موبایلبررسی

بررسی ردمی نوت ۱۱ شیائومی

بهبود در برخی امکانات نسبت به نسل قبل

گوشی مورد بررسی امروز ما ردمی نوت ۱۱ شیائومی است که در مقایسه با مدل قبلی خود یعنی ردمی نوت ۱۰ یک سری بهبودهای چشمگیر پیدا کرده است.

درست است که اندازه و رزولوشن نمایشگر این گوشی، شاید تغییری نکرده باشد، اما نرخ تازه‌سازی آن اکنون حداکثر به ۹۰ هرتز می‌تواند برسد که پیشرفت خوبی است.

همچنین، در دوربین اصلی آن هم اکنون یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی کار گذاشته شده است. مثل همیشه، نام گذاری لاین‌آپ کنونی گوشی‌های سری Redmi شیائومی واقعا بی‌نظم و به هم ریخته است که وضعیت گیج کننده‌ای هم دارند.

گوشی مورد بررسی امروز ما را نباید با ردمی نوت ۱۱ شیائومی برای چین و یا ردمی نوت ۱۱ شیائومی 4G اشتباه بگیرید. حتی علیرغم اینکه گوشی مورد بررسی امروز ما هم فقط در نسخه 4G تولید و عرضه شده است. اما موارد نام برده شده، گوشی‌های متفاوتی با ردمی نوت ۱۱ مورد بررسی ما در این مطلب هستند.

جای نیازی به گفتن نباشد، اما این گوشی با Redmi Note 11S هم تفاوت دارد؛ دستگاهی که اساسا مشابه با ردمی نوت ۱۱ مورد بررسی ما است، که فقط از یک چیپست مدیاتک استفاده می‌کند و در دوربین اصلی خود هم یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی در اختیار دارد.

[button color=”primary” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/product/xiaomi-redmi-note-11-global-128gb-ram-4gb/” icon=”” target=”false” center=”false” nofollow=”false” sponsored=”false”]خرید ردمی نوت ۱۱ شیائومی[/button]

از نظر قیمت، ردمی نوت ۱۱ از مدل سال قبل خود ارزان‌تر است. شاید دلیل این امر، این باشد که اساسا پیشرفت و بهبود چندان بزرگی نسبت به مدل قبلی خود نداشته است. به عنوان مثال، Adreno 610 که به عنوان پردازنده گرافیکی یا GPU در این گوشی به کار برده شده است، نسبت به Adreno 612 که در ردمی نوت ۱۰ وجود داشت، کمی ضعیف‌تر است.

این موضوع، برای DSP هم صدق می‌کند. جایی که باعث شده فیلم برداری با دوربین اصلی این گوشی فقط محدود به ۱۰۸۰ باشد و توانایی فیلم برداری 4K را از دست بدهد.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی
به ترتیب از سمت راست: ردمی نوت 11 پرو 5G, ردمی نوت 11 پرو, ردمی نوت 11S و ردمی نوت 11

طراحی

خانواده ردمی نوت ۱۱ طراحی متمایز و قابل تشخیصی پیدا کرده‌اند. شیائومی مدتی است که در حال استفاده از طراحی خاص و متمایزی در جایگاه دوربین‌های هر یک از سری‌های خود است که در این سری هم دقیقا همین روند را ادامه داده و از طراحی شاخص و قابل تشخیصی در این سری استفاده کرده که به راحتی آن‌ها را از مدل‌های سال قبل خود متمایز می‌کند.

اما این تفاوت، بیشتر در لاین‌آپ گوشی‌های این شرکت ایجاد می‌شود و اعضای خانواده، به اندازه کافی قابل تشخیص نیستند.
بدین معنی که اگر سری ردمی نوت ۱۱ را کنار ردمی نوت ۱۰ قرار دهید، احتمالا می‌توانید آن‌ها را از یکدیگر تشخیص بدهید. اما تشخیص گوشی ردمی نوت ۱۱ با ردمی نوت 11S به این راحتی نیست و حتی شاید از روی ظاهر نتوان آن‌ها را از یکدیگر تشخیص داد.

این موضوع، برای ردمی نوت ۱۱ پرو و ردمی نوت ۱۱ پرو 5G هم که از پنل‌های پشتی صاف و تخت در بدنه خود استفاده می‌کنند، همینطور است.

اگرچه که تشخیص و تمایز مدل‌های یک سری از گوشی‌های اخیر شیائومی کار بسیار سخت و دشواری شده، اما نمی‌توان منکر زیبایی و متریال باکیفیتی که در ساخت آن‌ها به کار می‌رود شد.

نگاه کردن به سری ردمی نوت ۱۱ به همان اندازه که ردمی نوت ۱۱ زیبا بود، لذت بخش است و هنوز هم وقتی آن را در دست خود بگیرید، از چنین گوشی میانرده‌ای به این زیبایی واقعا متعجب خواهید شد. سادگیِ پنل پشتی بدنه که با طراحی زیبای ماژول‌ها و جایگاه دوربین‌ها ترکیب شده است، ظاهر چشم نوازی به ردمی نوت ۱۱ و تمام اعضای این خانواده داده است که از دیدنشان واقعا لذت می‌برید.

[button color=”primary” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/product/xiaomi-redmi-note-11s-128gb-ram-8gb/” icon=”” target=”false” center=”false” nofollow=”false” sponsored=”false”]خرید ردمی نوت ۱۱ اس شیائومی[/button]

رنگ مات به کار رفته در پنل پشتی بدنه‌ی ردمی نوت ۱۱ آن را زیبا‌تر از آنچه که واقعا هست، کرده و باعث شده از دیدن چنین گوشی زیبایی در این رنج قیمت، کاملا متعجب شوید. علیرغم اینکه بدنه‌ی این گوشی از جنس پلاستیک ساخته شده، اما این امر در این رنج قیمت غیرقابل اجتناب است و درمورد این گوشی، می‌توان گفت که استفاده از این متریال به کیفیت آن هم افزوده است.

زیرا بخش زیادی از وقار و زیبایی خود را مدیون جنس خاصی است که در بدنه آن به کار برده شده که در ترکیب با رنگ مات، یک گوشی میانرده‌ی بسیار زیبا و در عین حال کاملا مقاوم، محکم و باکیفیت به وجود آورده است. طراحی گوشی ردمی نوت ۱۱ در این رنج قیمت، واقعا بی‌نقص کار شده است.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

صفحه نمایش

یکی از واضح‌ترین پیشرفت‌های ردمی نوت ۱۱ نسبت به مدل قبلی خود یعنی ردمی نوت ۱۰ قطعا در همین بخش اتفاق افتاده است. اگرچه که سایز نمایشگر آن تغییری نکرده و همچنان ۶.۴۳ اینچ است و رزولوشن یکسانی هم دارد که به ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل یا همان Full HD Plus با نسبت تصویر ۲۰:۹ و چگالی ۴۰۹ پیکسل در هر اینچ می‌رسد، اکنون توانایی پشتیبانی از نرخ تازه‌سازی بیشتری پیدا کرده است که می‌تواند تا ۹۰ هرتز افزایش پیدا کند. فناوری به کار رفته در پنل این نمایشگر هم که همچنان Super AMOLED باقی مانده است.

طبق بررسی‌هایی که انجام دادیم، حداکثر روشنایی تصویر این گوشی زمانی که نور صفحه به طور دستی زیاد شود، می‌تواند به ۴۶۵ نیت برسد و در حالت خودکار نیز به ۷۳۶ نیت می‌رسد که اگرچه از ادعای شیائومی که آن را ۱۰۰۰ نیت اعلام کرده بود کم‌تر است، اما هنوز هم به اندازه کافی زیاد هست که بتوانید زیر نور مستقیم هم به کل جزئیات تصویر اشراف کامل داشته باشید.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی
به ترتیب از سمت راست: ردمی نوت 11 پرو 5G, ردمی نوت 11 پرو, ردمی نوت 11S و ردمی نوت 11

این مقدار، نسبت به پنل به کار رفته در این گوشی هم مقدار مناسبی است و در حد همه‌ی پنل‌های OLED می‌باشد. به طور کلی، ردمی نوت ۱۱ روشنایی و کنتراست فوق العاده‌ای به عنوان یک گوشی مقرون به صرفه دارد.

اگرچه که شاید توانایی رقابت با پنل‌های OLED قدرتمندی که در گوشی‌های پرچمدار به کار برده می‌شود را نداشته باشد، اما در حد و اندازه‌های خودش، واقعا شگفت آور عمل می‌کند. صفحه نمایش این گوشی، در مجموع سه حالت رنگ دارد که شامل Vivid و Saturated و Standard می‌شوند.

همچنین، برای تنظیم نرخ تازه‌سازی تصویر هم فقط دو گزینه در نظر گرفته شده است که شامل High و Srandard می‌شوند. همانطور که می‌توانید حدس بزنید، حالت استاندارد آن را روی ۶۰ هرتز نگه می‌دارد و با قرار دادن آن روی گزینه High هم در اکثر مواقع، روی ۹۰ هرتز تنظیم خواهد شد.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

سخت افزار

گوشی‌های میانرده، هر سال در حال بهبودهای سخت افزاری قابل توجهی هستند و قدرتمندتر می‌شوند. نباید فراموش کنیم که ردمی نوت ۱۱ یک گوشی اقتصادی در رده قیمت پایین در نظر گرفته می‌شود.

اما حتی با این حال، اجازه استفاده از یک نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED، اسپیکرهای استریو، ستاپ دوربین قابل و شایسته و یک باتری بزرگ با ظرفیت ۵ هزار میلی آمپر با توانایی شارژ ۳۳ واتی کاملا مناسبی به کاربران خود می‌دهد که فقط تعداد انگشت شماری از توانایی‌ها و شایستگی‌های این گوشی در نظر گرفته می‌شوند. قطعا نقاط قوت بسیار بیشتری هم در این گوشی می‌توان پیدا کرد.

[button color=”primary” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/product/xiaomi-redmi-note-11-pro-128gb-ram-6gb/” icon=”” target=”false” center=”false” nofollow=”false” sponsored=”false”]خرید ردمی نوت ۱۱ پرو شیائومی[/button]

با این حال، زمانی که فرصت استفاده از این همه ویژگی جذاب در یک گوشی میانرده در چنین بازه قیمتی به کاربران داده می‌شود، باید خودشان را آماده کنند تا حداقل با یک کمبود بزرگ مواجه شوند که می‌تواند به ازای این همه ویژگی مثبت به آن‌ها داده شود.

در این کیسِ منحصر به فرد، کمبودی که با آن مواجه هستیم، در مشخصات سخت افزاری به کار برده شده است. در این بخش، شاهد وجود یک چیپست Snapdragon 680 هستیم که بدون شک، یکی از بزرگ‌ترین نقطه ضعف‌های ردمی نوت ۱۱ است.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

در ظاهر، چیپست بسیار مدرن و جدیدی در زمان عرضه این گوشی محسوب می‌شده است. پشتیبانی از لیتوگرافی ۶ نانومتری TSMC هم دقیقا از همین موضوع حکایت دارد. اما زمانی که به سایر جزئیات دقیق مشخصات این چیپست نگاه می‌کنید، به یک سری ایرادهای اساسی و بزرگ می‌رسید که واقعا غیرقابل انتظار هستند.

به عنوان مثال، هسته‌های Kryo 265 Gold که به عنوان چهار هسته‌ي به اصطلاح بزرگ در آن به کار برده شده‌اند، بر پایه ARM Cortex-A73 طراحی شده‌اند که قدمت آن به سال ۲۰۱۶ برمی‌گردد.

اوضاع برای هسته‌های کوچک، به مراتب بسیار وخیم‌تر از این است. چهار هسته‌ی Kyro 265 Silver به کار رفته در آن، بر اساس Cortex-A55 طراحی شده‌اند که سال ۲۰۱۲ ساخته شده‌اند. پس هر دو نوع هسته‌ی به کار رفته در این چیپست، بسیار قدیمی هستند به چند نسل قبل برمی‌گردند.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

چنین هسته‌های کهنه و فرسوده‌ای، قطعا توانایی رقابت با CPUهای مدرن امروزی را ندارند. تمامی این موارد را به این دلیل ذکر کردیم که بدانید ماجرا از چه قرار است و گول اینکه Note 11 از یک چیپست جدید و به‌روز استفاده می‌کند را نخورید. همچنین، باید شفاف سازی کنیم که این امر به خودی خود، ایراد بزرگی نیست. به هر حال، هیچ وقت از گوشی‌های میانرده‌ی اقتصادی انتظار نمی‌رود که به جدیدترین ترکیب سخت افزاری مجهز باشند و از مدرن‌ترین چیپست‌های پرچمدار روز دنیا استفاده کنند.

با این اوصاف، می‌توان گفت که طبق هر متر و معیاری که حساب کنید، Redmi Note 11 گوشی قدرتمندی محسوب نمی‌شود و قدرت سخت افزاری پایینی دارد. در برخی جنبه‌ها، حتی به اندازه مدل قبلی خود یعنی ردمی نوت ۱۰ هم قدرت ندارد. بنابراین، اگر قدرت سخت افزاری، جزو اولویت‌های اصلی و مهم شماست، باید به سراغ گزینه‌های دیگر بروید. زیرا نوت ۱۱ اجازه انجام بازی‌های گرافیکی با گرافیک چندان بالایی به شما نمی‌دهد.

[button color=”primary” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/product/xiaomi-redmi-note-11-pro-plus-5g-256gb-ram-8gb-%d8%b1%d8%af%d9%85%db%8c-%d9%86%d9%88%d8%aa-11-%d9%be%d8%b1%d9%88-%d9%be%d9%84%d8%a7%d8%b3-5g/” icon=”” target=”false” center=”false” nofollow=”false” sponsored=”false”]خرید ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس شیائومی[/button]

اما اگر می‌توانید به خاطر مزایای پرشماری که در ابتدای این بخش اشاره کردیم، از این نقطه ضعف که جزو کمبودهای انگشت شمار و بسیار کم این گوشی هم هست چشم پوشی کنید، می‌توانید برای انجام تمام کارهای روزمره خود روی آن حساب کنید. قدرت سخت افزاری، Redmi Note 11 نه آنقدر ضعیف است که شما را از خرید این گوشی منصرف کند و نه آنقدر قدرتمند است که بزرگ‌ترین دلیل شما برای خرید آن باشد.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

نرم افزار

گوشی ردمی نوت ۱۱ مانند سایر اعضای این خانواده از ترکیب نرم افزار اندروید ۱۱ به همراه MIUI 13 استفاده می‌کند. اکثر ویژگی‌های جدید MIUI در این نسخه، برای ردمی نوت ۱۱ هم در دسترس قرار دارند. بنابراین، باید تجربه‌ای نرم‌تر، روان‌تر، هوشمندتر و امن‌تر برای کاربران به ارمغان بیاورند.

اگرچه که به نظر می‌رسد ردمی نوت ۱۱ برخی از این ویژگی‌ها را نمی‌تواند داشته باشد (زیرا به واسطه ضعف سخت افزاری گوشی‌های این رده، اکثرا برای مدل‌های رده بالاتر در دسترس قرار دارند)، اما می‌توان گفت هنوز هم تجربه کاملا خوبی از کار کردن با این گوشی به دست خواهید آورد.

رابط MIUI 13 کاملا شبیه به MIUI 12 به نظر می‌رسد و حس و حال کار کردن با هر دوی آن‌ها مشابه است. با این وجود، شیائومی ادعا می‌کند که در این نسخه MIUI را به طور کلی دگرگون کرده و تغییرات اساسی بزرگ و مهمی در آن به وجود آورده است.

طبق گزارش‌ها، این نسخه‌ی جدید بیشتر روی توزیع بسیار بهتر و بهینه‌تر منابع تمرکز کرده است و اکنون باید بهتر و هوشمندانه‌تر از حافظه RAM، فضای ذخیره سازی داخلی و همینطور پردازشگرها استفاده کند.

[button color=”primary” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/product/xiaomi-redmi-note-11-pro-128gb-ram-8gb/” icon=”” target=”false” center=”false” nofollow=”false” sponsored=”false”]خرید ردمی نوت ۱۱ پرو شیائومی[/button]

به عنوان مثال، MIUI 13 قرار است شیوه و شدت استفاده از پردازنده و RAM را تحت کنترل و بررسی داشته باشد و هرگونه فعالیت غیرضروری که در حال انجام می‌باشد را متوقف کند تا منابع آزاد شوند و عملکرد نرم‌تر و روان‌تری ارائه کنند. علاوه بر این، توسعه دهندگان وعده داده‌اند که در MIUI 13 راندمان فرایندهای در حال انجام در پس زمینه را هم تا سقف ۴۰ درصد نسبت به نسخه‌های قبلی افزایش خواهند داد.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

یکی دیگر از وعده‌های توسعه دهندگان این است که اظهار می‌کند در اکثر گوشی‌ها بازدهی عملکرد سخت افزاری به علت مدیریت ناکارآمد فضای ذخیره سازی، تنها در عرض ۳۶ ماه به نصف می‌رسد.

اینجا، جایی است که MIUI 13 وارد عمل می‌شود تا توانایی‌ها و مهارت خود را به اثبات برساند. این نسخه نسبت به MIUI 12 و رابط‌های کاربری دیگر نظیر One UI راندمان یکپارچه سازی را به میزان 60 درصد افزایش می‌دهد. با این دستاورد ارزشمند، میزان افت عملکرد سخت افزاری در بازه زمانی ۳۶ ماهه، اکنون باید فقط ۵ درصد باشد.

بنابراین، اگرچه تغییر و تحولات ایجاد شده در این نسخه برای کاربران قابل لمس و مشاهده نیستند، اما نشان از تغییرات اساسی، بنیادین و بزرگی می‌دهند که در جهت بهبود بهینه سازی اعمال شده‌اند.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

دوربین

ستاپ دوربین‌هایی که در ردمی نوت ۱۱ به کار برده شده، یک ستاپ کاملا معمولی و متوسط که از یک گوشی میانرده در این رنج قیمت می‌توان انتظار داشت، محسوب می‌شود. اگرچه که در حد و اندازه‌های خود تا حدی چشم‌گیر است و به هیچ وجه مایه تاسف و ناامیدی نیست، اما آنقدرها هم شاخص نیست که شدیدا برای آن هیجان زده باشیم یا ذوق داشته باشیم.

در راس دوربین‌های چهارگانه این گوشی، یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی Samsung S5KJN1 با PDAF معمولی وجود دارد که ۱/۲.۷۶ اینچ اندازه دارد و دارای پیکسل‌های ۰.۶۴ میکرومتری است. این سنسور تا به حال در گوشی‌های پرشماری به کار گرفته شده که از این دست، می‌توانیم به Redmi 10، Poco M4 Pro 5G، Galaxy A23 و چندین و چند گوشی دیگر اشاره کنیم.

دوربین اصلی این گوشی، دوربین بسیار خوبی در نوع خود محسوب می‌شود. اما طبق تجربه‌ای که از کار کردن با آن داریم، می‌دانیم که کیفیت آن واقعا نمی‌تواند آنچنان که باید و شاید، تاثیرگذار باشد.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

خروجی تصاویر این دوربین ۱۲.۵ مگاپیکسل است، از فوکوس خودکارِ معمولی تشخیص فاز استفاده می‌کند، لرزشگیر اپتیکال یا OIS ندارد و لنز آن نیز دارای دیافراگم f/1.8 با فاصله کانونی معادل ۲۶ میلی متر است که مشخصات چندان چشم‌گیری نیستند.

در کنار آن، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با سنسور GalaxyCore GC08A3 وجود دارد که سایز آن ۱/۴ اینچ است و از پیکسل‌های مجزای ۱.۱۲ میکرومتری استفاده می‌کند. این دوربین، دارای فوکوس ثابت است و دارای لنزی با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.2 می‌باشد و میدان دید آن هم به ۱۱۸ درجه می‌رسد.

سومین دوربین، یک سنسور GalaxyCore GC02M1 با رزولوشن ۲ مگاپیکسل است که سایز آن ۱/۵ اینچ می‌باشد و از پیکسل‌های مجزای ۱.۷۵ میکرومتری پشت یک لنز f/2.4 استفاده می‌کند. چهارمین دوربین هم یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 می‌باشد.

برای سلفی گرفتن نیز یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 وجود دارد که لنز نسبتا تاریکی محسوب می‌شود. همچنین، فوکوس خودکار یا هر ویژگی شاخص و قابل توجه خاصی هم در آن وجود ندارد.

همانطور که پیش از این هم اشاره کرده بودیم، بیشتر از مشخصات به کار رفته در ستاپ دوربین‌های چهارگانه ردمی نوت ۱۱ چیزی که در این بخش باعث ناامیدی است، محدودیت توانایی فیلم برداری این گوشی به ۱۰۸۰ است. چیزی که اصلی‌ترین مقصر آن، چیپست SD680 به کار رفته در زیر بدنه‌ی آن می‌باشد.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

باتری

شیائومی در ردمی نوت ۱۱ از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری استفاده کرده است. چیپست Snapdragon 680 4G به کار رفته در این گوشی، شاید از نظر سطح عملکرد و قدرت پردازش چندان تاثیرگذار عمل نکند و چشم‌گیر نباشد، اما حداقل به واسطه‌ی مصرف نه چندان زیاد خود، می‌تواند فرصت‌های مناسبی در شارژدهی و طول عمر باتری به وجود بیاورد.

این امر تا حد زیادی، به واسطه‌ی نود ۶ نانومتری به کار رفته در دل پردازنده‌ی این گوشی محقق شده است. علاوه بر این، مودم X11 LTE به کار رفته در این گوشی هم اگرچه که چندان سریع و شگفت انگیز عمل نمی‌کند، اما از طرفی، مصرف چندان زیادی هم ندارد.

درمورد شارژدهی باتری این گوشی، باید بگوییم که به طور کلی، عملکرد آن عالی است. این گوشی در حالت استندبای، توانایی مقاومت تا ۱۲۶ ساعت دارد که در نوع خود، رقم قابل توجهی است. همچنین، در سایر تست‌هایی که از آن گرفتیم هم عملکرد کاملا بسیار خوبی داشت.

بنابراین، می‌توانید انتظار داشته باشید که تا یک روز کامل، به خوبی قادر به استفاده از این گوشی بدون نیاز به شارژر آن خواهید بود و حتی گاهی اوقات که استفاده چندان زیاد و سنگینی از آن نداشته باشید، برای روز بعد هم همچنان مقداری انرژی برایتان باقی خواهد ماند.

گوشی ردمی نوت ۱۱ به یکی از شارژرهای ۳۳ واتی معروف شیائومی در جعبه‌ی خود می‌تواند دسترسی داشته باشد. ما پیش از این هم در تعداد زیادی از گوشی‌های شیائومی شاهد وجود این شارژر بوده‌ایم.

اما مسلما سرعت شارژ در هر گوشی حتی با وجود شارژر یکسان، متفاوت است. شیائومی ادعا می‌کند که شارژر ۳۳ واتی موجود در جعبه‌ی ردمی نوت ۱۱ می‌تواند آن را در عرض ۱ ساعت فول شارژ کند. زمانی که خودمان آن را تست کردیم، متوجه شدیم که این ادعا، کمی اغراق شده است.

در تست‌های ما با ۳۰ دقیقه شارژ، ظرفیت باتری به ۵۱ درصد رسید و فول شارژ شدن آن هم ۷۸ دقیقه طول کشید که حدودا ۲۰ دقیقه بیشتر از ادعای شیائومی بود. اما در هر صورت، هنوز هم نسبت به یک شارژر ۳۳ واتی در یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری بزرگ، رقم قابل توجهی است که نشان از عملکرد بسیار خوب ردمی نوت ۱۱ در این بخش می‌دهد.

ردمی نوت ۱۱ شیائومی

جمع بندی

زمانی که فقط به مشخصات ردمی نوت ۱۱ نگاه می‌کنید، مثل یک گوشی مقرون به صرفه‌ی مناسب و شایسته به نظر می‌رسد که در مقایسه با نسل قبلی خود، حتی یک سری پیشرفت هم پیدا کرده است. نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED و یا مصرف بهینه‌ی باتری این گوشی، قطعا جزو یک سری از همین موارد هستند.

اما اگر به این گوشی به طور کاملا مستقل و جدا از مدل‌های قبلی آن نگاه کنید، متوجه می‌شوید که متاسفانه، گوشی چندان متعادلی نیست. یعنی سطح همه‌ی ویژگی‌های آن در یک حد قرار ندارد. برخی از آن‌ها نسبت به یک گوشی اقتصادی در این رنج قیمت فوق العاده هستند، اما برخی دیگر حتی شما را ناامید می‌کنند.

به عنوان مثال، هر چقدر که نمایشگر این گوشی فوق العاده عمل می‌کند، چیپست به کار رفته در آن و سطح عملکردی که ارائه می‌دهد، واقعا ضعیف است. به طوری که می‌تواند حتی به کل تجربه‌ی شما از کار با این گوشی نیز لطمه بزند.

همچنین، مسبب یک سری از ضعف‌های دیگر ردمی نوت ۱۱ هم شناخته می‌شود. عدم توانایی فیلم برداری با کیفیت 4K یکی از همین موارد است که به سبب ضعف سخت افزاری محقق شده است. همچنین، عملکرد کلی دوربین‌های آن نیز چنگی به دل نمی‌زند.

[button color=”primary” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/product-category/smartphones-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c/xiaomi-%d8%b4%db%8c%d8%a7%d8%a6%d9%88%d9%85%db%8c/” icon=”” target=”false” center=”false” nofollow=”false” sponsored=”false”]خرید اینترنتی انواع گوشی‌های شیائومی[/button]

به طور کلی، به سبب عملکرد ضد و نقیض نوت ۱۱، نمی‌توان روی خرید آن زیاد اصرار کرد. گوشی‌های بسیار بهتری هم در این رنج قیمت می‌توان پیدا کرد که عملکرد کلی بسیار متعادل‌تری دارند. نمونه بارز آن مدل قبلی خود این گوشی یعنی ردمی نوت ۱۰ است که اگر مشکلی با قدیمی‌تر بودن آن ندارید، گزینه بسیار بهتری از نوت ۱۱ است. همچنین، Poco M4 Pro 5G و یا Galaxy A22 را هم می‌توانید مد نظر داشته باشید.

نقاط قوت:

  • بدنه شیشه‌ای و بسیار زیبا با رنگ مات و پشتیبانی از استاندارد IP53 برای مقاومت در برابر قطره‌های آب
  • نمایشگر AMOLED فوق العاده درخشان با رنگ‌های دقیق و چشم‌نواز و پشتیبانی از نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتز
  • شارژدهی و طول عمر باتری عالی با شارژ سریع ۳۳ واتی
  • اسپیکرهای استریو با بلندی صدای مناسب و کیفیت خوب
  • عملکرد متوسط دوربین اصلی

نقاط ضعف:

  • ترکیب MIUI 13 با اندروید ۱۱ که اگر از اندروید ۱۲ استفاده شده بود، بسیار بهتر می‌شد
  • چیپست Snapdragon 680 به خصوص در بخش GPU عملکرد ضعیفی دارد و مسبب یک سری از نقطه ضعف‌های دیگر این
  • گوشی هم شده است
  • عملکرد ناامید کننده‌ی دوربین فوق عریض
  • سطح پایین عملکرد Night Mode و وجود آن فقط در دوربین اصلی
  • عدم توانایی فیلم برداری 4K با هیچ یک از دوربین‌ها

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا