بررسیموبایل

بررسی گلکسی A51 سامسونگ

مقدمه

اگر سال ۲۰۱۹ تنها یک چیز به ما آموزش داده باشد، این است که گوشی‌های لاین آپ سری Galaxy A شرکت سامسونگ با هر عضو خانواده خود می‌توانند برای یک دسته از افراد جامعه جذاب و هیجان انگیز باشند زیرا تنوع گسترده‌ی آن‌ها از گوشی‌های رده پایین و ارزان قیمت شروع می‌شود تا به گوشی‌های پرچمدار میان رده برسد. با توجه به موفقیت‌های گسترده‌ای که این استراتژی در پیشرفت و توسعه کسب و کار گوشی‌های موبایل برای شرکت سامسونگ داشت، آن‌ها تصمیم گرفتند این روند را همچنان ادامه دهند و با اضافه کردن ویژگی‌های مدرنی که در یک گوشی موبایل امروزی به کار برده می‌شود، به تازه سازی اعضای این خانواده‌ی بزرگ بپردازند. و دقیقا در همین حوالی بود که Galaxy A51 متولد شد.

وقتی که به همین عدد ۱ که به اسم مدل اولیه این گوشی اضافه شده است، نگاه کنید، متوجه می‌شوید که همین عدد کوچک نشان دهنده‌ی تغییرات بسیار زیادی است که Galaxy A51 نسبت به A50 اضافه کرده است. تنها بخشی از این تغییرات، اضافه شدن یک دوربین جدید و استفاده از یک چیپست قدرتمندتر هستند. در ادامه این مطلب با بررسی عمیق‌تر مشخصات و ویژگی‌های مختلف گوشی هوشمند Samsung Galaxy A51 بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت.

طراحی

برای این که بیشتر با Galaxy A51 آشنا شوید، کار بررسی این گوشی را در ابتدا با شرح ویژگی‌های ظاهری و طراحی این گوشی آغاز می‌کنیم. اول از همه، باید به این نکته اشاره کنم که وقتی حرفِ طراحی پنل پشتی و جایگاه دوربین‌ها به میان می‌آید، گوشی‌های A51 و A71 را می‌توان جزو گوشی‌های جدید شرکت سامسونگ دانست که با عرضه شدن خود معرفی کننده‌ی یک زبان طراحی جدید در این بخش از گوشی‌های سری A این شرکت بودند. چه این زبان طراحی را دوست داشته باشید یا خیر، در هر صورت جایگاه مستطیل شکل بزرگی که در گوشه بالای سمت چپ پنل پشتی آن قرار گرفته است و هر چهار دوربین این گوشی را درون خودش جای داده است، شیوه جدیدی است که گوشی‌های سری A شرکت سامسونگ از این به بعد باید خودشان را با آن تطبیق دهند زیرا احتمالا در آینده گوشی‌های بیشتری را با این طراحی مشاهده خواهیم کرد.

علاوه بر دوربین‌ها، فلش LED این گوشی نیز اکنون به درون جایگاه دوربین‌های آن منتقل شده است. و با توجه به این که سنسور تشخیص اثر انگشت از این قسمت از گوشی کنار گذاشته شده است، جایگاه مستطیل شکل سیاه دوربین‌های Galaxy A51 به همراه عبارت Samsung که در انتهای بدنه آن حک شده است، تنها المان‌هایی هستند که در این قسمت از گوشی می‌توان آن‌ها را مشاهده کرد. البته ظاهر درخشان و رنگی پنل پشتی این گوشی که در نور بیشتر درخشان می‌شود نیز زیبایی دو چندانی به این گوشی بخشیده است که قطعا توجه هر کسی را به خودش جلب می‌کند.

 با وجود این که پنل پشتی Galaxy A51 کاملا زیبا و درخشان است و احساس خوشایندی از دیدن آن به انسان منتقل می‌شود، اما از جنس پلاستیک ساخته شده است. به همین علت نیز ما اطمینان خاطر کامل نداریم که در صورت افتادن به زمین، چه بلایی به سر آن خواهد آمد. مخصوصا که هیچ پوشش Gorilla Glass خاصی هم روی آن کشیده نشده است. پنل صفحه نمایش این گوشی توسط نسل سوم این شیشه محافظت می‌شود اما برای پنل پشتی آن هیچ محافظ خاصی برای پوشش دادن وجود ندارد. بنابراین خیالمان کمی از صفحه نمایش آن هنگام زمین خوردن راحت‌تر است.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

یکی دیگر از فاکتورهای جدیدی که در زبان طراحی A51 به کار برده شده است، وجود یک حفره درست در وسط بخش بالایی صفحه نمایش این گوشی است که محل قرار گیری دوربین سلفی آن است. خود سامسونگ از این طراحی به اسم Infinity-O یاد می‌کند که علاوه بر A51 در A71 نیز به کار برده شده است. البته این اولین بار نیست که سامسونگ از چنین زبان طراحی در گوشی‌های هوشمند خودش استفاده کرده است زیرا پیش از این نیز گوشی‌هایی مانند سری Galaxy Note10 نیز به صفحه‌های Infinity-O مجهز شده بودند. خوشبختانه به جز این حفره، هیچ ناچ، بریدگی یا حفره دیگری روی صفحه نمایش این گوشی وجود ندارد که مزاحمت آمیز باشد و جلوی دیدن محتویات صفحه نمایش را بگیرد. بنابراین، شما به خوبی به تمام محتویات، دید کامل خواهید داشت.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

صفحه نمایش

گوشی هوشمند Samsung Galaxy A51 دارای یک صفحه نمایش ۶.۵ اینچی Super AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل است و نسبت تصویر آن نیز ۲۰:۹ است که برای یک گوشی از شرکت سامسونگ، بلند به نظر می‌رسد. این نمایشگر با اسم Infinity-O شناخته می‌شود، که به این معنی است که وسط صفحه نمایش آن یک حفره برای دوربین سلفی این گوشی وجود دارد که در حقیقت، جایگزین ناچ، بریدگی و راهکارهای دیگری که برای دوربین سلفی گوشی‌های هوشمند پیدا شده، به کار رفته است. در حقیقت، Galaxy A51 و A71 جزو اولین گوشی‌های غیر پرچمدار شرکت سامسونگ هستند که از چنین زبان طراحی استفاده کرده‌اند که احتمالا در آینده در گوشی‌های بیشتری از این شرکت به کار برده خواهد شد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

صفحه نمایش Infinity-O این گوشی هنوز هم یک نمایشگر OLED است که توسط خود سامسونگ ساخته شده است و دقیقا به همان شکلی رفتار می‌کند که همیشه از چنین نمایشگرهایی انتظار داریم. زمانی که روشنایی صفحه نمایش این گوشی روی حالت خودکار تنظیم شده باشد، نهایت روشنایی آن می‌تواند به ۶۳۶ نیت برسد و اگر حالت دستی آن فعال باشد نیز تا حد ۴۱۳ نیت افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین حداقل روشنایی صفحه نمایش در یک اتاق کاملا تاریک، به ۱.۸ نیت می‌رسد که برای محافظت از چشم و جلوگیری از آسیب دیدگی آن کاملا مناسب است.

ارائه رنگ‌ها نیز به صورت کاملا آشنا پیاده سازی می‌شود و A51 نیز از حالت‌های Natural و Vivid که در گوشی‌های جدید شرکت سامسونگ اخیرا وجود دارد، پشتیبانی می‌کند. بنابراین، شما به هر شکلی که دوست داشته باشید، می‌توانید تنظیمات رنگ و دمای آن‌ها را در حالت‌های مختلف انتخاب کنید. به طور کلی، اگر می‌خواهید همه چیز طبیعی و حالت واقعی داشته باشد، حالت Natural را به شما پیشنهاد می‌کنیم اما اگر می‌خواهید رنگ‌ها حالت زنده‌تر و چشم‌نوازتری داشته باشند، پیشنهاد می‌کنیم از حالت Vivid استفاده کنید. ممکن است در این حالت، رنگ‌ها به اندازه حالت Natural دقیق نباشند اما حالت درخشان‌تری به صفحه نمایش گوشی می‌بخشد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

سخت افزار

یک چیپست Exynos 9611 به عنوان مغز متفکر Galaxy A51 وظیفه فراهم کردن قدرت مورد نیاز آن را برعهده دارد. این چیپست نیز مانند چیپستی که در نسل قبلی این گوشی یعنی A50 به کار برده شده بود، ساخت خود شرکت سامسونگ می‌باشد اما در مقایسه با Exynos 9610 (همانطور که از اسم آن‌ها هم می‌توان متوجه شد) کمی بهبود پیدا کرده و عملکرد آن ارتقاء یافته است. به طور کلی، چیپست A50 هنوز هم به عنوان یک پردازنده میان رده عملکرد خوبی دارد اما دلیل اصلی این که در A51 از یک چیپست بهبود یافته استفاده شده است، در حقیقت این بود تا بتواند به خوبی از دوربین رزولوشن بالای آن پشتیبانی کند و دچار تقلا و دردسر نشود.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

در هر صورت، این مدل منحصر به فرد از چیپست Exynos که در A51 به کار برده شده است و در حال صحبت کردن درمورد آن هستیم، دارای پروسه پردازش ۱۰ نانومتری است و از یک پردازنده مرکزی (CPU) هشت هسته‌ای بهره مند است که با آرایش ۴+۴ در کنار هم قرار داده شده‌اند. هسته‌های قدرتمندتر این گوشی شامل چهار Cortex-A73 می‌شوند که دارای فرکانس پردازشی ۲.۳ گیگاهرتز هستند که در کنار آن‌ها نیز چهار هسته‌ی Cortex-A53 با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتز قرار داده شده است. علاوه بر این، وظیفه انجام دادن کارهای گرافیکی این گوشی نیز بر عهده یک GPU به اسم Mali-G72 MP3 گذاشته شده است.

از نظر حافظه هم سه مدل از A51 وجود دارد. یکی از آن‌ها دارای ۴ گیگابایت حافظه رم به همراه ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی است. یکی از آن‌ها ۴ گیگابایت حافظه رم به همراه ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی در اختیار دارد و مدل سوم نیز دارای یک رم ۶ گیگابایتی به همراه ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی است که بالاترین مدل این گوشی نیز به شمار می‌رود و بدیهی است که نسبت به دو مدل دیگر، قیمت بیشتری هم دارد.

با وجود این که مشخصات پردازشی این گوشی به اندازه کافی خوب به نظر می‌رسد و در عملکرد روزمره و عادی خود مشکل خاصی ندارد، اما متاسفانه تست‌های بنچمارک ناامید کننده‌ای تا به حال از آن منتشر شده است. چیپست Snapdragon 730 که در مدل‌های  Realme X2 و Xiaomi Mi 9T به کار برده شده است، هم از نظر CPU و هم GPU عملکرد بسیار بهتر و قوی‌تری از A51 نشان می‌دهد. به طور کلی اگر بخواهیم عملکرد A51 را با گوشی‌های میان رده دیگری که در بازار وجود دارد مقایسه کنیم، می‌توان آن را هم رده‌ی Nokia 7.2 به حساب آورد به طوری که در تمام تست‌ها بسیار نزدیک به هم هستند. البته این نکته‌ی چندان رضایت بخشی برای سامسونگ نیست زیرا Nokia 7.2 به یک چیپست Snapdragon 660 مجهز است که واقعا منسوخ شده محسوب می‌شود. اما هنوز اوضاع A51 بدتر از این هم می‌شود زیرا تست‌های بنچمارک و مقایسه‌ی این دو نشان می‌دهد که عملکرد گرافیکی و پردازنده گرافیکی Nokia 7.2 به مراتب بهتر و قوی‌تر از A51 عمل می‌کند که واقعا برای سامسونگ ناامید کننده است.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

نرم افزار

گوشی Galaxy A51 را می‌توان یکی از اولین گوشی‌های هوشمند شرکت سامسونگ دانست که به صورت پیش فرض نسخه ۱۰ سیستم عامل اندروید Q بر روی آن در دسترس قرار داده شده است که توسط نسخه ۲.۰ رابط کاربری اختصاصی شرکت سامسونگ به اسم One UI تکمیل شده است. در هر صورت، خوشحال کننده است که می‌بینیم گوشی‌های جدیدی که توسط شرکت‌های مختلف از جمله همین سامسونگ ساخته می‌شوند، با در اختیار داشتن آخرین تغییرات نرم افزاری که برایشان وجود دارد، عرضه می‌شوند. در هر صورت، وجود چنین قابلیتی بهتر از این است که چند ماه برای در اختیار گرفتن آن‌ها صبر کنیم. البته پیش از این، تعداد زیادی از گوشی‌های پرچمدار شرکت سامسونگ را دیده بودیم که با در اختیار داشتن ترکیب اندروید ۱۰ و One UI 2.0 در اختیار مردم قرار گرفته بودند اما اکنون این ترکیب در یکی از گوشی‌های میان رده این شرکت نیز در دسترس قرار گرفته که بسیار امیدوار کننده است.

یکی دیگر از ویژگی‌های نرم افزاری A51 که می‌توانیم به آن بپردازیم، امنیت بیومتریک آن است. برای این امر، از یک سنسور تشخیص اثر انگشت اپتیکال که زیر صفحه نمایش این گوشی قرار گرفته است، استفاده شده و علاوه بر این، قابلیت تشخیص چهره هم وجود دارد که البته فقط به وسیله دوربین سلفی آن انجام می‌شود و هیچ سنسور اضافی خاصی برای این کار وجود ندارد. تجربه کار کردن با سنسور تشخیص اثر انگشت این گوشی و کلجار رفتن با آن چندان بد نبود و با توجه به این که این دسته از سنسورها همیشه مشکل ایجاد می‌کنند و گاهی اوقات چند بار شما را مجبور به برداشتن و گذاشتن انگشتتان می‌کنند، اما به طور کلی عملکرد آن در A51 خوب است. با وجود این که سریع‌ترین سنسوری که تا به حال دیده‌ایم نبود، اما عملکرد آن را می‌توان در سطح گوشی‌های پرچمدار سامسونگ دانست.

به جز این، رابط کاربری گوشی هوشمند Samsung Galaxy A51 دقیقا همان تجربه‌ای را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد که همیشه در گوشی‌های دیگر آن هم انتظار داریم ببینیم. آیکون‌های بزرگ و رنگی هنوز هم بزرگ‌ترین ویژگی ظاهری آن به شمار می‌رود که ظاهر کاملا زیبا و چشم نوازی به منوها و تنظیمات این گوشی بخشیده است.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

دوربین

دوربین Galaxy A51 پیشرفت‌ها و بهبودهای بسیار زیادی نسبت به مدل اولیه این سری و حتی نسل قبلی آن یعنی A50s پیدا کرده است. دوربین اصلی این گوشی به یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی Quad Bayer عریض مجهز شده است که به قدری زیاد شده است،‌ که تقریبا در هر ۹ گوشی از ۱۰ گوشی میان رده جدید بازار، می‌توانید یکی از آن‌ها پیدا کنید. البته زیاد هم بد نیست زیرا به طور کلی، به بهبود تجربه کاربری کمک بسیار زیادی کرده است و طبیعی است که با تنگ شدن عرصه رقابت، می‌تواند به پیشرفت‌های زیادی منجر شود.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا
دوربین چهارتایی

پیش از این، سامسونگ همیشه در گوشی‌های غیر پرچمدار خود از سنسورهای ۸ مگاپیکسلی به عنوان دوربین فوق عریض برای آن‌ها استفاده کرده بود اما در Galaxy A51 آن را به یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی ارتقاء داده است که یک پیشرفت چشمگیر و بزرگ به شمار می‌رود. اینجا دقیقا جایی است که تازه همه چیز جالب می‌شود. سامسونگ برای دوربین سوم A51 به سراغ یک سنسور ۵ مگاپیکسلی اختصاصی برای عکاسی در حالت مایکرو رفته است که برای عکاسی از فواصل نزدیک به کار برده می‌شود. دوربین چهارم و آخر این گوشی نیز یک سنسور تشخیص عمق میدان دید ۵ مگاپیکسلی است که در عکاسی کاربرد مستقل ندارد و برای عکاسی کردن به کار برده نمی‌شود و فقط برای تشخیص دادن عمق میدان دید در عکس‌های پرتره و یا همان بوکه به کار برده می‌شود و در حقیقت، بیشتر یک مکمل محسوب می‌شود.

برای سلفی گرفتن، بر روی حفره دایره شکلی که وسط صفحه نمایش این گوشی وجود دارد، یک سنسور ۳۲ مگاپیکسلی Quad Bayer به کار برده شده است. اپ دوربین نیز دقیقا دارای همان ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی است که این روزها در تمام گوشی‌های دیگر شرکت سامسونگ نیز می‌توان پیدا کرد. شما با سوایپ کردن به سمت چپ و راست می‌توانید وارد حالت‌های مختلف عکاسی شوید و با سوایپ کردن به سمت بالا یا پایین، بر روی دوربین سلفی یا دوربین عقب آن سوییچ کنید.

دوربین ۴۸ مگاپیکسلی A51 عکس‌های کاملا خوبی می‌گیرد اما سطح کیفیت و جزئیات آن‌ها به اندازه‌ای نیست که واقعا باعث شگفت زدگی ما شود. محدوده دینامیکی آن‌ها بسیار خوب است و عکس‌ها هم کاملا شارپ هستند اما ما با شیوه‌ رندر کردن جزئیاتی نظیر چمن‌ها یا شاخه‌های درخت زیاد موافق نیستیم. علاوه بر این، نویزها هم به خوبی از بین برده می‌شوند و رنگ‌ها نیز کاملا زیبا هستند اما نمونه‌های زیبا‌تری هم در گوشی‌های دیگر سامسونگ وجود دارد. از طرفی دیگر، استفاده کردن از حالت ۴۸ مگاپیکسل باعث می‌شود تا حجم فایل عکس‌ها به شدت افزایش پیدا کند و در نتیجه، در مدت کمی کل حافظه دستگاه شما را اشغال کند. البته این روش بهترین راه برای در اختیار داشتن بیشترین جزئیات ممکن در دوربین این گوشی است. بنابراین، اگر قصد دارید عکس‌هایتان کاملا پرجزئیات باشند، باید به استفاده کردن از این حالت همچنان ادامه دهید.

عملکرد دوربین فوق عریض این گوشی هم کاملا خوب است اما باز هم نمی‌توان آن را شگفت انگیز توصیف کرد. در مقام مقایسه، شارپ بودن و جزئیات عکس‌های این دوربین پیشرفت بسیار خوبی نسبت به مدل پایه این گوشی یعنی A50 پیدا کرده است. علاوه بر این، محدوده دینامیکی هم به طور قابل توجهی بهبود پیدا کرده است که در مجموع باعث شده یک دوربین فوق عریض با پتانسیل بسیار بالا در این گوشی در اختیار داشته باشیم که به عنوان یک گوشی میان رده، بسیار عالی است.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

با وجود این که عملکرد دوربین اصلی این گوشی در نور روز کاملا خوب و رضایت بخش بود، اما هنگام عکاسی در شب می‌توانست بهتر از این باشد زیرا چندان عالی نیست. عکس‌هایی که در شب و محیط‌های کم نور توسط دوربین اصلی A51 گرفته می‌شوند، کمی نویز دارند. عملکرد دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی این گوشی نیز کاملا شبیه به دوربین اصلی آن است. در نهایت، به عنوان آخرین نکته در دوربین A51 می‌توان گفت که این گوشی قابلیت فیلم برداری تا حد رزولوشن 4K با ۳۰ فریم بر ثانیه دارد که در کنار آن تمام رزولوشن‌های کم‌تر از 4K نیز در دسترس قرار دارند.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

باتری

یک باتری ۴ هزار میلی آمپر ساعتی در گوشی هوشمند Samsung Galaxy A51 به کار برده شده است که ظرفیت آن به اندازه مدل قبلی این سری است و می‌توان گفت برای یک گوشی میان رده، قابل قبول است. علیرغم استفاده از یک چیپست مشابه با مدل قبلی خود، A51 دارای یک صفحه نمایش به مراتب بزرگ‌تر و همچنین سیستم عامل متفاوتی است که اکنون برای داشتن طول عمر بیشتر باتری، بیشتر از قبل بهینه سازی شده است. بنابراین، انتظار دیدن یک طول عمر مناسب از باتری A51 داریم که دقیقا هم همینطور است.

این باتری می‌تواند تقریبا ۱۳ ساعت و نیم به شما اجازه وبگردی از طریق شبکه Wi-Fi بدهد که یک ساعتِ کامل، بیشتر از تجربه‌ای است که A50 در اختیارمان قرار می‌داد. علاوه بر این، مدت زمانی که می‌توانید با شبکه Wi-Fi به تماشا کردن ویدئو با حداکثر نور صفحه نمایش بپردازید نیز ۱۴ ساعت و ۲۲ دقیقه است و ۲۱ ساعتِ کامل نیز می‌توانید به مکالمه 3G با این گوشی بپردازید.

شما با استفاده از آداپتور اصلی این گوشی که در کارتن آن وجود دارد، می‌توانید در مدت زمان ۲ ساعت و ۱۴ دقیقه ظرفیت باتری آن را از ۰ به ۱۰۰ برسانید که با توجه به باتری بزرگ این گوشی، زمان چندان زیادی نیست. به طور کلی، عملکرد باتری و شارژر A51 خوب است و با وجود این که گوشی‌های میان رده بسیار زیاد دیگری هم در بازار وجود دارد که یا دارای طول عمر باتری بیشتری هستند و یا شارژر سریع‌تری در اختیار دارند، اما روی هم رفته، عملکرد A51 در این زمینه خوب است.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

ارتباطات

گوشی هوشمند Samsung Galaxy A51 به شبکه Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac دو بانده با قابلیت پشتیبانی از Hotspot مجهز شده است و در کنار آن نیز Bluetooth 5.0, A2DP, LE به همراه A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS نیز در این گوشی به کار برده شده است. رادیوی FM، درگاه USB Type C و جک هدست ۳.۵ میلی متری نیز از دیگر ویژگی‌های A51 در این بخش به شمار می‌روند که نه ویژگی خاصی وجود دارد که در آن به کار نرفته باشد و نه ویژگی خاصی است که نسبت به گوشی‌های میان رده دیگر بازار متمایز باشد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

جمع بندی

به طور کلی، می‌توان گفت که Samsung Galaxy A51 دارای یک عملکرد پرفراز و نشیب است به طوری که در برخی از ویژگی‌ها کاملا خوب است و در برخی ویژگی‌های دیگر ناامید کننده نشان می‌دهد. اما انصافا این گوشی یک پکیج کامل از تمام ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی است که یک گوشی میان رده‌ی معمولی باید در اختیار داشته باشد و تقریبا در تمام بخش‌های مهم، کاملا خوب و رضایت بخش عمل می‌کند. اگرچه عملکرد آن در بخش‌هایی نظیر باتری و یا دوربین اصلی می‌توانست کمی بهتر از این باشد، اما نباید فراموش کرد که A51 یک گوشی میان رده است و واقعا نمی‌توان انتظار داشت مانند سری Galaxy S20 یا پرچمدارهای دیگر عمل کند. از طرفی دیگر، گوشی‌های میان رده‌ی شرکت‌های دیگری از قبیل شیائومی و به عنوان مثال، گوشی Redmi Note 8 Pro با در اختیار داشتن ویژگی‌هایی نظیر یک باتری ۴ هزار و ۵۰۰ میلی آمپر ساعتی و یا یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی، باعث شده‌اند تا توقع و انتظار ما از گوشی‌های میان رده بسیار بالاتر از گذشته باشد.

اما در مجموع، اگر واقعا یک گوشی میان رده می‌خواهید، A51 گزینه خوبی است. البته که در این رنج قیمت، مشخصات بهتری هم می‌توان پیدا کرد اما عده زیادی از مردم به اسم سامسونگ بیشتر از هر چیز دیگری بها می‌دهند.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A51 - گوشی پلازا

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا