اخبار فناورینوکیا

نوکیا G21 معرفی شد

نوکیا G21 با عمر باتری ۳ روز و دوربین ۵۰ مگاپیکسل، چند ساعت پیش معرفی شد.

جایگزین نوکیا G20 با صفحه نمایش ۹۰ هرتزی و باتری دوربین سه گانه از راه رسید. ساعاتی پیش در سکوت کامل خبری، نوکیا G21 از سوی HMD Global معرفی شد. تمرکز اصلی HMD در این دستگاه، بر روی بخش باتری بوده است. طراحی نوکیا G21 ما را به یاد گوشی های شیائومی می اندازد. مخصوصاً چیدمان دوربین اصلی و محل سنسور اثر انگشت، که شباهت زیادی به برخی گوشی های شیائومی دارد.

بیشتر بخوانید

زمانی نوکیا به عنوان مرجع به حساب می آمد، و طراح های این شرکت همیشه نوآوری و خلاقیت را در بر داشتند. اما از زمان خرید بخش تلفن همراه نوکیا توسط مایکروسافت، دیگر شاهد آن سازنده برجسته سابق نبوده ایم. امروزه HMD Global مسئول ساخت گوشی های نوکیا است. هنوز موفقیت چشمگیری را از این شرکت فنلاندی ندیده ایم، اما سعی دارد تمرکز اصلی خود را بر ساخت گوشی های میان رده بگذارد.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=”100″]

دسترسی سریع

مشخصات سخت افزاری نوکیا G21

باتری نوکیا G21 سه روز دوام دارد

صفحه نمایش ۹۰ هرتزی نوکیا G21

دوربین نوکیا G21

پردازنده قدرتمند نوکیا G21

نوکیا G21 با اندروید ۱۱ عرضه می شود

[/box]

امروز نوکیا G21 معرفی شد و هیچ گونه دعوتنامه یا تبلیغی را پیش از معارفه وجود نداشته است. این گوشی طراحی زیبا و شیکی دارد، و می توان به عنوان یک گوشی جذاب از آن نام برد. از جمله مشخصات بارز آن، می توان به صفحه نمایش ۹۰ هرتز و باتری ۵۰۵۰ میلی آمپر ساعت اشاره کرد.

مشخصات سخت افزاری نوکیا G21

مشخصات فنی

نوکیا G21

ابعاد و بدنه

۱۶۴.۶ در ۷۵.۹ در ۷۷.۹ در ۸.۵ میلی‌ متر

فرم پلاستیک، قاب پشت پلاستیک

تاریخ معرفی

۲۶ بهمن ۱۴۰۰

وزن

۱۹۰ گرم

صفحه نمایش

۶.۵ اینچ ( ~ ۹۰۸۱.۶ درصد از پنل جلو ) – پنل IPS LCD

رزولوشن ۱۶۰۰ * ۷۲۰ ( ~ ۲۷۰ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی ) – نسبت تصویر ۲۰:۹

نرخ نوسازی ۹۰ هرتز

پردازنده-سیستم‌عامل

چیپست ۱۲ نانو متری Unisco T606

8 هسته‌ای (دو هسته‌ ی ۱.۶ گیگاهرتز Cortex- A75 و شش هسته‌ ی ۱.۶ گیگاهرتز Cortex – A55 )

پردازنده گرافیکی  Mali – G57 MP1

اندروید ۱۱ ( اندروید خام‌ ) قابل ارتقا به اندروید ۱۲ و ۱۳

سه سال پشتیبانی امنیتی

رم و حافظه داخلی

رم ۳ گیگابایت و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت

رم ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت

رم ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت

نوع حافظه eMMC 5.1

دوربین اصلی

سنسور ۵۰ مگاپیکسل ( لنز عریض ۲۸ میلی‌ متری ، ۱/۱.۳۳ اینچ سایز سنسور، ۰.۶۴ میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/۱.۸)

سنسور ۲ مگاپیکسل ( لنز ۱۲ میلی‌ متری ماکرو )

سنسور ۲ مگاپیکسل عمق میدان

دوربین سلفی

سنسور ۸ مگاپیکسل f/۲.۰ ، (لنز واید)

پانوراما 

فیلم برداری با کیفیت ۱۰۸۰ با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه

فیلم برداری ۱۰۸۰ با نرخ ۳۰ فریم

gyro-EIS

صدا

اسپیکرهای معمولی

فاقد جک ۳.۵ میلی‌ متر

ارتباطات

GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE

نانو سیم‌کارت

شبکه دو باند Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 – بلوتوث ۵

باتری
۵۰۵۰ میلی‌ آمپر
فست شارژ ۱۸ وات

رنگ

Dust

Nordic Blue

پشتیبانی از قلم

مشخص نیست
سایر
سنسور ادغام شده با دکمه پاور

باتری نوکیا G21 سه روز دوام دارد

همان طور که اشاره کردیم، نوکیا G21 ادامه راه G20 بوده و بهبود های بسیاری داشته است. در مرحله اول بهتر است به باتری اشاره کنیم. طبق ادعای HMD Global باتری این دستگاه، سه روز شارژ دهی دارد و می توانید استفاده های سنگینی از آن داشته باشید. ظرفیت این باتری ۵۰۵۰ میلی آمپر ساعت است. در کنار حجم زیاد باتری یک شارژر سریع ۱۸ وات نیز قرار دارد. می توان گفت باید سرعت شارژ معقولی را انتشار داشته باشیم. شاید ۵۰ درصد را ظرف ۳۰ دقیقه شارژ کند.

از طرفی با توجه به تحربه خودمان، حدس می زنیم کل باتری در ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه شارژ شود. البته هنوز اطلاعات دقیقی از این مورد در دسترس نیست. یک گوشی هوشمند امروزی هر چقدر هم امکانات و سخت افزار عالی داشته باشد، باید شارژ دهی و باتری حکیمی را در آن شاهد باشیم. البته لازم به ذکر است هنوز آداپتور شارژ از جعبه محصولات نوکیا حذف نشده است. سطح اول صرفه جویی در نوکیا G21 به جای ۱۰ درصد، در ۲۰ درصد فعال می شود. در ۱۰ درصد نیز سطح دوم ذخیره انرژی صورت می گیرد.

همه این موارد نشان می دهد HMD Global در بخش باتری، سطح خوبی دارد و بهبود های فراوانی را در نظر گرفته است. این باتری ۳ روز دوام دارد و یک عدد عالی به حساب می آید. صحت این ادعا در بررسی ما مشخص خواهد شد. آداپتور درون جعبه ۱۰ واتس بوده، ولی نوکیا G21 از شارژ سریع ۱۸ وات پشتیبانی می کند. باید برای این امر یک آداپتور جداگانه خریداری کنید. همچنین درگاه تایپ C است دستگاه از USB PD 3.0 نیز پشتیبانی می کند.

نوکیا G21

صفحه نمایش ۹۰ هرتزی نوکیا G21

نوکیا G21 حدود ۵ درصد از مدل قبلی خود نازک تر شده است. یعنی ضخامت ۹.۲ میلی متر آن به ۸.۵ میلی متر رسیده است. یکی موارد ارتقاء یافته در این گوشی، صفحه نمایش آن است. این صفحه نمایش ۶.۵ اینچ بوده که پنل آن از نوع IPS LCD می باشد. به صورت اختصاصی، می توانید فیلم های نتفلیکس را به صورت HD تماشا کنید. اما وضوح این نمایشگر +720 بوده که کیفیت قابل قبولی به حساب می آید.

اگر می خواهید عمر باتری ۳ روز دوام داشته باشد، باید حالت تطبیقی برای صفحه نمایش را فعال کنید. در این صورت نرخ نوسازی ۹۰ هرتز یه ۶۰ هرتز کاهش پیدا خواهد کرد.

نوکیا G21

دوربین نوکیا G21

نوکیا G21 یک دوربین سه گانه دارد. این دوربین تشکیل شده از لنز عریض با سنسور ۵۰ مکاپیکسل، لنز ماکرو با سنسور ۲ مگاپیکسل و یک لنز ۲ مگاپیکسل برای تشخیص عمق میدان است. ویژگی سوپر رزولوشن در این دستگاه بهبود بخشیده و عکس های با جزییات بیشتری را ثبت می کند. اما دوربین ۵ مگاپیکسل در نوکیا G20 از بین رفته و جای خود را به یک دوربین ماکرو داده است.

هرچند ۵ مگاپیکسل برای گوشی های امروزه زیاد نیست، اما وجود آن بهتر از نبود آن است. دوربین ۲ مگاپیکسل عمق میدان نیز خوب است و عملکرد آن در عکاسی، به خصوص هنگام پرتره و زوم به کار می آید. دوربین سلفی ۸ مگاپیکسل نیز به صورت قطره ای در بالا و مرکز صفحه نمایش زیر اسپیکر مکالمه قرار دارد.

پردازنده قدرتمند نوکیا G21

این دستگاه یک پردازنده ۱۲ نانو متری دارد. چیپست این پردازنده Unisoc T606 است که دو هسته Cortex – A53 و شش هسته ی Cortex A55 برای استفاده های نیمه سنگین دارد. در بخش پردازنده نیز این یک پیشرفت نسبت به نوکیا G20 محسوب می شود؛ چرا که مدل قل از پردازنده هلیو G35 ساخته شده بود.

پردازنده این دستگاه از تکنولوژی ارتباطی 5G پشتیبانی نمی کند. تنها می توان تا 4G روی آن حساب کرد. البته برای یک گوشی میان رده این مورد یک مزیت به حساب می آید. زیرا پشتبانی از 5G باعث می شود مشخصات اصلی افت زیادی داشته باشد. همچین به دلیل ذکر شده، پردازنده نیز مدل پایین تری می داشت.

از سوی دیگر این دستگاه با رم ۳ گیگابایت و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت به عنوان نسخه پایه عرضه می شود. دو نسخه دیگر نیز با رم ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت به بازار خواهد آمد. همچنین این گوشی از کارت حافظه جانبی نیز پشتیبانی‌ می کند. این امر تا حد زیادی کمبود حافظه را جبران خواهد کرد. نوکیا G21 دو سیم کارت هم زمان را نیز در خود دارد. لازم است بدانید برای اضافه کردن کارت حافظه نیازی نیست یکی از سیم کارت ها را خارج کنید.

نوکیا G21 با اندروید ۱۱ عرضه می شود

یکی از نقاط ضعف دستگاه که البته به راحتی بر طرف می شود، ارائه آن با اندروید ۱۱ است. این گوشی با اندروید ۱۱ عرضه می شود، اما آماده به روزرسانی به اندروید ۱۲ است. این اتفاق در نوکیا ۸ نیز افتاده بود، که با اندروید ۸ عرضه شد ولی خیلی زود اندروید ۹ را نیز دریافت کرد.

این دستگاه اندروید ۱۲ و ۱۳ را به راحتی دریافت می کند و تا سه سال پشتیانی امنیتی دارد. طبق گفته HMD Global تعداد وصله های امنیتی در این دستگاه، دو برابر بیشتر از رقبا خواهد بود. نکته جالب این که، نوکیا G21 به صورت پیش فرض VPN محبوب ExpressVPN را دارد که یک ماه نیز به صورت رایگان می توانید از آن استفاده کنید. همچین Spotify نیز به صورت پیش فرض روی آن نصب شده که باز هم یک ماه می توانید استفاده کامل و رایگان داشته باشید.

حسگر اثر انگشت نیز در کنار دستگاه با سنسور اثر انگشت ادغام شده است. این مورد می تواند سرعت باز کردن قفل دستگاه را سرعت ببخشد. تشخیص چهره نیز یکی دیگر از ابزار های امنیتی است که برای بازگشایی قفل گوشی می توانید استفاده کنید.

نوکیا G21

نوکیا G21 در مدل پایه قیمت ۱۷۰ یورو دارد. این مورد در زمان عرضه نوکیا G20 قیمت ۱۶۰ یورویی را در بر داشت. این مدل در دو رنگ Nordic Blue ( آبی مایل به سبز ) و Dusk ساخته شده است. درون جعبه نیز یک آداپتور شارژ ۱۰ وات به همراه کابل USB وجود دارد.

این دستگاه جک ۳.۵ میلی متری هدفون را دارد؛ اما باید آن را به صورت جداگانه وبا قیمت ۳۱ یورو خریداری نمایید. این هدفون ها یک نسخه بی سیم نیز دارند که ۶۲ ساعت عمر باتری دارند و ۵۰ دلار قیمت آن است.

نظر شما در مورد نوکیا G21 چیست؟ آیا مشخصات آن شما را به خرید دستگاه تشویق می کند؟ در بخش نظرات، به ما بگویید که آیا منتظر خرید این گوشی هستید یا خیر.

محمد خیّر

برنامه نویس، کارشناس تولید محتوا، آهنگساز و علاقمند به تکنولوژی طرفدار شماره یک مایکروسافت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا