موبایلبررسی

بررسی گلکسی A34؛ میان رده خوش دست و زیبای سامسونگ

یک میان رده اقتصادی با امکانات قابل توجه، نامی است که برازنده گلکسی A34 خواهد بود؛ محصولی که با قیمت مناسب، به عنوان یکی از مورد انتظارترین مدل‌های سری A در نظر گرفته می‌شود.

کمی پس از معرفی پرچمداران سری S23، سامسونگ دو میان رده اقتصادی گلکسی A34 و A54 را معرفی کرد؛ دو محصولی که هم قیمت مناسبی دارند و هم طراحی ظاهری و شباهت آنها به ظاهر جدید پرچمداران سامسونگ، علاقمندان به مدل‌های سری A را برای خرید این دو وسوسه می‌کند. اگر از طراحی گلکسی A34 فاکتور بگیریم، کره‌ای برای این گوشی، از امکانات و سخت افزار تقریبا خوبی استفاده کرده‌اند که در این مقاله از گوشی پلازامگ، این امکانات را بررسی خواهیم کرد تا ببینیم آیا عنوان جدید سری A، ارزش خرید خوبی دارد یا خیر؛ با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

 خرید گوشی گلکسی A34 سامسونگ

بیشتر بخوانید

طراحی گلکسی A3؛ یک پرچمدار میان رده!

سامسونگ امسال برای دو میان رده A34 و A54، برخلاف نسل قبلی این دو گوشی، از یک طراحی خاص برای ماژول‌های دوربین استفاده کرد و به جای قرار دادن آنها در یک جزیره جداگانه، ظاهر پشت هر دو مدل را شبیه به پرچمداران سری S23 کرد. این طراحی، برای یک گوشی میان رده، جالب به نظر می‌رسد. هر سه ماژول دوربین A34 در یک خط عمودی در کنار فلش LED قرار گرفته در بالای گوشی قرار گرفته‌اند و هر ماژول، توسط یک قاب ظریف فلزی محافظت می‌شود.

جنس بدنه A34 مانند بسیاری از مدل‌های میان رده سامسونگ، از جنس پلاستیک است اما نه یک پلاستیک نامرغوب. پلاستیکی بودن فریم و قاب پشتی گوشی و البته، طراحی تخت قاب پشتی، کمی باعث لیز بودن گلکسی A34 می‌شود و احتمالا سُر خوردن گوشی را بالا می‌برد و به همین دلیل توصیه می‌کنیم که از یک قاب محافظ برای این میان رده کره ای‌ها استفاده کنید.

گلکسی A34
طراحی گلکسی A34

گلکسی A34، نسبت به نسل قبلی خود، هم بزرگتر و هم کمی سنگین تر است. این میان رده سری A، ابعادی برابر با  ۱۶۱.۳ در ۷۸.۱ در ۸.۲ میلیمتر دارد و با توجه به وزن ۱۹۹ گرمی این گوشی و پلاستیکی بودن بدنه، احتمالا کمی برای نگه داشتن آن بدون قاب جداگانه اذیت شوید که چندان قابل توجه نیست و باز هم می‌توانیم A34 را یک گوشی خوش دست در نظر بگیرید.

طراحی بخش جلویی A34، چندان تفاوتی با نسل قبلی ندارد و دوربین سلفی ناچ قطره‌ای، میان نمایشگری با حاشیه تقریبا زیاد، بخش قابل توجهی از قسمت جلویی این گوشی را تشکیل می‌دهند. سامسونگ برای این گوشی نیز، همانند برادر بزرگتر خود، A33 از طراحی و استانداردهایی استفاده کرده که در نهایت، باعث برخورداری این گوشی از گواهی IP67 شده است؛ بر اساس این گواهی، گلکسی A34 تا عمق ۱ متری آب، به مدت ۳۰ دقیقه بدون مشکل کار کند و در مقابل گرد و غبار نیز، مقاومت بالایی دارد.

نمایشگر و اسپیکر گلکسی A34

ابعاد بزرگتر A34 نسبت به نسل قبلی خود، امکان استفاده از یک نمایشگر بزرگتر را نیز، برای این گوشی فراهم کرده است. سامسونگ برای این گوشی از نمایشگر Super AMOLED با اندازه ۶.۶ اینچ، رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پیکسل استفاده کرده که حدود ۸۵.۹ درصد از بخش جلویی بدنه، به این نمایشگر اختصاص دارد. حداکثر روشنایی نمایشگر A34 به ۱۰۰۰ نیت می‌رسد که عملکرد مناسبی را در محیط‌های باز و در زیر نور آفتاب به این نمایشگر می‌بخشد؛ علاوه بر این ویژگی‌ها و با توجه به استفاده از گوریلا گلس ۵ برای پوشش دهی این نمایشگر، انتظار مقاومت بالایی از نمایشگر این گوشی در مقابل ضربات خفیف یا خط و خش داریم.

نمایشگر گلکسی A34

A34 نیز، بسیاری از تولیدات جدید و میان رده سامسونگ، فاقد جک ۳.۵ میلیمتری است و برای استفاده از سیستم پخش موسیقی این گوشی، باید از هدفون های بی سیم استفاده کنید. در بخش پایینی بدنه این گوشی، دو اسپیکرهای استریو قدرتمند در کنار میکرفون مکالمه و پورت USB Type-C 2.0 قرار دارد؛ علاوه بر این، یک میکروفون دیگر نیز، در بخش بالای بدنه این گوشی تعبیه شده است.

نرم افزار و رابط کاربری گلکسی A34 سامسونگ

این میان رده زیبا و جدید سری A، همراه با اندروید ۱۳ و آخرین نسخه رابطه کاربری سامسونگ یعنی One UI 5.1 به بازار عرضه شد. نسخه جدید One UI  به امکان شخصی سازی بیشتر گوشی از جمله استفاده از تم اختصاصی و ویجت‌های باتری و آب و هوای جدید برای رنگ و لعاب دادن به فضای A34 کمک می‌کند؛ علاوه بر این، One UI 5.1 جدید، امکانات دوربین مانند ویژگی Expert RAW را بهبود بخشیده و می‌توانید کنترل بیشتری بر روی دوربین A34 داشته باشید.

 خرید گلکسی A34 با بهترین قیمت

سخت افزار گلکسی A34؛ تراشه، حافظه و عملکرد در اجرای بازی

سامسونگ به جای استفاده از یک مدل از تراشه‌های اگزینوس در A34 که قبلا هم مدلی از آن را برای نسل قبلی این گوشی به کار برده بود، به سراغ تراشه Mediatek MT6877V رفت. مدیاتک Dimensity 1080 یک تراشه ۶ نانومتری است که ۸ هسته پردازشی شامل ۲ هسته  Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتزی دارد و از پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 پشتیبانی می‌کند.

قدرت این مدل از تراشه مدیاتک، برای فعالیت‌های روزانه، کاملا مناسب است و در بازی‌ها و برنامه‌های نیمه سنگین و یا سنگین با گرافیک متوسط نیز، عملکرد خوبی دارد و نه باعث داغ شدن گوشی می‌شود و نه لگ خاصی را در طی بازی تجربه می‌کنید؛ البته توصیه می‌کنیم که برای اجرای بهتر بازی‌های سنگینی مانند Genshin Impact با گلکسی A34، ترجیحا از فریم ۳۰ یا ۶۰ استفاده کنید که بازی در بهترین حالت خود بر روی گوشی اجرا شود.

سامسونگ برخلاف A33 یا سایر مدل‌های میان رده خود، نسخه ۱۲۸ گیگابایت | ۴ گیگابایت رم را برای گلکسی A34 ارائه نکرده و این میان رده کره ای‌ها، صرفا در سه نسخه ۱۲۸ گیگابایت | ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت | ۸ گیگابایت، ۲۵۶ گیگابایت | ۸ گیگابایت ارائه می‌شود و از کارت حافظه مجزا نیز پشتیبانی می‌کند که درگاه آن با خشاب سیمکارت مشترک است.

دوربین گلکسی A34 سامسونگ

برخلاف تغییرات زیاد طراحی A34 به ویژه در بخش چیدمان ماژول‌های دوربین، سامسونگ، تقریبا تغییر خاصی در دوربین این میان رده جدید سری A ایجاد نکرده و با همان دوربین‌های نسل قبلی روبرو هستیم. دوربین اصلی این گوشی، یک لنز ۴۸ مگاپیکسلی واید با گشودگی دیافراگم f/1.8 و ابعاد ۲۶ میلیمتری است و قابلیت فوکوس خودکار و لرزش گیر اپتیکال تصویر دارد. عکس‌های ثبت شده با این دوربین به نسبت امکانات یک گوشی میان رده، قابل توجه است و در حالت نور کم و شب نیز، می‌توان تصاویر باکیفیت و بدون مشکلاتی مانند شارپ منابع نورانی یا مواردی از این قبیل را ثبت کرد.

دوربین اصلی گلکسی A34، در کنار لنز واید، از یک لنز اولترا واید 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 و پوشش ۱۲۳ درجه‌ای و یک لنز ماکرو ۵ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4 نیز تشکیل شده که در کنار یکدیگر، می‌توانند ویدیوهایی با حداکثر کیفیت 4K با فریم ۳۰ را ضبط کنند؛ البته این دوربین‌ها، امکان فیلمبرداری 1080P با فریم ۱۲۰|۳۰ و 720P با فریم ۴۸۰ را نیز دارند که برای یک گوشی میان رده، میزان قابل قبولی است.

دوربین سلفی گلکسی A34، یک لنز واید ۱۳ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 است که می‌تواند با کیفیت‌های 4K با فریم ۳۰ و 1080P با فریم ۳۰، کار ضبط ویدیوهای مختلف را انجام دهد. این دوربین نیز، همانند دوربین اصلی این میان رده کره ای‌ها، همان دوربین به کار رفته در نسل قبلی این گوشی است و سامسونگ هیچ تغییر یا بهینه سازی خاصی برای آن انجام نداده که البته چندان هم دور از انتظار نبود.

باتری گلکسی A34؛ قدرتمند و متناسب با سخت افزار گوشی

مورد دیگری که سامسونگ هیچ تغییری در آن ایجاد نکرد، باتری A34 است. یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت برای این گوشی و با توجه به تغییر تراشه آن، شاید کم به نظر برسد اما این طور نیست و بر اساس تست‌های انجام شده توسط GSMArena، جمعا ۱۳۳ ساعت در حالت‌های مکالمه، وب گردی و تماشای مداوم ویدیو، می‌تواند کار کند.

گلکسی A34
باتری گلکسی A34

باتری گلکسی A34 با استفاده از آداپتور سیمی ۲۵ واتی، در یک بازه ۳۰ دقیقه، از صفر تا ۵۱ درصد شارژ می‌شود و برای شارژ صفر تا صد درصد این باتری نیز، به زمان ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه با همین آداپتور نیاز خواهید داشت که البته، این آداپتور به همراه گوشی عرضه نمی‌شود و باید آن را به صورت جداگانه تهیه کنید.

خرید اینترنتی گوشی سامسونگ

جمع بندی

گلکسی A34 یک میان رده تقریبا اقتصادی اما با ظاهری شبیه به سه پرچمدار سری S23 است که در کنار طراحی جالب و خلاقانه، بهبودهای زیادی به ویژه در بخش سخت افزاری داشته که همین امر، ارزش خرید این گوشی را در مقایسه با نسل قبل خود، افزایش می‌دهد. سامسونگ برای این میان رده خود، از همان سیستم دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی و ۱۳ مگاپیکسلی سلفی استفاده کرد و تغییر خاصی به جز حذف دوربین تشخیص عمق ۳ مگاپیکسلی به کار رفته در A33، در این گوشی ندیدیم اما در مقابل، تراشه مدیاتک Dimensity 1080 در کنار نسخه جدید One UI، استفاده از دو رم ۶ و ۸ گیگابایت، باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت و نمایشگر ۶.۶ اینچی از نوع Super AMOLED با حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت، می‌تواند تجربه جدیدی را از کار کردن با یک گوشی میان رده اما نسبتا قدرتمند را برای کاربران ایجاد کند. نظر شما در مورد گلکسی A34 چیست؟ بین این مدل و هم نسل‌های آن در برندهای دیگری مانند شیائومی، کدام گوشی را ترجیح می‌دهید؟

نقاط قوت گلکسی A34

  • دوربین ۴۸ مگاپیکسلی با توانایی فیلمبرداری 4K
  •  باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
  •  تراشه نسبتا قوی مدیاتک Dimensity 1080
  •  قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه
  • طراحی جذاب مشابه پرچمداران سری S23
  • قیمت مناسب
  • رنگ بندی جذاب

نقاط ضعف گلکسی A34

  •  استفاده از پلاستیک در ساخت بدنه
  •  نداشتن نسخه پایه ۱۲۸ گیگابایت حافظه و ۴ گیگابایت رم
  • عدم پیشرفت دوربین نسبت به نسل قبل
منبع
gsmarena

الهام بهمن پور

یه مهندس عاشق گیم، سینما و کتاب که البته گیم رو خیلی بیشتر دوست داره :)))

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا