موبایلبررسی

بررسی گلکسی A13 سامسونگ

گوشی اقتصادی و خوش قیمت

برای اینکه با گلکسی A13 نسخه 4G، یکی از بهترین انتخاب ها در رده محصولات اقتصادی و توانایی‌های آن آشنا شویم، لازم است آن را به طور کامل مورد تست و بررسی قرار دهیم. با گوشی پلازامگ همراه باشید.

برخلاف آنچه که ممکن است انتظار داشته باشید، گلکسی A13 سامسونگ که قصد بررسی آن را در این مطلب داریم، رده پایین‌ترین مدل خانواده A نیست و پایین‌تر از آن هم یک مدل دیگر وجود دارد که گلکسی A03 می‌باشد.

سامسونگ، این اواخر گوشی‌های مشابه زیادی تولید کرده است که متاسفانه، باعث به وجود آمدن تعداد زیادی گوشی با مشخصات یکسان یا بسیار شبیه به هم شده که اصلا خوشایند نیست. در هر صورت، امروز گلکسی A13 این شرکت را برای تست و بررسی انتخاب کردیم تا ببینیم از جنبه‌های مختلف چطور عمل می‌کند و آیا می‌تواند ارزش خرید داشته باشد یا خیر؟

گوشی A13 یک نسخه 5G هم دارد که دو تفاوت با نسخه 4G خود دارد. اولا، نرخ تازه‌سازی صفحه نمایش نسخه 5G این گوشی به ۹۰ هرتز رسیده است و دوما، از چیپست بهتری هم استفاده می‌کند که Dimensity 700 نام دارد.

از دیگر جنبه‌ها، تقریبا نسخه 4G خود یکسان است. همچنین، گلکسی A13 4G با گلکسی A23 هم نقاط مشترک زیادی دارد. از این دست، می‌توانیم به ستاپ دوربین‌های آن‌ها اشاره کنیم. با این تفاوت که دوربین اصلی A13 فاقد OIS است و به واسطه استفاده از یک چیپست نه چندان قدرتمند، توان فیلم برداری آن نیز به ۱۰۸۰ محدوده می‌باشد.

خرید اینترنتی گوشی سامسونگ

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

طراحی

در گوشی‌های میانرده‌ی سامسونگ که در بازه زمانی عرضه Galaxy A13 عرضه شدند، چند زبان طراحی متفاوت، به‌خصوص در پنل پشتی بدنه می‌توان مشاهده کرد. در نمونه‌ای که A13 و A23 از آن استفاده کرده‌اند، دوربین‌ها به طور مجزا روی پنل پشتی قرار گرفته‌اند و جایگاه خاصی که جدا از پنل پشتی بدنه باشد، برای آن‌ها در نظر گرفته نشده است.

در این بازه زمانی به واسطه این که قدرتمندترین گوشی پرچمدار سامسونگ یعنی S22 Ultra هم از همین زبان طراحی در پنل پشتی بدنه خود استفاده کرده است، می‌توان گفت که گلکسی A13 ظاهری کاملا مطابق با جدیدترین و مدرن‌ترین ترندهای طراحی روز در اختیار دارد.

اما همانطور که می‌توانید از یک گوشی رده پایین انتظار داشته باشید، متریال به کار رفته در گلکسی A13 اصلا قابل مقایسه با جنس بدنه S22 Ultra نیست و فقط یک شماتیک کلی از طراحی آن را یدک می‌کشد.

بدنه سامسونگ گلکسی A13 از جنس پلاستیک ساخته شده که باعث می‌شود وزن کم‌تری پیدا کند و مقاومت بیشتری هم در برابر شکسته شدن نشان دهد.

با این حال، ممکن است خط و خش بگیرد و همچنین، متریالی که سامسونگ در ساخت آن به کار برده، مقاوم‌ترین و محکم‌ترین متریالی که حتی در گوشی‌های پایین دیده شده باشد نیز محسوب نمی‌شود. شایان ذکر است که احتمال رنگ رفتگی بدنه هم وجود دارد.

تنوع رنگبندی Galaxy A13 شامل مشکی، سفید، آبی و هلویی می‌شود که به‌خصوص در رنگ‌های آبی و هلویی، ظاهر شادابی به این گوشی بخشیده است. با این حال، همه‌ی رنگبندی‌های این گوشی از دور، کاملا زیبا هستند.

زمانی که از نزدیک به این گوشی نگاه کنید، بخش زیادی از جلوه و زیبایی خود را از دست می‌دهد و کاملا مشخص است که گوشی چندان رده بالا و باکیفیتی نیست. شکل کلی بدنه، ارگونومی خوبی دارد. اما زمانی که در دست قرار می‌گیرد، کمی لغزنده است و ممکن است از دستتان به زمین انداخته شود.

معمولا گوشی‌هایی که دارای بدنه پلاستیکی هستند، لغزندگی بسیار کمی دارند و محکم در دست قرار می‌گیرند. اما گلکسی A13 سامسونگ علیرغم این موضوع، لغزنده است. نقطه قوت طراحی این گوشی، ارگونومی خوب بدنه‌ی آن است.

اما واقعا بی انصافی است که به وجود لایه‌ی Gorilla Glass 5 روی نمایشگر این گوشی نپردازیم. این لایه‌ی محافظ قطعا بزرگ‌ترین نقطه قوت طراحی A13 است که مقاومت بسیار خوبی هم به نمایشگر آن بخشیده است.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

صفحه نمایش

سامسونگ در گلکسی A13 از یک نمایشگر نسبتا بزرگ استفاده کرده که سایز آن به ۶.۶ اینچ می‌رسد. نسبت تصویر آن ۲۰:۹ است و دارای رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۸ پیکسل می‌باشد که با توجه به اندازه نمایشگر، معادل با حدودا ۴۰۰ پیکسل در هر اینچ است.

پنل به کار رفته در آن PLS TFT LCD است. برای افرادی که شاید اسم آن را نشنیده باشند، باید توضیح دهیم که نسخه‌ی مخصوص سامسونگ از فناوری IPS در نظر گرفته می‌شود.

متأسفانه، نمایشگر گلکسی A13 به دلیل پاسخ ضعیف پیکسل‌های آن زیاد درخشان عمل نمی‌کند. اما در عوض، از نظر روشنایی و کنتراست، در حد و اندازه‌های خودش، عملکرد خوبی ارائه می‌دهد.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

به عنوان مثال، زمانی که نور صفحه را به صورت دستی تا آخر زیاد کنید، روشنایی آن فقط کمی از ۵۰۰ نیت پایین‌تر است و زمانی که روی حالت خودکار تنظیم شده باشد، حتی به فراتر از آن هم می‌تواند برسد.

بالاترین رقمی که ما در تست‌های خود به دست آوردیم، ۵۸۷ نیت بود. نمی‌توان گفت که بالاترین مقداری است که حتی در گوشی‌های این رده از بازار دیده‌ایم، اما اصلا هم بد نیست.

دقت رنگ‌های این نمایشگر، متوسط است. هیچ حالت خاصی هم برای تنظیم رنگ‌ها و یا تغییر حالت آن‌ها در نظر گرفته نشده است. البته، این امر در گوشی‌های رده پایین سامسونگ کاملا رایج و عادی است.

در ادامه بررسی گلکسی A13 مشکل بزرگ‌تری که در نمایشگر این گوشی وجود دارد، زمان واکنش پیکسل است. این گوشی نمایشگر خود را با نرخ استاندارد یعنی ۶۰ هرتز تازه‌سازی می‌کند و حتی با این وجود، واکنش پیکسل‌های آن آهسته است.

این موضوع باعث می‌شود که گاها احساس کنید یک لکه یا شبح روی نمایشگر وجود دارد که اکنون، متوجه شدید دلیل آن، واکنش کند پیکسل‌هاست.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

سخت افزار

سخت افزار، پاشه آشیل گلکسی A13 سامسونگ است. این گوشی از یک چیپست Exynos 850 که توسط خود سامسونگ تولید شده است، استفاده می‌کند. در ظاهر، چیپست چندان بدی به نظر نمی‌رسد. به هر حال، در سال ۲۰۲۰ ساخته شده و دارای لیتوگرافی ۸ نانومتری LPP است.

ستاپ CPU این چیپست، شامل هشت هسته‌ی Cortex-A55 یکسان است که برای اولین بار، در سال ۲۰۱۸ عرضه شده بود و اکنون، دیگر کمی قدیمی شده است. گوشی Galaxy A13 در سه کانفیگ عرضه شده است که شامل ۴/۶۴ و ۴/۱۲۸ و ۶/۱۲۸ گیگابایت می‌شوند.

با وجودی که CPU به کار رفته در چیپست گلکسی A13 به سال ۲۰۱۸ برمی‌گردد، اما مشکل اصلی سخت افزار این گوشی، GPU موجود در آن است. چیپست Exynos 850 از پردازنده گرافیکی Mali-G52 به عنوان GPU استفاده می‌کند که تنها از یک هسته‌ی گرافیکی تشکیل شده است؛ فقط همین.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

هسته به کار رفته در GPU این گوشی، به طور مستقل و مجزا هم چندان قدرتمند محسوب نمی‌شود. دلیل اینکه چرا سامسونگ چنین تصمیمی گرفته، مشخص نیست. اما واضح است که صدمات جبران ناپذیری به قدرت گرافیکی Galaxy A13 زده است.

این GPU واقعا در ارائه قدرت پردازش گرافیکی دچار تقلای بسیار زیادی می‌شود و نمی‌تواند بازدهی کافی داشته باشد. مخصوصا در گلکسی A13 از یک نمایشگر Full HD Plus هم استفاده می‌کند. به طور کلی، اوضاع سخت افزاری A13 اصلا مساعد نیست.

تست‌های بنچمارکی که از آن گرفتیم، نشان می‌دهند حتی از گلکسی A21s که از همین چیپست مشابه یعنی Exynos 850 استفاده می‌کند هم ضعیف‌تر ظاهر می‌شود.

گوشی گلکسی A03s و A12 با چیپست MediaTek Helio P35 ضعیف خود، می‌توانند گلکسی A13 را در تست‌های بنچمارک شکست دهند. شاید باور نکنید، اما حتی نوکیا G21 با چیپست عجیب و غریب و غیرمحبوب Unisoc T606 خود CPU قدرتمندتری از A13 دارد.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

در مشخصات و عملکرد سخت افزاری گلکسی A13 هیچ نقطه امیدی وجود ندارد. متاسفانه، از هر لحاظ، با یک گوشی ضعیف مواجه هستیم.

چیپست بسیار ضعیف آن یعنی Exynos 850 در اکثر بازی‌های مدرن و امروزی، توانایی ارائه یک تجربه نرم و روان ندارد و حتی در ارائه و اجرای One UI 4.1 Core که یک سیستم نرم افزاری بسیار سبک برای گوشی‌های پایین رده محسوب می‌شود و دقیقا برای وجود در چنین گوشی‌هایی ساخته شده است هم به تقلا و تلاش بسیار زیادی انداخته می‌شود.

امروزه به ندرت با چنین عملکرد سخت افزاری ضعیفی مواجه می‌شویم. گلکسی A13 سامسونگ با این وضعیت، اصلا قادر نیست یک تجربه رضایت بخش از نظر سرعت، واکنش پذیری و نرم بودنِ حس کار کردن با آن ارائه دهد.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

نرم افزار

پکیج نرم افزاری به کار رفته در گلکسی A13 کاملا جدید و به‌روز به نظر می‌رسد. این پکیج، از اندروید ۱۲ و نسخه‌ی شخصی سازی شده‌ی سامسونگ از One UI 4.1 برای به‌کار گیری در گوشی‌های رده پایین تشکیل شده است.

در واقع، نسخه به کار رفته در این گوشی، نسخه Core است که یک نسخه‌ی ساده سازی شده و سبک از نسخه اصلی و کامل One UI در نظر گرفته می‌شود. در A13 هم شاهد وجود One UI 4.1 Core هستیم که در راس امور قرار گرفته است.

اگر فقط چند دقیقه با Galaxy A13 کار کنید، کاملا متوجه می‌شوید که چرا سامسونگ تصمیم گرفت از نسخه‌ی سبک رابط کاربری خود در این گوشی استفاده کند و حتی آن را بیش از پیش هم سبک‌تر کند.

دلیل این امر، در چیپست Exynos 850 این گوشی نهفته است که در بخش قبل، کاملا ما را به فیض رساند. واقعا مشخص نیست تیم تست محصولات سامسونگ زمان عرضه Galaxy A13 چه کار می‌کرده! چرا دستگاهی که حتی در اجرای رابط کاربری خود هم مشکل دارد و نمی‌تواند آن را به نرمی اجرا کند، باید راهی بازار شود؟ حتی جابجایی در منوهای خود این گوشی هم لگ و تاخیر دارد. تجربه کار کردن با A13 اصلا خوشایند نیست.

نسخه مورد بررسی ما، نسخه پیش فرض آن بود. ممکن است با عرضه آپدیت‌های نرم افزاری یک سری بهبود جزئی ایجاد شود و وضعیت آن از این اسفناکی خارج شود. اما به طور کلی، امیدی به برطرف شدن کل مشکلات آن نیست.

نسخه Core رابط One UI یک نسخه‌ی سبک شده از نسخه اصلی و کامل آن است که یک سری اپ‌ها و خدمات در آن حذف شده تا لانچر، راحت‌تر بتواند از منابع سیستم تغذیه کند.

برخی از موارد کنار گذاشته شده در گلکسی A13 شامل دستیار صوتی Bixby، برنامه‌ی Good Lock برای شخصی سازی رابط کاربری، Secure Folder، Smart View، Music Share، Samsung Game Launcher می‌شوند.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

دوربین

گوشی سامسونگ گلکسی A13 در بخش دوربین، چندان شاخص و قابل توجه نیست. این شرکت در سال ۲۰۲۲ مثل اکثر رقبای خود، به جای سنسورهای ۴۸ مگاپیکسلی قبلی، از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی استفاده کرده که در Galaxy A13 و تعدادی از گوشی‌های دیگر خود که در این بازه زمانی عرضه شده‌اند نیز آن‌ها را به کار برده است.

از دیگر گوشی‌هایی که از این دوربین به عنوان دوربین اصلی خود استفاده کرده‌اند، می‌توان به ردمی نوت 10, ردمی 10 و همینطور پوکو M4 پرو 5G اشاره کرد.

در کنار آن، یک دوربین فوق عریض بسیار معمولی و ساده به کار برده شده که از مشخصات آن که دارای یک سنسور ۵ مگاپیکسلی ۱/۵ اینچی با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.2 است، می‌توان متوجه شد علیرغم اینکه میدان دید آن به ۱۲۳ درجه می‌رسد، اما نمی‌تواند عملکرد چندان چشمگیری ارائه دهد.

در آخر هم دو سنسور ۲ مگاپیکسلیِ کمکی که دارای گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 هستند، دوربین‌های چهارگانه‌ی گلکسی A13 در پنل پشتی بدنه آن را تکمیل می‌کنند. یکی از آن‌ها برای عکاسی ماکرو کاربرد دارد و دیگری هم برای تشخیص عمق میدان دید و ایجاد افکت بوکه در عکس‌های پرتره به کمک دوربین اصلی می‌آید.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

برای سلفی گرفتن نیز یک سنسور ۸ مگاپیکسلی با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.2 و فوکوس ثابت در نظر گرفته شده که روی ناچ U شکل بالای نمایشگر قرار گرفته است. درمورد کیفیت دوربین‌های گلکسی A13 باید اشاره کنیم که خروجی تصاویر آن ۱۲.۵ مگاپیکسل است و به طور کلی، می‌توان آن‌ها را تصاویر کاملا خوب و قابل قبولی دانست.

مخصوصا برای چنین گوشی پایین رده و ارزان قیمتی. تصاویر دوربین اصلی، جزئیات زیادی دارند. فقط رنگ‌ها در برخی از موقعیت‌ها کدر به نظر می‌رسند که آن هم اگر شرایط نور مساعد باشد و آب و هوای صافی وجود داشته باشد، شاداب‌تر می‌شوند.

چیزی که دوربین اصلی بیشتر از همه از آن رنج می‌برند، فوکوس خودکار است که چندان دقیق عمل نمی‌کند و زیاد دچار اشتباه می‌شود. بنابراین، بهتر است همیشه فوکوس را با لمس نقطه مورد نظر، به طور دقیق و مشخص معین کنید.

درمورد دوربین فوق عریض ۵ مگاپیکسلی این گوشی هم باید توضیح دهیم که دقیقا به همان شکلی که از چنین سنسور کوچکی انتظار دارید، عمل می‌کند. کمبود جزئیات و محدوده دینامیکی را هم باید اضافه کنیم. با این وجود، عملکرد سامسونگ در پردازش تصاویر کاملا خوب است.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

این پردازش، باعث می‌شود که شارپنس و سطح نویز متعادل‌تر شود. چیزی که کمی جای تعجب دارد، این است که دوربین فوق عریض، بهتر از دوربین اصلی رنگ‌ها را به تصویر می‌کشد. شاید دلیل آن، این باشد که آن‌ها را شاد‌تر و پررنگ‌تر نمایش می‌دهد.

در هر صورت، سامسونگ عملکرد بسیار خوبی در توزیع و تعادل رنگ‌ها بین این دو دوربین انجام داده است. درست است که شاید کمی تفاوت در رنگ‌های آن‌ها وجود داشته باشد. اما آنقدر زیاد نیست که آزار دهنده باشد.

درمورد دوربین ماکرو، باید بگوییم دارای فوکوس ثابت است. اما فوکوس آن، چندان هم نزدیک به سوژه تنظیم نشده است. ایراد بعدی آن، رزولوشن بسیار کم ۲ مگاپیکسلی آن است که اصلا کافی نیست.

اگر به اندازه کافی صبر داشته باشید، می‌توانید تصاویر نسبتا خوبی با آن بگیرید. اما احتمالا اکثر افراد به ندرت از این دوربین استفاده خواهند کرد. دوربین سلفی هم به طور کلی، تصاویر قابل قبولی می‌گیرد. تصاویر این دوربین، غنی از جزئیات هستند و رنگ‌های دقیقی هم دارند. فقط ممکن است مثل دوربین اصلی، کمی کدر به نظر برسند.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

باتری

در این گوشی از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری بزرگ استفاده شده که دیدن آن، جای خوشحالی دارد. از جهتی دیگر، گلکسی A13 چیپست نسبتا ضعیفی هم دارد که ۸ نانومتری است.

بنابراین، توان مصرفی پایینی دارد و اصلا نمی‌تواند مصرف زیادی داشته باشد که باعث افزایش مصرف باتری شود. همچنین، نمایشگر کاملا کم مصرفی هم در اختیار دارد. به نظر می‌رسد که همه چیز دست به دست هم داده تا گلکسی A13 سامسونگ با چنین باتری بزرگی، شارژدهی زیادی داشته باشد. بررسی‌ها هم دقیقا به همین امر اشاره دارند.

طبق این بررسی‌ها، طول عمر باتری این گوشی در حالت استندبای به ۱۱۴ ساعت می‌رسد که اگرچه بالاترین مقداری که در گوشی‌های این رده از بازار دیده باشیم، نیست.

اما قابل قبول است. شارژدهی باتری این گوشی در تست‌های دیگر هم به همین اندازه درخشان است و به شما اجازه می‌دهد که حداقل برای یک روز کامل از آن استفاده کنید. در اکثر مواقع، انرژی کافی برای کار کردن با آن در روز بعد هم خواهید داشت.

اما زمانی که صحبت از سرعت شارژ به میان آورده می‌شود، گلکسی A13 عملکرد چندان سریع و چشم‌گیری به نمایش نمی‌گذارد. حداکثر سرعت شارژ این گوشی به ۱۵ وات می‌رسد که آهسته است. با ۳۰ دقیقه اتصال این گوشی به شارژر فقط ۳۰ درصد از ظرفیت باتری تکمیل می‌شود و فول شارژ کردن آن هم به بیش از ۲ ساعت زمان نیاز دارد که واقعا زیاد است.

گلکسی A13, بررسی گلکسی A13 سامسونگ, سامسونگ گلکسی A13, گلکسی A13 سامسونگ, Galaxy A13

جمع بندی

مشخصات گوشی‌های پایین رده، روی کاغذ شباهت‌های بسیار زیادی به یکدیگر دارند. به همین علت، باید زمانی را به کار کردن با آن‌ها اختصاص دهید تا هرگونه عیب و ایرادی که در ظاهر قابل مشاهده نیست را پیدا کنید.

مشخصات گوشی گلکسی A13 هم نقاط اشتراک زیادی با رقبای خود دارد اما زمانی که با آن کار کنید، چند ایراد عمده و بزرگ در آن پیدا خواهید کرد که مشکلات جدی در یک گوشی محسوب می‌شوند.

اگرچه این گوشی خوش قیمت از لحاظ ساختاری گوشی مقاوم و محکمی به نظر می‌رسد، اما از همان ابتدا که آن را در دست بگیرید، متوجه می‌شوید از پلاستیک بی‌کیفیت، نرم و ارزان قیمتی ساخته شده و کاملا آسیب پذیر است.

این امر، درمورد نمایشگر آن هم دقیقا همینطور است. علیرغم اینکه به لطف رزولوشن Full HD خود می‌تواند تصویر کاملا شارپ و واضحی ارائه دهد، اما مدت زمان واکنش پیکسل‌های آن بسیار آهسته است و باعث می‌شود حس کنید یک سری لکه روی نمایشگر آن وجود دارد.

اما هیچ یک از این مشکلات، به اندازه سخت افزار ضعیف این گوشی جدی و بزرگ نیست. چیپست Exynos 850 به کار رفته در آن، از GPU ضعیفی برخوردار است که فقط یک هسته پردازشی دارد.

از نظر CPU هم اوضاع گلکسی A13 سامسونگ بسیار بد است. به طور کلی، سخت افزار به کار رفته در آن به قدری ضعیف است که حتی در اجرای رابط کاربری One UI 4.1 Core هم ناتوان است و حتی در منوهای خود هم دچار لگ و تاخیر می‌شود. اوضاع دوربین‌های آن به این بدی نیست و می‌توان آن را جزو نقاط قوت آن دانست. باتری هم به همین ترتیب، یکی از معدود نقاط قوت A13 در نظر گرفته می‌شود.

نقاط قوت:

  • لایه محافظ Gorilla Glass 5 با مقاومت بالا که روی نمایشگر کشیده شده است
  • صفحه نمایش بزرگ با کنتراست و روشنایی خوب
  • عملکرد نسبتا خوب باتری و شارژدهی آن که با توجه به مشخصات ضعیف این گوشی می‌توانست بهتر هم باشد
  • کیفیت خوب همه‌ی دوربین‌ها به خصوص در نور روز
  • برخورداری از اندروید ۱۲ که در زمان عرضه آن آخرین نسخه‌ی موجود بود
  • جک ۳.۵ میلی متری هدفون و NFC و کارت حافظه جانبی

نقاط ضعف:

  • عملکرد سخت افزاری بسیار ضعیف و ناتوانی گوشی حتی در اجرای رابط کاربری خود
  • جنس پلاستیک به کار رفته در بدنه نرم، شکننده و قابل خط و خش افتادن است
  • عدم وجود گزینه‌ای در رابط کاربری برای انتخاب حالت‌های رنگ تصویر
  • واکنش کند و آهسته‌ی پیکسل‌های تصویر که باعث می‌شود احساس کنید روی نمایشگر لکه وجود دارد
  • کیفیت نه چندان مطلوب اسپیکر
  • عدم پشتیبانی از Night Mode
  • شارژر ضعیف

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام گوشی a13گرفتم ولی هنوزم تنظیمات برا ی نوشتن پیام طولانی را نمیدونم لطفا راهنمایی فرمایید
    باتشکر

    1. سلام
      وارد قسمت تنظیمات برنامه sms بشید و دنبال گزینه Input Mode یا Encoding بگردین و بذارینش روی GSM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا