ترفندهاآموزش

آموزش AirPlay از iPhone یا iPad به Mac

تا سال‌ها، کاربران Mac مجبور به استفاده از اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های تردپارتی نظیر AirServer بودند تا بتوانند از کامپیوترهای خود به عنوان دریافت کننده‌ی AirPlay استفاده کنند.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=”۱۰۰”]

دسترسی سریع

AirPlay کردن به Mac چه سیستمی نیاز دارد؟

نحوه‌ی غیرفعال کردن یا شخصی سازی AirPlay

می‌توانید از macOS به دستگاه‌های دیگر نیز AirPlay کنید

[/box]

با از راه رسیدن آپدیت macOS Monterey در سال ۲۰۲۱ میلادی، کاربران گوشی‌های iPhone یا تبلت‌های iPad اکنون این قابلیت را در اختیار دارند تا به طور مستقیم به سیستم مک خود AirPlay کنند؛ درست به همان شکلی که این کار را در تلویزیون اپل یا Apple TV نیز انجام می‌دهند. جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه‌ی انجام این کار و تمام جزئیات دیگری که در این زمینه باید بدانید، لطفا تا انتهای این مطلب با ما در مجله اینترنتی گوشی‌پلازامگ همراه بمانید.

AirPlay کردن به Mac چه سیستمی نیاز دارد؟

AirPlay کردن به Mac به داشتن سیستم عامل macOS Monterey و یا بالاتر به همراه یک سیستم مک سازگار برای انجام این کار نیاز دارد که در ادامه، بیشتر درمورد آن توضیح خواهیم داد. اگرچه امکان آپگرید و ارتقاء سیستم نرم افزاری و سخت افزاری Mac از طریق Mac App Store به صورت رایگان و یا فروشگاه‌های دیگری که این کار را انجام می‌دهند، وجود دارد، اما انجام دادن این کار فقط در کامپیوترهای اپلی که در زیر نامشان را ذکر کرده‌ایم، امکان پذیر می‌باشد. بنابراین، برای AirPlay کردن از iPhone یا iPad روی Mac باید حتما یکی از این مدل‌های زیر را در اختیار داشته باشید:

  • ۲۰۱۸ MacBook Air یا جدیدتر
  • ۲۰۱۸  MacBook Pro یا جدیدتر
  • ۲۰۱۹  iMac یا جدیدتر
  • ۲۰۲۰ Mac mini یا جدیدتر
  • ۲۰۱۹ Mac Pro یا جدیدتر
  • ۲۰۱۷ iMac Pro یا جدیدتر

جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد آپدیت macOS Monterey و تغییراتی که به همراه داشته است، می‌توانید به این لینک مراجعه کنید و همچنین، جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه‌ی آپدیت نگه داشتن سیستم مک خود و آپ‌های آن نیز می‌توانید به این آدرس مراجعه کنید.

این مطالب را هم ممکن است دوست داشته باشید:

در صورتی که نمی‌دانید چه مدلی از مک در اختیار دارید، باید توضیح دهمی که شما می‌توانید با کلیک کردن روی لوگوی اپل که در گوشه بالای سمت چپ نمایشگر وجود دارد، از نوع سیستم مک خود و مدل آن آگاهی پیدا کنید. با کلیک کردن روی لوگوی اپل، یک منوی کوچک اجرا خواهد شد که با انتخاب گزینه‌ی About This Mac می‌توانید اطلاعات بیشتری درمورد کامپیوتر خود به دست بیاورید. همچنین، می‌توانید جهت کسب جزئیات بیشتر در این رابطه و نحوه‌ی آگاهی از سال ساخت و سایر اطلاعات کامپیوتر خود نیز به این لینک مراجعه کنید.

در صورتی که پس از اقدامات فوق، متوجه شدید که سیستم Mac شما با AirPlay کردن سازگار است و همچنین، از آخرین نسخه موجود از macOS هم بهره می‌برید، می‌توانید آن را به عنوان مقصدی برای انجام این کار از طریق iPhone, iPad و یا iPod Touch خود انتخاب کنید.

این کار از طریق اجرای Control Center (با کشیدن انگشت خود از بالای نمایشگر به سمت پایین در نیمه‌ی سمت راست تصویر و یا سوایپ کردن به سمت بالا از قسمت پایین تصویر در مدل‌های قدیمی‌تر iPhone که دارای دگمه هوم فیزیکی و سنسور Touch ID هستند) و لمس کردن گزیه‌ی Screen Mirroring امکان پذیر است. بدین شکل، گزینه‌ی انتقال تصویرِ نمایشگر گوشی خود را در آن فعال خواهید کرد. این گزینه، در تصویر زیر هم نمایش داده شده است.

آموزش AirPlay از iPhone یا iPad به Mac

همچنین، می‌توانید باکس موزیک پلیر یا همان Now Playing Box را هم لمس کنید و نگهدارید. باکس مورد نظر، در تصویر زیر نمایش داده شده است.

آموزش AirPlay از iPhone یا iPad به Mac

سپس آیکون AirPlay را لمس کنید تا لیستی از دستگاه‌های قابل دسترسی نمایش داده شود. آیکون مورد نظر در تصویر زیر نمایش داده شده است.

آموزش AirPlay از iPhone یا iPad به Mac

اکنون می‌توانید سیستم Mac خود از داخل لیستی که نمایش داده شده است، انتخاب کنید تا AirPlay صورت بگیرد و تصویر گوشی یا تبلت شما روی مک نمایش داده شود. این کار باید فورا انجام شود، مشروط بر اینکه از یک Apple ID یکسان در هر دو دستگاه استفاده کنید. لیست دستگاه‌هایی که نمایش داده می‌شوند، چیزی شبیه به تصویر زیر است.

آموزش AirPlay از iPhone یا iPad به Mac

نکته قابل توجهی که وجود دارد، این است که برای انتقال تصویر آیفون یا آیپد خود به مک، نیازی به این که روی یک نتورک یا شبکه قرار داشته باشید، نیست و می‌توانید از Mac خود هم به عنوان نمایشگرِ AirPlay و هم اسپیکر استفاده کنید. اکنون کافی است که به همان منویی که برای فعال کردن این قابلیت از آن استفاده کرده بودید، برگردید و گزینه‌ی Stop Screen Mirroring را لمس کنید یا به iPhone خود (یا هر دستگاه دیگری که در حال استفاده کردن از آن هستید) برگردید تا استفاده از AirPlay را متوقف کنید.

نحوه‌ی استفاده از Control Center در iPhone و iPad

نحوه‌ی غیرفعال کردن یا شخصی سازی AirPlay

اگرچه قابلیت AirPlay به صورت پیش فرض و خودکار فقط می‌تواند برای دستگاه‌های شما (و در واقع، دستگاه‌هایی که از یک Apple ID مشترک استفاده می‌کنند) عمل کند، اما می‌توانید آن را شخصی سازی هم بکنید تا به هر کسی که روی نتورک یکسانی با آن قرار دارد و یا هر کسی که در محدوده‌ای در نزدیکی آن هست، اجازه دهید که از آن استفاده کند.

این امر می‌تواند در محیط‌های جمعی نظیر دفتر کار مفید واقع شود، اما قطعا دوست ندارید که همیشه فعال باشد و هر کسی بتواند به آن دسترسی پیدا کند. برای شخصی سازی این قابلیت، می‌توانید بخش زیر را دنبال کنید.

وارد بخش System Preferences > Sharing در سیستم مک خود شوید و در لیستی که سمت چپ تصویر نمایش داده می‌شود، روی گزینه‌ی AirPlay Receiver کلیک کنید. محلی که این گزینه در آن قرار دارد، در تصویر زیر نمایش داده شده است.

آموزش AirPlay از iPhone یا iPad به Mac

اکنون می‌توانید انتخاب کنید که چه کسی بتواند از Mac شما به عنوان مقصد AirPlay استفاده کند و تصویر گوشی یا تبلت خود را به آن منتقل کند. در این بخش شما می‌توانید گزینه‌ی مورد نظرتان را فعال کنید و در صورت تمایل، یک پسورد هم برای این کار انتخاب کنید. در صورتی که پسورد خاصی انتخاب نکنید، زمانی که یک نفر قصد متصل شدن به سیستم Mac شما را داشته باشد، با پیامی شبیه به تصویر زیر مواجه خواهید شد که نشان می‌دهد فلان دستگاه قصد متصل شدن به سیستم شما و ایرپلی کردن روی آن را دارد.

آموزش AirPlay از iPhone یا iPad به Mac

می‌توانید با انتخاب یکی از گزینه‌های Accept یا Decline به آن اجازه دهید که متصل شود یا نشود.

برای اینکه این قابلیت را به صورت کامل غیرفعال کنید نیز باید تیک گزینه AirPlay Receiver که زیر Sharing قرار دارد را بردارید تا قابلیت AirPlay کردن غیرفعال شود.

می‌توانید از macOS به دستگاه‌های دیگر نیز AirPlay کنید

علاوه بر استفاده از Mac به عنوان دریافت کننده‌ی ایرپلی، می‌توانید از آن به دستگاه‌های دیگر نیز ایرپلی کنید که برخی از آن‌ها شامل Apple TV و اسپیکرهای هوشمند HomePod و تعداد زیادی از دستگاه‌های تردپارتی (که جزو محصولات Apple نیستند) می‌شوند که اکنون قابلیت پشتیبانی از پروتکل وایرلس در اختیار دارند.

در نسخه‌های جدیدتر سیستم عامل macOS شما می‌توانید این گزینه را در بخش Control Center پیدا کنید. این در حالی است که دستگاه‌های قدیمی‌تر، به جای آن از یک دگمه‌ی اختصاصی برای Air play استفاده می‌کنند. درمورد نحوه‌ی انتقال صفحه‌ی نمایشگرِ mac یا دستگاه iOS خود به Apple TV نیز می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

عرفان رحیمی صادق

نزدیک به ۸ ساله که کار تولید محتوا رو به عنوان علاقه دنبال می‌کنم و زمینه کاری مورد علاقه خودم رو هم فناوری انتخاب کردم. تماشای فیلم و سریال و گاهی هم گیم، سرگرمی‌های بنده است D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا