گجتراهنمای خرید

راهنمای خرید بهترین هدفون های بی سیم از بازه قیمتی ۱ تا ۲۰ میلیون تومان

مدل‌های گوناگون، ویژگی‌های متنوع و برچسب‌های قیمتی متفاوت، امکان انتخاب بهترین هدفون های بی سیم ممکن برای کاربریمان را با چالش و سردرگمی مواجه می‌کند. در این مطلب به راهنمای خرید هدفون‌های بی‌سیم می‌پردازیم و بهترین آن‌ها در انواع مختلف و بازه‌های قیمتی گوناگون را معرفی می‌کنیم.

هدفون‌ها این روزها به یکی از پرکابردترین و البته پرکاربرترین لوازم جانبی تبدیل شده‌اند؛ با پیشرفت تکنولوژی انواع مختلفی از هدفون را می‌توان در بازار مشاهده و تهیه کرد که هرکدامشان با برچسب قیمتی و امکانات منحصربه‌فردی که دارند، از دیگر هدفون‌ها تمایز پیدا می‌کنند.

در این مطلب به راهنمای خرید بهترین هدفون‌های بی‌سیمی می‌پردازیم که برای وظایف گوناگون و با بودجه‌های مختلف می‌توانید تهیه کنید؛ اما پیش از معرفی هر محصولی اجازه دهید به‌طور کلی هدفون‌ها را به چند دسته تقسیم‌بندی کنیم. با گوشی پلازامگ همراه باشید.

هدفون‌های بی‌سیم

به‌طور کلی، پیسوند «بی‌سیم» در این نوع، به استفاده از فناوری بلوتوث برای اتصال به دستگاه (گوشی موبایل، تبلت، لپ‌تاپ یا حتی تلوزیون) استفاده می‌شود. هدفون‌های بی‌سیم از دو بخش اصلی انتقال صدا تشکیل شده است که این دو بخش توسط یک سیم به یکدیگر متصل شده‌اند و در میان این دو سیم، یک قطعه‌ی پلاستیکی وجود دارد که وظیفه‌ی اتصال هدفون از طریق بلوتوث و البته میزبانی از میکروفن برای ردوبدل صدای کاربر استفاده می‌شود.

هدفون‌های کاملا بی‌سیم (True Wireless)

همانطور که اشاره کردیم، واژه‌ی «بی‌سیم» در هدفون‌های بی‌سیم به‌معنای اتصال از طریق بلوتوث به‌جای جک ۳٫۵ میلی‌متری است؛ اما در هدفون‌های کاملا بی‌سیم، این واژه به‌معنی استفاده نکردن از هرگونه سیمی تلقی می‌شود.

درواقع هدفون‌های کاملا بی‌سیم، ایربادهایی هستند که در طراحی آن، خبری از هیچ‌گونه سیمی نیست و ایرپادهای اپل و بادزهای سامسونگ، نمونه‌هایی از همین دسته از هدفون‌ها به‌شمار می‌روند.

هدفون‌های روی‌گوشی/دورگوشی (On-Ear/Over-Ear)

هدفون‌هایی که به‌جای درون گوش یا لاله‌ی گوش، دور یا روی آن قرار می‌گیرند و به‌دلیل ابعاد بزرگ‌تری که دارند معمولا از درایورهای بزرگ‌تری برای انتقال صدا بهره می‌گیرند و تجربه‌ی متفاوت‌تر از شنیدن را برای کاربر فراهم می‌کنند.

بهترین هدفون های بی سیم ورزشی

هدفون‌های بی‌سیم، شاید درمقایسه‌با هدفون‌های تمام بی‌سیم چندان مدرن به‌نظر نرسند، اما برای برخی از کاربری‌ها نظیر کاربری‌های ورزشی به‌شدت کاربردی هستند؛ چراکه سیمی که دور گردن کاربر قرار می‌گیرد، آزارهای ناشی از تحرک در هدفون‌ها را نظیر از گوش افتادن هدفون را کاهش می‌دهند.

انکر Soundcore R500: بهترین هدفون بی‌سیم تا ۵۰۰ هزار تومان

زیربرند Soundcore از شرکت انکر، یکی از نام‌های معتبر در حوزه محصولات صوتی به‌شمار می‌رود که محصولاتی مقرون‌به‌صرفه و بسیار باکیفیتی را تولید می‌کند.

انکر Soundcore R500، یک هدفون بی‌سیمِ دورگردنی است که طراحی جذاب و با کیفیتی دارد و گواهی ضدآب IPX5، آن را به محصولی بسیار مناسب برای ورزش تبدیل می‌کند؛ چرا که نیازی نیست هنگام فعالیت‌های ورزشی نگران خرابی ناشی از تعرق بدن باشید.

بلوتوث R500، نسخه ۵ است و کدک‌های AAC و SBC را پشتیبانی می‌کند. از طرفی فناوری BassUp در فهرست مشخصات فنی این محصول به چشم می‌خورد که برای قوت دادن به بیس موزیک کاربرد دارد.

هدفون انکر Soundcore R500
بهترین هدفون های بی سیم

هواوی FreeLace: بهترین هدفون بی‌سیم تا ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان

فری‌لیسِ هواوی، یکی از هدفون‌های این شرکت محسوب می‌شود که در فهرست بهترین هدفون‌های بی‌سیم ما جای می‌گیرد. فری‌لیس طراحی به‌شدت جذابی دارد و در رنگ‌های جذابی نیز روانه‌ی بازار شده است.

هواوی FreeLace نیز به‌دلیل دارا بودن گواهی IPX5 و مقاومتش دربرابر آب، نظیر انکر ساندکور R500 هدفونی مناسب ورزش به‌شمار می‌رود و فارغ از تجربه‌ی صدای باکیفیتی که دارد، با هر بار شارژ تا ۱۸ ساعت کاربر را همراهی می‌کند.

هدفون هواوی Freelace
بهترین هدفون های بی سیم

کریتیو Outlier Sports بهترین هدفون بی‌سیم تا ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان

در میان بهترین هدفون‌های بی‌سیمی که معرفی کردیم، کریتیو Outlier Sports بهترین هدفون برای ورزش‌کاران است. این هدفون گواهی مقاومت در برابر آبِ IPX4 دارد و دو ویژگی منحصربه‌فردی که آن را به گزینه‌ی جذاب‌تری بدل می‌کند.

طراحی بادزهای این هدفون به‌نوعی است که بعد از قرارگیری در گوش، به‌سختی به واسطه‌ی تحرک از گوش می‌افتد. استفاده از فناوری حذف نویز فعال یا همان Noise Canceling هم از آن قابلیت‌هایی است که قطعا در محیط پرسروصدای باشگاه می‌تواند این هدفون را کارآمدتر کند.

هدفون Creative Outlier Sports
بهترین هدفون های بی سیم

بهترین هدفون‌های تمام بی‌سیم

هدفون‌های تمام بی‌سیم به‌دلیل تمام بی‌سیم بودنشان است که برای بسیاری از کاربران جذاب به‌نظر می‌رسد.

کی‌سی‌وای T5: بهترین هدفون تمام بی‌سیم تا ۴۰۰ هزار تومان

کیوسی‌وای یکی از زیربرندهای شرکت شیائومی است که عموم محصولاتش را هدفون‌های تمام بی‌سیم مقرون‌به‌صرفه تشکیل می‌دهد. اگر به‌دنبال یک هدفون ارزان ولی با کیفیت هستید، QCY T5 قطعا یکی از بهترین گزینه‌های پیش‌رویتان است.

بدنه‌ی پلاستیکی با طراحی کم عیب‌ونقص مشخصه‌های اصلی بخش طراحی این هدفون هستند؛ از طرفی کیفیت صدا و میکروفن این هدفون به‌شدت رضایت‌بخش است و می‌تواند با توجه به برچسب قیمتی آن، توجهتان را جلب کند. گواهی IPX5 برای مقاومت در برابر آب دارد و کیس آن ۲۵ ساعت شارژدهی و گوشی‌هایش با هربار شارژ کامل ۵ ساعت شارژدهی دارند.

هدفون QCY-T5
بهترین هدفون های بی سیم

هایلو W1: بهترین هدفون تمام بی‌سیم تا ۱ میلیون تومان

فایلو نیز نظیر QYC از زیربرندهای شیائومی است و مدل W1 آن، یکی از بهترین هدفون‌های تمام بی‌سیمی است که می‌توانید تا بازه قیمتی ۱ میلیون تومان تهیه کنید.

گواهی IPX4 دارد، کیفیت صدا و مکالمه‌ی آن خیلی خوب و نسخه‌ی بلوتوثش ۵٫۲ است. طراحی این هدفون در رده‌ی طراحی‌های جذاب قرار می‌گیرد و با اینکه سلیقه در طراحی بسیار دخالت دارد، طراحی این محصول به‌راحتی به دل عموم کاربران می‌نشیند.

هدفون هایلو W1
بهترین هدفون های بی سیم

هواوی فری‌بادز ۴ آی: بهترین هدفون تمام بی‌سیم تا ۲ میلیون تومان

کمتر هدفون تمام بی‌سیمی را می‌توانید بیابید که زیر ۲ میلیون تومان قیمت آن باشد و از فناوری حذف نویز فعال (Noise Cancling) بهره ببرد و هواوی فری‌بادز ۴ آی یکی از همین معدود هدفون‌ها است.

هواوی، فری‌بادز ۴ آی را ساده و جذاب طراحی کرده است و با نسخه ۵٫۲ بلوتوث، گواهی مقاومت در برابر آب IPX4، تا ۱۰ ساعت با هربار شارژ شارژدهی دارد و کیس آن هم تا ۲۲ ساعت می‌تواند همراهیتان کند.

باتوجه‌به بازه قیمتی این هدفون، حذف نویز فعال آن دقت و عملکرد خوبی دارد و می‌تواند در مواقعی که قصد دارید بیشتر روی موسیقی تمرکز کنید به شما کمک کند. از طرفی امکان پخش صدای محیط نیز وجود دارد؛ به این معنا که هدفون به کمک میکروفن‌هایی که دارد، صدای محیط را برای شما پخش می‌کند تا وقتی در خیابان راه می‌روید یا قصد دارید با ره‌گذری صحبت کنید، نیاز به درآوردن هدفون از گوشتان نداشته باشید. این هدفون بدون شک یکی از بهترین هدفون های بی سیم موجود در بازار است.

هدفون هوآوی Freebuds 4i
بهترین هدفون های بی سیم

انکر Soundcore Liberty Air 2 Pro: بهترین هدفون تمام بی‌سیم تا ۳ میلیون تومان

با زیربرند ساندکور در بخش هدفون‌های بی‌سیم آشنا شدیم؛ هدفون Soundcore Liberty Air 2 Pro، برخلاف نام‌گذاری‌اش هدفونی جذاب و با کیفیت است که با درایورهای ۱۱ میلی‌متری تجربه‌ی خیلی خوبی از پخش موسیقی را برای شما رقم می‌زند. گواهی مقاومت در برابر آب IPX4 دارد و تا ۷ ساعت شارژدهی گوشی‌های آن و ۲۶ ساعت کیس شارژ آن است.

میکروفون‌های شش‌گانه‌ی این هدفون (۳ میکروفون روی هر گوشی) تجربه خیلی خوبی از مکالمه را برای کاربر به ارمغان می‌آورد و از فناوری حذف نویز فعال و پخش صدای محیط (Ambient) نیز بهره می‌برد.

هدفون انکر Soundcore Liberty Air 2
بهترین هدفون های بی سیم

سامسونگ گلکسی بادز پرو: بهترین هدفون تا ۴ میلیون تومان

اگر ۳٫۵۰۰٫۰۰۰ برای خرید هدفون تمام بی‌سیم کنار گذاشته‌اید، گلکسی بادز پرو یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید سراغ آن بروید.

سامسونگ بادز پرو را باکیفیت و جذاب تولید کرده است و تجربه‌ی خیلی خوبی از شنیدن موسیقی را نیز برای کاربر فراهم می‌کند. این هدفون از بلوتوث نسخه ۵ بهره می‌گیرد و از کدک‌های SBC و AAC نیز پشتیبانی می‌کند و هر گوشیِ آن با هر بار شارژ می‌توانند تا ۸ ساعت شارژدهی داشته باشند.

از آن‌جایی که گلکسی بادز پرو در دسته‌ی هدفون‌های پرچمدارِ سامسونگ قرار می‌گیرد و برچسب قیمتی بیش‌تر از ۳ میلیون تومان نیز دارد، از فناوری حذف نویز فعال و پخش صدای محیط نیز بهره می‌برد که عملکرد خیلی خوبی در این زمینه از خود به نمایش می‌گذارد.

هدفون گلکسی بادز پرو
بهترین هدفون های بی سیم

اپل ایرپادز پرو: بهترین هدفون تا ۶ میلیون تومان

کیفیت صدا و مکالمه‌ی خیلی خوب، گواهی IPX4، عملکرد کم‌نظیری در استفاده از فناوری حذف نویز فعال و پخش صدای محیط و ارتباط بی‌نظیر آن در اکوسیستم اپل، ایرپادز پرو را به یکی از بهترین هدفون‌های تمام بی‌سیم تا ۶ میلیون تومان تبدیل می‌کند.

اپل به تازگی نسخه‌ی دوم ایرپادز پرو را نیز روانه‌ی بازار کرده است که در لحظه‌ی نگارش این مطلب بیش از ۸ میلیون تومان قیمت دارد که چندان به‌صرفه به‌نظر نمی‌رسد؛ اما اگر آن‌قدر طرفدار اپل هستید که نمی‌توانید منتظر استیل شدن قیمت این محصول باشید، ایرپادز پرو ۲ را نیز می‌توانید در نظر داشته باشید.

هدفون ایرپادز پرو
بهترین هدفون های بی سیم

اپل ایرپادز ۳

اگر از آن دسته از کاربرانی هستید طراحی توگوشی ایرپاد پرو را نمی‌پسندید و طراحی اوپن فیت را ترجیح می‌دهید، ایرپاد ۳ می‌تواند برای گوش‌های شما مناسب‌تر باشد.

ایرپاد ۳ از باب کیفیت صدا و مکالمه دسته‌کمی از ایرپاد پرو ندارد، ولی نداشتن فناوری حذف نویز فعال می‌تواند یکی از دلایلی باشد که کماکان ایرپاد پرو را گزینه‌ی جذاب‌تری جلوه کند.

هدفون Airpods 3
بهترین هدفون های بی سیم

سونی WF-1000XM4: بهترین هدفون تمام بی‌سیم تا ۷ میلیون تومان

هدفون تمام بی‌سیم مارک ۴ سونی یا همان سونی WF-1000XM4، یکی از بهترین هدفون‌های تمام بی‌سیمی است که در بازار می‌توانید پیدا کنید. اگر کاربر اندورید هستید و با چالش‌های استفاده از ایرپادهای اپل در گوشی‌های اندرویدی میانه‌ی خوبی ندارید، مطمئن باشید WF-1000XM4 سونی کاملا عکسِ نام‌گذاری‌اش، به‌شدت هدفونی با کیفیت و جذاب است که با کیفیت صدای کم‌نظیر و حذف نویز فعال دقیق تلقی می‌شود.

هدفون سونی WF1000XM4
بهترین هدفون های بی سیم

سنهایزر Momentum 2: بهترین هدفون تمام بی‌سیم تا ۹ میلیون تومان

مقدمه‌چینی برای محصولی از کمپانی سنهایزر و ویژگی‌های جذابی نظیر حذف نویز فعال که در هر هدفون پرچمدار دیگری در بازار وجود دارد، سنهایزر Momentum 2 یکی از بهترین هدفون‌های تمام بی‌سیمی است که می‌توانید تهیه کنید. کیفیت صدایی که این هدفون در اختیارتان می‌گذارد، کمتر هدفونی است که می‌توانید در بازار پیدا کنید. این هدفون بدون شک یکی از بهترین هدفون های بی سیم موجود در بازار است.

هدفون سنهایزر Momentum 2
بهترین هدفون های بی سیم

بهترین هدفون‌های روی‌گوشی/دورگوشی

این دسته از هدفون‌ها معمولا به‌دلیل ابعاد بزرگ‌تر درایورهایی که دارند، با برچسب قیمتی معقول کیفیت صدای خیلی خوبی دارند؛ هدفون‌های دورگوشی درواقع ابعاد گوشی‌های بزرگ‌تری دارند و دور لاله‌ی گوش قرار می‌گیرند و هدفون‌های روگوشی با ابعاد کوچک‌ترِ گوشی‌ها و درایورها، روی لاله‌ی گوش می‌نشینند.

سونی WH-CH510: بهترین هدفون روگوشی تا ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان

پیدا کردن هدفون‌های روگوشی بلوتوثی در بازه قیمتی زیر یک میلیون و پونصد تومان ساده نیست؛ اما مطمئناً پیدا کردن هدفون روگوشیِ سونی کمتر از این قیمت سخت‌تر است. مدل WH-CH510 سونی مقرون‌به‌صرفه‌ترین هدفون بازار به‌شمار می‌رود که با ۳۵ ساعت شارژدهی، اتصال با بلوتوث ۵٫۰ و پیشتیبانی از کدهای ‌SBC و AA و کیفیت صدای معقول، گزینه‌ای جذاب به‌شمار می‌رود.

هدفون سونی WH-CH510
بهترین هدفون های بی سیم

انکر Soundcore Life Q20: بهترین هدفون دورگوشی تا ۲ میلیون تومان

انکر با نام تجاری، کماکان یکی از برندهایی است که در سبد محصولش مقرون‌به‌صرفه‌ترین محصولات را لیست کرده؛ حال با اینکه مدل نیز اختلاف بیشتری با سایر برندها یافته می‌یابد.

مدل Life Q20 ساندکور، با درایورهای ۴۰ میلی‌متری، بلوتوث نسخه ۵٫۰ و فناوری حذف نویز فعال و پخش صدای محیط، کیفیت صدای جذابی هم دارد.

بهترین هدفون های بی سیم

سونی WH-XB700: بهترین هدفون روگوشی تا ۳ میلیون تومان

درایورهای ۳۰ میلی‌متری و شارژدهی تا ۳۰ ساعت و پشتیبانی از کدک‌های AAC، SBC و aptX و پشتیبانی از فناوری صدای ۳۶۰ درجه‌ی سونی با برچسب قیمتی تا ۳ میلیون تومان مدل WH-XB700 سونی را به بهترین گزینه‌ی موجود در این بازه قیمتی محسوب می‌شود.

بهترین هدفون های بی سیم

سنهایزر HD 350BT: بهترین هدفون دورگوشی تا ۴ میلیون تومان

زمانی که نام سنهایزر روی محصولی به‌چشم می‌خورد، خبر از کیفیت بالا می‌دهد؛ HD 350BT، یکی از بهترین هدفون‌هایی است که با این بودجه می‌توانید تهیه کنید و از کیفیت صدای بالا و دقیق آن لذت ببرید.

سنهایزر HD 350BT، تا ۳۰ ساعت شارژدهی دارد و از کدک‌های SBC، AAC و aptX پشتیبانی می‌کند و درایورهای ۳۲ میلی‌متری، آن را به گزینه‌ی جذاب‌تری تبدیل می‌کند. این هدفون بدون شک یکی از بهترین هدفون های بی سیم موجود در بازار است.

بوز ۷۰۰، بوز QuietComfort 45، سونی WH1000-XM4: بهترین هدفون دورگوشی تا ۹ میلیون تومان

اگر به‌دنبال هدفون تا بازه قیمتی ۹ میلیون تومان هستید و فناوری Noise Canclation نیز برایتان اهمیت زیادی دارید، هدفون‌های Bose 700، Bose QietComfort 45 و Sony WH1000XM4 از گزینه‌های جذاب پیش‌رویتان خواهد بود.

هر سه هدفون کیفیت صدای خیلی خوب و کیفیت ساخت بالایی دارند؛ کوایت کامفرت ۴۵ و سونی مارک ۴، بدنه‌ای از جنس پلاستیک با کیفیتی دارند، اما احتمالا طراحی XM4 بیشتر جوجهتان را جلب می‌کند.

از طرفی اگر طراحی اولویت بالایی برایتان دارد، بوز ۷۰۰ با ترکیبی از فلز و پلاستیک در ساختش، در بخش طراحی رتبه‌ی بالاتری می‌گیرد. هر سه هدفون از فناوری حذف نویز فعال و پخش صدای محیط بهره می‌برند ولی حذف نویزِ سونی را می‌توان دقیق‌تر دانست.

بهترین هدفون های بی سیم

سونی WH1000-XM5: بهترین هدفون دورگوشی تا ۱۵ میلیون تومان

مارک ۵ یا همان XM5 سونی نیز یکی از بهترین هدفون‌های موجود در بازار تا ۱۵ میلیون تومان به‌شمار می‌رود. این هدفون با ترکیبی از طراحی Airpods Max در طراحی هدفون و الگوبرداری از طراحی Bose 700 در طراحی کیس، در مجموع هدفون کامل‌تری از نسخه‌ی پیشین خود یعنی XM4 محسوب می‌شود؛ اما قاعدتا برای خوردن آشِ بیشتر، هزینه‌ی بیشتری نیز باید بپردازید که از نظر ما، این تفاوت قیمت بین دو مدل XM5 و XM4، چندان به‌صرفه نیست.

هدفون سونی WH1000XM5
بهترین هدفون های بی سیم

ایرپاد مکس: بهترین هدفون دورگوشی تا ۲۰ میلیون تومان

ایرپاد مکس، هدفونِ مناسب طرفداران اپلِ این لیست است؛ درست حدس زدید! دقیقا همان افرادی که با دیدن محصولات اپل، چشمشان را بر روی برچسب قیمتی و رقبا می‌بندند.

ایرپاد مکس اپل درمقایسه‌ با چهار هدفونی قبلی که معرفی کردیم، برتری چندانی از نظر پخش صدا ندارد؛ اما عنوان بهترین عملکرد فناوری حذف نویز فعال را با خود یدک می‌کشد. از طرفی اگر کاربر اکوسیستم اپل هستید، قطعا ارتباط بین این هدفون و سایر دستگاه‌های اپل نظیر آیفون، آیپد و مک می‌تواند در مجموع تجربه‌ جذابی را از مفهوم اکوسیستم برایتان رقم بزند. این هدفون بدون شک یکی از بهترین هدفون های بی سیم موجود در بازار است.

هدفون ایرپاد مکس
بهترین هدفون های بی سیم

نظر شما راجع به این لیست بهترین هدفون های بی سیم چیست؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا