iPadOSآموزش

5 روش برای رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل

اگر آیپد شما روی لوگوی اپل، نوار نمایش‌گرپیشرفت به‌روزرسانی یا صفحه راه‌اندازی گیر کرده است، نیازی نیست فورا نگران شوید. چند راه حل برای رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل وجود دارد که می‌توانید قبل از ارتباط با پشتیبانی اپل یا خدمات تعمیر شخص ثالث آن‌ها را امتحان کنید.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

[/box]

اولین قدم: مطمئن شوید که واقعا در این صفحه گیر کرده‌اید!

گاهی اوقات به نظر می‌رسد که آیپد در هنگام اعمال به روز رسانی یا بازیابی از یک نسخه پشتیبان روی صفحه به‌روزرسانی گیر کرده است. این حالت معمولاً زمانی رخ می‌دهد که به نظر می‌رسد نوار نمایش‌گر پیشرفت به‌روزرسانی حرکتی نمی‌کند. قبل از ادامه دادن و امتحان روش‌های زیر برای رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل، حداقل یک ساعت به آیپد خود فرصت دهید تا کار خود را به اتمام برساند.

به نظر می‌رسد نوارهای پیشرفت به‌روزرسانی اپل با سرعت نسبتا کندی حرکت می‌کنند، اما تا زمانی که این نوار هرچند کم به پیشرفت خود ادامه می‌دهد، باید اجازه دهید آیپد کار خود را ادامه دهد.

[box type=”info” align=”alignright” class=”” width=”100%”]اطمینان حاصل کنید که آیپد شما در حین انجام این کار به برق وصل است تا هنگام انجام به‌روزرسانی شارژ آن تمام نشود.[/box]

اگر به نظر می‌رسد لوگوی آیپد شما هر چند دقیقه یک‌بار ناپدید می‌شود یا هر چند دقیقه یک‌بار تبلت خود به خود ریبوت می‌شود، احتمالا در یک حلقه راه اندازی گیر کرده‌اید و انتظار کمکی به شما نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید

رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل با فورس ریستارت یا Force Restart

پس از اطمینان از این که واقعا آیپد روی صفحه لوگو گیر کرده است، اولین روشی که باید امتحان کنید این است که آیپد خود را Force restart کنید تا ببینید که آیا می‌توانید فرایندی را که در وهله اول موجب به وجود آمدن مشکل شده است را پیدا و ان را قطع کنید یا خیر.

رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل با استفاده از روش ریستارت، بسته به مدل آیپد شما شامل دو حالت کلی می‌شود:

فورس ریستارت آیپد بدون دکمه هوم

این روش در حقیقت برای آیپدهایی است که دکمه هوم ندارند. اگر شما هم برای بازگشت به منوی برنامه‌ها از پیمایش لمسی (کشیدن صفحه از پایین صفحه به بالا) استفاده می‌کنید، این روش برای مدل‌ آیپدی است که شما از آن استفاده می‌کنید. مدل‌هایی که باید برای رفع مشکل آیپد خود از این روش استفاده کنند شامل مدل‌های جدید آیپد ایر، آیپد پرو و آیپد مینی می‌شود.

برای رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل با استفاده از روش فورس ریستارت لازم است مراحل زیر را دنبال کنید:

دکمه زیاد کردن صدا “Volume Up” را فشار داده و رها کنید.

دکمه کاهش صدا «Volume Down» را فشار دهید و رها کنید.

دکمه بالای آیپد را فشار دهید و نکه دارید تا آیپد شما ریستارت شود.

هنگامی که آیپد شما ریستارت شد، دکمه بالای صفحه را رها کنید.اکنون باید صبر کنید و ببینید که آیا این بار آیپد به درستی راه اندازی می‌شود یا نه. شاید بهتر باشد قبل از رفتن به روش بعدی، این کار را چند بار امتحان کنید.

فورس ریستارت آیپد با استفاده از دکمه هوم

اگر از یک آیپد استاندارد یا نسخه قدیمی‌تری از آیپد پرو، آیپد ایر یا آیپد مینی استفاده می‌کنید که دکمه هوم را دارد، فرایند فورس ریستارت بسیار ساده است.

هر دو دکمه هوم و دکمه بالای آیپد (یا “Side”) را فشار داده و نگه دارید.

زمانی که آیپد ریستارت شد دکمه‌ها را رها کنید.

رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل با فورس ریستارت یا Force Restart

اکنون اگر فورس ریستارت را به درستی انجام داده باشید، باید مشاهده کنید که صفحه کمی با پرش مواجه است و لوگوی اپل پیش از ظاهر شدن مجدد برای مدت کوتاهی ناپدید می‌شود. می‌توانید قبل از رفتن به راه حل بعدی این روش را چند بار تکرار کنید. شاید در یکی از این دفعات آیپد شما به درستی بوت شود.

بیشتر بخوانید

رفع مشکل گیرکردن آیپد روی لوگوی اپل از طریق حالت بازیابی یا Recovery Mode

قرار دادن آیپد در حالت ریکاوری به شما این امکان را می‌دهد تا سیستم عامل خود را به نسخه‌ای به روزرسانی یا بازیابی کنید که ممکن است به حل مشکل شما کمک کند.

[box type=”note” align=”alignright” class=”” width=”100%”]توجه داشته باشید که این روش خطر از دست رفتن اطلاعات شما را به همراه دارد، به خصوص اگر به جای به روزرسانی قصد استفاده از گزینه بازیابی سیستم عامل را داشته باشید.[/box]

برای استفاده از این راه حل اولین کاری که لازم است انجام دهید این است که کامپیوتر مک خود را به آخرین نسخه مک او اس به روزرسانی کنید و یا اگر از ویندوز استفاده می‌کنید نسخه برنامه آیتونز خود را به آخرین نسخه به روزرسانی کنید. پس از انجام این کار باید آیپد خود را به کامپیوتر متصل کنید.

اگر از مک استفاده می‌کنید و دستگاه شما از مک او اس کاتالینا یا جدیدتر استفاده می‌کند برنامه «Finder» را باز کنید و در کامپیوتر مک او اس Mojave و یا کامپیوتر ویندوزی، برنامه آیتونز «iTunes» را باز کنید.

اکنون نوبت این است که آیپد خود را روی حالت ریکاوری یا Recovery Mode قرار دهید. این کار هم به مدل آیپد شما بستگی دارد:

حالت بازیابی در آیپدهای بدون دکمه هوم

دکمه زیاد کردن صدا “Volume Up” را فشار داده و رها کنید، دکمه کم کردن صدا “Volume Down” را فشار داده و رها کنید، سپس دکمه بالایی آیپد را فشار داده و نگه دارید تا صفحه Recovery Mode ظاهر شود.

حالت بازیابی در آیپدهای دارای دکمه هوم

هر دو دکمه هوم و دکمه بالای آیپد (یا ساید) را فشار داده و نگه دارید تا صفحه Recovery Mode ظاهر شود.

رفع مشکل گیرکردن آیپد روی لوگوی اپل از طریق حالت بازیابی یا Recovery Mode

از این‌جا می‌توانید آیپد خود را با استفاده از Finder یا iTunes به‌روزرسانی کنید، این برنامه‌ها سعی می‌کنند نرم افزار را بدون از دست دادن هیچ داده‌ای به روزرسانی کنند. همچنین می‌توانید گزینه «Restore » را انتخاب کنید. این روش تمام داده‌های شما را حذف کرده و تبلت را به تنظیمات کارخانه باز می‌گرداند.

بیشتر بخوانید

Firmware آیپد خود را با DFU Mode بازیابی کنید

راه حل بعدی به منظور رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل بازیابی Firmware آیپد با حالت DFU است. DFU مخفف «Device Firmware Update» است و یک حالت بازیابی سطح پایین است که به طور کلی از لود iPadOS جلوگیری می‌کند.

این راه حل، آخرین روشی است که می‌تواند برای رفع مشکل گیر کردن آیپد روی لوگوی اپل در صورت به وجود مشکل بر اثر خرابی نرم افزاری به کار گرفته شود. بسته به نسخه آیپدی که دارید، دو راه برای قرار دادن آیپد در حالت DFU وجود دارد:

وارد شدن به حالت DFU بدون دکمه هوم

این روش برای نسخه‌های مدرن آیپد ایر، آیپد پرو و آیپد مینی که از دکمه هوم برخوردار نیستند قابل استفاده می‌باشد.

دستگاه آیپد خود را به مک یا کامپیوتر ویندوزی خود متصل کنید و بسته به سیستم عاملی که استفاده می‌کنید برنامه Finder یا iTunes را باز کنید.

دکمه زیاد کردن صدا در آیپد خود را فشار دهید و رها کنید.

سپس دکمه کاهش صدا را فشار دهید و رها کنید. دکمه بالایی (یا ساید یا کناری) را نگه دارید تا صفحه سیاه شود. سپس هم دکمه بالایی آیپد (یا ساید) و هم دکمه کاهش صدا را به مدت پنج ثانیه نگه دارید. پس از پنج ثانیه دکمه بالای صفحه را رها کنید اما دکمه کاهش صدا را هم‌چنان نگه دارید.

هنگامی که دستگاه شما در حالت DFU است، باید فقط یک صفحه سیاه را روی آیپد مشاهده کنید و Finder یا iTunes در سیستم به شما اطلاع می دهند که دستگاهی در حالت بازیابی به کامپیوتر وصل شده است.

وارد شدن به حالت DFU با استفاده از دکمه هوم

این روش برای مدل‌های آیپد دارای دکمه هوم، از جمله آیپد استاندارد و مدل‌های قدیمی‌تر آیپد ایر، آیپد پرو و آیپد مینی قابل استفاده است.

دستگاه آیپد خود را به مک یا کامپیوتر ویندوزی خود متصل کنید و بسته به سیستم عاملی که استفاده می‌کنید برنامه Finder یا iTunes را باز کنید.

هر دو دکمه هوم و دکمه بالای آیپد (یا ساید) را به مدت هشت ثانیه فشار دهید و نگه دارید.

پس از هشت ثانیه، دکمه ساید را رها کنید ولی همچنان دکمه هوم را نگه دارید.

زمانی که دستگاه شما وارد حالت DFU می‌شود، باید فقط یک صفحه سیاه ببینید. اگر به جای صفحه سیاه، پیام «Connecting to iTunes» را مشاهده می‌کنید، مجددا آیپد خود را با استفاده از روش‌های بالا فورس ریستارت کنید و دوباره امتحان کنید.

اکنون می توانید از Finder یا iTunes برای بازیابی «restore» آیپد خود استفاده کنید. این روش iPadOS را مجددا نصب می کند و به احتمال خیلی زیاد این روش برای رفع مشکل قفل شدن آیپد روی لوگوی اپل موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید

مراجعه به مراکز تعمیر دستگاه‌های اپل

اگر آیپد شما تحت پوشش گارانتی مراکز خدمات اپل است، توصیه می‌کنیم آن را مستقیما به یک نمایندگی اپل مورد اعتماد ببرید. احتمال این که متخصصان خدمات اپل بتوانند به شما در رفع مشکل قفل شدن آیپد روی لوگوی اپل کمک کنند بسیار بیش‌تر است، چه این مشکل بر اثر یک ایراد نرم افزاری به وجود آمده باشد و چه بر اثر خرابی سخت افزاری.

البته حتی اگر آیپد شما تحت پوشش گارانتی هم نباشد، هم‌چنان مراجعه به مرکز خدمات اپل و سپرن مشکل به افراد متخصص گزینه بهتری است.

همیشه یک نسخه بکاپ داشته باشید

همیشه به یاد داشته باشید که در هر دستگاه، با هر سیستم عاملی اولین راه حلی که می‌تواند شما را از بسیاری از مشکلات رها کند داشتن یک فایل بکاپ است. می‌توانید در آیپد خود بکاپ‌گیری iCloud را تنظیم کنید تا همیشه یک نسخه بکاپ در فضای ابری iCloud خود برای مواقع ضروری داشته باشید. هم‌چنین برای از بین نرفتن عکس‌های شخصی خود نیز می‌توانید از iCloud Photo Library و یا سرویس گوگل فوتوز استفاده کنید. البته گوگل فوتوز بیش‌تر توسط کاربران اندروید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هم چنین می‌توانید با استفاده از کامپیوتر مک یا ویندوز خود نیز از آیپد خود به صورت محلی بکاپ بگیرید تا در صورت نیاز از فایل بکاپ برای بازیابی دستگاه استفاده کنید.

فرانک محبتی

کارشناس نرم افزار. علاقمند به برنامه نویسی، سئو، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ و کلا دنیای تکنولوژی :) سرگرمی هام هم هر وقتی که پیدا کنم فیلم و سریال و گاهاً هم کتاب D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا