iOSآموزش

۸ راه‌حل‌ ساده برای رفع مشکل کار نکردن AirPlay

AirPlay یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های اپل است، به ویژه هنگامی که از آن برای اتصال iPad خود به تلویزیون خود از طریق Apple TV استفاده می‌کنید. متاسفانه مانند خیلی از برنامه‌های دیگر، AirPlay هم بدون ایران نیست و گاهی اوقات ممکن است خوب کار نکند در ادامه نحوه رفع مشکل کار نکردن AirPlay آورده شده است.

AirPlay به شما امکان می‌دهد به صورت بی‌سیم (wireless) صدا یا تصویر را از iPhone، iPad یا Mac خود در یک گیرنده AirPlay مانند تلویزیون Apple، مک یا تلویزیون هوشمند سازگار با AirPlay 2 پخش کنید. Apple AirPlay فوق‌العاده مفید است، اما گاهی اوقات می‌تواند دمدمی مزاج باشد و خوب کار نکند. در این مطلب از گوشی پلازامگ نحوه رفع مشکل کار نکردن AirPlay آمده است. با ما همراه شوید.

خرید اینترنتی آیپد اپل با بهترین قیمت

AirPlay چیست؟

AirPlay یک فناوری پخش بی‌سیم است که توسط دستگاه‌های اپل مانند iPhone، iPad و Mac استفاده می‌شود. می‌توانید از AirPlay برای ارسال ویدیو، یا صدا به گیرنده‌های AirPlay مانند مک یا Apple TV استفاده کنید. با استفاده از Control Center یا با استفاده از دکمه AirPlay در برنامه‌های ویدیو و موسیقی می‌توانید به آن دسترسی پیدا ‌کنید.

AirPlay چیست؟

بسیاری از دستگاه‌های غیر اپل ازجمله تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ (Tizen)، ال‌جی (webOS)، Vizio، تی سی ال (و سایر دستگاه‌های تلویزیون Roku)، سونی (تلویزیون Android) و غیره هم می‌توانند به‌عنوان گیرنده‌های AirPlay کار کنند.

برای استفاده از Mac به عنوان گیرنده AirPlay، باید macOS 12 یا جدیدتر را با iPhone یا iPad که از iOS 14 یا جدیدتر استفاده می‌کند، اجرا کنید. مدل‌های زیر می‌توانند به عنوان گیرنده AirPlay عمل کنند:

  • مک بوک معرفی شده در سال 2018 یا جدیدتر
  • مک بوک پرو معرفی شده در سال 2018 یا جدیدتر
  • مک بوک ایر معرفی شده در سال 2018 یا جدیدتر
  • مک مینی معرفی شده در سال 2020 یا جدیدتر
  • آی مک معرفی شده در سال 2019 یا جدیدتر
  • آی مک پرو
  • مک پرو معرفی شده در سال 2019 یا جدیدتر
  • مک استودیو

بیشتر بخوانید

نزدیک کردن دستگاه‌های AirPlay به هم

اپل دقیقا بیان نمی‌کند دستگاه منبع AirPlay برای درست کار کردن چقدر باید به گیرنده نزدیک باشد، اما اگر در پخش مشکل دارید، توصیه می‌شود برای رفع مشکل کار نکردن AirPlay دو دستگاه را به هم نزدیک کنید.

می‌توانید با نشستن در نزدیکی دستگاه AirPlay خود و تلاش برای اتصال، آن را تست کنید. اگر مشکل شما حل نشد، یکی از راه‌حل‌های زیر را امتحان کنید. اگر از Apple TV یا HomePod به عنوان بلندگوی AirPlay بی‌سیم استفاده می‌کنید، به خاطر داشته باشید که راه رفتن در خانه با دستگاه منبع (مانند iPhone در جیب) ممکن است باعث قطع اتصال شود.

وصل شدن به گیرنده مناسب

به گیرنده صحیح وصل شده‌اید؟ برای اطمینان از اینکه مشکل کار نکردن AirPlay مربوط به گیرنده است یا خیر، ساده‌ترین راه‌حل این است که نام Apple TV خود را در Settings > General > About > Name تغییر دهید. می‌توانید همین کار را برای مک خود در Settings > General > About > Name انجام دهید، اگرچه احتمالا در مک با این مشکل مواجه نمی‌شوید زیرا مک نامی منحصربه‌فرد دارد.

بررسی مطابقت شبکه‌های Wi-Fi

هر دو دستگاه منبع AirPlay (مانند iPad) و گیرنده (Apple TV، Mac یا Smart TV)، برای اینکه AirPlay کار کند باید به شبکه Wi-Fi یکسانی متصل شوند. اگر مشکل کار نکردن AirPlay را دارید، این موضوع را در دستگاه‌های مختلف خود بررسی کنید.

در iPhone یا iPad، به Settings > Wi-Fi بروید. در مک، به System Settings > Wi-Fi بروید و در Apple TV، Settings > Network را دنبال کنید.

بررسی مطابقت شبکه‌های Wi-Fi در AirPlay

توسعه‌دهنده‌های Wi-Fi اصولا نباید در پخش AirPlay اختلال ایجاد کنند، اما همیشه همه چیز طبق روال نیست. تنظیمات را به گونه‌ای تغییر دهید که هر دو دستگاه در صورت امکان از یک نقطه دسترسی (ترجیحا روتر خانگی) استفاده کنند تا از هرگونه مشکل عدم تطابق شبکه جلوگیری شود.

تغییر مجوزهای گیرنده AirPlay

برای اینکه گیرنده AirPlay به عنوان میزبان عمل کند، باید بر اساس آن تنظیم شود. مطمئن شوید که «AirPlay Receiver» در Mac، Apple TV، Smart TV یا دیگر گیرنده‌های AirPlay فعال است و مجوزها بر این اساس تنظیم شده‌اند.

در مک، به System Settings > General > AirDrop & Handoff بروید. در Apple TV باید Settings > AirPlay and HomeKit را انتخاب کنید. در Smart TV یا هر دستگاه دیگری، باید تنظیمات دستگاه خود را بررسی کنید.

تغییر مجوزهای گیرنده AirPlay

برای داشتن بیشترین شانس موفقیت، «Allow AirPlay for» در macOS و «Allow access to Apple TV» در Apple TV را به جای گزینه‌هایی مانند «Current User» یا «Anyone on the Same Network» تغییر دهید. همچنین می‌توانید الزامات گذرواژه را در اینجا تنظیم کنید که توصیه می‌کنیم تا زمانی که کارها به خوبی اجرا می‌شوند آن‌ را خاموش کنید.

غیرفعال کردن VPN در منبع و گیرنده

VPN ها می‌توانند باعث مشکل کار نکردن AirPlay باشند. اگر می‌خواهید به‌صورت بی‌سیم به تلویزیون، مک، تلویزیون هوشمند یا گیرنده دیگری وصل شوید، باید قبل از شروع، اتصالات VPN را در هر دو دستگاه غیرفعال کنید. اگر یک روتر VPN دارید که تمام ترافیک شبکه شما را رمزگذاری می‌کند، باید بتوانید از این مشکل جلوگیری کنید، زیرا به نظر می‌رسد تنظیمات فردی دستگاه مقصر باشند.

غیرفعال کردن VPN در منبع و گیرنده

رفع مشکل کار نکردن AirPlay؛ روشن و خاموش کردن Wi-Fi

راه‌حل سریع احتمالی دیگر برای رفع مشکل کار نکردن AirPlay، قطع اتصال از شبکه Wi-Fi فعلی و اتصال مجدد است که می‌توانید با روشن و خاموش کردن Wi-Fi در منبع و گیرنده خود، این کار را انجام دهید.

رفع مشکل کار نکردن AirPlay؛ روشن و خاموش کردن Wi-Fi

در iPhone یا iPad می‌توانید این کار را با کشیدن انگشت از گوشه سمت راست بالای صفحه به پایین و غیرفعال کردن Wi-Fi و سپس فعال کردن مجدد آن در Control Center انجام دهید. می‌توانید همین کار را در Control Center مک با کلیک کردن روی کلید «Wi-Fi» در قسمت Control Center در گوشه سمت راست بالای نوار منو انجام دهید. در Apple TV و بسیاری از گیرنده‌های دیگر، باید دستگاه را خاموش و دوباره روشن کنید.

راه‌اندازی مجدد دستگاه‌ها

یکی دیگر از راه‌هایی که می‌توانید برای رفع مشکل کار نکردن AirPlay انجام دهید، راه‌اندازی مجدد دستگاه‌هایتان است.

آیفون یا آیپد خود را با رفتن به Settings > General > Shut Down و سپس با استفاده از اسلایدر «Slide to Power Off» که ظاهر می‌شود، خاموش کنید (یا به Siri بگویید دستگاه شما را مجددا راه‌اندازی کند). دکمه کناری را فشار داده و نگه دارید تا دوباره روشن شود. در مک، روی لوگوی اپل کلیک کرده و سپس «Restart» را انتخاب کنید تا کامپیوتر شما راه‌اندازی مجدد شود.

راه‌اندازی مجدد آیفون با سیری

برای رفع مشکل کار نکردن AirPlay در Smart TV می‌توانید راه‌اندازی مجدد را امتحان کنید از آنجایی که اکثر Smart TV ها و ستاپ باکس‌ها به طور کامل خاموش نمی‌شوند ساده‌ترین راه برای انجام این کار این است که تلویزیون را از برق بکشید، 30 ثانیه صبر کنید، سپس آن را وصل کرده و دوباره امتحان کنید.

نصب به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار

iOS، macOS، tvOS و سایر به‌روزرسانی‌های میان‌افزار ممکن است مشکل کار نکردن AirPlay را برطرف کنند. در iPhone، iPad یا Mac، به (System) Settings > General > Software Update بروید و هر به‌روزرسانی در انتظاری را نصب کنید. این موارد را می‌توانید در Settings > System > Software Updates در Apple TV پیدا کنید.

به‌روزرسانی‌های macOS

Smart TV ها و سایر گیرنده‌ها نیز به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را از طریق اینترنت دریافت می‌کنند. فرقی نمی‌کند TV Roku، Samsung، LG، TCL، Vizio TV یا برند دیگری باشد، برای پیدا کردن به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار باید به منوی تنظیمات دستگاه خود نگاهی بیندازید.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم به بررسی راه‌حل‌های رفع مشکل کار نکردن AirPlay بپردازیم. شما چه راه‌حل دیگری را می‌شناسید که در این رابطه می‌تواند کمک کننده باشد؟ دیدگاه‌هایتان را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع
howtogeek

رویا سهرابی

نویسنده محتوا هستم. من سخت تلاش میکنم و اهداف بزرگی دارم. من با عقیده شل سیلوراستاین موافقم که میگوید: اگر کتابی هست که میخواهی بخوانی اما نوشته نشده، آن را بنویس.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا