ترفندهاآموزشاپل

20 نکته و ترفند اپل واچ که باید آن ها را بدانید!

ترفندهای مهم اپل واچ که تجربه استفاده شما از این گجت را دچار تحول می کنند!

اپل واچ ترفندها و کاربردهای زیادی دارد که شاید از برخی از آن ها اطلاعی نداشته باشید. اپل واچ شما می تواند به شما کمک کند آیفون خود را پیدا کنید، قفل دستگاه مک خود را باز کنید، زمانی که صدای هندزفری به قدری زیاد است که می تواند موجب آسیب به گوشی شما شود به شما هشدار می دهد یا حتی می تواند زمانی که دچار حادثه ای مانند زمین خوردن می شوید تشخیص داده و درخواست کمک کند. در این مقاله قصد داریم به بررسی 20 نکته و ترفند اپل واچ که باید از آن ها اطلاع داشته باشید و استفاده کنید بپردازیم.

بسیاری از این ویژگی ها در پاییز سال 2019 همراه با watchOS 6، iOS 13 و macOS Catalina معرفی شدند.  اگر دستگاه های شما از این نسخه های سیستم عامل یا نسخه های جدیدتر استفاده می کنند، باید به ویژگی هایی که در این مقاله به آن ها اشاره می کنیم و موارد دیگر دسترسی داشته باشند.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

باز کردن قفل مک با اپل واچ

تایید درخواست های رمز عبور با اپل واچ

بررسی سطح سر و صدا و نویز موجود در محیط

تشخیص سقوط کردن یا زمین خوردن توسط اپل واچ

در صورت گم شدن آیفون خود، آن را پیدا کنید!

ترفند اپل واچ برای قطع صدای تماس های ورودی با یک حرکت

انتقال تماس های دریافتی

اعلام زمان با استفاده از بازخود لمسی یا Haptic Feedback

دریافت هشدارهای صوتی اعلام زمان با ویژگی Haptic Chimes

ثبت تمرینات و فعالیت های ورزشی در اپل واچ

سفارشی سازی نمایش جزئیات هر تمرین ورزشی

جا به جایی بین برنامه های فعلی و برنامه هایی که اخیرا استفاده شده اند

تخلیه آب از داخل محفظه اپل واچ

ترفند اپل واچ برای استفاده بعنوان واکی تاکی (Walkie-Talkie)

پاک کردن سریع همه نوتیفیکیشن ها

کار با سیری در اپل واچ با ویژگی Hands-free Siri

برنامه های از کار افتاده را ببندید!

در فروشگاه اپ استور بگردید!

ترفند اپل واچ برای تغییر نحوه چیدمان صفحه هوم

افزودن حروف دلخواه خود به واچ فیس

قابلیت های بیش تری در راه هستند!

[/box]

باز کردن قفل مک با اپل واچ

باز کردن قفل مک با اپل واچ

اپل در سال 2016 قابلیتی را اضافه کرد که به شما امکان می دهد قفل مک خود را با استفاده از اپل واچ خود باز کنید. برای استفاده از این ویژگی، ساعت اپل شما باید از سیستم عامل watchOS 3 یا جدیدتر استفاده کند، با یک گوشی آیفون 5 یا جدیدتر Pair شود و کامپیوتر مک شما باید بعد از اواسط سال 2013 ساخته شده باشد.

برای فعال کردن ویژگی باز شدن قفل خودکار، به بخش System Preferences > General در مک خود بروید. مطمئن شوید که گزینه “Allow Handoff Between This Mac and Your iCloud Devices” فعال باشد. در مرحله بعد، به System Preferences > Security & Privacy بروید و در زیر تب General گزینه «Allow Your Apple Watch to Unlock Your Mac» را فعال کنید.

اکنون اگر در چند قدمی صفحه ورود به سیستم قرار بگیرید به طور خودکار و بدون نیاز به وارد کردن رمز عبور قفل مک شما باز خواهد شد. برای این کار باید در دستگاه های اپل واچ، آيفون و مک  که با هم Pair شده اند یک اپل آیدی مشابه را وارد کنید.

تایید درخواست های رمز عبور با اپل واچ

تایید درخواست های رمز عبور با اپل واچ

این ویژگی که در macOS Catalina با عنوان «Approve with Apple Watch» معرفی شد، به شما این امکان را می دهد تا با دسترسی ادمین هر گونه درخواستی (مانند درخواست رمز عبور) را از طریق اپل واچ خود تایید و کنترل نمایید.

اگر از قبل گزینه باز کردن قفل به صورت خودکار را فعال کرده باشید (در بخش بالا توضیح داده شد) دیگر کاری برای انجام دادن توسط شما باقی نمی ماند، البته قابلیت تایید اپل واچ هم چنان کار خواهد کرد و می توانید پیام های ارسالی را از روی واچ مدیریت کنید. هنگام کار با مک اعلان هایی مبنی بر تایید تغییرات را بر روی اپل واچ خود مشاهده خواهید کرد.

اگر هنوز باز شدن قفل به صورت خودکار را فعال نکرده اید، از دستور العمل های داده شده در بخش قبلی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید

بررسی سطح سر و صدا و نویز موجود در محیط

بررسی سطح سر و صدا و نویز موجود در محیط

 

آپدیت واچ او اس 6 (watchOS 6) اپل قابلیتی برای بررسی سطح سر و صدای موجود در محیط را به اپل واچ سری 4 و مدل های جدیدتر اضافه کرد. این ویژگی سطوح میزان سر و صدای موجود در اطراف شما را کنترل می کند و اگر سطح صدا برای سه دقیقه و یا بیش تر از سه دقیقه از آستانه خاصی فراتر برود، برای شما اعلانی ارسال می کند.

به منظور فعال کردن این ویژگی، برنامه Watch را در آيفون خود باز کنید، بر روی گزینه «Noise» ضربه بزنید و سپس آستانه دلخواه خود را تنظیم کنید.

هم چنین می توانید بر روی صفحه واچ یک Complication فعال کنید که به صورت هم زمان و بلادرنگ میزان سروصدای محیط را به شما نمایش می دهد. طبق گزارش های موجود مبنی بر استفاده از این قابلیت از زمان عرضه WatchOS 6، هیچ گونه اثر منفی بر روی باتری اپل واچ مشاهده نشده است.

پس از فعال کردن ویژگی نظارت بر سروصدای محیط، یک ورودی جدید در اپلیکیشن Health مشاهده خواهید کرد که میزان صدای محیطی که در آن قرار دارید را بررسی می کند و اگر برای مدتی طولانی در معرض صداهای بلند قرار بگیرید به شما هشدار می دهد.

تشخیص سقوط کردن یا زمین خوردن توسط اپل واچ

تشخیص زمین خوردن اپل واچ

از سری 4 اپل واچ به بعد، اپل واچ شما از ویژگی جدیدی برخوردار است که می تواند تشخیص دهد چه زمانی از جایی افتاده اید یا سقوط کرده اید و قادر نیستید از جای خود بلند شوید. اگر واچ شما تشخیص دهد که پس از افتادن و پس از گذشت یک بازه زمانی هیچ حرکتی نداشته اید به طور خودکار با سرویس های اورژانس و مخاطبین اضطراری تعیین شده توسط کاربر تماس می گیرد.

این ویژگی به طور پیش فرض غیر فعال است مگر این که سن مالک دستگاه 65 سال یا بیش تر باشد (که در این صورت هم می توانید در صورت تمایل آن را غیر فعال کنید). شما می توانید هر زمانی که خواستید آن را به صورت دستی فعال نمایید، اما توجه داشته باشید که ممکن است موقعیتی پیش بیاید که واقعا اضطراری نباشد اما واچ شما موقعیت را اشتباه تشخیص داده و با مخاطبین اضطراری یا با سرویس های خدمات اضطراری (مانند اورژانس، پلیس و غیره) تماس بگیرد.

برای روشن کردن قابلیت تشخیص سقوط یا fall detection اپل واچ مراحل زیر را دنبال کنید:

  • اپلیکیشن Watch را در آیفون خود اجرا کنید.
  • بر روی گزینه «Emergency SOS» ضربه بزنید.
  • با زدن دکمه کشویی «Fall Detection» این ویژگی را فعال کنید.

طبق شواهد موجود این ویژگی با این هدف ایجاد شده است که جان انسان های بسیاری را نجات دهد، اما برای استفاده از آن باید به عواقب قانونی تماس خودکار آن با پلیس را هم در نظر بگیرید.

هرچه فعالیت بدنی شما بیش تر باشد احتمال این که واچ شما چیزی را به اشتباه تشخیص دهد بیش تر می شود. با این حال خوشبختانه اپل واچ قبل از تماس گرفتن با سرویس های خدمات اضطراری مانند اورژانس یا پلیس به شما هشدار می دهد.

بیشتر بخوانید

در صورت گم شدن آیفون خود، آن را پیدا کنید!

ترفند اپل واچ برای پیدا کردن آیفون گم شده

یکی از کاربردی ترین ویژگی های اپل واچ، قابلیت« پینگ کردن» آیفون شماست. این قابلیت برای مواقعی که آیفون خود را در جایی از خانه (برای مثال بین مبل ها)گم می کنید بسیار عالی و کاربردی است.

برای دسترسی به این ویژگی صفحه واچ را به سمت بالا بکشید تا Control Center برای شما نمایان شود و سپس بر روی نماد آیفون ضربه بزنید.

پس از آن، آیفون شما یک صدای زنگ بلند و قابل شنیدن را پخش می کند. می توانید تا زمانی که آیفون خود را پیدا نکرده اید، بر روی آيکون زنگ ضربه بزنید. اگر از آن دسته افراد هستید که دائما گوشی خود را در مکان های مختلف و دور از انتظار گم می کنید، این ویژگی می تواند دلیل خوبی باشد که به خرید یک اپل واچ فکر کنید.

ترفند اپل واچ برای قطع صدای تماس های ورودی با یک حرکت

رترفند اپل واچ برای قطع صدای تماس های ورودی با یک حرکت

دریافت هشدارهای تماس در اپل واچ یک ویژگی کاربردی است، اما ممکن است همیشه مایل به دریافت یا پاسخ دادن به این تماس ها نباشید. اگر می خواهید صدای اعلان یک تماس دریافتی را به سرعت قطع کنید کافیست کف دست خود را بر روی واچ قرار دهید. به این ترتیب لرزش و صدای زنگ آن قطع می شود اما تماس رد نمی شود.

اگر می خواهید به این تماس پاسخ دهید، پیش از اتمام زنگ ها اپل واچ خود را بیدار کنید یا آیفون خود را بردارید و به تماس پاسخ دهید در غیر این صورت این تماس به صندوق پستی منتقل خواهد شد.

انتقال تماس های دریافتی

انتقال تماس های دریافتی با اپل واچ

هم چنین می توانید تماس های دریافتی را به آیفون خود انتقال دهید. به این منظور، فقط کافیست بر روی علامت بیضی شکل «…» در صفحه مربوط به تماس ورودی ضربه بزنید و سپس بر روی گزینه «Answer on iPhone» ضربه بزنید تا فرایند انتقال شروع شود.

به این ترتیب تماس شما به آیفون انتقال داده شده، سپس به طور خودکار پاسخ داده می شود و در حالت انتظار قرار می گیرد. در این بین یک پیام از پیش ضبط شده به تماس گیرنده جزئیات را اطلاع می دهد. سپس می توانید آیفون خود را بردارید و تماس خود را از سر بگیرید.

بیشتر بخوانید

اعلام زمان با استفاده از بازخود لمسی یا Haptic Feedback

اعلام زمان با بازخورد های لمسی

ویژگی Taptic Time در اپل واچ از قابلیت های بازخورد لمسی برای اعلام ساعت استفاده می کند، بنابراین نیازی نیست حتما به آن نگاه کنید. نحوه کار این ویژگی به این صورت است که زمان را با لرزش به شما اعلام می کند. این ویژگی به ویژه برای افرادی که دارای اختلال بینایی یا دوربین هستند بسیار مفید است.

برای فعال کردن قابلیت Taptic Time مراحل زیر را دنبال کنید:

  • برنامه «Settings» را در اپل واچ خود اجرا کنید.
  • به پایین صفحه بروید و روی گزینه «Clock» ضربه بزنید.
  • بر روی گزینه «Taptic Time» ضربه بزنید و سپس آن را فعال کنید.
  • یکی از پروفایل ها را انتخاب کنید (همانطور که در زیر توضیح داده شده است).

سه پروفایل وجود دارد که می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید:‌ «Terse»، «Digits» و «Mors Code».

روش «Digits» یا اعلام ساعت با اعداد، برای اعلام هر 10 ساعت یک لرزش طولانی،‌ برای اعلام هر ساعت یک لرزش کوتاه،  یک لرزش طولانی دیگر برای اعلام هر 10 دقیقه، و هر دقیقه را نیز به صورت جداگانه با یک لرزش کوتاه دیگر اعلام می کند.

در روش «Terse»، هر پنج ساعت با لرزش های طولانی، هر یک ساعت با لرزش های کوتاه و هر ربع ساعت نیز با لرزش های طولانی اعلام می شوند.

روش «Morse Code» نیز برای علاقمندان به کد مورس است. به این ترتیب هر رقم زمان در الگوی کد مورس مربوط به آن با لرزش هایی اعلام می شود.

پس از فعال کردن این ویژگی و انتخاب روش مورد نظرتان، برای اعلام زمان تنها کافیست ساعت را با بلند کردن مچ دستتان یا لمس صفحه روشن کرده و دو انگشت خود را روی صفحه اپل واچ نگه دارید.

دریافت هشدارهای صوتی اعلام زمان با ویژگی Haptic Chimes

دریافت هشدارهای صوتی اعلام زمان با ویژگی Haptic Chimes

اگر می خواهید گذر زمان را حس کنید و مدیریت بهتری بر روی زمان خود داشته باشید، می توانید از ویژگی بسیار کاربردی «Chimes» در اپل واچ خود استفاده کنید. با فعال کردن این ویژگی ساعت شما به صورت خودکار و در بازه های زمانی از پیش تعیین شده یک ساعت، نیم ساعته و یک ربع با پخش یک زنگ ملایم گذشت زمان را به کاربر اعلام می کند. توجه داشته باشید که این صدای هشدار فقط در زمان هایی پخش می شود که آيفون شما بر روی حالت بی صدا قرار نداشه باشد.

برای فعال کردن «Chimes»، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • برنامه «Settings» را در اپل واچ خود اجرا کنید.
  • به پایین صفحه بروید و روی «Accessibility» ضربه بزنید.
  • گزینه «Cimes» را انتخاب کنید.
  • تنظیمات «Chimes» را فعال کنید.
  • بر روی گزینه «Sounds» ضربه بزنید و سپس یکی از صداهای «Bells» یا «Birds» را انتخاب کنید.
  • روی «Schedule» ضربه بزنید و سپس روی  یکی از حالت های از پیش تعیین شده «Hourly»، «Half-Hourly» یا «Quarter-Hourly» ضربه بزنید.

بیشتر بخوانید

ثبت تمرینات و فعالیت های ورزشی با استفاده از اپل واچ

ثبت تمرینات و فعالیت های ورزشی با اپل واچ

همان طور که می دانید اپل واچ همواره برای ورزشکاران یک همراه عالی بوده است و از تمرین هایی برای برخی فعالیت ها برخوردار است، اما لزوما این بدان معنا نیست که برای هر نوع فعالیتی که قصد ثبت آن ها را داشته باشید تمارینی داشته باشد. با این وجود شما می توانید برای فعالیت های دیگر از گزینه «Other» استفاده کنید که نحوه امتیازدهی اپل واچ به این گزینه تقریبا مشابه پیاده روی با سرعت بالا خواهد بود.  اگر در این حین ضربان قلب شما افزایش پیدا کند، به معنای فعالیت بیش تر تلقی می شود.

برای سازماندهی بهتر داده های تمرینی، می توانید این تمرینات را برچسب گذاری کنید، اما برای انجام این کار باید به یک مسئله توجه کنید آن هم این است که شما باید بلافاصله بعد از تمرین، آن فعالیت را بر روی صفحه summary برچسب گذاری کنید.

برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  • برنامه «Workout» را در اپل واچ خود باز کنید
  • گزینه «Add Workout» را از انتهای لیست انتخاب کنید.
  • روی گزینه «Other» ضربه بزنید و فعالیت خود را انجام دهید.
  • پس از تمام شدن تمرین و زدن دکمه اتمام، منتظر بمانید تا صفحه خلاصه تمرین (summary) ظاهر شود.
  • بر روی گزینه «Name Workout» ضربه بزنید و سپس از لیست تمرین های موجود یکی را انتخاب کنید.

اکنون می توانید این تمرین (یا برچسب) را از فهرست اصلی برنامه های تمرینی انتخاب کنید.

برخی از تمرین های ورزشی جالبی که در لیست تمرین های اپل واچ قرار دارند عبارتند از «Material Arts» یا هنرهای رزمی، « Downhill Skiing» یا اسکی در سراشیبی، « Pilates» و «Kickboxing».

سفارشی سازی نمایش جزئیات هر تمرین ورزشی

جزئیات هر تمرین زمانی که در اپل واچ شما فعال است، متفاوت از تمرین دیگر ظاهر می شود. به عنوان مثال، یک تمرین دوچرخه سواری، مواردی همچون افزایش ارتفاع، مسافت و سرعت متوسط را نشان می دهد، در حالی که یک تمرین پیاده روی، میانگین سرعت و جمع کل کالری (یا کیلوژول) سوزانده شده را نشان می دهد.

می توان این جزئیات نمایشی را تا حد کمی سفارشی سازی کرد. برای انجام این کار، برنامه «Watch» را در آیفون خود باز کنید و به بخش «Workout» بروید. بر روی «Workout View» ضربه بزنید تا لیستی از مورادی را که می‌ توانید آن ها را سفارشی کنید، مشاهده کنید. اپل مواردی را که می‌ توانید اضافه یا حذف کنید، بر اساس نوع تمرین محدود می‌ کند.

بیشتر این موارد از قبل «full» هستند، به این معنی که قبل از اینکه بتوانید موردی را از فهرست «Do Not Include» اضافه کنید، باید یک مورد را از فهرست «Include» حذف کنید.

بیشتر بخوانید

جا به جایی بین برنامه های فعلی و برنامه هایی که اخیرا استفاده شده اند

جا به جایی بین برنامه ها در اپل واچ

برای جابه‌جایی سریع بین دو برنامه در اپل واچ خود، دو بار بر روی تاج دیجیتال یا digital crown ضربه بزنید. اگر مایل هستید از app switcher استفاده کنید و لیستی از آخرین برنامه های استفاده شده را مشاهده کنید(مانند لیست برنامه های پس زمینه در آیفون)، دو بار بر روی دکمه کناری ضربه بزنید.

تخلیه آب از داخل محفظه اپل واچ

تخلیه آب مخزن اپل واچ

نسل اول و سری 1 اپل واچ در برابر آب مقاوم هستند، اما نباید آن ها را در آب غوطه ور کنید. سری 2 اپل واچ و سری های جدیدتر را می توانید در آب های کم عمق (از جمله آب شور) فرو برده و از آن استفاده کنید.

اگر قصد دارید اپل واچ خود را در آب فرو ببرید و از آن استفاده کنید، مطمئین شوید وقتی آن را از آب بیرون آوردید، محفظه آب آن را خالی کنید. برای انجام این کار باید قفل آب یا Water Lock را در اپل واچ خود فعال کنید و سپس digital crown یا تاج دیجیتالی را بچرخانید تا بلندگو بتواند آب گیر کرده داخل محفظه را تخلیه کند.

برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  • بر روی صفحه ساعت اپل واچ، انگشت خود را از پایین صفحه به بالا بکشید.
  • روی آیکون قفل آب (شکل قطره آب) ضربه بزنید.
  • digital crown را تا زمانی که چندین صدای بلند را بشنوید و حس کنید بچرخانید.
  • در صورت لزوم این کار را تکرار کنید تا مطمئن شوید دیگر آبی در داخل ساعت وجود ندارد.

در حالت ایده‌آل، باید قبل از این که با اپل واچ خود زیر دوش، استخر یا اقیانوس داخل آب بروید، قفل آب آن را فعال کنید. این کار صفحه لمسی را قفل می کند و از ثبت ضربه های تصادفی در اپل واچ شما جلوگیری می کند. هم چنین اگر بخواهید تمرین Swimming Workout را انتخاب کنید اپل واچ به صورت خودکار این کار را برای شما می دهد.

بیشتر بخوانید

ترفند اپل واچ برای استفاده بعنوان واکی تاکی (Walkie-Talkie)

ترفند اپل واچ برای استفاده بعنوان واکی تاکی (Walkie-Talkie)

اپل در watchOS 5، یک ترفند و ویژگی جدید به نام واکی تاکی (Walkie-Talkie) را اضافه کرد. این قابلیت فقط برای افرادی که اپل واچ دارند (هر کاربر باید یک اپل واچ داشته باشد) کار می کند. برای استفاده از ویژگی واکی تاکی به یک اپل واچ سری 1 یا بالاتر نیاز دارید.

برای استفاده از واکی تاکی، باید حتما اپل واچ شما به روز باشد و از watchOS 5.3 یا بالاتر برخوردار باشد. علاوه بر این آیفون شما نیز باید از سیستم عامل iOS 12.4 یا جدیدتر استفاده کند و برنامه FaceTime بر روی دستگاه نصب و پیکربندی کرده باشد. سپس باید به Settings > FaceTime بروید و گزینه FaceTime را روشن کنید.

در مرحله بعد باید برنامه Walkie-Talkie را در اپل واچ خود باز کنید، بر روی دکمه «Add» ضربه بزنید و شخصی را که قصد دارید با او چت کنید را پیدا کنید. اکنون برای انتخاب مخاطب و ارسال پیام خود به او بر روی دکمه روی صفحه ضربه بزنید و نگه دارید، سپس آن را رها کنید تا پیام صوتی شما به مخاطب مورد نظرتان ارسال شود.

اپل واچ به صورت خودکار، حتی اگر حالت بی صدای دستگاه شما فعال باشد، هر پیامی را که دریافت می کنید با صدای بلند پخش می کند.

در صورتی که می خواهید در واکی تاکی در دسترس نباشید، صفحه واچ فیس را به سمت بالا بکشید تا Control Center را مشاهده کنید و سپس بر روی آيکون زرد رنگ Walkie-Talkie ضربه بزنید. پس از این کار آیکون Walkie-Talkie خاکستری شده و شما از دسترس خارج می شوید.

پاک کردن سریع همه نوتیفیکیشن ها

پاک کردن سریع همه نوتیفیکیشن های اپل واچ

برای مشاهده لیست نوتیفیکیشن هایی که در اپل واچ خود دریافت کرده‌اید، انگشت خود را از بالای صفحه روی واچ فیس به سمت پایین بکشید. هر زمان که نوتیفیکیشن هایی داشته باشید، یک نقطه قرمز در بالای صفحه ساعت مشاهده خواهید کرد.

برای پاک کردن سریع همه نوتیفیکیشن ها و نقطه قرمز، انگشت خود را روی واچ فیس ساعت به پایین بکشید تا نوتیفیکیشن های شما ظاهر شوند. در مرحله بعد، به صورت فورس تاچ بر روی صفحه ضربه بزنید (یعنی آن را با شدت بیشتری نسبت به حالت عادی فشار دهید تا زمانی که حالتی شبیه به یک کلیک را احساس کنید). برای پاک کردن همه اعلان ها، روی «Clear All» ضربه بزنید.

بیشتر بخوانید

کار با سیری در اپل واچ با ویژگی Hands-free Siri

 

استفاده از سیری در اپل واچ

برخلاف آیفون، سیری همیشه در حال گوشی دادن به اپل واچ نیست، اما همچنان می توانید از آن به صورت hands-free استفاده کنید. با استفاده از این ویژگی می توانید دستوراتی را به اپل واچ بدهید تا کارهای مختلفی را به صورت خودکار انجام دهد. برای فعال کردن سیری، قبل از اینکه درخواست خود را بیان کنید، اپل واچ خود را روبروی صورت خود بلند کنید. لازم نیست از قبل عبارت «Hey, Siri» را بیان کنید.

ممکن است کمی طول بکشد تا به این ویژگی عادت کنید. طبق نتایج به دست آمده، اگر دست خود را بالا آورده، و سپس پیش از شروع به صحبت لحظه ای مکث کنید بهترین نتیجه را خواهید گرفت. اما اگر مایل به استفاده از این قابلیت نیستید، می توانید ویژگی «raise to apeak» غیر فعال کنید.

هم چنین اگر نمی‌خواهید از قابلیت hands-free سیری در اپل واچ استفاده کنید، می‌ توانید Hey Siri را نیز در اپل واچ خود غیرفعال کنید.

برنامه های از کار افتاده را ببندید

بستن برنامه های از کار افتاده در اپل واچ

گاهی اوقات، درست مانند iOS در آیفون، برنامه ها در watchOS دچار مشکل در پاسخگویی می شوند. هنگامی که این اتفاق می افتد، باید اط طریق خروج اجباری (force quit) اقدام به ترک برنامه مورد نظر کنید، درست مانند کاری که در شرایط مشابه در گوشی آیفون خود انجام می دهید.

برای انجام این کار، یک بار دکمه کناری (منظور digital crown نیست) را فشار دهید تا app switcher باز شود. به برنامه‌ ای که می‌ خواهید از آن خارج شوید بروید و سپس انگشت خود را به سمت راست بکشید. روی علامت “X” قرمز رنگی که مشاهده می کنید ضربه بزنید تا برنامه بسته شود.

بیشتر بخوانید

در فروشگاه اپ استور بگردید!

دانلود و نصب برنامه از اپ استور با اپل واچ

در نسخه watchOS 6 و بالاتر می توانید به جای این که همه ی کارها را از طریق آیفون انجام دهید، می‌توانید مستقیماً روی اپل واچ خود در میان برنامه های اپ استور بگردید و برنامه های دلخواهتان را نصب کنید. این ویژگی روی اپل واچ سازگار با watchOS 6 (سری 1 و جدیدتر) کار می کند، بنابراین بهتر است با بررسی بخش Watch > General > System Preferences در آیفون خود مطمئن شوید که اپل واچ خود رابه روز کرده اید.

ترفند اپل واچ برای تغییر نحوه چیدمان صفحه هوم

تغییر چیدمان صفحه هوم اپل واچ

در این بخش قصد داریم دو نکته را در یک نکته به شما بگوییم! اگر صفحه هوم اپل واچ خود را به صورت فورس تاچ ( کمی بیش از حد معمول به صفحه فشار وارد کنید تا زمانی که یک کلیک را احساس کنید) لمس کنید، می توانید از میان نمای پیش فرض Grid و نمای فهرستی سنتی یکی را انتخاب کنید. می توانید این گزینه ها را با استفاده از digital crown پیمایش و یکی را به دلخواه انتخاب کنید.

اگر قصد استفاده از نمای شبکه ای یا Grid را داشته باشید، سازمان دهی آن از طریق آیفون بسیار ساده تر خواهد بود. به این منظور فقط کافیسن برنامه Watch را اجرا کنید، سپس App Layout را انتخاب کنید و برنامه های خود را به هر کجا که می خواهید بکشید.

بیشتر بخوانید

افزودن حروف و علائم دلخواه خود به صفحه واچ فیس

افزودن حروف و علائم دلخواه خود به صفحه واچ فیس

برخی از واچ فیس های اپل واچ می توانند یک مونوگرام تا پنج حرف را بر روی صفحه نمایش دهند. برای تنظیم مونوگرام دلخواه خود، برنامه Watch را در آیفون اجرا کنید و سپس به پایین صفحه و به بخش Clock بروید. پنج حرفی را که می‌ خواهید، در زیر بخش «Monogram» تایپ کنید، و سپس یک complication مونوگرام را به واچ فیس دلخواه خود اضافه کنید.

افزودن حروف و علائم دلخواه خود به صفحه واچ فیس

قابلیت های بیش تری در راه هستند!

یکی از ویژگی های بسیار مهمی که اپل در طی سال ها در مورد واچ های خود ثابت کرده است، تعهد به به روز رسانی نرم افزاری است. امروز WatchOS نسبت به زمانی که در نسل اول اپل واچ معرفی شد، دچار تغییرات شگرفی شده است و هر سال نیز ویژگی های شگفت انگیز جدیدی به آن اضافه می شوند. بنابراین با اطمینان می توان گفت، می توانید با هر به روزرسانی و هر مدل جدید اپل واچ،‌ انتظار چیزهای بیش تری را از اپل داشته باشید!

بیشتر بخوانید

فرانک محبتی

کارشناس نرم افزار. علاقمند به برنامه نویسی، سئو، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ و کلا دنیای تکنولوژی :) سرگرمی هام هم هر وقتی که پیدا کنم فیلم و سریال و گاهاً هم کتاب D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا