بررسیموبایل

بررسی آیفون 12 اپل

مقدمه

بر کسی پوشیده نیست که اپل در حال حاضر غول بلامنازع دنیای گوشی های هوشمند، تبلت و صدالبته لوازم جانبی (خصوصا هدفون) به شمار می رود و گل سرسبد محصولات این شرکت، قطعا آیفون است. آیفون هایی که هر ساله عده زیادی از مردم را در زمان عرضه در جلوی فروشگاه های فیزیکی به بستن صف وادار می کند. البته این موضوع مدتی‌ست بخاطر پاندمی ویروس کرونا دیگر به چشم نمی خورد اما مطمئنا در آینده و با تمام شدن این معضل جهانی، مجددا این موضوع را در نقاط مختلف جهان مشاهده خواهیم کرد.

کوپرتینویی ها در روز 13 اکتبر سال 2020، از جدیدترین سری آیفون های خود با نام آیفون 12 رونمایی کردند که شامل 4 عضو با نام های آیفون 12 مینی، آیفون 12، آیفون 12 پرو و آیفون 12 پرو مکس می شد. حال در خدمت شما هستیم تا یکی از پرفروش ترین مدل های این سری یعنی آیفون 12 را مورد بررسی قرار دهیم. همچنان با مجله گوشی پلازا همراه باشید.

طراحی

بزرگ‌ترین تغییر سری جدید آیفون های اپل را می توان طراحی آن دانست. جایی که شاهد استفاده از طراحی مشابه آیفون 5 و آیفون 5S هستیم. بدین معنی که حالا لبه های دستگاه دیگر خمیده نیست و مشابه گوشی های یاد شده و آیپد پروهای 2018 و 2020، با لبه هایی تیز و صاف رو به رو هستیم. در نگاه اول شاید فکر کنید که با این کار ثبات دستگاه در دستانتان کاهش خواهد یافت اما به هیچ وجه چنین نیست. آیفون 12 حالا به خوبی هرچه بیشتر در دستتان قرار می گیرد و به واسطه لبه های صاف آن، حتی در مدل های بزرگتر نیز به خوبی می توانید با یک دست دستگاه را بدون ترس از افتادن آن، مدیریت کنید.

با صاف شدن لبه های آیفون جدید، حاشیه های نمایشگر نیز کاهش یافته است. این کاهش حاشیه بسیار مشهود است و از همان ابتدای استفاده به خوبی می توانید تفاوت آن با نسل های پیشین را احساس کنید. علاوه بر شیشه رویی دستگاه که اپل آن را محافظ سرامیکی (Ceramic Shield) نامگذاری کرده است، لبه هایی تخت دارد و دیگر مانند نسل های پیشین به صورت خمیده یا به اصطلاح 2.5D نیست. از این رو دیگر در زمان استفاده از گلس های محافظ اطراف آن را حباب های آزاردهنده احاطه نخواهد کرد.

همانطور که گفته شد اپل شیشه محافظ صفحه نمایش سری آیفون 12 را محافظ سرامیکی یا سرامیک شیلد نامگذاری کرده است. اما تفاوت این شیشه با شیشه های پیشین چیست؟ خب باید بگوییم که اپل با همکاری شرکت کورنینگ که تولید کننده شیشه های محافظ گوریلا گلس به شمار می رود، محافظی جدید و اختصاصی را تولید کرده که در آن از ذرات نانویی سرامیک استفاده شده است. این ذرات سبب می شوند تا مقاومت صفحه نمایش در برابر ضربات تا چهار برابر افزایش پیدا کند و در برابر خط و خش نیز به شکل غافل‌گیر کننده ای مقاوم باشد.

از شیشه محافظ که بگذریم بهتر است نگاهی به دیگر بخش های آیفون 12 داشته باشیم. بریدگی نمایشگر که گمان می رفت در این سری به طور کامل حذف شود و یا حداقل ذره ای کوچکتر شود، هیچ تغییری را تجربه نکرده و همچنان با همان اندازه بزرگش میهمان بخش بالایی نمایشگر آیفون 12 است. تغییری در سرعت و دقت این سنسور نیز مشاهده نکردیم حتی همچنان با داشتن ماسک بر صورت نمی توانید دستگاه را قفل گشایی کنید. اما به نظر می رسد که این ویژگی در قابل یک به روزرسانی به گوشی های دارای FaceID اضافه شود. البته در نظر داشته باشید که برای استفاده از این ویژگی باید صاحب اپل واچ نیز باشید که این موضوع کمی عجیب به نظر می رسد.

دوربین پشت دستگاه ظاهری مشابه آیفون 11 دارد و شیشه های ماژول دوربین نیز به صورت یخی و مات (Frosted) طراحی شده است. شیشه پشتی هم که حالا مانند جلو تخت شده ظاهری براق دارد و فریم دور دستگاه نیز به صورت مات طراحی شده است. نکته جالب اینکه در آیفون های 12 و 12 مینی این طراحی مشابه است اما در آیفون های 12 پرو و 12 پرو مکس دقیقه برعکس این دو است؛ یعنی پنل پشتی مات، دوربین براق و فریم نیز براق است. بنابراین فریم آیفون 12 مقاومت خوبی در برابر جذب اثر انگشت دارد اما پنل پشتی آن نه.

در انتهای بخش طراحی نیز باید بگوییم که اندازه آیفون 12 دقیقا برابر با آیفون 12 پرو است و تنها 7.4 میلی‌متر نیز ضخامت دارد. وزن کلی دستگاه نیز 164 گرم خواهد بود که برای دستگاهی با این اندازه بسیار مناسب به شمار می رود.

صفحه نمایش

اپل موفق شده تا با وجود کاهش 4 میلی‌متری طول و عرض دستگاه، همچنان صفحه نمایشی 6.1 اینچ را درون دستگاه قرار دهد. این موضوع سبب شده تا نسبت نمایشگر به بدنه از 79 درصد در آیفون 11 به 86 درصد افزایش پیدا کند که پیشرفتی چشمگیر به حساب می آید. تغییر بزرگ دیگر نمایشگر آیفون 12 را می توان پنل OLED آن دانست. خوشبختانه این شرکت تصمیم گرفته تا استفاده از پنل LCD را (شاید برای همیشه؟) در این سری از گوشی های آیفون کنار بگذارد. به همین علت با نمایشگری بسیار باکیفیت‌تر، دقیق تر و روشن تر رو به رو هستیم که از استاندارد HDR10 و Dolby Vision نیز پشتیبانی می کند. در حقیقت آیفون 12 را می توانیم اولین گوشی های همراهی بدانیم که از فناوری بسیار جذاب Dolby Vision پشتیبانی می کند و خود دوربین نیز می تواند ویدیوهایی با این استاندارد ضبط کند.

پنل OLED آیفون 12 که اپل آن را Super Retina XDR OLED نامگذاری کرده است، از دقت یا رزولوشن 2532 × 1170 بهره می برد. این دقت بالای نمایشگر چگالی پیکسلی 460ppi را ارائه می دهد که عددی فوق العاده به شمار می رود. البته همچنان از غول های دنیای اندروید همچون گوشی Xperia 1 II با تراکم پیکسلی 643، عقب تر است اما باید در نظر داشته باشید که چشم انسان چگالی پیکسلی بالاتر از 320 را تشخیص نمی دهد!

ویژگی TrueTone نیز همچنان در آیفون 12 وجود دارد که به واسطه آن سیستم عامل با توجه شرایط نوری محیط، دمای رنگ را تغییر خواهد دارد تا بهترین تجربه کاربری حاصل شود. در کنار این ویژگی باید به Wide Color Gamut نیز اشاره کنیم که دامنه رنگ های به نمایش درآمده را افزایش می‌دهد. البته نمایشگر آیفون 12 همچنان 8 بیتی است و مانند صفحه نمایش های 10 بیتی که در دنیای اندروید حضور دارند، نمی تواند 1 میلیارد رنگ را نمایش دهد و هنوز به 16 میلیون محدود است.

بنا به گفته های اپل حداکثر میزان روشنایی نمایشگر آیفون 12 به 1200 نیت می رسد و در حالت نیز توان تولید روشنایی 600 نیت را دارد. در آزمایش های انجام شده نیز این مقدار صادق است و میزان روشنایی در پایین ترین حد آن نیز معادل 1.9 نیت است که برای کار با دستگاه در شب بسیار مناسب است.

به طور کلی نمایشگر آیفون 12 رنگ های بسیار خوبی را تولید می کند و دقت آن نیز فوق العاده است. به دلیل وجود نرخ نمونه برداری لمس 120 هرتز، تاخیر بسیار بسیار کمی را از لمس صفحه تا اجرای فرمانتان، مشاهده می کنید. موردی که به افزایش تجربه کلی شما از دستگاه کمک زیادی می کند. اما همچنان جای خالی نرخ به روزرسانی 120 هرتز در صفحه نمایش این گوشی به شدت حس می شود. امیدواریم که در نسل بعدی شاهد استفاده از این ویژگی باشیم.

سخت افزار

امکان ندارد صحبت از سخت افزار و قدرت سخت افزاری گوشی هوشمندی شود و محصولات اپل وارد بحث نشوند. این شرکت طی سال های گذشته به خوبی توانسته توانایی خود را در تولید تراشه گوشی های هوشمند و تبلت ثابت کند و حالا پس از معرفی آیفون 12 و تراشه A14 Bionic، با تولید تراشه اختصاصی M1 برای مک بوک ها، فعالیت خود را در زمینه های بسیار بیشتری گسترش دهد. اما ما برای بررسی تراشه M1 اینجا نیستیم و قرار است نگاهی تخصصی داشته باشیم به سخت افزار آیفون 12.

این گوشی هوشمند همانطور که چند خط بالاتر گفته شد، از تراشه A14 Bionic برای انجام وظایف مختلف دستگاه استفاده می کند. این تراشه 5 نانومتری که لقب اولین تراشه 5 نانومتری جهان را نیز یدک می کشد، با بهره گیری از 6 هسته Firestorm و Icestorm تمامی پردازش های موجود را می تواند به نحو احسن اجرا کند. درحقیقت باری دیگر با قدرتمندترین تراشه دنیای موبایل و تبلت رو به رو هستیم که تراشه های تولید شده توسط سامسونگ و یا کوالکام به گرد پایش هم نخواهند رسید!

6 هسته یاد شده در 2 کلاستر قدرتمند و کم مصرف چیده شده اند. کلاستر اول از 2 هسته 3.1 گیگاهرتزی و کلاستر دیگر از 4 هسته 1.8 گیگاهرتزی استفاده می کنند. نکته اینکه طبق اعلام اپل کلاستر دوم و کم مصرف می تواند در صورت نیاز فرکانس خود را تا 3.1 گیگاهرتز افزایش دهد. بنابراین با غولی بی شاخ و دم رو به رو هستیم که حتی می تواند کامپیوترهای دسکتاپ را نیز به زانو دربیاورد.

درون این تراشه از گرافیک مجتمع Apple GPU نیز استفاده شده است که همانند نسل پیشین 4 هسته را درون خود جای داده است. درون تراشه و در کنار این دو پردازنده، از واحد پردازش عصبی (NPU) 16 هسته ای و 4 گیگابایت رم نیز استفاده شده است. این واحد پردازش عصبی می تواند تا 11 تریلیون پردازش در ثانیه را مدیریت کرده و به سرانجام برساند که عددی خیره کننده به شمار می رود. به لطف وجود این واحد و همچنین واحد پردازش تصویر (ISP) است که آیفون 12 می تواند ویدیوهای Dolby Vision را ضبط کند و ویژگی های Deep Fusion، نایت مود و Smart HDR 3 را نیز درون دوربین تعبیه کند.

اما همانطور که می دانید هیچ راهی بهتر از بنچمارک گیری برای اثبات قدرت یک تراشه نیست! بنابراین به بنچمارک معتبر و قابل اتکای Geekbench رجوع می کنیم. جایی که آیفون 12 در آزمون تک هسته ای توانست امتیاز حیرت انگیز 1605 را کسب کند! قدرتی که بالارده ترین تراشه های دسکتاپ نیز مشاهده نمی شود. در عملکرد چند هسته ای هم تراشه A14 موفق شد تا امتیاز 4067 را به دست بیاورد که همچنان بالاتر از تمامی گوشی های اندرویدی بازار است.

اما در زمینه گرافیکی با وجود دستیابی به نتایجی مشابه تراشه A13، مشاهده کردیم که در زمان انجام پی در پی تست های گرافیکی، تراشه A13 دچار افت عملکرد می شود؛ موضوعی که به هیچ وجه برای A14 رخ نداد. از این رو تراشه جدید اپل می تواند عملکردی بسیار باثبات تر از نسل پیشین را در کنار کاهش مصرف باتری، ارائه دهد.

در زمینه چندوظیفگی نیز سیستم عامل iOS به خوبی می تواند رم 4 گیگابایتی آیفون 12 را مدیریت کند و برای انجام تمامی کارها این حجم کافی خواهد بود. مهم نیست از گوشی خود برای اجرای چندین برنامه استفاده می کنید و یا قصد ویرایش و خروجی 4K را دارید، آیفون 12 در تمامی زمینه ها بهترین عملکرد را خواهد داشت.

دوربین

آیفون 12 همانند آیفون 11 و همچنین آیفون 12 مینی، از دو دوربین در پشت و یک دوربین در جلو استفاده می کند. دوربین پشتی دستگاه شامل دو سنسور 12 مگاپیکسلی با لنز عریض و فوق عریض می شود. دوربین عریض توانایی ثبت عکس هایی با رنگ های غنی و وضوح بسیار بالا را دارد و زمینه گستره دینامیکی نیز یکی از بهترین های دنیای موبایل به شمار می رود. با وجود نبود دوربین تله فوتو همچنان می توانید عکس های زیبای پرتره ثبت کنید که تشخیص سوژه و تار کردن (افکت بوکه) پشت آن نیز به بهترین شکل ممکن ایجاد می شود. درواقع می توان گفت که اپل تنظیمات مناسب برای ثبت یک عکس پرتره بی نظیر که برای عموم مردم خوشایند باشد را به خوبی پیدا کرده است؛ موردی که گوشی های اندرویدی همچنان در انجامش دچار مشکل هستند.

دوربین فوق عریض آیفون 12 می تواند عکس هایی با زاویه دید 120 درجه ثبت کند؛ میزانی که برای تمامی کاربران کافی خواهد بود. با وجود اصلاح نرم افزاری تصاویر، به علت زاویه دید وسیع، خمیدگی عکس ها همچنان کمی مشهود است اما می توان آن را به کلی نادیده گرفت. کنراست عکس ها در سطح قابل قبولی قرار دارد اما به نظر می رسد که در افزایش وضوح تصاویر (یا همین شارپ کردن) کمی اغراق می شود. هرچند که این مورد هم اصلا آزار دهنده نیست و حتی کاربران معمولی متوجه آن نیز نخواهند شد. اما در مجموع هرآنچه که از یک دوربین فوق عریض انتظار دارید را می توانید انجام دهید.

دوربین سلفی نیز از سنسوری مشابه دو دوربین پشتی استفاده می کند و یک سنسور سه بعدی که در FaceID نیز استفاده می شود هم دوربین سلفی را همراهی می کند. نقش این سنسور، تشخیص عمق تصاویر برای اعمال هرچه بهتر جلوه بوکه در پس زمینه تصاویر پرتره است. دوربین سلفی عملکردی مشابه آیفون 11 دارد؛ بدین معنی که عکس هایی روشن با جزئیاتی مناسب در صورت را شاهد خواهیم بود که وضوح بسیار خوبی را نیز با خود به همراه دارد. درواقع دوربین سلفی آیفون 12 آنقدر خوب است که ممکن است بهتر از خود واقعیتان ثبت شوید 😀 .

از ویژگی های شاخص دوربین آیفون 12 می توان به توانایی ثبت ویدیو با کیفیت Dolby Vision اشاره کرد که این مهم نیز به دلیل توانمندی های بی حد و حصر تراشه دستگاه محقق شده است. از این رو شما می توانید با فعال کردن این ویژگی ویدیوهایی با دامنه رنگی 10 بیت ضبط خواهید کرد. یعنی به جای 16 میلیون رنگ، خواهید توانست دامنه رنگی 1 میلیاردی را ثبت کنید. اما نکته جالب اینکه با وجود پشتیبانی صفحه نمایش آیفون 12 از Dolby Vision، در حالت عادی با یک نمایشگر 8 بیت عادی رو به رو هستیم اما در زمان پخش ویدیوهای Dolby Vision، توانایی نمایش رنگ های 10 بیت را دارد. به گفته اپل گوشی های آیفون 12 این شرکت (هر 4 مدل) جزو اولین گوشی هایی هستند که هم می توانند محتوای DV را ضبط کرده و هم ویرایش و پخش کنند. موردی که در هیچ گوشی دیگری مشاهده نمی شود. لازم به ذکر است که ویدیوهای ضبط شده در این حالت، در زمان پخش در نمایشگرهای عادی، رنگ های عادی را نیز ارائه خواهند کرد. بنابراین محتوای شما تنها در نمایشگر خود آیفون 12 جذاب تر خواهد بود.

بنابراین با وجود اینکه در نسل های پیشین با دوربین های توانمندی رو به رو بودیم که ویژگی های بسیار کاربردی و جذابی را در اختیار کاربران می گذاشت، اما با ورود آیفون 12 توانمندی های این سری به سطح جدیدی وارد شده است و با تکیه به همین ها خود را تبدیل به یکی از بهترین دوربین گوشی های هوشمند کرده است.

نرم افزار

آیفون 12 به صورت پیشفرض با iOS 14.1 عرضه شده است؛ اما پس از اکتیو کردن دستگاه می توانید آن را به iOS 14.4 (تا زمان نگارش این مقاله) به روزرسانی کنید. بزرگ ترین تغییرات iOS 14 را می توان ویجت ها و App library دانست. دو ویژگی جدید و بسیار کاربردی که روش تعامل شما با دستگاهتان را به کلی دگرگون خواهد کرد که البته کمی هم تجربه کاربری آن را به اندروید نزدیک می کند.

ویجت ها که سال ها در اندروید حضور داشتند، حالا به شکل سازمان یافته تری به پلتفرم iOS ورود کرده اند. ویجت های iOS در یک کلام بی نظیر و بسیار کاربردی هستند. شما می توانید بدون نیاز به اینکه برنامه ای اجرا کنید، از آخرین خبرها آگاهی پیدا کنید، یادداشت هایتان (Note) را بررسی کنید، شارژ باتری گوشی و لوازم جانبی متصل به آن را کنترل کنید، وضعیت آب و هوا را مشاهده کنید و بسیاری دیگر از کارها را انجام بدهید. شما حتی می توانید با گرفتن و انداختن دو ویجت بر روی یکدیگر، پوشه ای از ویجت ها درست کنید که اپل آن را Stack می نامد. با کشیدن هر ویجت از بالا به پایین یا برعکس نیز می توانید بین ویجت ها جا به جا شوید.

صفحه App library هم یک صفحه اضافه در راست ترین صفحات سیستم عامل ایجاد می کند و در آن به صورت خودکار تمامی برنامه ها را پوشه بندی می کند. بنابراین به راحتی می توانید تنها برنامه هایی را که نیاز دارید در صفحات شخصی سازی شده قرار دهید. گفتنی است که حالا می توانید صفحه ای خاص که برنامه ها و ویجت هایی خاص به همراه دارد را به کلی پنهان کنید.

دیگر بخش های سیستم عامل تقریبا بدون تغییر بزرگی باقی مانده است و تنها شامل تغییراتی کوچک شده است. بخش Today نیز حالا تبدیل به صفحه ای اختصاصی برای ویجت ها شده و به نظر می رسد که کم کم باید خود را برای حذف کامل آن آماده کنیم.

از دیگر تغییرات iOS 14 می توان به توانایی پخش ویدیوهای یوتیوب در پنجره ای شناور در تمامی بخش های سیستم عامل اشاره کرد. همچنین دستیار صوتی هوشمند اپل، سیری هم رابط کاربری جدیدی را برای خود دست و پا کرده و حالا بسیار هوشمند تر جلوه می کند.

در نسخه جدید سیستم عامل iOS می توانید برنامه های پیشفرض خود را تغییر دهید! برای مثال می توانید مرورگری جز سافاری را برای هدایت خودکار صفحات وب به آن، انتخاب کنید. البته در iOS چه مرورگری بهتر از سافاری را می توان یافت؟ 🙂

سیستم عامل اپل حالا روان تر، هوشمند تر و سریع تر از گذشته شده و دامنه توانایی های آن نیز به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده است. امروزه دیگر با سیستم عاملی موبایلی که تنها کارهای ساده روزمره را انجام می داد رو به رو نیستیم؛ بلکه می توانیم حتی ویدیوهای خود را با راحتی و با بهترین کیفیت آن هم به صورت 4K درون گوشی خود ویرایش کنیم و خروجی بگیریم! موردی که تا همین یکی دو سال پیش ممکن نبود. بنابراین اپل به خوبی توانسته پیشرفت های خود در زمینه سخت افزاری را در زمینه نرم افزاری نیز تکرار کند و بستری بسیار هوشمند برای گوشی های آیفون خود دست و پا کند. به طوری که کاربر هیچگاه به مرحله ای نمی رسد که نرم افزار از سخت افزار دستگاه جا بماند (یا بالعکس).

ارتباطات

کوپرتینویی ها در زمان معرفی آیفون 12، مانور ویژه ای بر پشتیبانی آن از 5G دادند. درواقع آیفون 12 یکی از وسیع ترین پشتیبانی ها را در زمینه 5G دارد. این گوشی هوشمند هم از فرکانس های Sub-6 و هم mmWave پشتیبانی می کند. بنابراین مهم نیست در کجا دنیا زندگی می کند، قطعا آیفون 12 از شبکه 5G کشور شما پشتیبانی خواهد کرد.

مودم به کار رفته در این گوشی X55 نام دارد و ساخت شرکت نامدار کوالکام است. این مودم می تواند داده ها را با حداکثر سرعت 4 گیگابیت بر ثانیه دانلود کند! عددی فوق العاده که پیش تر در گوشی های هوشمند شاهد آن نبودیم. همچنین سرعت آپلود نیز می تواند تا 200 مگابیت افزایش پیدا کند که 4 برابر شبکه 4G به شمار می رود.

همانطور که احتمالا می دانید شبکه 5G به دلیل پهنای باند بالایش، مصرف باتری بسیار زیادی نیز دارد. و از طرف دیگر، ظرفیت باتری آیفون ها بسیار کمتر از پرچمداران اندرویدی است؛ اپل این موضوع را با استفاده از هوش مصنوعی iOS تا حدودی حل کرده است. بدین صورت که دستگاه شما تنها در زمان نیاز به سرعت بالاترِ شبکه 5G بر روی آن سوئیچ خواهد کرد و در غیر اینصورت بر روی 4G خواهد ماند. برای مثال می توان به کارهای سبک مانند وب گردی و شبکه های اجتماعی اشاره کرد که همگی در زمان استفاده از شبکه 4G تجربه مناسبی را رغم می زنند. اما اگر قرار باشد در برنامه Netflix یا Apple Music محتوایی دانلود کنید، درصورت وجود، بر روی شبکه 5G جا به جا خواهید شد تا از سرعت بسیار بالای آن لذت ببرید.

از دیگر ویژگی های ارتباطی آیفون 12 می توان به بلوتوث نسخه 5.0 و پشتیبانی از وای فای 6 (ax) اشاره کرد.

باتری

اپل برای تامین انرژی آیفون 12 از یک باتری 2815 میلی آمپری (10.78 وات ساعت) استفاده کرده است؛ حجمی که برای کاربران اندروید یک شوخی بزرگ به شمار می رود. در دورانی که سامسونگ گوشی M51 خود را با باتری 6000 میلی امپری راهی بازار کرده، انتظار داشتیم اپل حداقل در این مدل از یک باتری 4000 میلی آمپری استفاده کند. اما به هر حال به دلیل بهینگی بسیار زیاد تراشه A14 و مصرف کم آن آیفون 12 می تواند یک روز کامل را همراه شما باشد.

به طور دقیق تر، باتری آیفون 12 در استفاده نسبتا سنگین می تواند تا 6 ساعت و 40 دقیقه استفاده مدوام را به ارمغان بیاورد. در نظر داشته باشید که با اضافه شدن زمان استند بای یا آماده به کار، این زمان کاهش پیدا خواهد کرد. در مجموع اگر فردی با استفاده های سبک باشید، هر یک روز و نیم نیاز به شارژ مجدد خواهید داشت و درصورت استفاده سنگین باتری این گوشی تنها یک روز کاری را جوابگو خواهد بود.

برای شارژ مجدد هم جای هیچ نگرانی نیست. به لطف شارژ سریع 20 واتی می توانید نیمی از ظرفیت باتری را تنها در مدت 30 دقیقه شارژ کنید و برای شارژ کامل نیز به 1 ساعت و 30 دقیقه زمان احتیاج خواهید داشت.

البته این تنها راه شارژ آیفون 12 نیست؛ یکی از جدیدترین لوازم جانبی آیفون 12 یعنی MagSafe می تواند این گوشی را با سرعت 15 وات شارژ کند. این شارژر دایره ای شکل که با کمک آهنربا به پشت دستگاه متصل می شود می تواند باتری را سریع‌تر از حالت عادیِ شارژ بی سیم، شارژ کند. بنابراین درصورت استفاده از پدهای عادی شارژ بی سیم، بالاترین سرعت دریافتی دستگاهتان 5 وات خواهد بود. با توجه به اینکه شارژر درون جعبه دستگاه قرار ندارد، بدیهی است که مگ سیف را نیز باید به صورت جداگانه خریداری کنید.

جمع بندی

آیفون 12 اپل را می توان یکی از ارزشمندترین گوشی های هوشمند بازار دانست؛ دستگاهی که در کنار قیمت مناسب خود می تواند طیف وسیعی از نیازمندی های یک کاربر امروزی را مهیا کند. با آیفون 12 می توانید بهترین و باکیفیت ترین ویدیوها را ضبط کنید؛ از کیفیت بالای عکس های آن لذت ببرید؛ با بهره گیری از قدرت بالای تراشه A14 این محتوا را ویرایش کنید و در نهایت با استفاده از شبکه 5G آن را بر بستر اینترنت آپلود کنید.

آیفون 12 اپل یک دستگاه همه فن حریف و در عین حال زیبا، کوچک و جمع و جور به شمار می رود. دستگاهی که به واسطه رنگ های متنوع مشکی، سفید، قرمز، سبز و آبی، یکی از اولین انتخاب های نسل جوان امروزی به شمار می رود.

 

نکات مثبت

  • طراحی زیبا و نوستالژیک
  • سخت افزار قدرتمند
  • صفحه نمایش باکیفیت
  • دوربین های توانمند و متنوع
  • پشتیبانی از 5G
  • شارژ سریع 20 وات

 

نکات منفی

  • حجم باتری می توانست بیشتر باشد
  • استفاده مداوم از شبکه 5G به سرعت باتری را خالی می کند
  • نبود شارژر درون جعبه
  • نداشتن نمایشگر 120 هرتز

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا