موبایلبررسی

بررسی گلکسی S23 پلاس؛ قدرتمند همانند نسل قبل

اس ۲۳ پلاس، علاوه بر ظاهری متفاوت با نسل قبلی، پیشرفت زیادی در امکانات سخت افزاری و نرم افزاری نیز داشته است. در این مقاله از پلازامگ، به بررسی گلکسی S23 پلاس خواهیم پرداخت؛ با ما همراه باشید.

نمونه‌های پلاس سری S، از لحاظ قیمت به صرفه تر از دو مدل قبلی این پرچمدار هستند و همین عامل، مدل پلاس را به یکی از پرطرفدارترین گوشی‌های معروف سامسونگ تبدیل کرده است. کره ای‌ها در سری S23، قاعده همیشگی خود برای متمایز بودن امکانات چشمگیر در مدل پلاس با دو گوشی دیگر این سری را شکستند و گلکسی S23 پلاس را قوی تر از همتای خود در نسل قبلی روانه بازار کردند. در این مقاله از پلازامگ، با نقد و بررسی گلکسی S23 پلاس در بخش‌های گوناگون، امکانات و ویژگی‌های انحصاری این پرچمدار جدید سامسونگ را معرفی خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.

[button color=”blue” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/mag/advantages-and-disadvantages-samsung-galaxy-s23-plus/” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]مزایا و معایب گلکسی S23 پلاس[/button] [button color=”blue” size=”medium” link=”https://gooshiplaza.com/mag/galaxy-s23-plus-problems/” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]مشکلات رایج گلکسی S23 پلاس[/button]

خرید اینترنتی گلکسی S23 پلاس

بیشتر بخوانید

طراحی گلکسی S23 پلاس

اولین و چشمگیر ترین ویژگی گلکسی اس ۲۳ پلاس که در همان ابتدا به چشم می‌آید، تغییر کلی ساختار دوربین‌ها در این گوشی است. در اس ۲۲ پلاس، ماژول‌های دوربین به شکل کاملا مجزا از یکدیگر قرار گرفته‌اند؛ ویژگی که در سری اس ۲۲، صرفا در مدل اولترا وجود داشت و در دو پرچمدار دیگر این سری، فقط یک جزیره دوربین داشتیم. جایگاه فلش LED نیز، تغییری نکرده و مانند سال قبل در کنار دوربین اصلی قرار دارد. در بررسی گلکسی S23 پلاس مشخص می‌شود که اگرچه این طراحی، ظاهری زیباتر را به این مدل می‌دهد اما به همان اندازه نیز، ماژول‌ها را مستعد جذب گرد و خاک می‌کند!

بررسی گلکسی S23 پلاس
طراحی دوربین اس 23 پلاس

گلکسی اس ۲۳ پلاس، از لحاظ ظاهری، دست کمی از اس ۲۳ ندارد و درست به همان اندازه، خوش دست و زیبا است. استفاده از گوریلا گلس Victus 2 به جای گوریلا گلس پلاس در بخش جلو و پشت قاب گوشی، مقاومت بیشتری به این مدل داده است. سامسونگ از همین فرمول برای افزایش مقاومت بخش فریم دور اس ۲۳ پلاس نیز استفاده کرده و یک آلیاژ قوی تر از آلیاژ آلومینیومی قبلی را برای ساخت این فریم به کار برده که مقاومت بیشتری در مقابل ضربه و سقوط از ارتفاق دارد.

از لحاظ ابعاد گوشی، اس ۲۳ پلاس در حد چند میلیمتر در ارتفاع و عرض بدنه از S22 پلاس بزرگتر شده اما ضخامت گوشی در همان اندازه ۷.۶ میلیمتری باقی مانده است. این ابعاد، با توجه به وزن ۱۹۶ گرمی S23 پلاس، مناسب است و اثر منفی بر خوش دستی این پرچمدار سامسونگ ندارد.

بررسی گلکسی S23 پلاس
ضخامت اس 23 پلاس

در بررسی گلکسی S23 پلاس در بخش طراحی بدنه، نکته دیگری که قابل توجه خواهد بود، طراحی کاملا مشابه بخش لبه‌های گوشی و حاشیه نمایشگر با اس ۲۲ پلاس است و سامسونگ در این بخش، تقریبا بیخیال ارائه طرح جدید یا خلاقانه‌ای شده و از همان فرمول همتای قبلی این گوشی استفاده کرده است.

نکته قابل توجه دیگر در این مدل، بهره مندی از استاندارد IP68 است که در دو پرچمدار دیگر سری S23 نیز رعایت شده است. در بررسی گلکسی S23 پلاس مشخص شد که این گوشی با داشتن این استاندارد، می‌تواند در عمق ۱٫۵ متری آب به مدت حداکثر ۳۰ دقیقه به کار کردن خود ادامه دهد؛ علاوه بر این، بدنه این گوشی در مقابل آب و گرد و غبار، کارایی خود را حفظ خواهد کرد.

نمایشگر و اسپیکر گلکسی S23 پلاس

اس ۲۳ پلاس، ابعاد تقریبا یکسانی با همتای خود در نسل قبلی دارد و بر همین اساس نیز، سامسونگ از نمایشگری با همان ابعاد ۶.۶ اینچی Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل استفاده کرده است. نرخ به روز رسانی این نمایشگر، ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی آن نیز، همان ۱۷۵۰ نیت اس ۲۲ پلاس است و شاید تنها تفاوت این نمایشگر با مدل قبلی، افزایش نه چندان چشمگیر نسبت نمایشگر به بدنه در S23 پلاس باشد. در مورد نرخ به روز رسانی نمایشگر، سامسونگ ادعا کرده بود که برای اس ۲۳ پلاس، این نرخ در حالت استندبای به ۱۰ هرتز کاهش می‌یابد که البته در بررسی گلکسی S23 پلاس در این بخش، هیچگاه به نرخ کمتر از ۲۴ هرتز نرسیدیم. این اندازه اگرچه مطابق با تبلیغات سامسونگ نیست، اما میزان قابل قبولی است و نقش موثری در کاهش مصرف باتری دارد.

بررسی گلکسی S23 پلاس
نمایشگر اس 23 پلاس

اسپیکر اصلی اس ۲۳ پلاس در بخش پایین گوشی و کنار پورت USB Type-C 3.2 قرار دارد و از این لحاظ نیز، بررسی گلکسی S23 پلاس، تغییر جدیدی را به ما نشان نمی‌دهد. حتی جایگاه میکروفن بالایی و پایینی این گوشی نیز، نسبت به اس ۲۲ پلاس تغییر نکرده است و هر دو در پایین گوشی قرار دارند؛ البته باید بگوییم که اسپیکرهای اس 23 پلاس در مقایسه با همتای خود در نسل قبلی، قوی‌تر هستند.

کره ای‌ها برای این پرچمدار خود نیز، به قانون استفاده نکردن از جک 3.5 میلیمتری پایدار هستند و برای گوش دادن به موسیقی یا برقراری تماس با هندزفری، صرفا باید از هدست‌ها و هندزفری‌های بی سیم استفاده کنید.

بررسی گلکسی S23 پلاس
اسپیکر اس 23 پلاس

نرم افزار گلکسی S23 پلاس

یکی از برتری‌های قابل توجه اس ۲۳ پلاس نسبت به مدل قبلی خود، استفاده از نسخه جدید رابط کاربری سامسونگ است. One UI 5.1 در بسیاری از بخش‌ها، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته و امکانات بیشتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. یکی از این بخش‌ها، امکان کنترل بهتر کار با دوربین گوشی است.

سامسونگ در One UI 5.1 که بر روی اندروید ۱۳ استفاده می‌کند، امکان دسترسی بهتر و سریعتر به Expert RAW را فراهم کرده است؛ قابلیتی که کاربران با استفاده از آن می‌توانند تصاویر با کیفیتی را ثبت کنند. البته قابلیت‌های One UI 5.1 صرفا به این موارد ختم نمی‌شود؛ با بررسی گلکسی S23 پلاس، خواهیم دید که این نسخه جدید رابط کاربری سامسونگ، امکانات بسیار زیادی در بخش‌های مختلف گوشی از جمله ویجت‌های باتری، ویجت آب و هوا، تنوع فیلترهای گوشی و مواردی از این قبیل را نیز، در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در نهایت، کار با اس ۲۳ پلاس را بسیار دلچسب تر از همتای قبلی خود خواهد کرد.

خرید گوشی گلکسی S23 پلاس با بهترین قیمت

سخت افزار و عملکرد گلکسی S23 پلاس

مهمترین و چشم گیرترین نکته‌ای که در بررسی گلکسی S23 پلاس توجه شما را به خود جلب می‌کند، استفاده از قدرتمندترین تراشه انحصاری سامسونگ در این گوشی است. کره ای‌ها در سری S23، سنت پیشین خود برای استفاده از دو تراشه اگزینوس و اسنپدراگون در سری S را شکستند و صرفا از تراشه اسنپدراگون در هر سه پرچمدار این سری استفاده کردند. تراشه Snapdragon 8 Gen 2 به کار رفته در این سه گوشی، به صورت انحصاری برای سه پرچمدار سری S23 طراحی شده و با اسنپدراگون ۸ نسل ۲ کوالکام، تفاوت‌های قابل توجهی دارد.

با بررسی گلکسی S23 پلاس در قسمت پردازنده، مشخص شد که تراشه آن شامل 8 هسته به صورت ۱ هسته Cortex-X3 (هسته اصلی) با فرکانس ۳٫۲ گیگاهرتز، ۲ هسته  Cortex-A715 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز، ۲ هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز (کلاسترهای میانی) و ۳ هسته Cortex-A510 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز (کلاستر کم مصرف) است.

تست بازی بر روی اس 23 پلاس

تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در این پرچمدار سامسونگ، همانند دو مدل دیگر سری S23 از پردازنده گرافیکی Adreno 740 که یکی از قدرتمندترین (کارایی حدود ۳۰ درصد بالاتر) و بهینه ترین (با حدود ۴۰ درصد مصرف انرژی کمتری) تراشه‌های گرافیکی است؛ پشتیبانی می‌کند. این تراشه در بررسی گلکسی S23 پلاس برای اجرای برنامه‌های سنگین و بازی‌ها، عملکرد بسیار خوبی از خود ارائه می‌دهد و حرارت گوشی نیز، در حین کار با این نرم افزارها، به طور مناسبی کنترل می‌شود.

در سری اس ۲۳، سامسونگ نسخه ۱۲۸ گیگابایتی را از دو پرچمدار خود (نسخه پلاس و اولترا) حذف کرد؛ البته با توجه به قدرتمندتر شدن سخت افزار این مدل‌ها و حجم قابل توجه اندروید ۱۳ و سایر برنامه‌های مورد نیاز گوشی، جز این هم انتظار نمی‌رفت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی برای این دو پرچمدار، بسیار کم بود. بر طبق همین رویه، گلکسی اس ۲۳ پلاس در دو نسخه ۲۵۶ گیگابایت | ۸ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت | ۸ گیگابایت به بازار عرضه شد. هر دو نسخه حافظه این گوشی، از نوع UFS 4.0 هستند که در مقایسه با حافظه‌های؛ UFS 3.1 عملکرد بهتر و سریع تری برای انتقال فایل‌های مختلف دارد. نکته دیگری که در بررسی گلکسی S23 پلاس در بخش سخت افزاری قابل توجه است، عدم امکان استفاده از کارت حافظه خواهد بود که در مدل قبلی این گوشی نیز، شاهد آن بودیم و از این لحاظ، اس ۲۳ پلاس چندان تغییری نکرده است.

دوربین گلکسی S23 پلاس

دوربین اس ۲۳ پلاس، مانند S23، از خلاقیت سامسونگ در سری جدید S بهره‌ای نبرده است. در این گوشی، مانند همتای نسل قبلی، شاهد دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لنز واید، ابعاد ۲۴ میلیمتری و گشودگی دیافراگم f/1.8 هستیم. حتی امکاناتی مانند فوکوس خودکار دوال پیکسل و لرزش گیر اپتیکال نیز که در اس ۲۲ پلاس داشتیم؛ در این مدل نیز همچنان وجود دارد.

بررسی گلکسی S23 پلاس
عملکرد دوربین در اس 23 پلاس

این ثابت ماندن شرایط دوربین‌ها، در مورد دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی و لنز تله فوتوی ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابر نیز صدق می‌کند. دوربین اولترا واید گلکسی S23 پلاس، همچنان دارای یک لنز ۱۳ میلیمتری، زاویه دید ۱۲۰ درجه‌ای و گشودگی دیافراگم f/2.2 است؛ البته در اس ۲۳ پلاس، قابلیت Super Steady برای ضبط بدون لرزش ویدیو به این دوربین اضافه شده است؛ ویژگی بسیار خوبی که در گلکسی S23 نیز وجود دارد و از این لحاظ، حداقل می‌توان دوربین اصلی اس 23 پلاس را یک سر و گردن از همتای خود در نسل قبلی بالاتر دانست.

در مورد لنز تله فوتو اما شرایط دقیقا ثابت مانده و نه اندازه ۱۰ مگاپیکسلی لنز، نه ویژگی‌هایی مانند فوکوس خودکار و زوم اپتیکال ۳ برابر و نه گشودگی دیافراگم f/2.4، هیچ یک تغییر نکرده‌اند.

دوربین سلفی اس ۲۳ پلاس در مقایسه با اس ۲۲ پلاس، پیشرفت خوبی داشته است؛ سامسونگ در بخش دوربین سلفی این گوشی، از یک لنز واید ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار، فیلمبرداری 4K با فریم ۳۰|۶۰ و کیفیت ۱۰۸۰ با فریم ۳۶۰ استفاده کرده است.

امکان ضبط ویدیو با دوربین اصلی اس ۲۳ پلاس، با کیفیت 8K و فریم ۲۴|۳۰، کیفیت 4K و فریم ۳۰|۶۰، کیفیت ۱۰۸۰ و فریم ۳۰ | ۶۰ | ۱۲۰ | ۲۴۰ فریم و کیفیت ۷۲۰ با فریم ۹۶۰ وجود دارد. در بررسی گلکسی S23 پلاس از نظر امکانات فیلمبرداری مشخص شد که دوربین اصلی این گوشی، مجهز به قابلیت فیلمبرداری +HDR10، توانایی استفاده از لرزش گیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی در حین فیلمبرداری و همچنین امکان ضبط صدا با کیفیت استریو است.

خرید گلکسی S23 پلاس سامسونگ

باتری گلکسی S23 پلاس

در بخش باتری، اس ۲۳ پلاس با پشتیبانی از یک باتری ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعت، نسبت به مدل قبلی خود در سری S22 پیشرفت داشته است. در بررسی گلکسی S23 پلاس در بخش استقامت باتری، این گوشی با جمعا ۱۱۱ ساعت کار در بخش وبگردی، تماشای ویدیو و تماس، گوی سبقت را از اس ۲۲ پلاس ربود. باتری این گوشی از دو شارژر ۲۵ واتی و ۴۵ واتی بی سیم و شارژر بی سیم ۴.۵ واتی پشتیبانی می‌کند. طبق تست‌های انجام شده با شارژر ۲۵ واتی، در یک بازه نیم ساعته، باتری این گوشی از صفر تا ۵۷  درصد شارژ می‌شود؛ این مدت زمان برای شارژ کامل باتری با همین شارژر، حدود ۱ ساعت و ۵ دقیقه است.

بررسی گلکسی S23 پلاس
پخش ویدیو در اس 23 پلاس

جمع بندی

پس از بررسی گلکسی S23 پلاس در بخش‌های مختلف، شاهد این نکته هستیم که سامسونگ برای این پرچمدار خود، اگرچه خلاقیت چندان زیادی را در بخش‌های طراحی و دوربین به کار نبرده است؛ اما به لطف استفاده از تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲، One UI 5.1 و باتری ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعت، ارتقا قابل توجهی را در بخش سخت افزاری این گوشی اعمال کرده که به طور مستقیم بر روی ارزش خرید آن نقش دارد.

نظر شما درباره گلکسی اس ۲۳ پلاس چیست؟ آیا با توجه به تغییرات این گوشی نسبت به نسخه قبلی و قیمت تقریبا قابل توجه ۱۰۰۰ دلاری آن، باز هم اس ۲۳ پلاس ارزش امتحان کردن را دارد؟

منبع
gsmarena

الهام بهمن پور

یه مهندس عاشق گیم، سینما و کتاب که البته گیم رو خیلی بیشتر دوست داره :)))

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا