موبایلبررسی

مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ؛ آیا ارزش خرید دارد؟

آیا از مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ خبر دارید؟ شاید فقط در این حد که اس ۲۲ پلاس یک گوشی پرقدرت و گران‌قیمت است، این گوشی را می‌شناسید. یا اینکه فکر می‌کنید تغییرات جالب و قابل‌توجهی نسبت به نسل قبل نداشته است. شاید هم به فکر خرید گلکسی S22 Plus هستید اما نمی‌دانید ارزش خرید دارد یا نه. درهرصورت پیشنهاد می‌کنم با این مطلب ما را همراهی کنید که به بررسی کامل مزایا و معایب گلکسی اس ۲۲ پلاس می‌پردازیم.

خرید اینترنتی گلکسی S22 سامسونگ

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

[/box]

مزایای گلکسی S22 پلاس سامسونگ

گلکسی اس ۲۲ پلاس همراه با مزایا و مشخصات قابل‌توجهی وارد بازار شده است. در ادامه بخش‌های مختلف این گوشی هوشمند از جمله بدنه، نمایشگر، سخت‌افزار، نرم افزار و… و مزایای آنها را بررسی می‌کنیم.

نمایشگر عالی S22 Plus

سامسونگ همیشه با نمایشگرهای فوق‌العاده باکیفیت پا به میدان گذاشته است. روی گلکسی اس ۲۲ پلاس یک نمایشگر ۶.۶ اینچی داینامیک امولد 2X مشاهده می‌شود. این نمایشگر با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ و تراکم ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ، کیفیت تصویر عالی و غلظت بالایی از رنگ‌ها را به نمایش می‌گذارد.

در گلکسی S22 Plus سامسونگ از فناوری‌های مختلفی مثل +HDR10 و DCI-P3 استفاده شده تا رنگ‌ها طبیعی‌تر جلوه کنند. روشنایی نمایشگر هم نسبت به نسل قبل بیشتر شده و به ۱۷۵۰ نیت رسیده است. به‌این‌ترتیب امکان مشاهده صفحه‌نمایش زیر نور مستقیم خورشید با جزئیات بالا وجود دارد.

این نمایشگر رنگ مشکی را با عمق زیاد و کیفیت عالی نمایش می‌دهد. کنتراست و سایه‌ها و ترکیب رنگ‌ها فوق‌العاده هستند. فناوری Vision Booster هم با استفاده از حسگرهای نوری، کنتراست صفحه را در شرایط نوری مختلف تنظیم می‌کند. این فناوری هنگام کار با گوشی در زیر نور خورشید، عملکرد بهتری دارد.

حداکثر نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز است و از قابلیت‌های متنوعی مثل سیستم محافظت از چشم، فناوری افزایش حساسیت لمسی و قابلیت Accidental touch protection استفاده می‌کند که از لمس‌های ناگهانی وقتی گوشی را در جیب قرار می‌دهید، جلوگیری می‌کند.

در زیر صفحه‌نمایش هم یک حسگر اولتراسونیک قرار گرفته که دقت و سرعت فوق‌العاده‌ای دارد. این حسگر اثر انگشت را سریع اسکن کرده و صفحه را باز می‌کند. در کل از نمایشگر گلکسی اس ۲۲ پلاس هیچ ایرادی نمی‌توان گرفت و قدرت و تبحر سامسونگ در این نمایشگر، مشهود است.

نمایشگر گلکسی S22 پلاس
مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس

طراحی زیبای گلکسی اس ۲۲ پلاس

گلکسی S22 Plus یک گوشی فوق‌العاده خوش‌دست، خوش‌ساخت و شبیه به گلکسی S21+ است. به همین دلیل در بررسی مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ باید به آن بپردازیم. در ظاهر تفاوتی بین این دو نسل از گلکسی وجود ندارد اما کافی است S22 پلاس را در دست بگیرید تا تفاوت طراحی این دو را درک کنید. این مدل، نمایشگر و بدنه فلت و کاملاً تختی دارد. لبه‌ها هم حالت خمیده‌ای دارند تا هنگام کار با آن، انگشتان دست خسته نشوند.

پنل پشتی و جلویی گوشی به‌وسیله گوریلا ویکتوس پلاس محافظت می‌شوند. این شیشه در مقابل ضربه و خط ‌وخش مقاومت فوق‌العاده‌ای دارد. برای فریم گوشی هم از آلومینیوم Armor استفاده شده تا زیبایی و استحکام را برای گوشی به همراه بیاورد. جنس مواد انتخاب شده به صورتی است که بدنه در اثر لمس و انگشت لک نمی‌گیرد.

همه پورت‌ها و دکمه‌ها روی لبه بالا، پایین و راست قرار گرفته‌اند و روی لبه سمت چپ چیزی وجود ندارد. سه لنز روی ماژول و در همان قسمت همیشگی گوشی‌های سامسونگ قرار گرفته‌اند و جذابیت گلکسی اس ۲۲ پلاس را چندبرابر کرده‌اند. روی لبه‌ها چند خط مشاهده می‌شود که به‌منظور جلوگیری از اختلال در آنتن‌دهی گوشی کاربرد دارند.

باتری

در ادامه بررسی مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ، به باتری این گوشی می‌رسیم. باتری 4500 میلی‌آمپری این گوشی در استفاده معمولی یک روز کامل شارژدهی دارد. در استفاده زیاد و مواقعی که از گوشی زیاد کار کشید، حدود ۸ تا ۹ ساعت جوابگو خواهد بود. گلکسی S22 Plus از قابلیت شارژ سریع با آداپتور ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند. البته شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی و شارژ معکوس هم از قابلیت‌های دیگر این گوشی است.

خرید اینترنتی گلکسی S22 پلاس سامسونگ

سخت‌افزار قوی

گلکسی S22 Plus سامسونگ، با دو تراشه اگزینوس اختصاصی سامسونگ و تراشه اسنپ‌دراگون از شرکت کوالکام عرضه شده است. البته نسخه اگزینوس ۸ هسته‌ای آن در ایران به فروش می‌رود. بعد از عرضه این گوشی و بررسی عملکرد تراشه‌های آن مشخص شد که اسنپ‌دراگون عملکرد بهتر و قوی‌تری نسبت به تراشه دیگر، از خود نشان می‌دهد. همچنین این تراشه نسبت به مدل قبل از خود، قدرت پردازشی بهتری دارد.

گلکسی اس ۲۲ پلاس گزینه مناسبی برای اجرای بازی‌های سنگین است. تراشه اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۲ با پشتیبانی از پردازنده گرافیکی Adreno 730، سنگین‌ترین بازی‌ها را با بالاترین رفرش ریت و تنظیمات گرافیکی اجرا می‌کند. البته در کنار این مزیت باید اشاره کرد که گوشی هرچند به‌سرعت داغ نمی‌کند اما گرم می‌شود. البته تأثیری روی عملکرد تراشه و کندشدن جریان بازی ندارد. نسخه اگزینوس گلکسی S22 پلاس هم که از پردازنده گرافیکی Xclipse 920 پشتیبانی می‌کند، برای گیم عملکرد خوبی دارد.

نرم افزار و رابط کاربری با قابلیت شخصی سازی بالا

دررابطه‌با مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ، باید به رابط کاربری و سیستم عامل S22 Plus هم به دلیل تغییرات مثبت آنها اشاره کرد. این گوشی از اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4.1 بهره می‌برد که طبق گفته‌های سامسونگ تا سال ۲۰۱۶ آپدیت‌های جدید را دریافت می‌کند.

رابط کاربری One UI 4.1 با قابلیت‌های شخصی‌سازی بیشتر، انیمیشن‌های جذاب‌تر و ویجت‌های جدید عرضه شده است. البته هنوز همان رابط کاربری سرراست، مینیمال و کاربری را مشاهده می‌کنیم اما با ویژگی‌های بصری زیباتر. یکی از تغییرات جدید و جذاب در اندروید ۱۲ و این رابط کاربری جدید، امکان شخصی‌سازی آیکون‌ها، منو و… سایر بخش‌ها مطابق با پس زمینه است. این کار را با استفاده از قابلیت پالت رنگ و انتخاب رنگ‌های مشابه با پس زمینه می‌توان انجام داد.

همچنین قابلیت دیگری به نام پرایوسی داشبورد در اندروید ۱۲ وجود دارد که کنترل و مدیریت دسترسی به دسترسی داده‌ها توسط برنامه‌های مختلف را به کاربر می‌دهد. به‌این‌ترتیب می‌توان از دسترسی غیرمجاز هر برنامه، مطلع شد. ویژگی دکس را در گلکسی اس ۲۲ پلاس هم نمی‌توان نادیده گرفت. با این ویژگی می‌توان کامپیوتر و تلویزیون را حتی به‌صورت بی‌سیم به گوشی متصل کرد و دسکتاپ را در گوشی مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید:

دوربین فوق محشر گلکسی S22 پلاس

دوربین از مهم‌ترین بخش‌هایی است که در بررسی مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ به آن می‌پردازیم. در S22 پلاس شاهد یک دوربین التراواید ۱۲ مگاپیکسلی، یک دوربین واید ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین تله فوتو ۱۰ مگاپیکسلی هستم.

به‌طورکلی کیفیت تصاویر در S22 Plus به میزان قابل‌توجهی بهتر شده است. رنگ‌ها طبیعی‌تر، عمقی‌تر و باکیفیت‌تر نمایش داده می‌شوند. تصاویر حتی در حالت ۵۰ مگاپیکسل با جزئیات و دیتیل بالا ثبت می‌شوند. کنتراست بالا، نویز پایین، وضوح و شفافیت بالا با دوربین گلکسی اس ۲۲ پلاس امکان‌پذیر است.

این دوربین به طور خودکار با ایجاد تعادل بین رنگ‌ها و نور محیط، تصاویر باکیفیتی خلق می‌کند. دوربین اولترا واید این گلکسی پلاس به نظر می‌رسد بیشتر از ۱۲۰ درجه را هم پوشش می‌دهد. بااین‌وجود همچنان تصاویری باکیفیت یا وضوح بالا را ثبت می‌کند.

با دوربین تله فوتو این گوشی می‌توان تا زوم ۳ برابری هم تصاویر باکیفیت با عمق رنگ بالا را ثبت کرد. البته لنز این دوربین تا
۳۰ برابر هم زوم می‌شود که با افت کیفیت همراه است. کیفیت تصاویر سلفی با وجود تراشه‌های بهتر و هوش مصنوعی بکار رفته در گلکسی S22 پلاس سامسونگ، عالی هستند.

تصویربرداری در شب با استفاده از ویژگی نایتوگرافی در اس ۲۲ پلاس امکان‌پذیر شده است. با این گوشی می‌توان تصاویری باکیفیت عالی، روشنایی بالا و نویز پایین گرفت.

دوربین فوق محشر گلکسی S22 پلاس
مزایا و معایب Galaxy S22 Plus

معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ

تا اینجای متن فقط در مورد مزایا حرف زدیم اما در ادامه بحث مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ به بررسی معایب این گوشی هم می‌پردازیم.

عدم پشتیبانی از کارت حافظه

گلکسی اس ۲۲ پلاس هیچ درگاهی برای قراردادن کارت حافظه ندارد و از حافظه خارجی پشتیبانی نمی‌کند. همچنین این گوشی فقط با دو فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت عرضه شده که ممکن است پاسخگوی نیاز بعضی از کاربران نباشد.

کاهش ظرفیت باتری

ظرفیت باتری در گلکسی S22 Plus نه‌تنها نسبت به نسل قبل، افزایش نداشته بلکه کمتر هم شده است. از نظر شارژدهی هم نمی‌توان گفت حرفی زیادی برای گفتن دارد.

خرید اینترنتی گلکسی S22 اولترا سامسونگ

نبود شارژر و هندزفری

نبود شارژر و هندزفری به همراه گوشی‌های سامسونگ در سال‌های گذشته تقریباً عادی شده است. اما پیداکردن شارژر اصلی و گران‌بودن آن ‌یکی از معضلات خرید شارژر برای اس ۲۲ پلاس است.

قیمت بالا گلکسی S22 پلاس

از قیمت بالای گلکسی S22 پلاس هم که نمی‌توان حرفی نزد. خرید این گوشی ۱۰۰۰ دلاری ممکن است برای طرف‌داران آن در ایران مشکل یا حتی غیرممکن باشد.

قیمت بالا گلکسی S22 پلاس
مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس

جمع‌بندی

هدف از بررسی مزایا و معایب گلکسی S22 پلاس سامسونگ، پاسخ به این سؤال است که آیا ارزش خرید دارد یا نه؟ نمایشگر بی‌نقص، طراحی خوش‌دست و زیبا و سخت‌افزار قوی ارزش بالایی به این گوشی بخشیده‌اند. رابط کاربری زیبا و دوربین‌های فوق محشر هم را باید به این مزایا اضافه کرد. البته در کنار این مزایا، شاهد معایب و کاستی‌هایی در حافظه ذخیره‌سازی، باتری و قیمت هستیم.

اگرچه به نظر می‌رسد به جز قیمت سایر معایب نمی‌توانند دلایل مهم و محکمی برای ردشدن از S22 Plus نباشند. درهرصورت این شما هستید که باید به این سؤال پاسخ دهید. آیا حاضرید برای این گوشی خاص و باکیفیت از سامسونگ هزینه بالایی پرداخت کنید؟

سوالات متداول

آیا گوشی گلکسی S22 پلاس سامسونگ ارزش خرید دارد؟

دوربین سلفی در اکثر پرچمداران سامسونگ معمولاً عالی است و گلکسی اس ۲۲ پلاس در اینجا ناامید نمی‌شود. جزئیات فوق‌العاده بدون تیز کردن زیاد، رنگ‌های عالی و تفکیک سوژه عالی در حالت پرتره، شما را به گرفتن عکس‌های سلفی بیشتر و بیشتر وادار می‌کند. ویدیوی سلفی 4K 60 فریم بر ثانیه نیز برای آن قابل استفاده است.

تمامی این ویژگی‌ها نشان می‌دهد که این گوشی پرچمدار ارزش خرید را دارد و شما می‌توانید با توجه به میزان بودجه خود برای خرید گوشی اقدام کنید.

تفاوت بین S22 و S22 + چیست؟

گلکسی اس 22 با باتری 3700 میلی آمپر ساعتی و سرعت شارژ سریع 25 واتی، کوچکترین باتری را در این مجموعه دارد. گلکسی اس 22 پلاس با باتری 4500 میلی آمپر ساعتی عرضه می شود، در حالی که گلکسی اس 22 اولترا دارای باتری عظیم 5000 میلی آمپر ساعتی است. هر دو گوشی همچنین دارای سرعت شارژ سیمی سریعتر 45 واتی هستند.

سارا رسولی

فعال در حوزه تولید محتوای متنی و ترجمه و علاقمند به یادگیری در حوزه های مختلف دیجیتال مارتینگ

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. سلام متاسفانه اکثر مواقع نویسندگان مقالات توجه خود را روی بازگویی مشخصات گوشی ها متمرکز کرده ودر نهایت به طو مبهم و کلی شاید اشاره کنند که گوشی ارزش خرید دارد یانه و بعضا هم به عهده خواننده می‌گذارند.
    ولی به خانم رسولی پیشنهاد میکنم با اجحافی که حتما روی مشخصات گوشی های مشابه دارند و مقایسه آنها همراه با قیمت روز بفرمایند این گوشی با این شرایط چند میلیون می ارزد و سپس با مقایسه با قیمت فعلی آن بفرمایند چقدر با این قیمت فاصله مثبت یا منفی دارند
    منتطر نظر ایشان در ایمیل پیوست هستم
    با سپاس میرمحیدی گرگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا