظت می‌شوند. البته پسورد منیجرهایی که از احراز هویت دو مرحله‌ای استفاده می‌کنند از امنیت بسیار سطح بالاتری برخوردار هستند.

بهترین پسورد منیجر رایگان کدام است؟

پسورد منیجرهای مختلفی هستند که قابلیت‌های خوبی را برای نسخه رایگان خود ارائه می‌دهند اما بعنوان دو مورد از بهترین آن‌ها می‌توان به LastPass و BitWarden اشاره کرد.

فرانک محبتی

کارشناس نرم افزار. علاقمند به برنامه نویسی، سئو، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ و کلا دنیای تکنولوژی :) سرگرمی هام هم هر وقتی که پیدا کنم فیلم و سریال و گاهاً هم کتاب D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا