موبایلبررسی

مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱؛ آیا ارزش خرید دارد؟

بررسی مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ از دید خریداران

با دانستن مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ راجع به خرید این محصول تصمیم درست‌تری اتخاذ خواهید کرد؛ پس همراه ما باشد تا ویژگی‎های این دستگاه را مورد بررسی قرار داده و میزان ارزش خرید آن را به دست آوریم.

گوشی موبایل ناتینگ فون ۱ با تراشه‌ی سفارشی، طراحی منحصربه‌فرد خود، رابط کاربری اختصاصی و بسیاری از امکانات و مشخصات دیگر به بازار موبایل عرضه گردیده؛ این محصول یک دستگاه میان رده بوده که دارای ظاهری بسیار خیره کننده و جذاب است؛ قیمت حدودی این گوشی ۵۰۰ دلار و از لحاظ ویژگی‌های ظاهری به دستگاه OnePlus Nord شباهت دارد.

همان طور که می‌دانید در این مطلب می‌خواهیم درباره مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ اطلاعات و نکات بسیار مفیدی را خدمتتان بیان نماییم؛ لذا در صورتی که علاقه‌مند به مطالعه این مطلب هستید، تا انتهای مقاله مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ ما را همراهی کنید.

خرید گوشی ناتینگ فون ۱

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=”100%”]

فهرست مطالب

[/box]

مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱؛ آیا ارزش خرید دارد؟

مزایای گوشی ناتینگ فون ۱

در ادامه مقاله مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱، در این بخش قصد داریم به بررسی نقاط قوت این محصول بپردازیم؛ لازم است اشاره کنیم که این گوشی یکی از بهترین گوشی‌های موجود در بازار موبایل محسوب می‌شود. این گوشی پرچم دار نیست، اما کیفیت ساخت بالایی داشته و ویژگی‌ها و امکانات بسیار مناسبی را پیش روی کاربران خود قرار می‌دهد.

طراحی جدید و خاص

بدنه گوشی ناتینگ فون ۱ دارای ابعاد۸٫۳ × ۱۵۹٫۲×  ۷۵٫۸ میلی‌متری و ۱۹۳٫۵ گرم وزن است. این دستگاه تأییدیه IP53 دارد؛ لذا در برابر قطرات آب و گرد و خاک مقاوم خواهد بود؛  قسمت جلویی گوشی را صفحه نمایش پوشانده و تنها در گوشه بالایی و سمت چپ آن نقطه‌ای که جایگاه دوربین سلفی است، به چشم می‌خورد.

در ضمن نتایج بررسی مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ حاکی از آن است که پنل پشتی محصول هوشمند ناتینگ فون ۱ طراحی شفافی دارد و یک سیم پیچ هم برای سیستم شارژ بی‌سیم باتری این دستگاه قابل مشاهده است. سیستم نورپردازی منحصر به فرد Glyph Interface نیز در قاب پشتی گوشی گنجانده شده که با به کار گیری از ۹۰۰ دیود ساطع کننده نور کوچک LED در مورد پیام‌های دریافتی، فرایند شارژ و رویدادهای گوناگون، به کاربر اطلاع‌رسانی می‌کند. همچنین این بخش، عملکردهای مرتبط به پخش نور و موسیقی را ارائه خواهد داد.

 مزایا و معایب طراحی گوشی ناتینگ فون ۱

صفحه نمایش باکیفیت همراه با توانایی نمایش ۱ میلیارد رنگ

در ادامه مقاله مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱، باید بیان کنیم که این دستگاه مجهز به نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی OLED گردیده که این نمایشگر قادر است  تا ۱ میلیارد رنگ را نمایش دهد؛ همچنین قابلیت پشتیبانی از کیفیت تصویر +HDR10 را  دارد و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز  پشتیبانی می‌کند.

نمایشگر گوشی ناتینگ فون ۱ وضوح تصویر Full HD و یا ۱۰۸۰p را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. تراکم پیکسلی این صفحه نمایش نیز به ۴۰۲ پیکسل در هر اینچ اعلام شده است که قادر به تولید روشنایی ۵۰۰ نیت را داشته  و در شرایط خاص حداکثر میزان روشنایی این صفحه نمایش تا  ۱۲۰۰ نیت می‌رسد.

در این بخش از مقاله مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ لازم به اشاره است که این پنل جذاب با پوشش گوریلا گلس ۵  محافظت می‌شود که محافظت قابل قبولی را در برابر ضربه و خط و خش از خود نشان می‌دهد. نسبت نمایشگر به بدنه این دستگاه میان رده به بیش از ۸۵ درصد می‌رسد تا حاشیه‌های مشکی و حفره دوربین سلفی در روند پخش محتواهای گوشی خللی به وجود نیاورد.

 مزایا و معایب صفحه نمایش گوشی ناتینگ فون ۱

نرخ نوسازی صفحه نمایش

محصول جذاب ناتینگ فون ۱ قابلیت استفاده از دو میزان نرخ نوسازی را داراست؛ یکی حالت ۱۲۰ هرتزی است که برای اجرای برنامه‌ها و بازی‌های گرافیک بالا و مواردی از این دست به کار می‌رود و دیگری حالت استاندارد است که در آن رفرش ریت این دستگاه بر روی ۶۰ هرتز قرار می‌گیرد. هنگام استفاده از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، رابط کاربری و محیط سیستم عامل بسیار روان و نرم است. با این حال قرار دادن نرخ تازه‌سازی بر روی ۶۰ هرتز در مصرف باتری صرفه جویی می‌کند.

خرید گوشی ناتینگ فون ۱

سخت‌افزار قدرتمند و دارای قابلیت اتصال به شبکه ۵G

بررسی‌ها درباره مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱، نشان می‌دهد که این دستگاه مجهز به تراشه هشت هسته‌ای شده که با فرایند لیتوگرافی ۶ نانومتری یعنی اسنپ‌دراگون ۷۷۸G+ ۵G تولید شده است. علاوه بر این، به همراه این چیپست خوب، پردازنده گرافیکی Adreno ۶۴۲L و رم (RAM) ۸ و یا ۱۲ گیگابایتی استفاده گردیده.

قدرت سخت افزاری این محصول میان رده در حدی است که از پس اجرای برنامه‌ها و بازی‌های سنگین موبایل برخواهد آمد. همچنین اجرای برنامه‌ها و پیمایش در محیط نرم‌افزار نیز بدون هیچ‌گونه مشکلی صورت می‌گیرد.

باید بدانید که گوشی ناتینگ فون ۱ در مدل‌های گوناگون و با حافظه‌های داخلی متنوع راهی بازار موبایل شده‌اند که همه آن‌ها از حافظه‌های UFS ۳.۱ و از رم‌های LPDDR5 برخوردار هستند. این دستگاه میان رده، در بنچمارک‌های متفاوت نیز عملکرد مناسبی را از خودش به جای می‌گذارد. در واقع باید بیان کنیم که در Geekbench ۵ عملکرد این گوشی از ریلمی GT Master، شیائومی ۱۲ لایت و گلکسی  A۵۲s بهتر است.

سخت‌افزار قدرتمند و دارای قابلیت اتصال به شبکه ۵G

دوربین فوق‌العاده

همانند اغلب گوشی‌های شبه پرچم‌دار و بالارده موجود در بازار، ناتینگ فون ۱ هم از دوربین اصلی دوگانه بهره می‌برد. ماژول دوربین این گوشی متشکل از لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و لنز ۵۰ مگاپیکسلی اولترا واید است. کاربران این محصول می‌توانند با استفاده از آن، تصاویر پانوراما و HDR  و ویدئوهای ۴K  با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط نمایند. دوربین سلفی این گوشی جذاب هم شامل یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی بوده که قادر به ضبط فیلم‌های ۱۰۸۰P  با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه است.

تصاویر ثبت شده با گوشی ناتینگ فون ۱  از رنج داینامیک مناسبی برخوردار هستند و نویز بسیار کمی را در آن‌ها شاهد هستیم؛ دوربین اصلی این دستگاه می‌تواند تصاویری با ۲ برابر زوم ثبت کند. البته باید بدانید که این عکس‌ها شفافیت تصاویر اصلی را ندارند، ولی با این حال جزئیات مناسبی را پیش روی کاربران این گوشی قرار می‌دهند.

مزایا و معایب دوربین گوشی ناتینگ فون ۱

سیستم عامل و نرم‌افزار

گوشی میان رده ناتینگ فون ۱ به صورت پیش‌فرض از رابط کاربری Nothing OS  و سیستم عامل اندروید ۱۲ بهره می‌برد؛ لذا با خرید این گوشی می‌توانید از امکانات نرم‌افزاری مناسبی برخوردار شوید. این محصول جذاب، در دو مدل حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی و رم‌های ۸ و ۱۲ گیگابایتی  تولید و به بازار عرضه می‌گردد.

بررسی‌ها درباره مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ حاکی از آن است که کاربران در هنگام خرید این محصول باید توجه داشته باشند که این گوشی با اندروید ۱۲ راهی بازار موبایل شده و قابلیت پشتیبانی از رابط کاربری Nothing OS را داراست. این رابط کاربری شباهت‌های زیادی به اندروید خالص دارد که با شخصی سازی‌های ناتینگ فون نیز همراه بوده است؛ کاربران هنگام استفاده از دستگاه ناتینگ فون ۱ احساس خواهند کرد که در حال کار با گوشی گوگل پیکسل هستند.

از شخصی‌سازی‌هایی که شرکت ناتینگ بر روی این گوشی میان رده انجام داده، بهره گیری از فونت نقطه‌ای است.   این فونت در نام منوهای اصلی قابل مشاهده بوده و در واقع حروف از قرارگیری نقطه‌ها در کنار هم تشکیل شده‌اند. چهار ویجت شخصی‌سازی شده هیجان‌انگیز و جذاب بر روی این گوشی مشاهده می‌شود. این ویجت‌ها شامل نشان وضعیت آب‌وهوا و ساعت بوده و  یک گالری خاص NFT نیز برای ویجت‌ها اختصاص داده شده است.

سیستم عامل و نرم‌افزار

باتری

با بررسی مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ متوجه شدیم که باتری لیتیوم پلیمری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی برای استفاده‌های نیمه سنگین تا یک روز و نیم دوام خواهد آورد. همچنین به علت پشتیبانی این محصول از تکنولوژی شارژ سریع ۳۳ واتی، کاربران می‌توانند  آن را در مدت زمان کوتاهی شارژ نمایند.

در واقع در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۵۰ درصد ظرفیت باتری این گوشی شارژ می‌شود. برای شارژ کامل ظرفیت این باتری نیز، کاربران باید ۹۰ دقیقه صبر کنند. لازم به اشاره است که این دستگاه قابلیت استفاده از شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی هم دارا است و خریداران گوشی ناتینگ فون ۱  می‌توانند محصولات خود را از طریق قاب پشتی این محصول شارژ کنند.

معایب گوشی ناتینگ فون ۱

در این بخش از مقاله مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱، باید به نقاط ضعف این گوشی بپردازیم؛ چرا که این بررسی‌ها ارزش خرید محصول فوق را برایمان آشکار می‌کند. لازم است اشاره کنیم که با وجود این معایب، باز هم این گوشی از ارزش خرید بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید

راضی نبودن برخی از کاربران از کیفیت صدا

طبق بررسی‌های صورت گرفته درباره مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ و شکایت‌های برخی از کاربران، کیفیت صدای این دستگاه در هنگام مکالمه با ایرادهایی همراه بوده است.

معایب گوشی ناتینگ فون ۱

فقدان شارژر و جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در داخل بسته‌بندی

نبود جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و شارژر در داخل بسته بندی، از دیگر ایراداتی است که می‌توان نسب به گوشی ناتینگ فون ۱ مطرح کرد؛ لذا کاربران ناچار هستند بعد از خرید این دستگاه، هزینه‌ای جداگانه برای خرید این اقلام و کالاها صرف کنند.

جمع بندی

همان طور که در بررسی مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱ متوجه شدید، این گوشی از نرم‌افزار و سخت‌افزار مناسب و قدرتمندی بهره می‌برد که توانایی اجرای انواع اپلیکیشن و بازی را دارد و به شکلی عمل می‌کند که گوشی ناتینگ فون ۱، همواره ثبات کافی را داشته باشد.

این دستگاه جذاب در بخش دوربین نیز عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان داده و تصاویر ثبت شده با آن، از کیفیت و وضوح بالایی برخوردار هستند؛ لذا گوشی ناتینگ فون ۱ ارزش خرید بالایی دارد. از این که تا انتهای مقاله مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱، با ما همراه بودید، از شما سروران گران‌قدر کمال تشکر و قدردانی را داریم.

خرید گوشی ناتینگ فون ۱

مزایا و معایب گوشی ناتینگ فون ۱؛ آیا ارزش خرید دارد؟


سؤالات متداول

گوشی ناتینگ فون ۱ در کدام کشور ساخته شده است؟

باید عرض کنیم که طبق اطلاعات کسب شده از سایت ویکی‌پدیا، دفتر اصلی کشور سازنده گوشی جذاب ناتینگ فون ۱ در کشور انگلیس و شهر لندن قرار دارد؛ Carl Pei که بنیان‌گذار کمپانی ناتینگ فون است، متولد کشور چین بوده که هم اکنون شهروندی کشور سوئد را دارد.

گوشی ناتینگ فون ۱ تا چند سال پشتیبانی نرم افزاری خواهد شد؟

طبق اعلام شرکت ناتینگ فون، گوشی ناتینگ فون ۱ تا سه سال جدیدترین نسخه‌های اندروید را دریافت خواهد کرد.

عملکرد دوربین‌های گوشی ناتینگ فون ۱ چطور است؟

این گوشی در پنل پشتی خود دارای دو دوربین اصلی است که از لنزهای ۵۰ مگاپیکسلی بهره می‌برند. این دوربین‌ها تصاویر فوق‌العاده‌ای در روز و شب ثبت می‌کنند.

منبع
telecom

فرشته همتی

تولید محتوا یعنی خلق پیام‌هایی که قرار است با یک سری آدم بر روی این کره خاکی ارتباط برقرار کنند. در تلاشم خالق خوبی باشم...

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. ۱۰۰ درصد ناتینگ فون چون این و a54 و پوکو f3 مقایسه کردم ناتینگ فون نسبت به این گوشی‌ها برتری کمی داره ولی به نظرم شیائومی ۱۲ لایت یا ۱۳ بگیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا