تبلتبررسی

بررسی آیپد ایر M1 اپل؛ هیولای ۱۱ اینچی اما خوش‌قیمت

آیپد ایر M1 اپل اگرچه در بخش طراحی، تقریبا شبیه به نسل قبلی خود است اما به واسطه تراشه M1، یکی از تبلت‌های قدرتمند بازار است که تجربه کار با آن، دلچسب و جالب خواهد بود. 

اپل ۲ سال پس از عرضه آیپد ایر ۲۰۲۰ که در آن زمان جزو تبلت‌های خوب و قوی بازار بود، نسخه جدیدی از سری ایر این آیپدها را این بار با تراشه M1 روانه بازار کرد. تراشه‌ای که به لطف استفاده از فناوری‌های جدید، نسبت به Apple A14 Bionic عملکرد بهتری از خود نشان داد. استفاده از تراشه قوی تر، چشمگیرترین تغییری است که در آیپد ایر M1 اپل نسبت به نسل قبلی اتفاق افتاده اما این تغییر، همه ماجرا نیست و اپل، بخش‌های دیگری از این تبلت خوش دست و دوست داشتنی را نیز تغییر داده تا علاوه بر ایجاد تفاوت‌های قابل توجه بین این مدل و نسل قبلی، تجربه کار با این آیپد جدید سری ایر نیز، یک تجربه به یادماندنی باشد. در ادامه این مقاله، با پلازامگ همراه باشید تا ببینیم که این آیپد زیبای اپل ارزش خرید خوبی نسبت به سایر رقبایش دارد یا نه؟

خرید آیپد اپل با بهترین قیمت

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

[/box]

طراحی آیپد ایر M1 اپل

اپل در آیپد ایر جدید خود، چندان تغییرات چشمگیری را در بخش بدنه ایجاد نکرده است و تقریبا همان آیپد ایر ۲۰۲۰ را در رنگ بندی جدید شاهد هستیم. جنس بدنه آیپد ایر M1 اپل مشابه نسل قبلی، در بخش پشت و فریم از آلومینیوم و در بخش جلویی از شیشه مقاوم در برابر خش با پوشش اولئوفوبیک ساخته شده که از این لحاظ اگرچه پیشرفت خاصی نسبت به نسل قبل به شمار نمی‌آید اما برای یک آیپد با وزن و ابعاد تبلت M1 که احتمال افتادن آن قابل توجه خواهد بود، یک انتخاب عاقلانه برای ساخت بدنه محسوب می‌شود و در کنار یک قاب مقاوم، احتمال آسیب دیدگی این تبلت در حین سقوط احتمالی یا ضربه را تا حد چشمگیری افزایش می‌دهد.

آیپد ایر M1 اپل
طراحی آیپد ایر M1 اپل

لنز دوربین ۱۲ مگاپیکسلی این تبلت اپل، درست مانند آیپد ایر ۲۰۲۰ و با همان طراحی، در بخش پشتی و در گوشه سمت چپ بدنه قرار دارد. برآمدگی لنز از سطح بدنه نیز، درست مانند نسل قبلی است که البته میزان آنچنان قابل توجه نیست و تاثیر خاصی در تجربه کار با این تبلت ندارد. با گذشت 2 سال از عرضه نسخه قبلی سری ایر، انتظار می‌رفت که تغییرات هر چند اندکی در طراحی دوربین این آیپد داده شود اما با علم به اینکه اپل در بخش طراحی محصولات خود، به انعطاف پذیری شیائومی و سامسونگ نیست، حفظ عینی طراحی قبلی این محصول و تکرار آن در نسخه جدید تبلت‌های سری ایر، واقعیتی بود که فقط دلخوش به تغییر آن بودیم نه امیدوار به اجرای قطعی‌اش!

ابعاد آیپد ایر M1 اپل برابر با  ۲۴۷.۶ در ۱۷۸.۵ در ۶.۱ میلیمتر است که در مقایسه با نسل قبلی خود، حتی یک میلی متر هم تغییر نداشته و تنها وزن آن در نسخه‌های وای فای و 5G کمی سنگین تر شده است که البته با تغییر سخت افزاری آیپد ایر ۲۰۲۲، چندان این موضوع دور از ذهن نبود. وزن ۴۶۱ گرمی این تبلت برای نسخه وای فای و ۴۶۲ گرمی برای نسخه 5G، در مقایسه با ابعاد بدنه، هماهنگی خوبی دارد و علیرغم ۱۰.۹ اینچی بودن این تبلت، در هنگام کار با آن اذیت نمی‌شوید و اگر از ظرافت و ضخامت نه چندان زیادش چشم پوشی کنیم، با یک آیپد خوش دست و تقریبا سبک روبرو هستید که ساعت‌ها می‌توانید با آن کار کنید بدون اینکه از نگه داشتنش خسته شوید!

آیپد ایر M1 اپل
طراحی آیپد ایر M1 اپل

در بخش راست بدنه آیپد ایر M1 اپل، دکمه‌های تنظیم صدا در بالای فریم و شارژ مغناطیسی ویژه قلم اپل در بخش میانی فریم قرار دارد. در بخش بالایی بدنه نیز، دکمه پاور در کنار دو خروجی مربوط به یکی از اسپیکرها قرار دارد و حسگر اثر انگشت (Touch ID) نیز بر روی این دکمه تعبیه شده است. دو خروجی دیگر اسپیکر اول نیز در دو سمت درگاه شارژ و در قسمت پایین بدنه قرار گرفته‌اند و و از این لحاظ، آیپد ایر M1 اپل هیچ تفاوتی با نسل قبلی خود ندارد.

صفحه نمایش و اسپیکر آیپد ایر M1 اپل

صفحه نمایش آیپد ایر 2022، یک نمایشگر ۱۰.۹ اینچی از نوع Liquid Retina IPS LCD است که تصاویر را با رزولوشن ۱۶۴۰ در ۲۳۶۰ پیکسل و حداکثر نرخ نوسازی ۶۰ هرتز نمایش می‌دهد. اپل برای نمایشگر آیپد ایر M1 اپل می‌توانست بهتر عمل کند و به جای استفاده از نمایشگر کاملا مشابه با نسل قبلی این آیپد، حداقل با اعمال تغییراتی مانند مجهز کردن آن به فناوری نرخ نوسازی تطبیقی (ProMotion) و رساندن نرخ نوسازی این نمایشگر به ۱۲۰ هرتز، تجربه کاربری آن را تا حد قابل توجهی ارتقا دهد.

این نمایشگر ۱۰.۹ اینچی به کار رفته در آیپد ایر ۲۰۲۲، حدود ۸۱.۳ درصد از بخش جلوی بدنه را به خود اختصاص می‌دهد که از این لحاظ، تفاوتی با نسخه قبلی خود ندارد و همانند آیپد ایر ۲۰۲۰، با ظاهر این نمایشگر نیز به خوبی کنار می‌آیید؛ البته، حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیتی نمایشگر آیپد ایر ۲۰۲۰، در نسخه ۲۰۲۲ این آیپد نیز حفظ شده است که مقدار قابل قبولی است و با مشکل چندان قابل توجهی در هنگام کار با این تبلت در محیط باز روبرو نخواهید شد.

آیپد ایر M1 اپل
صفحه نمایش آیپد ایر M1 اپل

استفاده از نمایشگر IPS LCD به جای گزینه‌های بهتری مانند OLED یا AMOLED در آیپد ایر M1 اپل باعث می‌شود تا نمایش رنگ مشکی در این تبلت، به خوبی و عمق هم رده‌های آن مانند گلکسی تب اس ۸ اولترا یا حتی آیپد پرو ۱۲.۹ اینچی اپل نباشد؛ اگرچه این به معنای ضعیف بودن این نمایشگر نیست و در سایر بخش‌ها از جمله پوشش دهی طیف رنگ‌های گسترده (هر دو پنل رنگی sRGB و DCI-P3) عملکرد خوبی دارد و رنگ‌ها به صورت زنده و با عمق و کیفیت بسیار خوبی نمایش داده می‌شوند.

آیپد ایر M1 اپل درست مانند نسل قبلی خود، دارای دو اسپیکر استریو است که در قالب چهار خروجی در بخش بالا و پایین بدنه قرار گرفته‌اند. علت انتخاب این طراحی نیز، امکان ارائه صدای استریو و قوی به همراه باس مناسب است که آیپد ایر ۲۰۲۲ در این مورد نیز، مانند نسخه قبلی سری ایر، عملکرد بسیار خوبی دارد. استفاده از جک 3.5 میلیمتری در آیپد ایر M1 نیز مانند سایر مدل‌های جدید اپل، منتفی شده است و در این محصول باید از یک هدفون یا هندزفری بی سیم برای برقراری تماس یا گوش دادن به موسیقی استفاده کنید. 

آیپد ایر M1 اپل
اسپیکر آیپد ایر M1 اپل

 بیشتر بخوانید

رابط کاربری و نرم افزار آیپد ایر M1 اپل

نسخه جدید سیستم عامل iPadOS در مقایسه با نسخه‌ای که در آیپد ایر ۲۰۲۰ به کار گرفته شده بود، تغییرات زیادی در بخش‌های مختلف داشته است؛ به طور مثال، قابلیت Face ID امکان شناسایی چهره با ماسک را نیز فراهم کرده و با اسکن دور چشم کاربر و تایید آن، قفل تبلت را باز می‌کند. این ویژگی اگرچه، استفاده از فیس آیدی در زمان همه گیری کرونا و پس از آن را بسیار آسان تر کرد ولی از طرفی نیز، باعث کاهش چشمگیر سطح ایمنی تبلت شما می‌شود چرا که به جای اسکن کامل چهره، تنها بخش اندکی از چهره اسکن خواهد شد.

در iPadOS 15.4، قابلیتی به نام یونیورسال کنترل (Universal Control) نیز اضافه شد؛ به واسطه این قابلیت، امکان کنترل چند دستگاه اپل مانند آیپد یا مک توسط یک ماوس و یک کیبورد فراهم می‌شود و به سادگی می‌توانید نشان گر ماوس را میان مک و آیپد خود جابجا کنید؛ علاوه بر این، امکان تنظیم روشنایی کیبورد متصل به آیپد شما نیز، از طریق کنترل سنتر وجود دارد.

آیپد ایر M1 اپل
رابط کاربری آیپد ایر M1 اپل

امکان به اشتراک گذاری مستقیم موسیقی از برنامه Music (قابلیت SharePlay)، امکان دیگری است که در iPadOS 15.4 اضافه شد و با کمک آن، می‌توانید آهنگ دلخواه خود را از لیست موسیقی تبلت‌تان، سریع تر با دیگران به اشتراک بگذارید. علاوه بر این قابلیت، اضافه شدن ویجت‌های جدید، بهبود چند وظیفه گی، تغییرات و بهبود برنامه Notes، تغییرات نوتیفیکیشن‌ها، بهبود مرورگر سافاری، بهبود فرآیند ذخیره پسوردها، ایجاد دامنه ایمیل اختصاصی توسط سرویس iCloud+ و افزودن ایموجی‌های جدید از جمله تغییراتی است که در iPadOS 15 در مقایسه با iPadOS 13 که در آیپد ایر ۲۰۲۰ به کار رفته بود، ایجاد شد.

عملکرد، تجربه بازی و سخت افزار بررسی آیپد ایر M1 اپل

در سال ۲۰۲۰ اپل از تراشه جدید M1 رونمایی کرد؛ تراشه‌ای که در بسیاری از بخش‌ها از تراشه‌های بایونیک قوی‌تر بود و قابلیت‌های زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌داد. اولین ویژگی و شاید مهمترین ویژگی این تراشه، مصرف انرژی کمتر آن در مقایسه با بهترین و کم مصرف ترین تراشه‌های X86 بود. تراشه M1، اولین تراشه ۵ نانومتری جهان برای کامپیوترهای شخصی محسوب می‌شود. این تراشه ۸ هسته‌ای، از ترکیب ۴ هسته قدرتمند Firestorm با فرکانس ۳.۲ گیگاهرتزی در کنار ۴ هسته کم مصرف Icestorm با فرکانس ۲.۰۶ هرتز تشکیل شده است که به ترتیب به حافظه کش اشتراکی ۱۲ و ۴ مگابایتی از نوع L2 دسترسی دارند.

استفاده از موتور پردازش عصبی (NPU) با ۱۶ هسته‌ در تراشه M1 که امکان اجرای ۱۱ تریلیون عملیات در ثانیه را دارد، توان و سرعت پردازشی بسیار خوبی به آیپد ایر M1 اپل در مقایسه با نسل قبلی این تبلت اپل می‌دهد. علاوه بر این موضوع، پردازنده گرافیکی اختصاصی 8 هسته‌ای اپل نیز که سکاندار عملیات گرافیکی این اَبَر تراشه برند اپل است، توان اجرایی بالایی دارد و در ترکیب با تراشه M1، علاوه بر اجرای کدک‌های H.264 و HEVC، امکان استریم هم زمان چند ویدیو ProRes که با موتورهای دی‌کد و انکد ProRes ضبط می‌شوند را با کیفیت 4K و 8K دارد؛ قابلیت بسیار خوبی که برای ضبط ویدیوهای حرفه‌ای، به راحتی می‌تواند رقبای آیپد ایر M1 اپل در برندهای سامسونگ و شیائومی را کنار بزند.

آیپد ایر M1 اپل
اجرای بازی PUBG بر روی آیپد ایر M1 اپل

تراشه M1 در تست‌های عملکردی مختلف، نمرات بسیار خوبی دارد. بر اساس نتایج بنچمارک Geekbench 5، عملکرد این تراشه در بخش تک هسته‌ای و چند هسته‌ای بسیار قابل قبول است و در مقایسه با آیپد ایر ۲۰۲۰، آیپد مینی ۲۰۲۱، آیپد پرو ۱۱، گلکسی تب اس ۸ اولترا و گلکسی تب S7 FE در بالاترین رده قرار دارد.

توان بالای گرافیکی و پردازشی تراشه M1، امکان اجرای برنامه‌های و بازی‌های سنگین از جمله Genshin Impact را با بالاترین فریم و همچنین گرافیک بالا فراهم می‌کند و در حین اجرای این برنامه‌ها، نه با مشکلاتی از قبلی لگ و هنگ کردن آیپد ایر M1 اپل روبرو می‌شوید و نه اینکه بدنه این تبلت خوش دست اپل داغ می‌شود!

تراشه M1 در دستگاه‌های اپل در قالب دو نسخه با رم‌های ۸ و ۱۶ گیگابایتی به کار می‌رود؛ از این رو، آیپد ایر M1 اپل تنها در بخش رم، به جای رم ۳ گیگابایتی نسل قبلی، از رم ۸ گیگابایتی استفاده می‌کند و در مدل‌های ۶۴ گیگابایت | ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت | ۴۸ گیگابایت رم در بازار موجود است و همچنان مانند نسخه قبلی خود، در هیچ یک از دو نسخه از کارت حافظه پشتیبانی نمی‌کند. 

خرید انواع تبلت اپل با قیمت مناسب 

دوربین آیپد ایر M1 اپل

اپل برای دوربین پشتی آیپد ایر ۲۰۲۲، تغییر خاصی در مقایسه با نسل قبلی این تبلت ایجاد نکرده است و همچنان شاهد همان لنز ۱۲ مگاپیکسلی واید هستیم که با گشودگی دیافراگم f/1.8، قابلیت‌هایی نظیر فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز خودکار دارد. کیفیت تصاویر ثبت شده با این دوربین، در حد قابل قبولی است و هم رنگ و نوردهی تصاویر به شکل مناسبی است و هم اینکه این عکس‌ها، کنتراست و دامنه دینامیکی بالایی دارند.

در حالت نور کم نیز، همین کیفیت خوب دوربین پشتی آیپد ایر M1 اپل حفظ می‌شود و در تصاویر گرفته شده نه خبری از شارپ نور است و نه سایه‌های مزاحمی که باعث تیره تر شدن فضای دوربین می‌شوند. این ویژگی‌ها با توجه به ۱۲ مگاپیکسلی بودن لنز دوربین پشتی شاید کمی شما را غافلگیر کند اما بهتر است بدانید که حداقل برای برند اپل، عملکرد دوربین تبلت یا گوشی‌هایش، یک سر و گردن از چیزی که توقع داریم بالاتر خواهد بود.

آیپد ایر M1 اپل
دوربین آیپد ایر M1 اپل

برای دوربین سلفی آیپد ایر M1 اپل، به جای استفاده از لنز ۷ مگاپیکسلی نسل قبلی این تبلت، اپل به سراغ یک لنز اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی رفت که با گشودگی دیافراگم f/2.4، عملکرد بسیار بهتری نسبت به دوربین آیپد ایر ۲۰۲۲ دارد و هم رنگ طبیعی چهره به خوبی در عکس‌ها ظاهر می‌شود.

هر دو دوربین پشتی و سلفی آیپد ایر M1 اپل می‌توانند ویدیوهایی با حداکثر کیفیت 4K با سرعت‌های ۲۴، ۲۵، ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه را ضبط کنند که در کیفیت 1080P این سرعت به اندازه‌های ۲۵، ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ فریم بر ثانیه می‌رسد. اپل از این لحاظ، تغییر بسیار خوبی را در بخش فیلمبرداری دوربین سلفی آیپد ایر ۲۰۲۲ ایجاد کرد و حداکثر کیفیت فیلمبرداری با این دوربین را به 4K افزایش داد؛ کیفیتی که در دوربین سلفی آیپد ایر ۲۰۲۰ ، تنها به 1080P می‌رسید.

 باتری آیپد ایر M1 اپل

باتری به کار رفته در نسخه جدید سری آیپدهای ایر اپل، تفاوت چندان زیادی با باتری نسخه قبلی این تبلت ندارد. این باتری ۷۶۰۰ میلی آمپر ساعت، از نوع لیتیوم یونی است و مانند باتری به کار رفته در آیپد ایر ۲۰۲۰، امکان تعویض توسط کاربر را ندارد. این باتری از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کند و با یک آداپتور ۲۰ واتی و از طریق درگاه USB Type-C 3.1 Gen2 می‌توانید این تبلت را شارژ کنید.

از لحاظ مداومت عمر باتری، آیپد ایر M1 اپل در استفاده مداوم در بخش‌های مختلف شامل وبگردی، تماشای ویدیو و یا بازی، حدود ۱۰ ساعت به خوبی شما را همراهی می‌کند و در صورت اتمام باتری نیز، با آداپتور ۲۰ واتی و در یک بازه ۳۰ دقیقه‌ای، درصد باتری از صفر تا ۲۵ درصد می‌رسد که در مقایسه با گلکسی تب اس ۸ اولترا با ۲۹ درصد در ۳۰ دقیقه، شاید کمی کند شارژ شود اما در مقایسه با بسیاری از تبلت‌های دارای باتری‌های با ظرفیت مشابه با باتری آیپد ایر M1 اپل، می‌توان گفت که این آیپد خوش دست برند اپل، جزو سریع ترین تبلت‌ها از نظر سرعت شارژ شدن است.

آیپد ایر M1 اپل
باتری آیپد ایر M1 اپل

جمع بندی و مقایسه دو نسخه آیپد ایر ۲۰۲۲ و ۲۰۲۰ اپل

اپل برای طراحی جدیدترین نسخه از آیپد های سری ایر، اگرچه خلاقیت چندان زیادی را به کار نگرفت اما در مقابل، با استفاده از تراشه M1 در این آیپد، توان گرافیکی و پردازشی آن را تا حد قابل توجهی افزایش داد. در کنار این ویژگی، استفاده از قلم اپل نسل ۲، کاربری این آیپد را از یک تبلت معمولی به محصولی مناسب دانشجویان، طراحان و حتی گیمرها تبدیل کرد. باتری ۷۶۰۰ میلی آمپری، عملکرد دوربین قابل قبول، نمایشگر بزرگ، پشتیبانی از فناوری 5G و فناوری سنتر استیج، از جمله مزایایی است که ارزش خرید این آیپد خوش دست را توجیه می‌کند؛ در مقابل، شاید استفاده از نمایشگر IPS LCD نه چندان قوی و ۶۰ هرتزی بودن این نمایشگر و همچنین قیمت قابل توجه این تبلت در مقایسه با رقبا، کمی شما را برای خرید این محصول جدید سری آیپدهای ایر اپل مردد کند. نظر شما در مورد آیپد ایر M1 اپل چیست؟ 

خرید اینترنتی آیپد اپل

نقاط قوت آیپد ایر M1 اپل

  • مجهز به تراشه قدرتمند M1
  • اسپیکرهای دوگانه استریو
  • دارای باتری قدرتمند ۷۶۰۰ میلی آمپر ساعت با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع
  • عملکرد بسیار خوب دوربین‌های پشت و جلو در عکسبرداری و ضبط ویدیو
  • استفاده از قابلیت سنتر استیج (Center Stage) در تماس‌های ویدیویی
  • پشتیبانی از قلم اپل نسل ۲ و امکان شارژ مغناطیسی

نقاط ضعف آیپد ایر M1 اپل

  • استفاده از نمایشگر IPS LCD با نرخ بروزرسانی نسبتا کم
  • قیمت بالا در مقایسه با رقبا
ویژگی ها

آیپد ایر ۲۰۲۲ اپل

آیپد ایر M1 اپل

آیپد ایر ۲۰۲۰ اپل

آیپد ایر اپل ۲۰۲۰

نمایشگر
ابعاد نمایشگر ۱۰.۹ اینچ ۱۰.۹ اینچ
نوع نمایشگر Liquid Retina IPS LCD Liquid Retina IPS LCD
حداکثر نرخ نوسازی

(Refresh Rate)

۶۰ هرتز ۶۰ هرتز
رزولوشن ۱۶۴۰ در ۲۳۶۰ پیکسل ۱۶۴۰ در ۲۳۶۰ پیکسل
تراکم پیکسل ~۲۶۴ پیکسل در اینچ ~۲۶۴ پیکسل در اینچ
قابلیت چند لمسی ____________ ____________
نسبت نمایشگر به بدنه ~۸۱.۳ درصد ~۸۱.۳ درصد
استانداردهای HDR _____________ ____________
سایر مشخصات نمایشگر قابلیت پشتیبانی از طیف رنگ گسترده قابلیت پشتیبانی از طیف رنگ گسترده
حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیت (Type) ۵۰۰ نیت (Type)
طراحی
ابعاد ۲۴۷.۶ در ۱۷۸.۵ در ۶.۱ میلیمتر ۲۴۷.۶ در ۱۷۸.۵ در ۶.۱ میلیمتر
وزن ۴۶۲ گرم (نسخه 5G)

۴۶۱ گرم (نسخه Wi-Fi)

۴۶۰ گرم (نسخه 3G/LTE)

۴۵۸ گرم (نسخه Wi-Fi)

جنس پشت فلز – آلومینیوم فلز- آلومینیوم
جنس جلو شیشه شیشه
جنس فریم فلز – آلومینیوم فلز- آلومینیوم
رنگ خاکستری تیره- نقره ای- بنفش- آبی- صورتی خاکستری تیره- نقره ای- رز گلد- سبز- آبی
صدا
اسپیکر دارد دارد
نوع اسپیکر استریو (دوگانه) استریو (دوگانه)
پشتیبانی از جک 3.5 میلیمتری خیر خیر
اطلاعات پایه
تاریخ معرفی ۸ مارس ۲۰۲۲ ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰
وضعیت در بازار عرضه شده عرضه شده
تاریخ عرضه ۱۸ مارس ۲۰۲۲ ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰
قیمت پایه حدود ۶۰۰ دلار حدود ۴۵۰ یورو
سیستم عامل در زمان عرضه iPadOS 15.4

قابل ارتقا به iPadOS 16.5

iPadOS 13

قابل ارتقا به iPadOS 16

تراشه
مدل تراشه Apple M1 Apple A14 Bionic
فرآیند ساخت تراشه ۵ نانومتر ۵ نانومتر
تعداد هسته پردازنده ۸ هسته ۶ هسته
مشخصات هسته ها ۴ هسته با فرکانس ۳.۲ گیگاهرتز و ۴ هسته با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز ۲ هسته ۳.۰ گیگاهرتز Firestorm و ۴ هسته ۱.۸ گیگاهرتز Icestorm
پردازنده گرافیکی Apple GPU (۸ هسته ای) Apple GPU (۴ هسته ای)
حافظه و رم
ترکیب حافظه و رم ۶۴ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم

۲۵۶ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم

۶۴ گیگابایت / ۴ گیگابایت رم

۲۵۶ گیگابایت / ۴ گیگابایت رم

رم ۸ گیگابایت رم ۴ گیگابایت رم
حافظه ۶۴ گیگابایت

۲۵۶ گیگابایت

۶۴ گیگابایت

۲۵۶ گیگابایت

درگاه کارت حافظه ندارد ندارد
دوربین پشت
پیکربندی دوربین پشت واید/ استاندارد واید/ استاندارد
دوربین اصلی – واید/ استاندارد ۱۲ مگاپیکسل ۱۲ مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/ استاندارد لنز واید- فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز خودکار- 1/3 اینچ سایز سنسور- 1/22 میکرومتر سایز پیکسل- گشودگی دیافراگم f/1.8 لنز واید- فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز خودکار- 1/3 اینچ سایز سنسور- 1/22 میکرومتر سایز پیکسل- گشودگی دیافراگم f/1.8
دوربین اولترا واید _________________ _________________
مشخصات دوربین اولترا واید _________________ _________________
دوربین تله فوتو _________________ _________________
مشخصات دوربین تله فوتو _________________ _________________
دوربین ماکرو _________________ _________________
مشخصات دوربین ماکرو _________________ _________________
دوربین تشخیص عمق _________________ _________________
مشخصات دوربین تشخیص عمق _________________ _________________
حداکثر روزلوشن فیلمبرداری دوربین پشت 4K 4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو دوربین پشت 4K@24/25/30/60fps

1080p@25/30/60/120/240fps

4K@24/25/30/60fps

1080p@25/30/60/120/240fps

توضیحات فیلمبرداری لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی فیلمبرداری HDR
دوربین سلفی
دوربین سلفی اصلی 12 مگاپیکسل ۷ مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی لنز اولترا واید- پوشش 122 درجه- گشودگی دیافراگم f/2.4 لنز استاندارد- ۳۱ میلیمتری- گشودگی دیافراگم f/2.0
حداکقر رزولوشن فیلمبرداری دوربین سلفی 4K 1080P
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو دوربین سلفی 4K@24/25/30/60fps

1080p@25/30/60/120/240fps

1080p@30/60fps
توضیحات فیلمبرداری سلفی فیلمبردای HDR

لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی

فیلمبردای HDR

 

باتری و شارژ
ظرفیت باتری ۷۶۰۰ میلی آمپر ساعت ۷۶۰۶ میلی آمپر ساعت
کلاس ظرفیت باتری ۷۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت ۷۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
نوع باتری لیتیوم یونی لیتیوم یونی
قابلیت تعویض باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر غیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده ۲۰ وات نامشخص
پشتیبانی از شارژ سریع دارد نامشخص
سایر ویژگی‌های باتری و شارژر پشتیبانی از  DisplayPort

کانکتور مغناطیسی

کانکتور مغناطیسی
درگاه اتصال USB Type-C 3.1 Gen2 USB Type-C
ارتباطات و سنسورها
حسگرها حسگر اثر انگشت (بالای تبلت)

شتاب سنج

ژیروسکوپ

قطب نما

فشارسنج هوا

حسگر اثر انگشت (بالای تبلت)

شتاب سنج

ژیروسکوپ

قطب نما

فشارسنج هوا

Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11) a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi 6 (802.11) a/b/g/n/ac/ax
مشخصات Wi-Fi دو بانده (Dual Band)

وای فای دایرکت (Wi-Fi Direct)

دو بانده (Dual Band)

هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)

بلوتوث 5.0 5.0
مشخصات بلوتوث پشتیبانی از A2DP پشتیبانی از A2DP

از نوع کم مصرف (LE)

نرخ داده ارتقا یافته یا EDR

فناوری ارتباطی GSM / HSPA / LTE / 5G GSM / HSPA / LTE
مدل‌های عرضه شده از نظر ارتباطات Wi-Fi

سیم کارت خور

Wi-Fi

سیم کارت خور

پشتیبانی از شبکه 5G دارد (در نسخه 5G) خیر
سیمکارت تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم یا eSIM) تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم یا eSIM)
مسیریابی و GPS GPS/A-GPS/ GLONASS (5G) GPS/A-GPS/ GLONASS (LTE)

منبع
gsmarena

الهام بهمن پور

یه مهندس عاشق گیم، سینما و کتاب که البته گیم رو خیلی بیشتر دوست داره :)))

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا