آموزشiOSاندروید

7 علت راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه و نحوه رفع آن

یک گوشی اندروید یا یک آیفون یا هر گوشی هوشمند در حال معمولی نباید بدون هیچ‌گونه تعاملی از سوی شما راه‌اندازی مجدد شود. راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه دلایل مختلفی دارد که باید به آن توجه کرد.

در این مقاله از مجموعه مقالات گوشی پلازامگ قصد داریم شما را با دلایل راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه و نحوه رفع آن آشنا کنیم تا در صورت به‌روز چنین مشکلی به‌راحتی بتوانید آن را حل کنید. پس با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

دلایل راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه

وجود نرم‌افزارهای قدیمی

درصورتی‌که گوشی شما برای مدت طولانی به‌روزرسانی نشده باشد، ممکن است نرم‌افزارهای قدیمی سیستم مسئول راه‌اندازی مجدد گوشی همراه باشند.

به‌روزرسانی‌های سیستم نه‌تنها شامل ویژگی‌های جدید می‌شوند، بلکه اغلب با رفع اشکالات و سایر مشکلات موجود در نرم‌افزار همراه هستند؛ بنابراین اگر نسخه قدیمی‌تر نرم‌افزارها را روی گوشی خود اجرا می‌کنید، زمان آن رسیده است که آن را به‌روزرسانی کنید، زیرا می‌تواند مشکل ریستارت مجدد گوشی را به‌خوبی حل کند.

وجود نرم‌افزارهای قدیمی
دلایل راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه

وجود برنامه‌های مخرب

به‌غیراز نرم‌افزار سیستم، اپلیکیشن‌ها نقش بسزایی در گوشی‌های هوشمند دارند. ازآنجایی‌که ما اغلب برنامه‌های جدید را نصب می‌کنیم و برنامه‌های موجود با ویژگی‌های جدید به‌روزرسانی می‌شوند، به‌احتمال زیاد هرگونه تغییر در رفتار تلفن شما ناشی از نصب یا به‌روزرسانی جدید برنامه باشد.

در اندروید، می‌توانید با راه‌اندازی مجدد گوشی خود در حالت Safe Mode، متوجه شوید که آیا یک برنامه دانلود شده باعث راه‌اندازی مجدد گوشی می‌شود یا خیر.

ازآنجایی‌که گوشی‌های همراه توسط شرکت‌های مختلفی تولید می‎‌شوند، برای فعال کردن Safe Mode مراحل مختلفی دارند. به همین دلیل می‌توانید برای انجام مراحل فعال‌سازی حالت ایمن به وب‌سایت پشتیبانی سازنده گوشی خود مراجعه کنید.

اما معمولاً می‌توانید با فشار دادن و نگه‌داشتن دکمه Power off تا زمانی که پاپ‌آپ خاموش کردن ظاهر شود، به حالت Safe Mode برسید. سپس گزینه Power off را طولانی فشار دهید تا زمانی که اعلان Safe Mode ظاهر شود.

وجود برنامه‌های مخرب
علل راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه

Safe Mode در اندروید برنامه‌های شخص ثالث را محدود می‌کند. اگر مشکل در حالت Safe Mode برطرف شود، احتمالاً یک برنامه باعث راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه می‌شود.

نرم‌افزارهای مخرب

اگرچه برخی از انواع بدافزارهای رایانه شخصی به دلیل ایجاد خرابی یا ریستارت مجدد رایانه شناخته شده‌اند، اما این مشکل برای تلفن‌های هوشمند، به‌ویژه آیفون‌ها، نسبتاً نادر است. اما باتوجه‌به تغییر چشم‌انداز بدافزار، راه‌اندازی مجدد تصادفی به دلیل یک ویروس ایده کاملاً پوچ نیست.

در اندروید، می‌توانید یک اسکن ضد بدافزار اجرا کنید تا مقصر را شناسایی کرده و آن را حذف کنید. بااین‌حال، اگر حل نشد، بازنشانی به تنظیمات کارخانه می‌تواند ویروس یا هر نوع بدافزار دیگری را در گوشی از بین ببرد. با این اوصاف، اطمینان حاصل کنید که قبل از اقدام به آن، از اطلاعات خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

کیس و سایر لوازم جانبی

اگرچه لوازم جانبی مانند کیس، بسته باتری یا کنترلر بازی مفید هستند، اما گاهی اوقات می‌توانند مشکلاتی را در گوشی‌های همراه ایجاد کنند؛ بنابراین هنگام تشخیص راه‌اندازی‌های مجدد روی گوشی خود، سعی کنید آن‌ها را جدا کنید تا مطمئن شوید که مشکلی ایجاد نمی‌کنند.

کیس و سایر لوازم جانبی
دلایل راه‌اندازی مجدد گوشی‌های آیفون و اندروید

وجود آشغال در پورت‌ها

هنگامی که از تلفن هوشمند خود استفاده می‌کنید، درگاه USB گاهی اوقات ممکن است با خاک، پرز یا چیزهای دیگر مسدود شود؛ بنابراین، اگر گوشی شما زمانی که برای شارژ وصل است، دوباره ریستارت می‌شود، ممکن است آلودگی موجود در پورت USB شارژ، دلیل آن باشد. برای رفع این مشکل می‌توانید از یک قوطی هوای فشرده یا یک خلال دندان پلاستیکی استفاده کنید تا آلودگی را از بین ببرید.

فضای ذخیره‌سازی محدود

گاهی ممکن است کمبود فضای ذخیره‌سازی منجر به راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه شود. اغلب 15 الی 20 درصد فضای خالی برای عملکرد روان گوشی توصیه می‌شود. اما اگر فضای ذخیره‌سازی کافی در گوشی شما وجود ندارد، زمان آن رسیده است که برنامه‌ها و فایل‌های بزرگ که به‌ندرت استفاده می‌شوند یا استفاده نمی‌شوند را از گوشی خود حذف کنید.

کاربران آیفون همچنین می‌توانند برنامه‌هایی را که به‌ندرت استفاده می‌شوند بارگذاری کنند تا فضای ذخیره‌سازی گوشی را رایگان نگه دارند.

مسائل سخت‌افزاری

اگر هیچ یک از دلایل ذکر شده برای وضعیت گوشی شما صدق نمی‌کند، احتمالاً تلفن شما دارای مشکل سخت‌افزاری است که باعث راه‌اندازی مجدد آن می‌شود. مشکلات سخت‌افزاری زمانی بروز می‌کنند که تلفن شما قدیمی است و یا در معرض آب قرار گرفته است.

در این صورت، باید آن را برای تعمیر به یک مرکز خدمات ببرید. تکنسین‌ها مشکل را تشخیص داده و آن را حل می‌کنند. به یاد داشته باشید که قبل از اینکه گوشی را برای تعمیر بدهید، از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و آن را به حالت کارخانه بازنشانی کنید.

مسائل سخت‌افزاری
راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه

جمع‌بندی

راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه بسیار ناخوشایند است، اما خبر خوب این است که می‌توانید مشکل اساسی را شناسایی کنید. بیشتر اوقات، نرم‌افزار یا برنامه‌های سیستم مقصر هستند، اما گاهی اوقات مشکلات سخت‌افزاری نیز می‌تواند باعث این مشکل شود. اگر مشکل نرم‌افزاری است، احتمال زیادی وجود دارد که بتوانید خودتان آن را برطرف کنید.

در غیر این صورت، می‌توانید برای کمک با شرکت‌های سازنده دستگاه تماس بگیرید، خواه این مشکل نرم‌افزاری، سخت‌افزاری یا غیرقابل‌شناسایی باشد. به یاد داشته باشید، سازنده احتمالاً هزینه تعمیر را از شما دریافت می‌کند مگر اینکه دستگاه شما تحت گارانتی باشد. اگر هزینه خیلی زیاد است، شاید بهتر باشد گوشی را تعویض کنید.

در این مقاله شما را با 7 علت اصلی راه‌اندازی مجدد گوشی‌های همراه و راه‌های برطرف‌کردن آن آشنا کردیم. اگر با علت‌های دیگر ریستارت شدن تصادفی گوشی‌های اندروید و آیفون آشنایی دارید می‌توانید از طریق کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.


سوالات متداول

چرا گوشی همراه من به طور تصادفی خاموش و راه‌اندازی مجدد می‌شود؟

فضای ذخیره‌سازی کم، استفاده زیاد از CPU، و فرآیندهای پس‌زمینه بیش از حد می‌تواند باعث راه‌اندازی مجدد تلفن شما برای مدت نامحدود شود. برای اطمینان از اینکه علت این مشکل این نیست، توصیه می کنیم حافظه و فضای ذخیره سازی گوشی خود را آزاد کنید. می‌توانید برنامه‌ها، فایل‌های گسترده و بسیاری موارد دیگر را که به ندرت استفاده می‌شوند حذف کنید تا حافظه و فضای ذخیره‌سازی گوشی خود را آزاد کنید.

علت راه‌اندازی مجدد گوشی آیفون به طور تصادفی چیست؟

در دستگاه‌های قدیمی، راه‌اندازی مجدد تصادفی اغلب با مشکلات حافظه و کاهش عملکرد مرتبط است. در دستگاه‌های جدید، به احتمال زیاد توسط عوامل مرتبط با نرم‌افزار از جمله بدافزارها، باگ‌های به‌روزرسانی نرم‌افزار و برنامه‌های سرکش تحریک می‌شود. راه اندازی مجدد تصادفی می‌تواند با علائم تخلیه باتری نیز مرتبط باشد.

منبع
www.howtogeek.com

سارا رسولی

فعال در حوزه تولید محتوای متنی و ترجمه و علاقمند به یادگیری در حوزه های مختلف دیجیتال مارتینگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا