سیستم‌عاملآموزشبرنامه و بازی

منظور از لوکیشن «Precise» و لوکیشن «Approximate» در اندروید 12 چیست؟

تفاوت میان دسترسی های لوکیشن «Precise» و «Approximate» در اندروید 12

برای مدتی طولانی، دادن مجوز به یک برنامه برای دسترسی به موقعیت مکانی شما تنها یک معنی داشت و آن هم دسترسی بررنامه به اطلاعات موقعیت مکانی دقیق شما بود. اما جالب است بدانید که امروز چنین نیست. اکنون اندروید دو گزینه را مقابل شما قرار می دهد: لوکیشن «Precise» یا دقیق و لوکیشن «Approximate» یا تقریبی. تفاوت های زیادی میان دو گزینه لوکیشن «Precise» و لوکیشن «Approximate» در اندروید وجود دارد که در این مقاله به بررسی آن ها می پردازیم.

می توان گفت گوگل با معرفی لوکیشن های «Precise» و «Approximate» در اندروید 12، سیاست اپل را در نحوه دادن مجوز دسترسی به لوکیشن پیش گرفته است. پیش از این در اندروید شما فقط می توانستید به برنامه محدودیت هایی را اعمال کنید تا برای مثال فقط یک بار یا فقط در هنگام استفاده از برنامه به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد، اما هنوز این دسترسی به موقعیت دقیق شما بر روی نقشه بود.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

تفوات لوکیشن «Precise» و لوکیشن «Approximate»

چرا این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است؟

آیا اپلیکیشن ها از این قابلیت پشتیبانی می کنند؟

[/box]

تفوات لوکیشن «Precise» و لوکیشن «Approximate» در اندروید 12

تفاوت لوکیشن «Precise» و لوکیشن «Approximate» در اندروید 12

تفاوت بین «Precise» و «Approximate» تقریبا واضح است و حتی می توان با توجه به نام آن ها، آن را حدس زد. اگر بخواهیم این موضوع را با استفاده از یک مثال توضیح دهیم، مانند این است که به شخصی آدرس دقیق خیابان خود را بگویید یا این که فقط بگویید در کدام شهر زندگی می کنید.

لوکیشن «Precise» از سنسورهای تلفن شما (در اکثر موارد GPS) برای تعیین لوکیشن دقیق شما استفاده می کند. در بهترین حالت ، می تواند حتی موقعیتی که دقیقا در آن قرار دارید تا چند متری شما نیز تشخیص دهد. از طرفی لوکیشن «Approximate» از داده های Wi-Fi و تلفن همراه برای یافتن شما در فاله ای حدود 100 متر استفاده می کند.

از نظر فنی ، این گزینه همیشه در اندروید وجود داشته است، اما می توان گفت که یک سوئیچ نظام یافته و در سطح کل سیستم بوده است. استفاده از آن برای محدود کردن برنامه ها نیز به معنای قربانی کردن عملکرد برنامه هایی بود به مکان دقیق شما نیاز داشتند و به همین دلیل بود که تا کنون از آن استفاده ای نشده است. خوشبختانه با معرفی و عرضه اندروید 12، برنامه ها به صورت جداگانه این انتخاب را به شما می دهند که به هر برنامه دسترسی متفاوتی بدهید.

بیشتر بخوانید

چرا این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است؟

دلایل اهمیت لوکیشن «Precise» و لوکیشن «Approximate»

حال سوال این است که اصلا دلیل اهمیت لوکیشن «Precise» و لوکیشن «Approximate» د راندروید 12 چیست؟ جواب این سوال تقریبا ساده است، همین حالا لحظه ای به برنامه هایی که از موقعیت مکانی شما استفاده می کنند فکر کنید. اپلیکیشن های تشخیص آب و هوا، اپلیکیشن های فروشگاهی، اپلیکیشن های شبکه ها و رسانه های اجتماعی، اپلیکیشن های تعیین مسیر مانند مپ و بسیاری موارد دیگر. حال چه تعداد از این ها واقعا لازم است تا موقعیت مکانی دقیق شما را بدانند؟

مطمئنا اپلیکیشنی مانند گوگل مپ برای کمک به شما برای پیدا کردن آدرس و رسیدن به جاهای مختلف، باید موقعیت مکانی شما را بشناسد و به آن دسترسی داشته باشد اما آیا یک اپلیکیشن هواشناسی نیز باید حتما به موقعیت دقیق شما دسترسی داشته باشد تا بتواند آب و هوای شهری که در آن هستید را به شما بگوید؟ یا این که آیا برنامه ای مانند اینستاگرام برای نشان دادن مکان های اطراف به موقعیت دقیق شما نیاز دارد؟ جواب ایا سوال ساده است: خیر.

موقعیت های بسیاری وجود دارد که یک لوکیشن کلی و تقریبی هم می تواند به همان اندازه لوکیشن دقیق شما مفید واقع شود. این یکی از بزرگ ترین مزایای مجوز لوکیشن «Approximate» است. این گزینه به شما این امکان را می دهد تا به برنامه ای که درخواست دسترسی به لوکیشن شما را دارد بگویید: «من در این منطقه زندگی می کنم، اما این تنها چیزی است که لازم است بدانید!»

بیشتر بخوانید

آیا اپلیکیشن ها از این قابلیت پشتیبانی می کنند؟

سوالی که همیشه با معرفی ویژگی های جدید اندروید به وجود می آید این است که: کدام برنامه ها واقعا از این ویژگی پشتیبانی می کنند؟ در واقع برنامه های ساخته شده برای اندروید 12 و بالاتر ملزم به پشتیبانی از این ویژگی هستند اما مسئله ای که وجود دارد این است که بسیاری از برنامه ها مدت ها قبل از اندروید 12 وجود داشته اند.

لوکیشن های «Precise» و «Approximate» برای برنامه های ساخته شده برای نسخه های قبلی اندروید نیز در دسترس هستند اما ممکن است هنگام استفاده از آن ها در این برنامه ها با مشکلاتی مواجه شوید.

به عنوان مثال ممکن است شما بتوانید دسترسی لوکیشن اینستاگرام را بر روی «Precise» تنظیم کنید، اما وقتی که می خواهید از یک ویژگی مبتنی بر لوکیشن استفاده کنید مجددا از شما می خواهد تا لوکیشن «Precise» را فعال نمایید در حالی که واقعا لازم نیست این کار را انجام دهید.

دقیقا همین اتفاق  برای برنامه ای مانند اپلیکیشن هواشناسی نیز رخ می دهد. ممکن است برنامه از شما درخواست کند که لوکیشن «Precise» را فعال کنید در حالی که اگر گزینه « Keep Approximate Location» را نیز انتخاب کنید مشاهده خواهید کرد که برنامه به خوبی کار می کند. مانند تمام ویژگی های جدید اندروید کمی طول می کشد تا این ویژگی نیز راه خود را به تمام اپلیکیشن های اندروید باز کند  و از آن به درستی پشتیبانی شود.

امیدواریم این مطلب برایتان مفید بوده و از آن استفاده کرده باشید. می توانید سوالات، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق بخش نظرات سایت با ما به اشتراک بگذارید. از این که ما را در گوشی پلازامگ همراهی می کنید متشکریم!

بیشتر بخوانید

فرانک محبتی

کارشناس نرم افزار. علاقمند به برنامه نویسی، سئو، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ و کلا دنیای تکنولوژی :) سرگرمی هام هم هر وقتی که پیدا کنم فیلم و سریال و گاهاً هم کتاب D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا