ترفندهاآموزش

۶ نکته ساده و کاربردی برای مراقبت از تلفن همراه

روش‌های مراقبت از تلفن همراه و جلوگیری از نیاز به تعمیر آن

مراقبت از تلفن همراه یک امر ضروری جهت جلوگیری از هزینه‌های مازاد و افزایش طول عمر دستگاه به شمار می‌رود؛ اما آیا با روش‌های مراقبتی آشنا هستید؟! پیشنهاد می‌کنیم همراه گوشی پلازامگ باشید، تا ترفندهای جالبی را به شما عزیزان بیاموزیم.

آیا به تازگی هزینه قابل توجهی را جهت خرید یک گوشی نو، یا تعمیر موبایل قدیمی‌تان که آسیب دیده بود، پرداخت کرده‌اید!؟ آیا دوست ندارید از این به بعد آسیبی بدان وارد شود؟ اگر پاسختان مثبت است؛ تنها با رعایت چند نکته ساده و کارآمد، می‌توانید مراقبت از تلفن همراه خود را جدی گرفته و از حوادث غیرمترقبه‌ای که می‌تواند آسیبی به آن برساند، جلوگیری کنید. تنها کافیست چند دقیقه از وقت خود را با گوشی پلازامگ سپری کنید، تا ترفندهای جالبی را در این رابطه فرا گیرید.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

[/box]

کارهای عجیب و غریب با گوشی خود انجام ندهید!

مسئله مهمی که در رابطه با مراقبت از تلفن همراه وجود دارد، این است که شما هزینه هنگفتی را جهت خرید یا تعمیر آن پرداخت می‌کنید، و از این‌رو، دوست دارید که به صورت طولانی مدت از آن استفاده کنید؛ به گونه‌ای که هیچ آسیبی نبیند! اما آنچه که در این باره حائض اهمیت است، این است که گوشی شما هر اندازه از کیفیت بالاتری برخوردار باشد، باز هم احتمالا شکسته شدن و از کار افتادن وجود خواهد داشت، به خصوص اگر نکات مراقبت از تلفن همراه را ندانید!

لذا یکی از روش‌های موثر در نگهداری از تلفن همراه، این است که کارهای عجیب‌وغریب با گوشی خود انجام ندهید! به طور مثال دستگاه خود را در محیط‌های بسیار گرم یا خیلی سرد قرار ندهید، یا آن را پرتاب نکنید…

کارهای عجیب و غریب با گوشی خود انجام ندهید!

سعی کنید همیشه تلفن همراه خود را در وضعیت ایمن، نگه دارید

  • مانند هر وسیله دیجیتال دیگری، لازم است تا با نهایت دقت از گوشی موبایل خود نگهداری فرمایید. به طور مثال:
  • همیشه آن را به در محیطی امن و به دور از شلوغی و دسترس کودکان قرار دهید.
  • برای دستگاه خود، یک قاب محافظ خریداری کنید، تا با این کار از حوادث بسیاری در امان بماند.

سعی کنید همیشه تلفن همراه خود را در وضعیت ایمن، نگه دارید

گوشی خود را پرتاب نکنید!

یکی از دلایل شایع که موجب وارد شدن آسیب‌های جدی به تلفن همراه می‌شود، افتادن یا پرتاب شدن آن است. برای جلوگیری از این اتفاق، همواره گوشی خود را در جای امن قرار دهید. ضمنا اگر دوست داشتید، می‌توانید از یک بند تلفن استفاده کرده، و گوشی خود را دور گردنتان بندازید!

بیشتر بخوانید

گوشی خود را پرتاب نکنید!

تلفن همراه خود را از رطوبت و گرمای شدید دور نگه دارید!

اگر تلفن همراه خود را در معرض سرما یا گرمای شدید قرار دهید، مسلما در مدت زمان کوتاهی برد آن آسیب جدی خواهد دید. برای مراقبت از تلفن همراه خود، توجه داشته باشید که به هیچ‌وجه آن را در نزدیکی منابع حرارتی نظیر: دودکش، زیر نور خورشید، کوره و در کنار اجاق گاز قرار ندهید.

همچنین از قرار دادن آن در معرض رطوبت و سرما نیز خودداری فرمایید. به طور مثال در روزهای برفی، اگر به قصد گردش به بیرون از خانه رفتید، مواظب باشید که دستگاهتان داخل برف‌ها نیفتد، یا اینکه به هنگام سرو نوشیدنی و… آن را از کنار دست خود کنار بگذارید، تا مایعات بر روی آن نریزد. اگر روزی به استخر و… رفتید، مواظب باشید که گوشی موبایلتان داخل آب نیفتد.

تلفن همراه خود را از رطوبت و گرمای شدید دور نگه دارید!

اگر گوشی داخل آب افتاد و خیس شد، چکار کنیم؟

در اینصورت، سریعا باید دستگاه خود را خاموش کرده، و قطعات جانبی نظیر: سیمکارت، باتری، کارت حافظه و… را جداسازی نمایید‌. سپس با یک حوله جاذب، تمام نقاطی که بدان دسترسی دارید را خشک کنید. همچنین همیشه یک کیف ضد آب در دست داشته باشید، تا اگر بارندگی رخ داد، یا به اماکن آبی، نظیر: استخر، ساحل و… سفر کردید، بتوانید گوشی خود را در آن قرار دهید.

اگر گوشی داخل آب افتاد و خیس شد، چکار کنیم؟

گوشی خود را به درستی تمیز کنید

یکی دیگر از نکات ساده و در عین حال مهم، جهت مراقبت از تلفن همراه این است که به موقع و منظم نسبت به تمیز کردن آن اقدام نمایید. توجه داشته باشید که هیچگاه از آب برای تمیز کردن گوشی خود استفاده نکنید. در عوض می‌توانید یک پنبه یا پارچه مخصوص (عینک) را به چند قطره الکل آغشته کرده، و به خوبی اجزای بیرونی موبایلتان را پاکسازی نمایید‌.

همچنین برای گوشی‌های لمسی می‌توانید از مصرف الکل نیز خودداری کرده، و تنها با یک پارچه نرم و بدون پرز، صفحه آن را تمیز نمایید‌.

گوشی خود را به درستی تمیز کنید

مراقبت از تلفن همراه در برابر سارقین

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در رابطه با مراقبت از تلفن همراه وجود دارد، این است که از آن در برابر سارقین، محافظت نمایید. زیرا آسیب‌هایی که به آن وارد می‌شود، تنها مواردی نیستند که ممکن است به وسطه‌شان تلفن همراه‌تان را از دست بدهید، حتی ممکن است شخصی تلفن شما را بدزدد! لذا همیشه باید از آن محافظت کرده و ارزش وسیله خود را بدانید. برای جلوگیری از دزدیده شدن تلفن همراه خود، سعی کنید حدالمقدور در اماکن شلوغ و پرتردد از آن استفاده نکنید.

از موبایل خود در برابر سارقین محافظت کنید

جمع‌بندی

به طورکلی، نکات و روش های متعددی جهت مراقبت از تلفن همراه وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توانید طول عمر دستگاه خود را افزایش داده و از نیاز به تعمیرات و صرف هزینه‌های مازاد جلوگیری نمایید. امروز در این مقاله به ۶ مورد از روش‌های کاربردی در این زمینه اشاره کردیم، امیدواریم نهایت لذت را از مطالعه این گفتار برده باشید. ضمنا اگر نکته دیگری در رابطه با نحوه مراقبت از تلفن همراه می‌دانید، خوشحال می‌شویم که با ما و سایر خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

مراقبت از تلفن همراه


سوالات متداول

چگونه می‌توان از افتادن و پرت شدن گوشی، جلوگیری کرد؟

  • چند راه ساده و کاربردی برای مراقبت از تلفن همراه و جلوگیری از افتادن آن وجود دارد، که عبارتند از:
  • دور نگه داشتن گوشی موبایل از لبه‌های مرتفع، مانند میز و…
  • اگر موبایل خود استفاده نمی‌کنید، آن را در جیب یا کیف خود قرار دهید.
  • به هنگام استفاده از گوشی، در اماکن مرتفع، مانند پشت بام و… از لبه‌های پرتگاه فاصله بگیرید.
  • اگر همچنان نگران آسیب دیدن گوشی خود هستید، می‌توانید یک قاب محافظ برای آن تهیه کنید.

آیا نصب محافظ بر روی صفحه نمایش گوشی، برای جلوگیری از خراش‌های کوچک ضروری است؟ آیا این خراش‌های کوچک، آسیب جدی به صفحه گوشی می‌رساند؟

به طور معمول، این خراش‌های کوچک آسیب چندانی به صفحه نمایش گوشی شما وارد نمی‌کند؛ اما اگر می‌خواهید تعداد این خراش‌ها بیشتر نشود و به مرور آسیبی به دستگاهتان وارد نکند، حتما از یک محافظ صفحه نمایش استفاده کنید.

منبع
wikihow

فرشته همتی

تولید محتوا یعنی خلق پیام‌هایی که قرار است با یک سری آدم بر روی این کره خاکی ارتباط برقرار کنند. در تلاشم خالق خوبی باشم...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا