ترفندهاآموزش

آموزش رفع مشکل قطع شدن اتصال وای فای موبایل

چرا موبایل شما به صورت پیاپی از شبکه وای فای قطع می شود؟

معمولا عموم مردم فکر میکنند وای فای همیشه باید اتصال منظم و درستی داشته باشد و با مشکلات اتصال آن آشنایی لازم را ندارند. بوجود آمدن مشکل قطع شدن اتصال وای فای موبایل به صورت پیاپی می تواند بسیار خسته کننده و طاقت فرسا باشد. عوامل بسیاری وجود دارد که می تواند به پیش آمدن این اتفاق منجر شود.

این سوال که چه چیزی ممکن است باعث قطع شدن اتصال وای فای موبایل شما شده باشد را می توان از چند زاویه بررسی کرد. آیا از گوشی، روتر یا خود اتصال اینترنت است؟ در این مقاله قصد داریم شما را در پیدا کردن مشکل قطع شدن اتصال وای فای موبایل راهنمایی کنیم.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

دسترسی سریع

ممکن است مشکل از اینترنت باشد

درست عمل نکردن مودم

وجود تعداد زیادی دستگاه در شبکه شما

ممکن است در موقعیتی دور از مودم باشید

تداخل سایر دستگاه ها با مودم

دخالت تنظیمات اتوماتیک در تنظیمات اتصال وای فای موبایل

[/box]

ممکن است مشکل از اینترنت باشد

بیایید از ساده ترین و محتمل ترین حالت ماجرا شروع کنیم. فرض بر این است که اینترنت شما با مشکلاتی روبرو است. در این حالت نه تلفن شما دچار مشکلی شده است و نه روتر، مشکل اصلی تنها از ارائه دهنده اینترنت شماست.

چه کاری می توان برای حل این مشکل انجام داد؟ متاسفانه برای این مشکل راه حل های زیادی وجود ندارد. اگر اینترنت شما قطع است یا به صورت موقت دچار ایراداتی شده است، فقط باید منتظر بمانید. تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که بررسی کنید آیا واقعاً اینترنت شما باعث ایجاد مشکلات شده است یا خیر.

بیشتر بخوانید

قطع شدن اتصال وای فای موبایل به علت درست عمل نکردن مودم

قطع شدن وای فای موبایل به علت درست کار نکردن مودم

در صورتی که مشکل از سرویس دهنده اینترنت شما نبود مشکل بعدی که باید آن را بررسی کنید مودم وای فای شماست. درست مثل بسیاری از دستگاه‌ های موجود در خانه، گاهی اوقات مودم وای فای نیز ممکن است درست عمل نکند و هم چنین درست مانند سایر دستگاه های موجود در خانه، یک ریستارت ساده می تواند مشکل آن را حل کند. پس قبل از انجام هر کار دیگری بهتر است یک بار مودم را ریستارت کنید.

اگر با ریستارت کردن مشکل حل نشد، علامت هایی برای تشخیص مشکلات مودم وجود دارد که می توانید آن ها را بررسی کنید. با دست زدن به مودم بررسی کنید که آیا بیش از حد گرم است سا خیر؟ آیا کابل ها همه به طور ایمن و محکم به  مودم متصل هستند؟ همین موارد کوچک و جزئی گاها می توانند باعث درست کار نکردن وای فای شوند.

وجود تعداد زیادی دستگاه در شبکه شما

وجود دستگاه زیادی متصل به یک وای فای

امروزه بسیار رایج است که ده ها دستگاه در یک خانه به وای فای متصل باشند. چیزی که مردم اغلب به آن فکر نمی‌ کنند این است که ممکن است مودم ها برای اتصال همزمان چند دستگاه به آن ها محدودیت‌ هایی داشته باشند.

اگر اخیراً دستگاه‌ های جدیدی تهیه کرده اید و آن ها را به شبکه ی وای فای خانگی خود اضافه کرده‌اید یا افراد بیشتری از حد معمول در خانه تان هستند و به وای فای متصل هستند، ممکن است این موضوع نشانه‌ ای باشد که ظرفیت مودم شما تکمیل شده است. خوشبختانه این محدودیت ها قابل تغییر هستند.

متأسفانه نحوه رسیدگی به این موضوع بسته به سازنده مودم شما می تواند بسیار متفاوت باشد. راه هایی برای مشاهده تعداد دستگاه های موجود در شبکه وای فای شما وجود دارد. شما هم چنین می توانید افراد یا دستگاه های خاصی را از شبکه خود بیرون بیندازید و اتصال آن ها را از وای فای خود قطع کنید.

در واقع، این مورد یک مشکل بسیار نادر است و اگر هم محدودیتی برای طرفیت مودم ها وجود داشته باشد، در اکثر مودم ها بسیار زیاد است و به این زودی ها پر نمی شود. با این حال  اگر فکر می کنید که مشکل همین مورد است، باید به دنبال نحوه تطبیق تنظیمات برای مدل دقیق مودم خود باشید.

بیشتر بخوانید

ممکن است در موقعیتی دور از مودم باشید

دور بودن از موقعیت وای فای

محل قرارگیری مودم شما می تواند تاثیر زیادی بر عملکرد شبکه وای فای داشته باشد. دیوارها و اشیاء می توانند مانع شده و بر میزان دسترسی وای فای شما تأثیر بگذارند. اگر در خارج از محدوده وای فای نشسته اید، به احتمال زیاد بارها و بارها مشکل قطع اتصال موبایل از وای فای را تجربه خواهید کرد.

اگر فکر می‌ کنید آنتن دهی مودم شما باید بتواند به جایی که در آن هستید برسد، ممکن است نیاز باشد که آن را در مکان بهتری قرار دهید. حالت ایده آل این است تا حد ممکن مودم را در مرکز خانه قرار دهید و هم چنین خودتان نیز تا حد ممکن به آن نزدیک بمانید. این موضوع برای هر دو محور عمودی و افقی صدق می کند.

سعی کنید روتر خود را در هر اتاقی که به مرکز خانه شما نزدیک تر است قرار دهید. اگر باید در طبقه دوم باشد، آن را در پایین ترین نقطه روی زمین قرار دهید. اگر طبقه اول است، آن را تا جایی که می توانید بالا ببرید. با این کار محدوده وای فای تا حد امکان  به طور مساوی توزیع می شود.

تداخل سایر دستگاه ها با مودم

تداخل سایر دستگاه ها با مودم وای فای

ممکن است که شما متوجه این موضوع نشده باشید، اما برخی از دستگاه های دیگر در خانه شما می توانند با مودم شما تداخل داشته باشند. تلفن‌های بی‌ سیم، تلویزیون‌ های هوشمند، مایکروویو، دستگاه‌ های بلوتوث و سایر مودم های نزدیک می‌ توانند سیگنال‌ هایی داشته باشند که با وای فای شما  تداخل ایجاد کنند.

اگر مودم شما به یکی از این دستگاه ها نزدیک است، ممکن است مشکل قطع اتصال پیاپی موبایل شما از وای فای همین باشد. کار دیگری که می توانید انجام دهید این است که کانالی را که مودم شما استفاده می کند را تغییر دهید. برنامه‌های آنالیز وای فای (اندروید، آیفون) می‌ توانند به شما نشان دهند که کدام کانال‌ ها بیشتر استفاده می‌ شوند، سپس می‌ توانید مودم خود را روی یک کانال کم‌ تکرار قرار دهید.

در مرحله بعد، باید مطمئن شوید که موبایل شما به باند 5 گیگاهرتز ( 5 GHz band) مودم شما متصل است. بسیاری از مودم ها دارای باند های 2.4 گیگاهرتز (GHz) و 5 گیگاهرتز (GHz) هستند که می توانید از میان این دو انتخاب کنید. باند 5 گیگاهرتز باند کم تکرار تری است که توسط دستکاه های دیگر کمتر استفاده می شود. قرار دادن تنظیمات موبایل روی باند 5 گیگاهرتز به آن فضای بیشتری برای تنفس می دهد.

بیشتر بخوانید

دخالت تنظیمات اتوماتیک در تنظیمات اتصال وای فای موبایل

در آخر، بهتر است به تنظیمات خود موبایل نیز نگاهی بیندازیم به ویژه دستگاه‌ های اندرویدی که تنظیماتی دارند که می‌ تواند با قطع وای‌ فای باعث اختلال شود. هدف این تنظیمات این است که کاربردی و مفید واقع شوند، اما همیشه هم در این موضوع موفق عمل نمی کنند.

به عنوان مثال، تلفن‌ های پیکسل گوگل دارای قابلیتی به نام «Adaptive Connectivity» در تنظیمات «Network & Internet» هستند. این ویژگی برای افزایش عمر باتری با جابجایی خودکار بین شبکه ها در نظر گرفته شده است، اتصالات ضعیف برای عمر باتری مضر هستند.

تنظیمات وای فای پیکسل گوگل

به طور مشابه، دستگاه‌های گلگسی سامسونگ دارای یک ویژگی در بخش «Advanced» تنظیمات وای فای هستند که در صورت کند یا ناپایدار بودن اتصال وای‌ فای، اتصال اینترنت موبایل به‌ طور خودکار به استفاده از داده تلفن همراه (Mobile data) تغییر می‌ کند. این قابلیت  می تواند بسیار مفید باشد، اما هم چنین می تواند ناخواسته و به صورت ناگهانی اتصال موبایل را از وای فای قطع کند که این موضوع مکن است برای کاربر چندان خوشایند نباشد.

تنظیمات وای فای سامسونگ گلکسی

در نهایت، عوامل زیادی وجود دارد که می‌ تواند به قطع شدن اتصال وای فای موبایل منجر شود. امیدواریم در این مقاله شما را در جهت درست راهنمایی باشیم تا بتوانید به درستی دلیل مشکل قطع شدن اتصال وای فای موبایل خود را تشخیص دهید. در صورت داشتن سوال، نظر یا پیشنهاد از طریق بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

فرانک محبتی

کارشناس نرم افزار. علاقمند به برنامه نویسی، سئو، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ و کلا دنیای تکنولوژی :) سرگرمی هام هم هر وقتی که پیدا کنم فیلم و سریال و گاهاً هم کتاب D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا