ترفندهاآموزش

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه‌های اندروید

نسخه بتا در برنامه‌های اندروید یا سیستم عامل‌های دیگر، کاربران را قادر می‌سازد تا ویژگی‌های جذاب و جدیدی که قرار است به آن‌ها اضافه شوند را تجربه کنند.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=”۱۰۰”]

دلیل پیوستن به نسخه بتا در برنامه های اندروید

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه های اندروید Google Play Store

نحوه ترک کردن برنامه نسخه بتا در برنامه های اندروید

کدام اپ ها برنامه نسخه بتا دارند؟

[/box]

اما هدف از نسخه بتا صرفا تجربه کردن این ویژگی‌ها نیست. “زودتر” تجربه کردن این ویژگی‌ها، اهمیت دارد زیرا کاربران عادی، قرار نیست تا زمان عرضه نسخه‌ی کامل، به این ویژگی‌ها دسترسی پیدا کنند و آن‌ها را تجربه نمایند. همچنین، یک سری از ویژگی‌ها فقط در نسخه بتا وجود دارند و در نسخه نهایی حذف و یا کنار گذاشته می‌شوند. یکی از اهداف و دلایل اصلی وجود این نسخه هم دقیقا همین است تا عیب و ایرادهای احتمالی تا زمان عرضه نسخه کامل برطرف شوند و یا بهبود پیدا کنند. در ادامه، مطلب گوشی‌پلازامگ، نحوه‌ی پیوسته به نسخه بتای برنامه‌های اندروید در Google Play Store را به شما آموزش خواهیم داد.

چطور می‌توان به ویژگی‌های گوگل و یا برنامه‌های اندروید در فروشگاه گوگل پلی دسترسی پیدا کرد؟ مطلب امروز ما در مجله اینترنتی گوشی‌پلازامگ دقیقا به همین موضوع اختصاص داده شده است تا به شما نشان دهیم که چطور می‌توانید این کار را انجام دهید، چه برنامه‌هایی را از طریق این روش می‌توانید در نسخه‌ی بتا تست کنید و در کل، چه اتفاقات دیگری درمورد این موضوع رخ خواهد داد که باید از آن‌ها آگاهی داشته باشید. پس لطفا تا انتهای این مطلب با ما همراه بمانید.

دلیل پیوستن به نسخه بتا در برنامه های اندروید

همانطور که پیش از این، در قسمت مقدمه‌ی این مطلب نیز اشاره کردیم، برنامه‌های بتا دارای مزایایی دارند که برخی از آن‌ها بسیار جذاب و فوق العاده هستند. به عنوان مثال، بسیاری از برنامه‌های فرست پارتیِ خود گوگل، دارای برنامه بتا هستند که برای کاربران اندروید اجرا می‌شوند و می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. این موضوع بدین معنی است که هر یک از کاربران اندروید می‌توانند وارد این برنامه‌های بتا شوند و به بیلد یا نسخه‌های اولیه یک سری از اپ‌ها و برنامه‌های به‌خصوص دسترسی پیدا کنند که هنوز به صورت کامل عرضه نشده‌اند و در دسترس عموم مردم و کاربران عادی قرار نگرفته‌اند.

البته، این موضوع را هم باید مد نظر داشته باشید که نسخه بتا و توانایی تجربه کردن آن به این معنی نیست که هر برنامه‌ای دارای خیل عظیمی از ویژگی‌های جدیدِ فوق العاده جذاب است که امتحان کردن آن‌ها یک تجربه‌ی بی نظیر و بسیار جذاب خواهد بود. به طور کلی، این ویژگی‌ها که هنوز در دسترس کاربران عادی قرار نگرفته‌اند، ممکن است پدید آورنده‌ی تجربه‌ای جذاب برای شما باشند که وقتی به طور کامل عرضه شوند، می‌توانند احساس کار کردن با برنامه‌ی مورد نظر را بهبود بدهند و باعث ارتقای آن بشوند. اغلب این ویژگی‌ها برای بهبود تجربه کاربردی برنامه‌ها در نظر گرفته می‌شوند.

با مد نظر قرار دادن این موضوع، لازم است که یک سلب مسئولیت کوچک انجام دهیم. هر زمانی که قصد ورود به برنامه نسخه بتا در یک برنامه اندروید یا هر سیستم عامل دیگری داشتید، اولین نکته‌ای که باید آن را در ذهن خود مرور کنید، این است که اسم‌ها، بتا است و در مرحله آزمایش قرار دارند. بنابراین، تجربه‌ی آن‌ها می‌تواند باگ داشته باشد، دستگاه شما را دچار لگ کند یا هر مشکل احتمالی دیگری را سبب شود. حتی ممکن است درست کار نکنند. دلیل وجود نسخه بتا هم دقیقا همین است تا لگ، باگ و سایر عیب و ایرادهای احتمالی شناسایی و برطرف شوند.

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه های اندروید Google Play Store

اولین نکته‌ای که در این زمینه باید مد نظر داشته باشید، این است که همه‌ی برنامه‌ها هم دارای نسخه بتا نیستند که بتوانید از طریق فروشگاه گوگل پلی آن‌ها را تست و در برنامه‌های آزمایشی آن‌ها شرکت کنید. اما خوشبختانه همانطور که پیش از این هم اشاره کوتاهی کردیم، اغلب برنامه‌های فرست پارتی که متعلق به خود گوگل هستند، دارای یک نسخه بتای عمومی هستند که می‌تواند در دسترس عموم مردم و کاربران عادی نیز قرار داده شوند؛ صد البته، به شرطی که یک دستگاه اندرویدی هم داشته باشند.

قبل از اینکه مراحل انجام این کار را توضیح دهیم، باید شفاف سازی کنیم که برای راحتی کار و جلوگیری از سخت و پیچیده شدن بیش از حد آن، از برنامه‌ی Google در فروشگاه گوگل پلی برای تشریح مراحل این فرایند استفاده می‌کنیم.

۱. در گوشی یا تبلت اندروید خود، وارد فروشگاه گوگل پلی شوید.

۲. در نوار جست و جویی که در بالای تصویر قرار دارد، کلمه‌ی Google را بنویسید و آیکون جست و جو را لمس کنید.

۳. برنامه‌ی Google را باز کنید.

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه‌های اندروید
تصویری از صفحه ی برنامه google در google play store

۴. صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا به بخشی برسید که با عنوان Join the Beta مشخص شده است. اکنون، کلمه‌ی سبز رنگِ Join را لمس کنید.

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه‌های اندروید
تصویری از بخش join the beta که باید گزینه سبز رنگی که دارد را لمس کنید

۵. در پیامی که به صورت پاپ آپ روی صفحه‌ی گوشی یا تبلتتان نمایش داده می‌شود، مجددا باید گزینه‌ی Join را لمس کنید تا تایید کنید که تصمیم به ملحق شدن به برنامه‌ی بتای برنامه Google (یا هر برنامه دیگری که مد نظر دارید) گرفته‌اید.

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه‌های اندروید
تصویری از پیام پاپ آپی که از شما درخواست می کند ملحق شدن به برنامه بتای اپ مورد نظر را تایید کنید

به محضی که تایید کنید قصد پیوسته به نسخه بتا دارید، اطلاعات شما ارسال خواهد شد تا حساب یا اکانت گوگل شما به برنامه‌ی بتا ملحق شود. انجام این کار و طی کردن این پروسه، چند لحظه بیشتر طول نمی‌کشد و همانطور که مشاهده کردید، بسیار هم ساده و راحت انجام می‌شود. به محض اینکه در برنامه‌ی بتا تایید شوید، قادر خواهید بود که برنامه‌ی مورد نظر را آپدیت کنید و در صورت وجود ویژگی‌های جدید، آن‌ها را زودتر از اینکه دست سایر کاربران به آن‌ها برسد، تجربه کنید.

نحوه ترک کردن برنامه نسخه بتا در برنامه های اندروید

تجربه کردن لگ، باگ و مشکلات و دردسرهایی که نسخه بتا در برنامه‌های مختلف دارند، ممکن است باعث شود که بخواهید از برنامه‌ی بتا خارج شوید. خوشبختانه، هر زمانی که تصمیم به ترک برنامه بتا بگیرید، می‌توانید این کار را به سادگیِ وقتی که وارد آن شده بودید، انجام دهید. برای این منظور، لازم است که اقدامات ساده‌ی زیر را انجام دهید:

۱. فروشگاه گوگل پلی را روی گوشی یا تبلت اندرویدی خود باز کنید.

۲. برنامه‌ای که قصد دارید از برنامه بتای آن خارج شوید را جست و جو کنید و وارد آن شوید.

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه‌های اندروید
تصویری از صفحه اپی که وارد برنامه بتای آن شده اید

۳. زمانی که در صفحه‌ی برنامه‌ی مورد نظر قرار دارید، صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا به بخش Beta برسید.

۴. برای خارج شدن از برنامه بتای آن، گزینه Leave را لمس کنید.

۵. در پیام پاپ آپی که روی صفحه نمایش دستگاه خود مشاهده می‌کنید، مجددا گزینه Leave را لمس کنید تا خارج شدن خود از برنامه‌ی بتای آن را تایید نمایید.

نحوه پیوستن به نسخه بتا در برنامه‌های اندروید
تصویر پیام پاپ آپی که پس از ترک برنامه بتای اپ مورد نظر روی صفحه دستگاه خود مشاهده خواهید کرد

همانطور که ممکن است ملحق شدن یا پیوستن به برنامه بتای یک اپ کمی زمان نیاز داشته باشد، خارج شدن از برنامه بتای آن هم همینطور است و احتمال دارد بررسی اطلاعات شما طول بکشد.

کدام اپ ها برنامه نسخه بتا دارند؟

تعداد انگشت شماری از برنامه‌ها وجود دارند که کاربران عادی به همین سادگی بتوانند در برنامه نسخه بتا در آن‌ها شرکت کنند. اکثر برنامه‌هایی که این اجازه را می‌دهند نیز برنامه‌های فرست پارتی متعلق به خود گوگل هستند که اکثریت برنامه‌هایی که به صورت پیش فرض روی گوشی یا تبلت اندرویدی شما نصب شده‌اند را هم تشکیل می‌دهند. در ادامه، می‌توانید لیست برنامه‌های گوگل که می‌توانید در برنامه نسخه بتای آن‌ها شرکت داشته باشید را مشاهده نمایید:

همانطور که در ابتدای این مطلب نیز خاطر نشان کردیم، برنامه‌های بتا ممکن است لگ و باگ داشته باشند یا حتی در عملکرد دستگاه اندرویدی شما اختلال ایجاد کنند. به همین دلیل، ممکن است تمایلی به مواجهه با این موارد نداشته باشید و نخواهید به چنین مشکلاتی بر بخورید. اگرچه که طبق تجربه‌ی خود ما، این مشکلات در برنامه‌های گوگل بسیار کم است، اما هنوز هم هر از گاهی با چنین مشکلاتی مواجه می‌شویم و احتمال وقوع‌شان هست. به هر حال، برنامه بتای اپ‌های فروشگاه Google Play یک راه کاملا مطمئن برای دریافت ویژگی‌ها و ابزارهای جدید برنامه‌ها قبل از انتشار آن‌ها برای عموم مردم است.

منبع
9to5google

عرفان رحیمی صادق

نزدیک به ۸ ساله که کار تولید محتوا رو به عنوان علاقه دنبال می‌کنم و زمینه کاری مورد علاقه خودم رو هم فناوری انتخاب کردم. تماشای فیلم و سریال و گاهی هم گیم، سرگرمی‌های بنده است D:

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا