بررسی

نقد و بررسی گوشی سامسونگ Galaxy A2 Core

مقدمه

شرکت کره ای سامسونگ در سال های گذشته یکی از موفق ترین و پرفروش ترین برندها در بین گوشی های میان رده و اقتصادی به شمار می رفت. اما با تمرکز بیشتر بر روی گوشی های پرچمدار، محبوبیت و فروش دستگاه های سامسونگ در بازارهای یاد شده رو به افول نهاد.

اما در سال 2019 و با معرفی سری جدید گوشی ها، فعالیت آن ها در این قسمت ظاهری جدی تر به خود گرفت؛ گویی که سامسونگ قوی تر از همیشه بازگشته است. یکی از گوشی های اقتصادی معرفی شده، Galaxy A2 Core ( گلکسی A2 Core ) نام دارد؛ دستگاهی که بسیار مناسبی دارد اما هنوز ارزش خرید آن برای ما روشن نشده است. برای پاسخ به این سوال در ادامه با ما همراه باشید.

طراحی و بدنه

طراحی ظاهری Galaxy A2 Core مشابه دیگر گوشی های پایین‌رده‌ایست که تاکنون از سامسونگ دیده ایم. بدنه ای یکپارچه از جنس پلاستیک نرم که با وجود قابل تعویض بودن باتری، در پشتی آن باز نمی شود. نمایشگر 5 اینچی آن نیز در بخش جلویی در زیر لایه ای از شیشه ضد خش قرار دارد. در هر چهار رنگ مشکی، آبی، طلایی و قرمز، حاشیه دور نمایشگر مشکی رنگ خواهد بود.

دوربین تکی در گوشه سمت چپ پنل پشتی قرار دارد و یک فلاش LED نیز در کنارش قرار گرفته است و در امتداد آن بلندگوی دستگاه نیز به چشم می خورد.

دکمه های قفل و صدا در کنار یکدیگر و در لبه سمت راست قرار گرفته اند. در سمت مخالف نیز شیار بزرگ سیم وجود دارد. دلیل بزرگ بزرگ بودن شیار، درگاه اختصاصی برای کارت حافظه است. از طریق این شیار می توانید حافظه داخلی 16 گیگابایتی دستگاه را تا 32 گیگابایت دیگر افزایش دهید.

همانطور که پیشتر اشاره کردیم خودتان نمی توانید برای تعویض باتری اقدام کنید؛ چونکه پنل پشتی به بورد دستگاه پیچ شده است و برای باز کردن ابتدا با نمایشگر را جدا کنید که امری تخصصی‌ست. قابل تعویض بودن باتری توسط کاربر می توانست ویژگی بسیار خوبی برای Galaxy A2 Core باشد که متاسفانه از آن بی بهره شد.

جک هدفون و پورت microUSB هر دو در قسمت پایین قرار گرفته اند و میکروفون تماس نیز در همین قسمت به چشم می خورد.

نقد و بررسی گوشی سامسونگ A2 Core - گوشی پلازا

صفحه نمایش

سامسونگ برای A2 Core از نمایشگری مشابه A2 Core استفاده است؛ پنلی از جنس PLS TFT که اندازه ای 5.0 اینچی دارد. اما با توجه به کاهش جزئی حاشیه های بالا و پایین، حالا بیش از 68 درصد از پنل جلوی دستگاه را به خود اختصاص داده است.

برای محافظت از پنل در برابر خط و خش و همچنین ضربه های جزئی، سامسونگ تصمیم به استفاده از شیشه محافظ گوریلا گلس گرفته اما همانند A2 Core نسخه آن را فاش نکرده است.

کیفیت رنگ های صفحه Galaxy A2 Core قابل قبول است و روشنایی مناسبی را نیز ارائه می دهد. در زیر نور آفتاب و محیط های پرنور کمی دچار مشکل خواهید شد که برای گوشی های این دسته امری عادی محسوب می شود. قطعا نمی شود از دستگاه های اقتصادی انتظار عملکردی در حد و اندازه پرچمداران و یا حتی گوشی های میان رده داشت.

صفحه نمایش A2 Core نسبت صفحه 16:9 دارد؛ نسبتی مشابه آنچه در تلویزیون ها و مانیتورها مشاهده می کنیم. اما مدتیست که در بین گوشی های هوشمند نسبت 18:9 و حتی 19:9 به ترند روز تبدیل شده اند. ولی همچنان شاهد امتناع در استفاده از این نمایشگرها در گوشی های اقتصادی از جانب سامسونگ هستیم.

در هنگام تماشای ویدیو به علت عریض نبودن نمایشگر نوارهای مشکی رنگ قطوری در بالا و پایین تصویر قابل مشاهده خواهد بود. اما همچنان می توان از تماشای فیلم در نمایشگر بزرگ دستگاه لذت برد.

نقد و بررسی گوشی سامسونگ A2 Core - گوشی پلازا

سخت افزار

درون A2 Core تراشه ای 4 هسته قرار دارد که در فرکانس 1.6 گیگاهرتز فعالیت می کنند. تراشه Exynos 7870 بر پایه لیتوگرافی 14 نانومتری توسعه یافته است و جزو تراشه های اختصاصی پایین رده سامسونگ به شمار می رود.

این تراشه از پردازنده ای گرافیکی با نام Mali-T830 MP1 نیز بهره می برد اما به دلیل توانایی اندک آن در زمینه پردازش های سه بعدی، نمی توان بازی هایی چون PUBG Mobile را بر رویش اجرا کرد. البته دلیل دیگر این اتفاق رم 1 گیگابایتی دستگاه است و با توجه به اشغال قسمت عمده حافظه توسط سیستم عامل، حافظه ای برای بازی های سنگین باقی نمی ماند.

پس قدرت پردازشی گلکسی A2 Core چندان بالا نیست و نمی توانید بازی های گرافیکی را با آن اجرا کنید. اما همچنان در اجرای بازی های آرکید دو بعدی عملکرد قابل قبولی دارد.

در اجرای دو سه برنامه به صورت همزمان نیز مشکلی نخواهید داشت و به راحتی می توانید در حین وب گردی، به موزیک گوش فرا دهید و متنی را در گروه خانوادگی خود در واتس اپ به اشتراک بگذارید. لازم به ذکر است که خود سیستم عامل اجازه اجرای تعداد بیشتری را به دلیل حافظه رم کم، نمی دهد و با اجرای برنامه های بیشتر، برنامه های قبلی بسته خواهند شد.

با وجود عدم ارائه مدلی با حافظه رم بیشتر، سامسونگ همچنان حق انتخاب بین حافظه داخلی 8 و 16 گیگابایت را داده است و می توانید متناسب با استفاده خود، هرکدام را انتخاب کنید. اما به دلیل حیاتی بودن حافظه داخلی در عملکرد درست و بدون ایراد دستگاه، پیشنهاد می شود نسخه 16 گیگابایتی را خریداری کنید و درصورت نیاز به حافظه بیشتر نیز از کارت حافظه استفاده کنید.

نقد و بررسی گوشی سامسونگ A2 Core - گوشی پلازا

نرم‌افزار

جای تعجب دارد که کره ای ها در سال 2019 به جای استفاده از اندروید 8.1 یا 9، از اندروید 8 نسخه Go Edition بهره گرفته اند. بهره گیری از نسخه Go منطقی به نظر می رسد اما برای اندروید 8 توجیحی وجود ندارد.

نسخه های Go Edition سیستم عامل اندروید طی یکی دو سال گذشته در میان گوشی هایی با سخت افزار ضعیف بسیار محبوب شده اند و شرکت های بیشتری رفته رفته به استفاده از آن سوق پیدا می کنند. این نسخه به صورت اختصاصی برای اجرا بر روی گوشی هایی با حافظه رم محدود (1.5 گیگابایت یا پایین تر) طراحی شده است و برنامه های مخصوص به خود را اجرا می کند. البته همچنان می توانید از برنامه های عادی استفاده کنید اما ممکن است گوشی به واسطه منابع محدودش در اجرای آن دچار مشکل شود.

برای مثال می توانید از برنامه گوگل مپس استفاده کنید اما خود برنامه قابلیت مسیریابی را ندارد و برای این کار باید برنامه نویگیشن اختصاصی گوگل را دانلود کنید. این راهکاری بسیار هوشمندانه برای تجهیز هرچه بهتر تمامی دستگاه ها به فناوری های مهمی چون GPS به شمار می شود.

رابط کاربری دستگاه تقریبا نرم و روان است و تنها گه گداری لگ ها و تخیرهایی جزئی مشاهده خواهید کرد. یکی از ویژگی های نسخه Go برنامه های اندروید، کاهش حجم آن هاست. از این رو سرعت اجرای برنامه ها نیز به واسطه بارگزاری سریع تر در حافظه، سریع تر از حالت عادی خواهند بود. خوشبختانه استفاده از حافظه داخلی eMMC 5.1 کمک شایان ذکری به دستیابی به این مهم کرده است.

سامسونگ برای پوسته دستگاه از رابط کاربری Samsung Experience استفاده کرده است. همانطور که گفته شد حتی با وجود پوسته نسبتا سنگین سامسونگ، همچنان انیمیشن هایی نرم و روان را تجربه خواهید کرد.

در انتها باید اشاره کنیم که گوگل موفق شده تا با همکاری نزدیک با شرکت های مهم توسعه دهنده برنامه های شبکه اجتماعی محبوب مانند فیسبوک، واتس اپ و اینستاگرام، نسخه Go این برنامه ها را در فروشگاه گوگل پلی عرضه کند. بنابراین در زمینه نرم افزار با مشکلی مواجه نخواهید شد.

نقد و بررسی گوشی سامسونگ A2 Core - گوشی پلازا

دوربین

در گلکسی A2 Core تنها دو دوربین وجود دارد: یکی در جلو و دیگری در پشت آن. کیفیت هر دو دوربین برابر با 5 مگاپیکسل است و از ویژگی های پیشرفته ای چون عکسبرداری پرتره نیز بهره نمی برند. تنها ویژگی نرم افزاری را می توان اعمال افکت های رنگی بر روی تصویر، پیش از عکسبرداری دانست.

نرم افزار دوربین برای کاربران سامسونگ آشنا خواهد بود. چرا که پیش از این در دیگر دستگاه های این شرکت از ظاهری مشابه استفاده شده بود.

دوربین پشتی کیفیت مناسبی برای عکسبرداری در نور مناسب دارد. در عکس های ثبت شده به خوبی می توان پردازش رنگ مناسب و طبیعی را مشاهده کرد اما نویز تصاویر آنطور که باید و شاید کاهش نیافته اند.

اگر قصد فیلمبرداری دارید، Galaxy A2 Core شما را ناامید نخواهد کرد. دوربین پشتی می تواند ویدیوهایی با کیفیت Full HD ضبط کند. مادامی که نور کافی باشد، ویدیوها نیز قابل قبول هستند اما با کاهش نور به راحتی می توان متوجه کاهش جزئیات و گرد شدن پیکسل ها شد. تاثیر شدید لرزش دست بر روی ویدیو خروجی نیز موردی است که تقریبا در تمامی مراحل بررسی دوربین شاهد آن بودیم.

دوربین جلو اما کارکردی مشابه دوربین جلو گلکسی J2 Core دارد. این سنسور 5 مگاپیکسلی عملکردی راضی کننده خواهد داشت و به خوبی می توانید عکس های باکیفیتی را برای شبکه های اجتماعی ثبت کنید. لازم است بدانید که زاویه دید محدود دوربین جلو از ثبت عکس های سلفی گروهی جلوگیری خواهد کرد.

نقد و بررسی گوشی سامسونگ A2 Core - گوشی پلازا

باتری

باتری 2600 میلی آمپری Galaxy A2 Core یکی از نقاط قوت آن به شمار می رود. وجود این باتری در کنار تراشه کم مصرف دستگاه، ترکیبی مناسب را برای حفظ هرچه بیشتر عمر باتری حتی درصورت استفاده متوسط، ایجاد کرده است.

اگر در طول روز یک ساعت به انجام بازی 2 بعدی و ساده، یک ساعت مکالمه و یک ساعت نیز تماشای ویدیو داشته باشید، در انتهای روز حدود 20 تا 30 درصد باتری خواهید داشت.

به منظور شارژ دستگاه هیچ ویژگی شارژ سریع به همراه گوشی عرضه نشده است اما همچنان می توانید با اتصال شارژر 10 واتی، تغییر قابل توجهی را در مدت زمان شارژ باتری مشاهده کنید.

ارتباطات

گلکسی A2 Core از سیم کارت های 4G پشتیبانی می کند. طبیعتا با وجود نسل چهارم، می توانید به شبکه 3G و 2G نیز متصل شوید. سرعت اتصال تا 150 مگابیت بر ثانیه در حالت LTE قابل افزایش است. همچنین می توانید به منظور دریافت اینترنتی پایدارتر، از شبکه WiFi استفاده کنید و به روترهایی با پشتیبانی از تکنولوژی b/g/n متصل شوید.

شبکه بی سیم از WiFi Direct نیز پشتیبانی می کند و با استفاده از برنامه هایی همچون Shareit می توانید فایل های حجیم را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نقد و بررسی گوشی سامسونگ A2 Core - گوشی پلازا

جمع‌بندی

  • گوشی های ارزان قیمت و اقتصادی یکی از اولین انتخاب ها در میان دیگر گوشی های بازار به شمار می روند. از طرفی انتخاب دستگاه مناسب در این بازار پر رونق انتخابی بسیار سخت خواهد بود. سامسونگ با عرضه گلکسی A2 Core توانست در کنار ویژگی های مناسب، همچنان قیمت دستگاه را حفظ کند. این موضوع به خوبی می تواند زمینه را برای تهیه گوشی هوشمند برای افراد بیشتری مهیا کند و آن ها را به شبکه بزرگ اینترنت متصل کند.
  • ویژگی های نرم افزاری و سخت افزاری Galaxy A2 Core را مناسب می شماریم و به شما نیز این توصیه را می کنیم که اگر به دنبال یک گوشی برای انجام کارهای سبک و روزمره هستید، گلکسی A2 Core سامسونگ را از دست ندهید.

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا