اندرویدآموزش

۴ روش ساده برای بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید!

آموزش مسدود کردن سایت‌ها در اندروید با اپلیکیشن و بدون استفاده از اپلیکیشن!

در این راهنمای آموزشی به بررسی روش‌های مختلف برای بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید با نصب یک اپلیکیشن جانبی و بدون استفاده از اپلیکیشن (از طریق مرورگر یا ست کردن DNS سفارشی) می‌پردازیم.

شاید بخواهید یک سایت را مسدود کنید تا موقع کار کردن باعث حواس پرتی شما نشود یا شاید هدفتان از بلاک کردن سایت‌ها در اندروید این است که دسترسی به سایت های نامناسب را محدود کنید! به هر دلیلی که قصد انجام این کار را دارید خبر خوب این است که فرایند بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید بسیار ساده است و می‌توانید این کار با یک برنامه جانبی یا حتی بدون هیچ برنامه خاصی انجام دهید.

برای بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید، باید یک برنامه شخص ثالث مانند BlockSite را روی گوشی خود نصب کنید یا از موزیلا فایرفاکس به عنوان مرورگر خود استفاده کنید و یک افزونه مسدود کننده وب سایت را به آن اضافه کنید.علاوه بر این سوئیچ کردن به یک سرور DNS سفارشی باعث می‌شود که بخش وسیعی از وب‌سایت‌های بلا استفاده و نامناسب به طور هم‌زمان برای همه مرورگرهای اندروید مسدود شود. در ادامه به بررسی بیش‌تر هر یک از این روش‌ها می‌پردازیم.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید با استفاده از اپلیکیشن

مسدود کردن وب سایت‌ها در اندروید بدون استفاده از اپلیکیشن

     استفاده از افزونه بلاک کردن سایت در مرورگر فایرفاکس

     مسدود کردن سایت‌ها در مرورگر کروم اندروید

     استفاده از DNS سفارشی برای مسدود کردن سایت‌ها در اندروید

سوالات متداول

[/box]

بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید با استفاده از اپلیکیشن

یک روش بسیار آسان برای مسدود کردن یک سایت در دستگاه اندروید خود، نصب و استفاده از یک اپلیکیشن رایگان مسدود کردن سایت است. یکی از این برنامه‌ها اپلیکیشن BlockSite (رایگان اما با تبلیغات درون برنامه‌ای) است که به شما این امکان را می‌دهد تا دسترسی به وب‌سایت‌های مشخص شده مورد نظرتان را در زمان‌بندی مشخص شده در مرورگرهای وب دستگاهتان محدود کنید.

هنگامی که سایتی را با استفاده از این برنامه مسدود کنید، آن سایت در هیچ یک از مرورگرهای وب شما قابل دسترسی نخواهد بود. بعداً در صورت تمایل می‌توانید مجددا سایت یا سایت‌هایی را مجددا از حالت بلاک خارج کنید.

به منظور استفاده از این روش، اپلیکیشن رایگان BlockSite را دانلود و بر روی گوشی خود نصب کنید. سپس، برنامه را اجرا کنید، پس از عبور از صفحه‌های مرتبط با خوش‌آمدگویی، تمام مجوزها و دسترسی‌های مورد نیاز را به برنامه بدهید.

سپس زمانی که به صفحه اصلی برنامه رسیدید، ابتدا دکمه «+» و سپس گزینه “Blocklist” را انتخاب کنید.

اد کردن سایت‌ها به برنامه BlockSite

در صفحه «Add Sites/Apps»، در قسمت بالای صفحه، روی قسمت کادر جستجو ضربه بزنید و URL (لینک وب) وب سایتی را که می‌خواهید آن را مسدود کنید در این کادر تایپ کنید. به عنوان مثال، برای مسدود کردن سایت wikipedia.org، لازم است عبارت wikipedia.org را در قسمت متن تایپ کنید و سپس سایت موجود در لیست را انتخاب کنید. در صورت تمایل می‌توانید هر تعداد سایت که قصد مسدود کردن آن‌ها در گوشی اندروید خود را دارید از این قسمت به برنامه اضافه کنید.

زمانی که سایت‌های مورد نظرتان را مشخص کردید، در گوشه سمت راست بالای برنامه، روی گزینه «Done» ضربه بزنید.

مشخص کردن سایت ها و زدن گزینه done

اکنون در اعلانی که برای شما نمایش داده می‌شود، مجددا گزینه «Done» را انتخاب کنید.

انتخاب دکمه Done

اکنون شما با موفقیت سایت‌هایی را که قصد بلاک کردن آن‌ها را دارید مشخص کرده،اید، اما سایت‌های مورد نظر شما هنوز مسدود نشده‌اند. دلیل این موضوع این است که شما باید یک برنامه زمانبندی برای زمانی که می‌خواهید فرایند مسدود کردن این سایت‌ها انجام شود، تنظیم کنید.

برای انجام این کار، در صفحه اصلی برنامه، بر روی گزینه «Schedule» ضربه بزنید.

گزینه Schedule

در این جا می‌توانید روزها و زمان‌هایی را که می‌خواهید سایت‌های مشخص شده توسط شما در حالت مسدود باشند را مشخص کنید. برای مسدود کردن این سایت‌ها برای یک مدت زمان مستمر و طلانی‌تر، می‌توانید گزینه‌های “Full Week” و “All Day Long” را انتخاب کنید.

سپس، دکمه کنار گزینه «Select All» را به حالت فعال تغییر دهید.

انتخاب گزینه Select All

به همین سادگی از این پس وب‌سایت‌های مشخص شده شما از طریق مرورگرهای وب قابل دسترسی نخواهند بود و اگر سعی کنید به یکی از این سایت‌ها دسترسی پیدا کنید، به جای محتوای اصلی سایت یک پیام از طرف برنامه BlockSite را مشاهده خواهید کرد.

مسدود یا بلاک کردن وب سایت‌ها در BlockSite

بیشتر بخوانید 

مسدود کردن وب سایت‌ها در اندروید بدون استفاده از اپلیکیشن

اگر نمی‌خواهید از یک اپلیکیشن جانبی برای مسدود کردن سایت‌ها در تلفن اندروید خود استفاده کنید، می‌توانید دسترسی به وب‌سایت را در موزیلا فایرفاکس محدود کنید یا سایت‌های نامناسب را با استفاده از سرورهای DNS سفارشی (custom) ممنوع کنید.

استفاده از افزونه بلاک کردن سایت در مرورگر فایرفاکس

اگر از فایرفاکس به عنوان مرورگر وب اصلی خود استفاده می کنید، این مرورگر یک افزونه رایگان دارد که با استفاده از آن می‌توانید دسترسی به وب سایت‌های خاصی را محدود کنید. توجه داشته باشید که استفاده از این روش سایت‌های مورد نظر شما را تنها در خود فایرفاکس مسدود می کند و سایر مرورگرهای وب شما همچنان به سایت های مسدود شده شما دسترسی خواهند داشت.

[box type=”note” align=”alignright” class=”” width=””]توجه: بسیاری از مرورگرهای محبوب دیگر از این افزونه در ورژن اندروید پشتیبانی نمی‌کنند. در رابطه با مرورگر اینترنت سامسونگ نیز، این مرورگر فقط از بلاک‌کننده‌های تبلیغاتی پشتیبانی می‌کند. اگر می‌خواهید از مرورگری غیر از فایرفاکس یا کروم استفاده کنید، می‌توانید روش ست کردن یک سرور DNS سفارشی را امتحان کنید.[/box]

برای شروع استفاده از روش نصب افزونه در فایرفاکس، ابتدا مرورگر موزیلا فایرفاکس را روی گوشی خود راه اندازی کنید. سپس، روی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و گزینه «Add-Ons» را انتخاب کنید.

بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید با افزونه فایرفاکس- انتخاب گزینه Add-Ons

در صفحه «Add-Ons»، در کنار افزونه «LeechBlock NG»، روی گزینه «+» (بعلاوه) ضربه بزنید.

در مقابل افزونه روی علامت بعلاوه ضربه بزنید

در این مرحله یک پیغام روی صفحه برای شما نمایش داده می‌شود. در گوشه سمت راست پایین پیام باز شده، بر روی گزینه «Add» ضربه بزنید.

در پیغام باز شده روی گزینه Add ضربه بزنید

پس از این که افزونه نصب شد، گزینه «Okay, Got It» را انتخاب کنید.

دکمه Okay Got It را انتخاب کنید

اکنون باید مجددا با ضربه زدن روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای مرورگر و انتخاب «Add-Ons» به صفحه «Add-Ons» فایرفاکس بروید.

سپس، بر روی افزونه «LeechBlock NG» ضربه بزنید.

از تنظیمات افزونه فایرفاکس، افزونه LeechBlock را انتخاب کنید

در صفحه باز شده مربوط به افزونه بر روی گزینه «Settings» ضربه بزنید.

انتخاب گزینه Settings

روی کادر متنی بزرگی که در این صفحه مشاهده می‌کنید و URLهای سایتی را که می‌خواهید مسدود کنید در این کادر متنی وارد کنید. زمان بندی که می‌خواهید در آن زمان‌ها این سایت‌ها مسدود بمانند را مشخص کنید.

سپس صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید و روی گزینه «Save Options & Close» ضربه بزنید.

وارد کردن آدرس سایت ها در کادر متنی

به همین سادگی اکنون فرایند بلاک کردن وب سایت‌های مورد نظر شما در اندروید به پایان رسیده است.

از این پس، زمانی که خود شما یا کاربر دیگری با استفاده از مرورگر فایرفاکس شما سعی کند به یک سایت محدود دسترسی پیدا کند، فایرفاکس سایت آن سایت را برای کاربر بارگذاری نمی‌کند.

مسدود کردن سایت‌ها در مرورگر کروم اندروید

شما می‌توانید به سادگی مجوزهای مربوط به یک سایت را مسدود کنید یا از حالت مسدود در بیاورید.به این ترتیب آن سایت به جای تنظیمات پیش‌فرض خود از مجوزهایی که شما برای آن تعیین کرده‌اید استفاده می‌کند.

در گوشی اندروید خود، برنامه گوگل کروم را باز کنید. اکنون با استفاده از این مرورگر به یک سایت بروید.

در سمت چپ نوار آدرس، روی آیکون قفل ضربه بزنید و سپس Permissions ضربه بزنید.

سپس روی مجوزی که می‌خواهید برای این سایت تغییر دهید ضربه بزنید.

برای تغییر یک تنظیم، روی آن ضربه بزنید.

برای پاک کردن تنظیمات مربوط به این سایت، روی Reset permissions ضربه بزنید.

[box type=”note” align=”alignright” class=”” width=”نکته: در صورت تمایل می‌توانید در مرورگر کروم از افزونه BlockSite، که در بخش‌های قبل به اپلیکیشن آن پرداختیم استفاده کنید.”][/box]

بیشتر بخوانید

استفاده از DNS سفارشی برای مسدود کردن سایت‌ها در اندروید

اگر می‌خواهید وب‌سایت‌هایی هم‌چون سایت‌های حاوی محتوای نامناسب، رسانه‌های غیرقانونی و بدافزارها را در تلفن اندروید خود مسدود کنید، می‌توانیداز سرورهای رایگان Family Shield DNS OpenDNS استفاده کنید. این سرورها تضمین می‌کنند که دستگاه این نوع وب سایت‌ها را در شبکه محلی شما لود نخواهد کرد.

توجه: این روش فقط زمانی کار می‌کند که تلفن اندرویدی شما از اتصال وای فای استفاده می‌کند. دلیل این موضوع این است که اندروید به شما این اجازه را نمی‌دهد که زمانی که از اینترنت داده‌های تلفن همراه یا همان Celluar data، سرورهای DNS سفارشی ست کنید.

برای شروع این روش، برنامه Settings را در گوشی اندروید خود اجرا کنید. مراحل دقیق برای انجام فرایند مسدود کردن وب سایت‌ها در اندروید بسته به مدل گوشی ممکن است کمی متفاوت باشد.

در صفحه تنظیمات دستگاه، به بخش Connections > Wi-Fi بروید.

بخش Connections > Wi-Fi تنظیمات اندروید

در کنار شبکه وای فای که در حال حاضر به آن متصل هستید، روی آیکون چرخ دنده ضربه بزنید.

[box type=”note” align=”alignright” class=”” width=””]توجه: شما باید این سرورهای DNS را برای هر شبکه وای فای که استفاده می‌کنید به صورت جداگانه مشخص کنید. اندروید به طور خودکار این سرورها را در تمام شبکه‌های بی سیم شما اعمال نمی‌کند.[/box]

روی نماد چرخ دنده مقابل وای فای ضربه بزنید

در صفحه باز شده، روی گزینه «View More» ضربه بزنید. سپس روی «IP Settings» صربه بزنید و گزینه «Static» را انتخاب کنید.

در قسمت «DNS 1» اعداد زیر را به دقت وارد کنید:

208.67.222.123

روی قسمت «DNS 2» ضربه بزنید و اعداد زیر را به دقت وارد کنید:

208.67.220.123

در پایین صفحه، روی دکمه «Save» ضربه بزنید تا تغییرات شما ذخیره شود.

پس از تنظیم DNS ها بر روی گزینه Save ضربه بزنید

سرورهای DNS سفارشی که ست کرده‌اید اکنون دسترسی به وب سایت‌های حاوی محتوای نامناسب و سایر محتوای ناامن را در گوشی اندروید شما مسدود می‌کنند.

اگر می‌خواهید برخی برنامه‌ها و تماس‌ها را نیز در دستگاه اندروید خود مسدود کنید، به سادگی و طی چند مرحله ساده می‌توانید این کار را نیز انجام دهید.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد و از این پس بتوانید به سادگی هر وب‌سایتی که می‌خواهید در دستگاه شما نمایش داده نشود را مسدود کنید. در صورتی که پاسخ سوال خود را در این راهنمای آموزشی پیدا نکردید، می‌توانید پرسش خود را از طریق بخش دیدگاه‌های همین مطلب با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم.

از این که با ما همراه هستید متشکریم!


سوالات متداول

آیا می‌توانم در گوشی اندروید خود یک سایت را بلاک کنم؟

شما می‌توانید در مرورگر‌هایی مثل فایرفاکس و کروم به سادگی با نصب افزونه BlockSite وب‌سایت‌هایی که نمی‌خواهید روی دستگاه شما قابل دسترس باشند را مسدود کنید. کافیست پس از دریافت و نصب افزونه روی مرورگر خود، فهرستی از سایت‌هایی که می‌خواهید آن‌ها را مسدود کنید مشخص کنید و همه آن‌ها را به لیست بلاک افزونه اضافه کنید.

بهترین اپلیکیشن برای مسدود کردن وب سایت در اندروید چیست؟

یکی از بهترین اپلیکیشن‌هایی که می‌توانید برای بلاک کردن وب سایت‌ها در گوشی‌های اندروید از آن استفاده کنید و نحوه کار با آن نیز بسیار ساده است افزونه BlockSite است.

چگونه بدون اپلیکیشن‌ وب سایت‌های نامناسب را در اندروید مسدود کنیم؟

برای بلاک کردن وب سایت‌ها در اندروید بدون نیاز به استفاده از یک اپلیکیشن جانبی، روش‌های مختلفی وجود دارد. می‌توان این کار را با استفاده از افزونه BlockSite در مرورگر فایرفاکس (و به تازگی کروم)، از طریق تنظیمات مجوزها (Permissions) مربوط به سایت‌ها در مرورگر و با استفاده از ست کردن DNSهای سفارشی انجام داد.

منبع
howtogeek

فرانک محبتی

کارشناس نرم افزار. علاقمند به برنامه نویسی، سئو، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ و کلا دنیای تکنولوژی :) سرگرمی هام هم هر وقتی که پیدا کنم فیلم و سریال و گاهاً هم کتاب D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا