موبایلراهنمای خرید

مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی

شیائومی یکی از برندهایی است که در سال‌های اخیر به شدت پرطرفدار شده و حالا رقیب سرسختی برای دیگر شرکت‌های تولیدکننده تلفن‌های هوشمند به حساب می‌آید. ما در این مقاله مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی را ذکر می‌کنیم تا با دید بهتری به سراغ این برند بروید. در ادامه با گوشی‌پلازا مگ همراه باشید.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی

شیائومی را بسیاری به عنوان برندی می‌شناسند که گوشی‌هایی مبتنی بر سیستم‌عامل اندرویدی را با مشخصات خوب و جدیدترین سخت‌افزارها عرضه می‌کند، ولی نسبت به رقبا گاهی تا ۶۰ درصد هزینه کمتری روی دست مشتری می‌گذارد. در واقع می‌توان گفت از مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی یکی همین قیمت است که باعث شده این برند تا این حد مورد توجه قرار بگیرد. این شرکت برخلاف کمپانی‌هایی مثل اپل و سامسونگ حاشیه سود کمی را از فروش گوشی‌ها دریافت می‌کند (مقدار سود از فروش هر گوشی توسط شیائومی تنها ۵ درصد است).

جالب است بدانید که حاشیه سود اپل در فروش گوشی‌ها به ۴۰ درصد می‌رسد. یعنی خرید یک گوشی ۶۰۰ دلاری شیائومی تقریبا مثل خرید یک محصول ۱۰۰۰ دلاری از سامسونگ و اپل است. کاربران هم به لطف همین قیمت‌ها است که در چند سال اخیر بیشتر و بیشتر به سمت این برند کشیده می‌شوند. اما مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی چه هستند؟ داشتن گوشی‌های شیائومی چه مزایا و معایبی دارد؟

آیا گوشی‌های شیائومی به اندازه محصولات اپل و سامسونگ خوب هستند؟ خرید گوشی برای بسیاری از ما سرمایه‌گذاری است و تعداد زیادی از کاربران برای سال‌ها گوشی موبایل‌شان را استفاده می‌کنند. همین دید طولانی مدت هم باعث می‌شود بسیاری مستقیما به سراغ برند اپل یا سامسونگ بروند. در واقع این دو شرکت به خاطر سابقه طولانی‌تر توانسته‌اند خود را بین کاربران ثابت کنند و افراد می‌دانند که اگر چه هزینه نسبتا زیادی صرف می‌کنند، اما دستگاهی با کیفیت در اختیارشان قرار می‌گیرد.

ما در ادامه با بررسی مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی و اشاره به مزایا و معایب محصولات این برند به شما می‌گوییم که با رفتن به سراغ گوشی‌های این شرکت چینی چه چیزی انتظارتان را می‌کشد. با توجه به این نکات شما در انتهای مقاله می‌توانید خودتان به این نتیجه برسید که آیا خرید یک گوشی شیائومی ارزش‌اش را دارد یا نه.

مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی: قیمت

قیمت گوشی شیائومی

بیایید ابتدا درباره اصلی‌ترین دلیلی صحبت کنیم که ۹۹.۹ درصد کاربران را به خرید گوشی‌های شیائومی ترغیب می‌کند؛ آن هم چیزی نیست جز ارزان بودن این محصولات. شیائومی به شما اجازه می‌دهد یک تلفن هوشمند با پنل OLED، دوربین سه‌گانه، ۸ گیگابایت رم و پردازنده‌ای قابل اتکا از کوالکام را با صرف حدود ۴۰۰ دلار به دست آورید. اما رفتن به سراغ این چنین موبایلی که به برند سامسونگ یا اپل مربوط شود، حدودا ۶۰ درصد بیشتر برای‌تان آب می‌خورد. پس قیمت‌گذاری را می‌توان اولین تاکتیک مارکتینگ شیائومی برای جذب مشتری دانست.

یکی از مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی این است که باید بدانید این شرکت به خاطر استفاده متریال‌اش نیست که قیمت‌گذاری این چنینی دارد، بلکه ساختار مدیریتی و حاشیه سود پایین محصولات این مدل از قیمت‌گذاری را به وجود آورده است. تا به حال استراتژی شیائومی همین بوده و به لطف این امر شما می‌توانید تلفن هوشمندی از این شرکت خریداری کنید که چندین سال برای‌تان کاربرد داشته باشد.

نسخه گلوبال و چین

نسخه گلوبال شیائومی

پیش از رفتن به سراغ سایر بخش‌ها باید درباره یک موضوع مهم مطالبی را خاطر نشان کنیم. گوشی‌های شیائومی در دو نسخه چین و گلوبال عرضه می‌شوند و ما در بازار داخل باید به سراغ نسخه گلوبال برویم.

نسخه چین معمولا پک قرمز رنگ دارند و روی‌شان حروف چینی به چشم می‌خورد. در صورتی که نسخه گلوبال با پک سفید رنگ در دسترس کاربران قرار می‌گیرند. حال خرید پک چین چه دردسرهایی را به همراه دارد؟

در واقع با خرید نسخه چین احتمالا دیگر از خدمات گارانتی بهره‌مند نخواهید شد و اگر گوشی‌تان به مشکلی برخورد کرد باید خودتان برای رفع آن دست به جیب شوید. علاوه بر این، شارژر این گوشی‌ها با سیستم برقی ایران سازگاری ندارند و اگر بخواهید آن‌ها را به کار ببرید باید مبدل مخصوص تهیه کنید.

طراحی

طراحی گوشی شیائومی

با قرار دادن پرچم‌دارهای سامسونگ، هوآوی و شیائومی در کنار هم نمی‌توان تشخیص داد واقعا کدام یک حدودا ۶۰ درصد از بقیه ارزان‌تر است. در واقع از نظر طراحی گوشی‌های شیائومی همان فاکتورهایی را دارند که شما می‌توانید از یک پرچم‌دار اندرویدی انتظارشان را داشته باشید. نمایشگر اولد، زاویه‌های خوب اطراف بدنه، کیفیت ساخت بالا و انحنای مناسب از جمله مواردی هستند که می‌توان در طراحی گوشی‌های شیائومی به آن‌ها اشاره کرد. شیائومی روی گوشی‌هایش از نمایشگر اولد و دوربین سه‌گانه پشتی استفاده می‌کند و از نظر نرم‌افزاری نیز وضعیت خوبی دارد.

مقالات مرتبط

رابط کاربری

MIUI

رابط کاربری MIUI دست کاربران را برای شخصی‌سازی باز می‌گذارد و تقریبا تغییری نیست که نتوانید در آن ایجاد کنید. البته این ویژگی مثل یک شمشیر دو لبه عمل می‌کند و هم مزیت دستگاه به حساب می‌آید و هم یکی از نقاط ضعف آن. چرا که ایجاد این رابط کاربری با این همه امکان باعث شده که در نهایت با یک UI شلوغ روبه‌رو شویم. همین موضوع هم باعث دافعه بسیاری از کاربران می‌شود.

برخی از نکات منفی در بین گوشی‌های شیائومی

داغ شدن

داغ شدن گوشی‌های شیائومی

یکی از مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی این است که این محصولات گهگاه با مشکل داغ شدن بیش از حد دست و پنجه نرم می‌کنند. کافی است به سراغ سایت‌های مختلف رفته و نگاهی به نظرات بیندازید یا از کسانی که گوشی شیائومی خریده‌اند درباره تجربه‌شان بپرسید تا به این نتیجه برسید که بسیاری از کاربران به این مشکل اشاره می‌کنند. نمی‌توان گفت که یک مدل خاص از این برند با چنین مشکلی روبه‌رو است و به نظر می‌رسد کاربران به صورت اتفاقی محصولی نسیب‌شان می‌شود که این ایراد را دارد.

باگ‌های نرم‌افزاری

باگ‌های نرم‌افزاری گوشی‌های شیائومی

گوگل، اپل، سامسونگ و هوآوی سال‌های است روی UX محصولات خود کار می‌کنند و به همین دلیل حالا توانسته‌اند تجربه‌ای خوب را به کاربران‌شان ارائه دهند. از طرفی شیائومی از نظر تجربه کاربری نمره پایین‌تری نسبت به رقبا می‌گیرد و شاید MIUI نتواند هر کسی را به سوی خود بکشاند.

البته شیائومی در یکی دو سال اخیر توانسته تا حدی عملکرد بهتری ارائه دهد. اما در مجموع MIUI را نمی‌توان در حد و اندازه‌های رابط کاربری سامسونگ یا گوگل دانست. رابط کاربری شیائومی به نظر شلوغ می‌رسد و به همین دلیل افراد را دفع می‌کند، پس اگر یک رابط کاربری جمع‌وجور و خوب را می‌خواهید بهتر است به سراغ پیکسل بروید.

بهینه‌سازی نه چندان مناسب رم

بهینه‌سازی نه چندان مناسب رم در گوشی‌های شیائومی

گوشی‌های شیائومی اگرچه با حافظه رم بالا عرضه می‌شوند، اما به خاطر بهینه‌سازی نامناسب، معمولا عملکرد خیلی خوبی ندارند و نمی‌توانند انتظارات را برآورده کنند؛ مخصوصا اگر بخواهید به سراغ مدل‌هایی با رم کمتر از ۶ گیگابایت بروید.

عدم بهره‌مندی مناسب گوشی‌های شیائومی از میزان رمی که در اختیار دارند، موجب می‌شود که وقتی از برنامه‌ای به برنامه دیگر می‌روید، دستگاه به صورت خودکار برنامه‌ی قبلی را می‌بندد که این موضوع می‌تواند برای برخی از کاربران واقعا آزاردهنده باشد.

چه فایده که گوشی‌تان ۴ گیگابایت رم داشته باشد، اما فقط بتوانید از ۱.۵ گیگابایت آن استفاده کنید. به همین علت نمی‌توانیم در مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی به این مورد اشاره نکنیم.

مشکلات باتری

مشکلات باتری در گوشی‌های شیائومی

یکی دیگر از مواردی که باید در مقاله مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی از آن صحبت کنیم، مشکلات باتری است. عملکرد ضعیف باتری و شارژدهی نامناسب گوشی پس از چند ماه استفاده مشکلی است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد. هرچند این مشکل آن قدرها هم رایج نیست، اما باید پیش از خرید گوشی شیائومی از احتمال برخورد به این ایراد آگاه باشید.

بروز مشکل پس از به‌روزرسانی اندروید

بروز مشکل پس از به‌روزرسانی اندروید

وقتی به سراغ سیستم‌عامل اندروید می‌روید باید انتظار این را داشته باشید که برخی اوقات پس از آپدیت با کمی مشکل روبه‌رو شوید. شیائومی در زمینه آپدیت‌ها بد عمل نمی‌کند و بارها به‌روزرسانی‌های مختلف را در دسترس‌تان قرار می‌دهد. اما مشکل این است که این آپدیت‌ها گهگاه باعث ایجاد گلیچ، تخلیه سریع باتری و کرش کردن برنامه‌ها می‌شوند.

این بود مهم‌ترین نکات درباره خرید گوشی شیائومی. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. نظر شما درباره گوشی‌های این برند چیست؟ فکر می‌کنید در آینده شیائومی می‌تواند با پرچم‌دارهایش تعداد کاربران بیشتری را به سوی خود بکشاند؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

مهدی شریفی

یه دانشجوی خسته که زندگیش خلاصه میشه تو سینما، گیم و ادبیات + علاقه‌مند به فوتبال و آبی‌های لندن.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا