آموزشترفندها

آیا اتصال ایرپاد به دستگاه های اندروید امکان پذیر است؟!

در این مقاله به بررسی این که آیا می توان هدفون های ایرپاد را به اندروید وصل کرد یا خیر خواهیم پرداخت.

مطمئنا همه ما می دانیم که ایرپاد‌های اپل زمانی که به همراه یک گوشی آیفون مورد استفاده قرار می گیرند عملکرد فوق العاده و تجربه ای بی نظیر را برای کاربران رقم می زنند. اما سوالی که ممکن است ذهن بسیاری را به خود مشغول کند این است که آیا اتصال ایرپاد به دستگاه های اندروید نیز امکان پذیر است یا خیر؟

خبر خوب این است که همه مدل‌های ایرپاد را می توان به گوشی های اندرویدی نیز متصل کرد و حتی این هدفون ها در دستگاه های اندروید عملکردهای اولیه را به خوبی ارائه می دهند، اما لازم به ذکر است که در این شرایط برخی از ویژگی های بسیار خوبی که هنگام اتصال به آیفون می توانستید از آن ها برخوردار باشید را از دست خواهید داد.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

اندروید ایرپاد را به عنوان یک هدفون بلوتوث استاندارد می شناسد!

کدام قابلیت های ایرپاد در دستگاه های اندرویدی قابل استفاده هستند؟

کدام قابلیت ها هنگام اتصال ایرپاد به دستگاه های اندرویدی کار نمی‌کنند؟

برخی از قابلیت ها با استفاده از برنامه های جانبی قابل دسترس هستند!

موارد دیگری که باید به آن ها توجه داشته باشید!

آیا ایرپاد انتخاب مناسبی برای دستگاه های اندرویدی هستند؟

هدفون های بی سیم مناسب اندروید

[/box]

اندروید ایرپاد را به عنوان یک هدفون بلوتوث استاندارد می شناسد!

اندروید ایرپاد را به عنوان یک هدفون بلوتوث استاندارد می شناسد!

همه مدل های ایرپاد بعنوان هدفون های بی سیم استاندارد عمل می کنند و تقریبا می توان گفت با هر دستگاهی که از عملکرد صوتی بلوتوث برخوردار باشد قابل استفاده هستند. تنها کاری که لازم است برای استفاده از آن ها به صورت بی سیم به همراه گوشی هوسمند یا تبلت اندرویدی خود انجام دهید این است که هدفون های ایرپاد و دستگاه اندروید خود را به صورت دستی یا manual ب یکدیگر جفت یا pair کنید.

البته این فرایند تا حدودی نسبت به pair کردن ایرپاد با آیفون یا آیپد متفاوت است. در اتصال ایرپاد با آیفون یا آیپد کافیست به سادگی کیس ایرپاد را باز کرده و روی گزینه connect ضربه بزنید در حالی که برای اتصال ایرپاد به دستگاه های اندرویدی نیاز است تا آن ها را به روش معمول که برای دیگر هدفون های بی سیم نیز انجام می شود pair کنید.

به منظور اتصال ایرپاد به یک دستگاه اندروید ابتدا قاب یا کیس ایرپاد خود را باز کنید و بر روی دکمه پشت آن ضربه زده و نگه دارید تا چراغ نشانگر چشمک زن سفید را مشاهده کنید.

اکنون در دستگاه اندروید خود برنامه Settings را باز کنید و به آدرس Bluetooth & Device Connection > Bluetooth بروید. در این بخش از روشن بودن بلوتوث دستگاه اطمینان حاصل کنید. اکنون بر روی گزینه Pair New Device ضربه بزنید و از لیستی که برای شما نمایش داده می شود ایرپادهای خود را انتخاب کنید.

اکنون ایرپادهای شما نیز باید به خوبی و مانند هدفون بلوتوث های دیگر با دستگاه اندروید شما کار کنند. اگر می خواهید آن ها را به همراه دستگاه دیگری نیز استفاده کنید، باید مجددا روند pair کردن ایرپاد و دستگاه اندروید مورد نظرتان را تکرار کنید.

بیشتر بخوانید

کدام قابلیت های ایرپاد در دستگاه های اندرویدی قابل استفاده هستند؟

مدل های ایرپاد پرو علاوه بر عملکرد بعنوان هدفون استریو استاندارد، می توانند هم چنین از حالت حذف نویز فعال و شفافیت یا transparency نیز استفاده کنند. هم چنین جابه‌جایی میان این دو نیز درست مانند آیفون (با فشار دادن و نگه داشتن دسته هر هدفون تا زمانی که صدای زنگ را بشنوید) کار می‌کند.

حالت شفاف یا transparency mode یک قابلیت بسیار کاربردی است زیرا به شما این امکان را می دهد تا زمانی که ایرپادهای خود را در گوشتان قرار می‌دهید، صداهای محیط اطرافتان را نیز بشنوید. این بدان معناست که برای شنیدن صحبت‌های دیگران، نیازی به بیرون آوردن هدفون نخواهید داشت، اگرچه بهتر است برای بهتر شنیدن صدای دیگران هنگامی که با شما صحبت می‌کنند، موسیقی را قطع کنید و یا صدای آن را کم کنید.

این ویژگی هنگام گوش دادن به هرچیزی با صدای کم به شما کمک می کند تا هم از این که در اطرافتان چه می گذرد آگاه باشید و هم بتوانید به موسیقی، پادکست یا کتاب صوتی گوش دهید.

علاوه بر حذف نویز فعال و حالت شفافیت، حرکات استاندارد نیز هنگام اتصال ایرپاد به دستگاه های اندروید به خوبی کار می کنند. این حرکات یا gestures شامل یک حرکت بسیار پایه و ابتدایی یعنی دو بار ضربه زدن روی گوشی ایرپاد (برای پخش یا توقف موسیقی)، به‌علاوه یک حرکت تک‌فشار عمیق‌تر ( برای پخش/مکث موسیقی)، حرکت دوبار فشار دادن گوشی (رفتن به آهنگ بعدی) و فشار سه‌گانه (بازگشت به عقب و موسیقی قبلی) می شود.

کدام قابلیت ها هنگام اتصال ایرپاد به دستگاه های اندروید کار نمی‌کنند؟

بسیاری از ویژگی ها و قابلیت های ایرپاد که مبتنی بر اپل هستند، مانند فرآیند راه‌اندازی سریع زمانی که برای اولین بار هدفون خود را به آیفون وصل می‌کنید  در دستگاه های اندروید کار نمی‌کنند. دستگاه‌های اندرویدی باید به صورت دستی یا manual با ایرپاد جفت شوند و این بدان معناست که کاربران اندرویدی قابلیت سوئیچ خودکار که یک تجربه بی نظیر را برای کاربران اپل رقم می‌زند را از دست می‌دهند.

اگر از آیفون، آیپد و مک استفاده می‌کنید، ایرپاد شما قادر خواهد بود تا به صورت خودکار بین دستگاه‌های pair شده با یک اپل آیدی یکسان جابجا شود. این بدان معناست که شما فقط کافی است تا ایرپاد خود را با یکی از دستگاه‌های اپل خود جفت کنید. کاربران اندروید اما، باید ایرپادهای خود را با هر دستگاه جداگانه ای که می خواهند از آن استفاده کنند به صورت مجزا pair کنند.

کدام قابلیت های ایرپاد در دستگاه های اندرویدی کار نمی‌کنند؟

یکی دیگر از ویژگی های بالقوه مفیدی که کاربران اندروید از آن بهره نمی برند، استفاده از دستیار صوتی اپل یعنی سیری است. از آنجایی که دستیار صوتی سیری یک ویژگی است که تنها در دستگاه های اپل استفاده می شود، کلمه جادویی «Hey, Siri» در هنگام استفاده ایرپاد به همراه یک دستگاه اندرویدی کار نخواهد کرد. با توجه به این موضوع‌، کاربران اندروید نمی توانند هراه با ایرپاد از دستیار صوتی دلخواه خود استفاده کنند (اگرچه برنامه هایی وجود دارند که می توانند در این مورد به کاربران کمک کنند).

بررسی باتری ایرپادها با استفاده از ویجت مربوطه در iOS موجب این می‌شود که به سادگی متوجه شوید که هدفون شما چه زمانی نیاز به شارژ دارد. در صورتی که بخواهید، اپل حتی یک قابلیت ویژه دیگر نیز دارد که می تواند با استفاده از سیری این کار را انجام دهد. با این وجود درست مانند دستیارهای صوتی، کاربران اندروید هیچ راهی برای فعال کردن این ویژگی بدون کمک برنامه های جانبی ندارند.

اپلیکیشن بسیار کاربردی «Find My» اپل، پیدا کردن دستگاه های آیفون، مک، AirTags و ایرپاد را برای کاربران بسیار آسان می کند. از آن جایی که این ویژگی برای کار کردن به دستگاه‌های اپل متکی است، ایرپادهایی که با یک دستگاه اندروید pair شده‌اند در شبکه Find My به‌روزرسانی نمی‌ شوند و در نتیجه از طریق iCloud قابل ردیابی نخواهند بود.

کدام قابلیت های ایرپاد در دستگاه های اندرویدی کار نمی‌کنند؟

کاربران ایرپاد سری پرو می‌توانند در تنظیمات AirPods Pro  از قابلیت «Ear Tip Fit Test» استفاده کنند. این تنظیمات با ضربه زدن روی دکمه «i» در کنار ایرپاد در آدرس Settings > Bluetooth قابل دسترسی هستند. این قابلیت به بررسی این موضوع می پردازد که آیا انتخاب سری هدفون شما (کوچک، متوسط یا بزرگ) به درستی با گوشتان مطابقت دارد یا خیر، اما این قابلیت نیز برای کاربران اندرویدی در دسترس نیست.

خوشبختانه، تشخیص بزرگ یا کوچک بودن این سری های پلاستیکی هدفون بسیار آسان است و نیازی نیست حتما برای تشخیص اندازه مناسب آن ها از این قابلیت استفاده شود(ممکن است سری ها در گوش شما جا نشوند یا از گوش شما بیفتند و یا این که باعث نشت بیش از حد صدا شوند).

یکی دیگر از ویژگی های انحصاری اپل، امکان شخصی سازی کنترل های هدفون ایرپاد شماست. برای مثال پیش فرض استاندارد یک عمل پخش/مکث ساده موسیقی دو بار ضربه زدن بر روی گوشی هدفون است و در ایرپاد پرو نیز می توان از حرکات تکی، دوگانه و سه‌گانه به صورت پیش فرض استفاده کرد. در گوشی های اندرویدی فقط می توان از همین حرکات پیش فرض استفاده کرد اما در آیفون و آیپد، انجام کارهای بیشتری امکان پذیر است و تنظیمات بیش تری را می توان برای کنترل های ایرپاد انجام داد.

در نهایت، قابلیت آخری که کاربران اندرویدی آن را از دست می دهند قابلیت تشخیص درون گوش یا in-ear detection نام دارد که به کاربر این امکان را می دهد تا زمانی که ایرپاد را درون گوش خود قرار می دهد یا آن را از گوش خود خارج می کند پادکست یا موسیقی ها به صورت خودکار پخش یا متوقف شوند. خوشبختانه، در دستگاه های اندروید نیز می توان با استفاده از یک برنامه جانبی عملکرد مشابهی را به دست آورد.

بیشتر بخوانید

برخی از قابلیت ها با استفاده از برنامه های جانبی قابل دسترس هستند!

چندین برنامه جانبی برای اندروید وجود دارد که قادر هستند به کاربرای اندروید کمک کنند تا برخی از این قابلیت های از دست رفته را بازیابی کنند. این قابلیت ها شامل نشانگر سطح باتری ایرپاد، تشخیص in-ear یا داخل گوش بودن ایرپاد و امکان فعال کردن دستیار صوتی انتخابی شما در هنگام استفاده از ایرپادهایتان می‌باشد.

برخی از قابلیت ها با استفاده از برنامه های جانبی قابل دسترس هستند!
Assistant Trigger

این برنامه ها عبارتند از AndroPods و Assistant Trigger (برای هر سه مورد قابلیت های ذکر شده) و AirBattery (برای نشانگر سطح باتری). این برنامه ها رایگان هستند اما بهره بردن از عملکرد کامل آن ها نیاز به خرید درون برنامه ای دارد. گزارش‌های مربوط به عملکرد این برنامه‌ها تقریبی هستند، بنابراین اگر از این برنامه ها انتظار سطح سازگاری همسان با یک گوشی آیفون را دارید، بهتر است انتظارات خود را کمی پایین بیاورید.

موارد دیگری که باید به آن ها توجه داشته باشید!

باید در نظر داشته باشید که کیفیت صدا هنگام استفاده از ایرپاد با یک دستگاه اندروید  در مقایسه با استفاده از همین هدفون ها در یک گوشی آیفون تا حدودی کاهش می‌یابد.

این به این دلیل است که ایرپاد به کدک AAC متکی است که در آیفون بهتر عمل می‌کند. SoundGuys در مقاله ای به شرح جزئیات این مسئله پرداخته است، که شامل سطح نویز بالاتر در اندروید و همچنین تمایل این پلتفرم به حذف اولویت رمزگذاری بلوتوث به منظور بهره وری انرژی است.

مشکلات از این قبیل در iOS رخ نمی دهند، زیرا اپل پخش صدا را به سبکی متفاوت مدیریت می‌کند. هدفون های بی سیم بهتری نیز وجود دارند که از کدک های مختلفی مانند SBC و LDAC استفاده می کنند که برای پلتفرم اندروید طراحی مناسب تری دارند.

بیشتر بخوانید

آیا ایرپاد انتخاب مناسبی برای دستگاه های اندرویدی هستند؟

اگر یک جفت هدفون ایرپاد دارید که به طور معمول آن ها را با آیفون خود استفاده می کنید، اتصال آن ها به یک دستگاه اندرویدی برای گوش دادن به پادکست یا برقراری یک تماس تلفنی ضرری ندارد. حتی اگر در مورد کیفیت پخش AAC نگرانی و حساسیت خاصی نداشته باشید، حتی می توانید از آن برای پخش موسیقی نیز استفاده کنید و برایتان راضی کننده باشد.

آیا ایرپاد انتخاب مناسبی برای دستگاه های اندرویدی هستند؟
Galaxy Buds2 Samsung

اما اگر قصد خرید ایرپاد را منحصرا برای استفاده با یک گوشی اندرویدی داشته باشید، این کار چندان توصیه نمی شود. بهتر است هدفونی را برای خرید انتخاب کنید که با توجه ویژگی‌های خاص دستگاه شما طراحی شده باشد و بتوانید از بیش ترین پتانسیل آن بهره ببرید (مانند Samsung Galaxy Buds 2) یا حتی می توانید با توجه به نیازیتان هدفونی را انتخاب کنید که از قیمت مناسب تری برخوردار باشد.

جدای از مشکلات کیفیت پخش، در صورت خرید ایرپاد برای استفاده با یک گوشی اندرویدی امکان استفاده از ویژگی‌های منحصر به فردی که تنها در دستگاه های اپل قابل استفاده هستند و قیمت بالای این هدفون را توجیه می کنند از دست می‌دهید.

ایرپاد  و ایرپاد پرو در یک گوشی آیفون کیفیت صدای بسیار خوبی را ارائه می‌دهند، اما بسیاری ویژگی‌های دیگر (مانند توانایی جابه‌جایی یکپارچه میان دستگاه‌های مختلف، فعال کردن دستیار صوتی سیری و تنظیم و اتصال ایرپاد تنها در چند ثانیه) است که قیمت بالای این هدفون ها را توجیه کرده و آن ها را به یک سرمایه گذاری ارزشمند تبدیل می کنند.

هدفون های بی سیم مناسب اندروید

طیف وسیعی از هدفون های بی سیم با قیمت های مختلف برای کاربران اندرویدی که انتظار دریافت کیفیت صدای مناسبی را دارند وجود دارد. اگر می خواهید هدفونی انتخاب کنید که قابل قیاس با ایرپاد پرو باشد، بد نیست نگاهی به هدفون Sony WF-1000XM4 که از بهترین حذف نویز در میان هم رده های خود و از کدک LDAC نیز پشتیبانی می کند داشته باشید.

به جای خرید ایرپاد برای استفاده با اندروید، بهتر است تحقیق کنید و یک هدفون مناسب گوشی خود و کیفیت صدای مورد نظرتان انتخاب و خریداری کنید. با خرید هدفون‌های ارزان‌تر با مجموعه ویژگی‌های مشابه می توانید مقداری در هزینه های خود صرفه جویی کنید، یا این که می توانید برای خرید هدفونی که به شما امکان استفاده از قابلیت های مختلفی را می‌دهد، از کیفیت صدای بسیار مطلوبی برخوردار است و با گوشی شما بهترین سازگاری را دارد، کمی بیش‌ترهزینه کنید. انتخاب این موضوع کاملا به سطح توقعات شما از یک هدفون بی سیم بستگی دارد.

بیشتر بخوانید

فرانک محبتی

کارشناس نرم افزار. علاقمند به برنامه نویسی، سئو، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ و کلا دنیای تکنولوژی :) سرگرمی هام هم هر وقتی که پیدا کنم فیلم و سریال و گاهاً هم کتاب D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا