موبایلبررسی

مقایسه گلکسی A34 سامسونگ با نسل قبل

سری A سامسونگ، همیشه جزو گوشی‌های میان رده خوش قیمت و با امکانات جذاب است که ارزش خرید خوبی نیز دارند. در این مقاله از پلازامگ، به بررسی گلکسی A34 سامسونگ خواهیم پرداخت؛ با ما همراه باشید.

سامسونگ با اولین رونمایی از سری A، ثابت کرد که می‌توان با هزینه کمتر، گوشی‌های خوبی را به بازار عرضه کرد که اگرچه، به پای پرچمدارها نمی‌رسند؛ اما باز هم امکانات قابل توجهی دارند و به عنوان گزینه‌های محتمل تری در مقایسه با سری‌های میان رده سایر برندها می‌توان به آنها فکر کرد. در این مقاله از پلازامگ، مقایسه‌ای بین گلکسی A34 سامسونگ با نسل قبلی خواهیم داشت و این گوشی را از جنبه‌های مختلف بررسی می‌کنیم تا ببینم که سامسونگ در این میان رده جدید خود، چه امکاناتی را اضافه کرده یا تغییر داده است؛ با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

طراحی گلکسی A34 سامسونگ

سامسونگ در بسیاری از گوشی‌های عرضه شده در سال ۲۰۲۳، یک تغییر اساسی در بخش طراحی بدنه انجام داد که این تغییر، شامل حال A34 نیز شده است. در A34 برخلاف نسخه قبلی، ماژول‌های دوربین در یک جزیره قرار ندارند و به صورت جداگانه در پشت گوشی جا خوش کرده‌اند؛ این نوع طراحی، اگرچه یک تغییر اساسی برای سری A محسوب می‌شود؛ اما با توجه به جنس بخش پشتی گوشی، امکان انباشته شدن گرد و غبار در اطراف هر ۳ ماژول دوربین وجود دارد.

از لحاظ جنس بدنه، سامسونگ از همان فرمول پلاستیک برای بخش فریم و پشت و شیشه برای بخش جلویی گوشی استفاده کرده که البته با توجه به قیمت گوشی، جز این هم انتظار دیگری نداشتیم. گوریلا گلس بخش جلویی گوشی، مقاومت خوبی در مقابل ضربات نه چندان سنگین و خط و خش دارد؛ همین ویژگی، در مورد پلاستیک‌های فریم و بخش پشتی نیز صادق است؛ اما با این وجود، توصیه می‌کنیم که از یک قاب محافظ برای جلوگیری از صدمات احتمالی ناشی از سقوط از ارتفاع یا ضربه به گوشی، استفاده نمایید.

گلکسی A34 سامسونگ
طراحی گلکسی A34 سامسونگ

ابعاد گوشی گلکسی A34 سامسونگ، ۱۶۱.۳ در ۷۸.۱ در ۸.۲ میلیمتر است و کمی بزرگتر از گلکسی A33 شده، از طرفی، وزن این گوشی نیز در مقایسه با نسل قبلی خود، ۱۳ گرم افزایش یافته از و ۱۸۶ گرم در A33 به ۱۹۹ گرم در A34 رسیده است که البته، تاثیر چندان زیادی در خوش دستی A34 ندارد و همچنان می‌توانید به راحتی با آن کار کنید.

در بخش طراحی حاشیه نمایشگر و لبه‌های گوشی، تفاوت قابل توجهی بین A34 و نسخه قبلی وجود ندارد و سامسونگ برای این بخش، وقت و انرژی خاصی را صرف نکرده است؛ از طرفی، با حفظ کیفیت قابل ملاحظه بدنه و داشتن استاندارد IP67 که در نسخه قبلی نیز وجود داشت، یک گوشی خوش دست با توانایی حفظ عملکرد در عمق ۱ متری آب به مدت حداکثر ۳۰ دقیقه و دارای مقاومت قابل توجه بدنه در مقابل آب و گرد و غبار، را شاهد هستیم که مزیت‌ بسیار خوبی برای این مدل از گوشی‌های میان رده سامسونگ محسوب می‌شود.

نمایشگر و اسپیکر گلکسی A34 سامسونگ

اندازه نمایشگر گلکسی A34 سامسونگ در مقایسه با A33 بزرگتر شده و سامسونگ در این گوشی، از یک نمایشگر ۶.۶ اینچی Super AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل به جای نمایشگر ۶.۴ اینجی A34 استفاده کرده است. این نمایشگر، از لحاظ کیفیت، عملکرد بهتری نسبت به نمایشگر A33 دارد و برخلاف نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی نمایشگر A33، می‌توانیم به در این گوشی نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز دسترسی پیدا کنیم. نکته دیگر در رابطه با نمایشگر گلکسی A34 سامسونگ، افزایش نسبت نمایشگر به بدنه در این نسخه است که اگرچه از ۸۳.۷ درصد در A33 به ۸۴.۹ درصد در A34 رسیده‌ایم و تفاوت چندان زیادی به نظر نمی‌رسد؛ اما با این وجود، تجربه کار با این نمایشگر، به ویژه در دسترسی به منوهای بخش پایین نمایشگر در برنامه‌های مختلف، آسان‌تر خواهد شد.

سامسونگ برای A34 نیز، مانند A33، بیخیال استفاده از جک ۳.۵ میلیمتری شد اما در مقابل، از اسپیکرهای استریو در بخش پایینی گوشی استفاده کرده است که قدرت قابل توجهی در تولید صدا دارند. علاوه بر این، جایگاه میکروفون‌های مکالمه نیز، تغییر نکرده و همچنان شاهد دو میکروفون در بخش بالایی بدنه و پایین گوشی در کنار پورت USB Type-C 2.0 هستیم.

نرم افزار و رابط کاربری گلکسی A34 سامسونگ

استفاده از اندروید ۱۳ و نسخه جدید رابط کاربری One UI، عمده‌ترین تفاوت میان A34 و نسخه پیشین خود در سری A است. One UI 5.1 در مقایسه با نسخه‌ای که در A33 با آن روبرو بودیم، امکانات و قابلیت‌های بیشتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد که می‌تواند تجربه بهتری را در کار کردن با گلکسی A34 ایجاد کند.

گلکسی A34 سامسونگ
ضخامت گلکسی A34 سامسونگ

یکی از مهمترین تغییراتی که در One UI 5.1 اضافه شده، امکان کنترل بهینه‌تر دوربین و استفاده از قابلیت‌های آن از جمله ویژگی Expert RAW است. علاوه بر این، نسخه جدید وان یو آی، ویجت جدیدی را برای آب و هوا و باتری گوشی ارائه می‌کند و با داشتن تنوع بیشتر در سایر فیلترهای گوشی، یک تم شخصی سازی شده منحصر به فرد را در گلکسی A34 ایجاد می‌کند.

سخت افزار گلکسی A34 سامسونگ؛ تراشه، حافظه داخلی و عملکرد در بازی

شاید مهمترین تغییر A34 نسبت به نسخه قبلی خود، جایگزین شدن تراشه مدیاتک با اگزینوس باشد. سامسونگ برای A33، از تراشه انحصاری Exynos 1280 استفاده کرده بود که در مدل A53 نیز وجود داشت و به نوبه خود، یک تراشه نسبتا قوی ۸ هسته‌ای با معماری ۵ نانومتری محسوب می‌شود. در A34 اما ورق برگشت و سامسونگ تصمیم گرفت به سراغ مدیاتک برود. تراشه Mediatek MT6877V که در برندهای دیگری از جمله شیائومی و نوکیا نیز، برای گوشی‌های میان رده استفاده شده؛ یک چیپست با معماری ۶ نانومتری و ۸ هسته شامل ۲ هسته  Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتزی است که از تراشه گرافیکی Mali-G68 MC4 پشتیبانی می‌کند.

بر اساس تست‌های انجام شده، این تراشه می‌تواند از بازی‌ها و برنامه‌های نیمه سنگین و یا سنگین با گرافیک متوسط به خوبی پشتیبانی کند و گلکسی A34 سامسونگ دچار مشکلاتی مانند لگ، داغ شدن بیش از حد یا هنگ کردن در هنگام کار با برنامه‌های سنگین یا اجرای بازی نخواهد شد.

گلکسی A34 سامسونگ
رنگ بندی گلکسی A34 سامسونگ

حافظه داخلی گلکسی A34 سامسونگُ دقیقا همان چیزی است که در A33 داشتیم. این گوشی در سه نسخه مختلف ۱۲۸ گیگابایت | ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت | ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت | ۸ گیگابایت عرضه شده است و از کارت حافظه نیز پشتیبانی می‌کند که به صورت مشترک با جایگاه سیمکارت دوم مورد استفادع قرار می‌گیرد.

مقایسه دوربین A33 و A34 سامسونگ

بخشی که می‌توان گفت در A34 کاملا دست نخورده باقی مانده، دوربین این گوشی است. اگر از تغییر طراحی ماژول‌ها چشم پوشی کنیم، سامسونگ واقعا کار خاصی به جز حذف دوربین 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق برای A34 انجام نداده و انگار دوربین A33، در شکل و شمایل جدیدتری به کاربر ارائه می‌شود!

دوربین پشتی گلکسی A34 سامسونگ شامل ۳ دوربین مختلف اصلی، اولترا واید و ماکرو است. دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با لنز واید، همان ابعاد ۲۶ میلیمتری و گشودگی دیافراگم f/1.8 در A33 را دارد؛ حتی سایز سنسور 1/2.0 اینچ این دوربین نیز تغییر نکرده است؛ علاوه بر این موضوع، ویژگی‌های دیگری مانند فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزش گیر اپتیکال نیز، از دوربین A33 به گلکسی A34 سامسونگ مهاجرت کرده است.

دوربین دوم A34، یک لنز اولترا واید ۸ مگاپیکسلی با پوشش دهی ۱۲۳ درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2 و دوربین سوم این گوشی نیز، یک دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4  است. این سه دوربین، قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 4K با فریم ۳۰، کیفیت ۱۰۸۰ با فریم ۱۲۰|۳۰ و کیفیت ۷۲۰ با فریم ۴۸۰ را دارند.

گلکسی A34 سامسونگ
دوربین گلکسی A34 سامسونگ

دوربین سلفی گلکسی A34 سامسونگ نیز، دقیقا مانند دوربین اصلی، بدون هیچ تغییری در مقایسه با A33، عینا در این گوشی به کار رفته است؛ یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با لنز واید و گشودگی دیافراگم f/2.2 که امکان ضبط ویدیو با 4K با فریم ۳۰ و کیفیت ۱۰۸۰ با فریم ۳۰ را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

باتری گلکسی A34 سامسونگ؛ قدرتمند اما بدون تغییر در مقایسه با A33

داشتن یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت برای یک گوشی میان رده، مزیت خوبی محسوب می‌شود و سامسونگ در این مدل از سری A، این مزیت را بدون تغییر، از A33 به A34 انتقال داد. این باتری، از نوع لیتیوم پلیمری و غیر قابل تعویض توسط کاربر است. گلکسی A34 سامسونگ، از فناوری شارژ سریع با استفاده از آداپتور ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند که البته بر اساس سیاست اخیر سامسونگ، در جعبه گوشی خبری از این شارژر نیست و باید آن را به صورت مجزا خریداری کنید.

جمع بندی و مقایسه گلکسی A34 سامسونگ با نسل قبل

گلکسی A34 سامسونگ در مقایسه با نسخه قبلی خود، تغییرات چندان محسوسی به جز جایگزینی تراشه مدیاتک با اگزینوس، اضافه شدن نسخه جدید رابط کاربری One UI و حذف جزیره دوربین‌ها و طراحی مجزای ۳ ماژول دوربین نداشته است. با این وجود، این تغییرات می‌تواند ارزش خرید این گوشی را برای افرادی که به تازگی به سراغ سری A می‌آیند و به دنبال یک نسخه میان رده با امکانات خوب هستند، افزایش دهد اما در مقابل، برای کاربرانی که در حال حاضر از نسل قبلی این گوشی استفاده می‌کنند، حرف‌های چندان زیادی برای گفتن ندارد و اگر گلکسی A34 سامسونگ را با نسخه قبلی عوض نکنند نیز، چیز خاصی را از دست نداده‌اند.

ویژگی ها

گلکسی A34 سامسونگ

گلکسی A34 سامسونگ

گلکسی A33 سامسونگ

گلکسی A33 سامسونگ

نمایشگر
ابعاد نمایشگر ۶.۶ اینچ ۶.۴ اینچ
نوع نمایشگر Super AMOLED Super AMOLED
حداکثر نرخ نوسازی

(Refresh Rate)

۱۲۰ هرتز ۹۰ هرتز
رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
تراکم پیکسل ~390 پیکسل در اینچ ~411 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر ۱۹:۵:۹ ۲۰:۹
نسبت نمایشگر به بدنه ~۸۴.۹ درصد ~۸۳.۷ درصد
حداکثر روشنایی ____________ _____________
طراحی
ابعاد ۱۶۱.۳ در ۷۸.۱ در ۸.۲ میلیمتر ۱۵۹.۷ در ۷۴ در ۸.۱ میلیمتر
وزن ۱۹۹ گرم ۱۸۶ گرم
جنس پشت پلاستیک پلاستیک
جنس جلو شیشه – گوریلا گلس ۵ شیشه – گوریلا گلس ۵
جنس فریم پلاستیک پلاستیک
رنگ مشکی- سفید- بنفش- نقره ای مشکی- سفید- آبی -گلبهی
صدا
اسپیکر دارد دارد
نوع اسپیکر استریو استریو
پشتیبانی از جک 3.5 میلیمتری خیر خیر
اطلاعات پایه
تاریخ معرفی ۱۴ مارس ۲۰۲۳ ۱۷ مارس ۲۰۲۲
وضعیت در بازار عرضه نشده عرضه شده
قیمت پایه ۳۸۹ یورو حدود ۳۹۰ یورو
تراشه
مدل تراشه Mediatek MT6877V Exynos 1280
فرایند ساخت تراشه ۶ نانومتر ۵ نانومتر
تعداد هسته پردازنده ۸ هسته ۸ هسته
مشخصات هسته ها ۲ هسته  Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز ۲ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55  با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی Mali-G68       Mali-G68
حافظه و رم
ترکیب حافظه و رم ۱۲۸ گیگابایت / ۶ گیگابایت رم

۱۲۸ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم

۲۵۶ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم

۱۲۸ گیگابایت / ۶ گیگابایت رم

۱۲۸ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم

۲۵۶ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم

رم ۶ گیگابایت رم

۸ گیگابایت رم

۶ گیگابایت رم

۸ گیگابایت رم

حافظه ۱۲۸ گیگابایت

۲۵۶ گیگابایت

۱۲۸ گیگابایت

۲۵۶ گیگابایت

درگاه کارت حافظه دارد (مشترک با سیمکارت دوم) دارد (مشترک با سیمکارت دوم)
دوربین پشت
پیکربندی دوربین پشت واید/ استاندارد- اولترا واید- ماکرو واید/ استاندارد- اولترا واید- تشخیص عمق- ماکرو
دوربین اصلی – واید/ استاندارد ۴۸ مگاپیکسل ۴۸ مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/ استاندارد لنز واید- ۲۶ میلیمتری- 1/2.0 اینچ سایز سنسور- 0/8 میکرومتر سایز پیکسل- فوکوس خودکار با تشخیص فاز- لرزش گیر اپتیکال تصویر- گشودگی دیافراگم f/1.8 لنز واید- ۲۶ میلیمتری- 1/2.0 اینچ سایز سنسور- 0/8 میکرومتر سایز پیکسل- فوکوس خودکار با تشخیص فاز- لرزش گیر اپتیکال تصویر- گشودگی دیافراگم f/1.8
دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولترا واید لنز اولترا واید- پوشش ۱۲۳ درجه- 1/4.0 اینچ سایز سنسور- 1/12 میکرومتر سایز پیکسل- گشودگی دیافراگم f/2.2 لنز اولترا واید- پوشش ۱۲۳ درجه- 1/4.0 اینچ سایز سنسور- 1/12 میکرومتر سایز پیکسل- گشودگی دیافراگم f/2.2
دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسل ۵ مگاپیکسل
مشخصات دوربین ماکرو گشودگی دیافراگم f/2.4 گشودگی دیافراگم f/2.4
دوربین تشخیص عمق ________________ ۲ مگاپیکسل
مشخصات دوربین تشخیص عمق ــــــــــــــــــ گشودگی دیافراگم f/2.4
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری دوربین پشت 4K 4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو دوربین پشت 4K@30fps

1080p@30/60fps

720p@480fps

4K@30fps

1080p@30/60fps

 

دوربین سلفی
دوربین سلفی اصلی ۱۳ مگاپیکسل ۱۳ مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی لنز واید- 1/3.1 اینچ سایز سنسور- 1/12 میکرومتر سایز پیکسل- گشودگی دیافراگم f/2.2 لنز واید- 1/3.1 اینچ سایز سنسور- 1/12 میکرومتر سایز پیکسل- گشودگی دیافراگم f/2.2
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری دوربین سلفی 4K 4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو دوربین سلفی 4K@30fps

1080@30fps

4K@30fps

1080@30fps

باتری و شارژر
ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
کلاس ظرفیت باتری __________ ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت و بیشتر
نوع باتری لیتیوم پلیمری لیتیوم پلیمری
قابلیت تعویض باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر غیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژر پشتیبانی شده ۲۵ وات ۲۵ وات
پشتیبانی از شارژ سریع دارد دارد
پشتیبانی از شارژر بی سیم ندارد ندارد
درگاه اتصال USB Type-C 2.0 USB Type-C 2.0
پشتیبانی از OTG دارد دارد
ارتباطات و سنسورها
حسگرها حسگر اثر انگشت

شتاب سنج

ژیروسکوپ

قطب نما

حسگر مجاورت مجازی

حسگر اثر انگشت

شتاب سنج

ژیروسکوپ

قطب نما

نوع حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر (اپتیکال) زیر نمایشگر (اپتیکال)
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
مشخصات Wi-Fi دو بانده (Dual Band)

وای فای دایرکت (Wi-Fi Direct)

 

دو بانده (Dual Band)

وای فای دایرکت (Wi-Fi Direct)

هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)

بلوتوث 5.3 5.1
مشخصات بلوتوث پشتیبانی از A2DP

از نوع کم مصرف (LE)

پشتیبانی از A2DP

از نوع کم مصرف (LE)

فناوری ارتباطی GSM / HSPA / LTE / 5G GSM / HSPA / LTE / 5G
پشتیبانی از شبکه 5G دارد دارد
سیمکارت تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم)

دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)

تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم)

دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)

مسیریابی و GPS GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS

 

منبع
gsmarenatheverge

الهام بهمن پور

یه مهندس عاشق گیم، سینما و کتاب که البته گیم رو خیلی بیشتر دوست داره :)))

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا