بررسی

نقد و بررسی گوشی سامسونگ Galaxy A50

مقدمه

هنوز مدت زیادی از سال 2019 نگذشته بود که سامسونگ با معرفی سری Axx گوشی های خود، تعریف جدیدی از گوشی های میان رده را ارائه داد. کره ای ها این بار با دست پر وارد میدان شدند: دستگاه هایی با امکاناتی چشمگیر که هر کاربری را وسوسه و به سمت خرید سوق می دهند. Galaxy A50 ، یکی از گوشی های جذاب و خواستنی این سری به شمار می رود که در کنار فاکتور قیمت، از ویژگی هایی چون نمایشگر Super AMOLED، سنسور اثرانگشت زیر نمایشگر و دوربین قدرتمند بهره می برد.

در ادامه با بررسی تخصصی این گوشی هوشمند در خدمت شما عزیزان خواهیم بود.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

طراحی و بدنه

هر گوشی هوشمندی قسمت عمده فروشش را مدیون طراحی ظاهری اش است؛ به همین دلیل است که امروزه حتی در گوشی های میان رده نیز شاهد استفاده از طراحی زیبا و با استانداردهای پرچمدارها هستیم. این موضوع درباره Galaxy A50 نیز صدق می کند و کره ای ها توانسته اند بدنه ای بسیار زیبا را برای میان رده خوش قیمت خود تدارک ببینند.

بدنه گلکسی A50 تماما از پلاستیک ساخته شده است؛ اما استفاده از پلاستیک باعث نشده تا دستگاه چیپ و ارزان قیمت به نظر برسد. تعدادی از گوشی های میان رده در این بازه قیمتی از بدنه های شیشه ای و فلزی بهره می برند اما در نظر داشته باشید که سامسونگ به نوعی استفاده از مواد باکیفیت تر را فدای امکانات بیشتر دستگاه کرده است.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

پلاستیک بدنه بسیار براق است؛ به حدی که ممکن است در نگاه اول با شیشه اشتباه گرفته شود. اما با این وجود ، دستگاه همچنان ثبات بسیار خوبی در دستان کاربر دارد که این موضوع را مدیون خاصیت پلاستیک، گوشه های گرد و انحنای موجود در لبه های پنل پشتی است.

Galaxy A50سامسونگ در چهار رنگ آبی، مشکی، سفید و قرمز مرجانی عرضه شده است که در تمامی آنها انعکاسی از رنگ های دیگر نیز به چشم می خورد. کافیست تا نور را از زوایای مختلف به بدنه بتابانید تا طیف های مختلف را حتی در رنگ مشکی، مشاهده کنید.

در گوشه سمت چپ-بالا 3 دوربین بعلاوه یک فلاش LED با چینشی عمودی قرار دارند که چندان با طراحی کلی دستگاه همگام نیستند. اگر قاب دوربین کمی بزرگتر طراحی می شد، احتمال زیباتر شدن این بخش محتمل بود. اما همچنان با طاهری زیبا و دلفریب رو به رو هستیم. خوشبختانه دیگر خبری از نوشته Dous نیست و به جز دوربین، تنها لوگوی سامسونگ به چشم میخورد. حتی خبری از آن نوشته های آزاردهنده گواهینامه های دستگاه نیز، نیست.

در لبه سمت راست دکمه های فیزیکی و سنتی قفل و صدا به چشم می خورند که آنها نیز از پلاستیک ساخته شده اند. در طرف دیگر تنها شیار سیم کارت دوگانه و حافظه microSD قرار دارد که با استفاده از آن می توانید به صورت همزمان از دو سیم کارت و کارت حافظه جانبی استفاده کنید؛ موردی که این روزها بسیار کمتر مشاهده می شود.  در قسمت زیرین بدنه هم بلندگوی تکی، میکروفون تماس، جک 3.5 میلیمتری هدفون و پورت USB-C به چشم می خورند.

در جلوی Galaxy A50 نمایشگر بزرگ و 6.4 اینچی آن خودنمایی می کند. در حقیقت نمایشگر Infinity-U مورد استفاده در این گوشی از آخرین دستاوردهای غول کره ای در زمینه نمایشگرهای موبایل به شمار می رود. پیش از این نیز از پنلی مشابه در گوشی های سری A استفاده شده بود و همگی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بودند. اما بررسی های بیشتر در زمینه نمایشگر را در ادامه و در بخش مربوطه خواهید خواند.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

گلکسی A50 تنها 7.7 میلیمتر ضخامت دارد؛ با در نظر گرفتن این مقدار و وزن 166 گرمی آن، پی به خوش دستی دستگاه خواهید برد که در کنار ویژگی های نرم افزاری، به راحتی می توان با یک دست از آن استفاده کرد.

در مجموع A50 نقاط قوت بسیاری در زمینه طراحی دارد اما تنها در یک زمینه کاربر را ناامید خواهد کرد که آن هم مربوط به مقاومت دستگاه در برابر آب و گرد و غبار است. پیش از این سامسونگ گوشی هایی نظیر A5 2017 را به گواهی IP68 مجهز کرده بود اما متاسفانه این ویژگی برای A50 در نظر نگرفت. چندان خوشایند نیست که یک ویژگی را افزوده شده سپس در مدل های بعدی حذف شود.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

صفحه نمایش

گوشی های سری A سامسونگ همواره به داشتن نمایشگرهایی باکیفیت شهره بوده اند و Galaxy A50 نیز به منظور حفظ میراث گذشتگان خود، به یک نمایشگر 6.4 اینچی Super AMOLED مجهز شده است که کیفیت رنگ و غلظت بی نظیری را ارائه می دهد. تصاویر در A50 درخشنده تر از واقعیت هستند؛ روشنایی بالا و 550 نیتی نیز سبب شده تا به راحتی بتوانید محتوای صفحه را در هر شرایط نوری مشاهده کنید.

از بارزترین ویژگی های پنل Super AMOLED، پشتیبانی از استاندارد HDR است که به موجب آن ویدیوهای پشتیبانی شده با گستره دینامیکی به مراتب بالاتری در مقایسه با نمایشگرهای عادی، نمایش داده خواهند شد. حال با در نظر گرفتن نسبت 19.5:9 صفحه نمایش، گلکسی A50 به دستگاهی مناسب برای تماشای محتوای ویدیویی و همچنین وب گردی، تبدیل خواهد شد.

در قسمت پایین صفحه نمایش، زبانه ای باریک مشاهده می شود و در قسمت مخالف یعنی حاشیه بالایی، این مقدار به یک بریدگی قطره ای کوچک، کاهش یافته است. سامسونگ این نمایشگر را Infinity-U نامگذاری کرده که به دلیل شباهت بریدگی به حرف U صورت گرفته است.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

روی نمایشگر پوششی از جنس گوریلا گلس 3 قرار دارد که به خوبی می تواند از خط و خش های احتمالی جلوگیری کند. اما در نظر داشته باشید که در نهایت شیشه، شیشه است و تمامی شیشه ها شکننده و خش پذیر هستند. پس بهتر است بعد از خرید گوشی خود، همواره از یک محافظ گلس استفاده کنید.

لبه های شیشه محافظ، کمی خمیده شده که در اصطلاح 2.5D نامیده می شود. این خمیدگی سبب می شود در زمان سوایپ به راست یا چپ، انگشتانتان با سطحی نرم مواجه شود که این موضوع کیفیت کار با گوشی هوشمند را به شدت افزایش می دهد.

دقت رنگ در پروفایل های مختلف تعریف می شود؛ بدین معنی که درصورت فعال کردن پروفایل Basic، رنگ ها با استاندارد sRGB نمایش داده خواهند شد. البته در نظر داشته باشید که این حالت تنها برای عکس ها اتفاق خواهد افتاد و برای ویدیوها، بازه رنگی DCI-P3 فعال خواهد شد. پس همانطور که مشاهده می کنید نمایشگر رنگ های خود را با توجه به محتوا، تغییر می دهد تا کاربر لذت بیشتری از تماشای آن ببرد.

عمق رنگ مشکی در نمایشگر های OLED بسیار بالاست؛ بدین صورت که با مشکی شدن تصویر یا بخشی از آن، پیکسل های آن بخش به طور کامل خواهد شد تا علاوه بر کاهش مصرف انرژی، رنگ های سیاه نیز به سیاه ترین حالت ممکن نمایش داده شوند. خوشبختانه به دلیل بهره مندی از روشنایی 550 نیت (در حالت خودکار)، خوانایی نمایشگر در حین تابش مستقیم آفتاب نیز، بسیار بالاست. البته در نظر داشته باشید که در حالت دستی، حداکثر روشنایی به 420 نیت کاهش پیدا خواهد کرد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

همانطور که در قسمت طراحی مشاهده کردید، در پنل پشتی Galaxy A50 سامسونگ خبری از سنسور اثرانگشت نیست و سامسونگ با بهره گیری از نمایشگر بسیار نازک AMOLED توانسته تا دوربینی را در زیر نمایشگر دستگاه قرار دهد و از اثر انگشت کاربران عکسبرداری کند. این اثرانگشت با مورد ریجستر شده تطبیق داده خواهد شد و درصورت یکی بودن، قفل دستگاه باز می شود. طبق بررسی های ما سرعت این سنسور مقداری کندتر از گوشی های رقیب همچون شیائومی است؛ این مشکل را می توانید با ریجستر کردن دوباره یک انگشت برطرف کنید. امیدواریم در آینده سامسونگ با به روزرسانی های نرم افزاری سرعت این سنسور را نیز افزایش دهد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

سخت افزار

در زمان انتخاب و ارزیابی هر گوشی هوشمند، سخت افزار نقشی کلیدی را ایفا می کند. در گوشی های میان رده نیز با توجه به ماهیت ارزان قیمت تر بودن آنها، شرکت ها از سخت افزارهای مختلفی بهره می برند که ممکن است ضعیف یا قوی باشند؛ دقیقا برعکس گوشی های بالارده که قدرت سخت افزاری تمامی آنها تقریبا در یک کلاس قرار می گیرد.

مغز متفکر Galaxy A50 را یک تراشه Exynos 9610 تشکیل داده است که از جدیدترین تراشه های میان رده سامسونگ شناخته می شود. سامسونگ تراشه خود را بر پایه لیتوگرافی 10 نانومتری توسعه داده است که در حال تبدیل شدن به استانداردی عادی در میان تراشه گوشی های هوشمند میان رده است.

Exynos 9610 از 8 هسته پردازشی برای مدیریت کردن وظایف استفاده می کند: 4 هسته 2.3 گیگاهرتز از نوع Cortex-A73 و 4 هسته 1.7 گیگاهرتز Cortex-A53. کلاستر اول، برای انجام وظایف سنگین و کلاستر دوم نیز عموما در زمان آماده به کار بودن و یا انجام وظایف سبک مورد استفاده قرار می گیرد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

به منظور انجام هرچه بهتر چندوظیفگی و اجرای چندین برنامه به صورت هم زمان، سامسونگ A50 را در دو مدل با رم های 4 و 6 گیگابایت عرضه کرده است. برای هر دو مدل، 128 گیگابایت حافظه داخلی در دسترس است که کاربران می توانند بنابر نیازهای خود، هریک را انتخاب کنند. در نظر داشته باشید که با توجه به نیاز برنامه ها در سال 2019، حافظه رم 4 گیگابایتی کافی خواهد بود؛ اما اگر از دسته کاربران پرمصرف با برنامه های مختلف هستید، نسخه 6 گیگابایت مناسب شما خواهد بود.

با بررسی بنچمارک های Galaxy A50 می توانید متوجه قدرت تراشه Exynos 9610 شوید. این تراشه از نظر عملکرد میان تراشه های Snapdragon 710 و Snapdragon 660 قرار می گیرد؛ چه در توان پردازش چند هسته ای و چه تک هسته ای. اما در زمینه توانایی های گرافیکی قدرتی برابر با SD 660 و نیمی از قدرت SD 710 را داراست.

اما اگر بخواهیم نگاهی هم به عملکرد A50 در دنیای واقعی داشته باشیم، باید بگوییم که با وجود سیستم عامل اندروید 9 و پوسته One UI، شاهد عملکردی نرم و روان با انیمیشن هایی زیبا هستیم که با هر بار کار با دستگاه، بیشتر عاشق آن خواهید شد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

نرم‌افزار

سامسونگ برای کهکشانی خوش قیمت خود از آخرین پوسته خود موسوم به One UI  بهره برده است که پیش از این در گوشی هایی چون گلکسی اس 10 مشاهده کرده ایم. در مقایسه با Samsung Experience رابط کاربری One UI تغییرات بسیاری را به خود دیده است. از بزرگترینِ آنها می توان به تغییر نسخه اندروید از 8 به 9 اشاره کرد که با خود ویژگی های متعددی چون ژست های حرکتی، مصرف باتری بهینه تر، مدیریت بهتر منابعی چون پردازنده و رم را به همراه دارد.

اما هیچکدام از المان های موجود در رابط کاربری اندروید خام را در One UI مشاهده نمی کنید. از دکمه های ناوبری گرفته تا نوار اعلانات و حتی منوی Settings نیز در پوسته اختصاصی سامسونگ تغییر و در راستای راحتی کار با یک دست توسعه یافته اند.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

در تمامی بخش های سیستم عامل می توانید با کشیدن صفحه به پایین، به گزینه های بالای صفحه دسترسی پیدا کنید. این موضوع کاملا متفاوت از آنچه پیش از تحت عنوان Easy Reachability یا دسترسی آسان عرضه شده بود، است. در Easy Reachability کل نمایشگر کوچک می شد؛ اما در One UI تنها بخش های داخلی صفحه به پایین صفحه منتقل می شوند. برای زیبایی بیشتر ظاهر سیستم عامل، در زمان منتقل شدن گزینه ها به نیمه پایینی نمایشگر، در نیمه بالایی نام آن بخش ظاهر می شود تا خالی بودنش تبدیل به یک ضعف در طراحی نشود.

اما با وجود تغییرات گستره صورت گرفته در طراحی رابط کاربری، اگر پیش از این از کاربران گوشی های سامسونگ بودید، با One UI نیز به راحتی کار خواهید کرد. عمده تغییرات صورت گرفته به تغییر آیکن ها، تغییر پس زمینه و گِردی گوشه های آن، لیست برنامه های در حال اجرا و پنل اعلانات و دکمه های میان بر مربوط می شود. بنابراین نگرانی ای از بابت یادگیری دوباره جایگذاری هریک از تنظیمات نخواهید داشت. هرچند که در صورت فراموشی می توانید از کادر جستجو نیز استفاده کنید.

از ویژگی های جدید و بزرگ One UI می توان به تم تیره اشاره کرد که خوشبختانه برای صفحات نمایش Super AMOLED بسیار کاربردی خواهد بود. به دلیل استفاده از مشکی محض، در زمان فعال سازی تم تیره، قسمت اعظم نمایشگر به کلی خاموش خواهد شد تا شاهد عمیق ترین رنگ مشکی ممکن در گوشی های هوشمند، باشید.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

یکی دیگر از ویژگی های جذاب گلکسی A50، حالت اعلانات هوشمند است که کاربر می تواند با آنها به صورت های مختلف تعامل داشته باشد؛ برای مثال در صورت دریافت پیغامی در برنامه پیام رسان تلگرام، آیکن برنامه به صورت شناور در مرکز صفحه نمایش داده خواهد شد که با ضربه بر روی آن، می توان پیغام جدید را در کادری کوچک مشاهده کرد.

امروزه اجرا کردن چند برنامه به صورت همزمان رفته رفته به امری معمول تبدیل شده است. پیش از این در اندروید 8 ویژگی تقسیم صفحه برای اجرای دو برنامه به صورت همزمان اضافه شد. این ویژگی در Galaxy A50 نیز وجود دارد اما سامسونگ برای بهره وری حداکثری از نمایشگر 6.4 اینچی، امکان اجرای برنامه ها در پنجره هایی کوچک را به رابط کاربری خود افزوده است.

در مجموع تجربه استفاده از A50 در زمینه نرم افزار را بسیار دلچسب و لذت بخش یافتیم. در زمان استفاده از دستگاه، خبری از هنگ و لگ و حتی تاخیرهای آزاردهنده نیست.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

دوربین

و اما دوربین…! مهمترین بخش گوشی هوشمند Galaxy A50 دوربین سه گانه آن است که در پشت دستگاه به صورت عمودی قرار گرفته اند. در میان گوشی های هم رده به ندرت می توان دستگاهی را یافت که از 3 دوربین پشتی برخوردار باشد و همین امر سبب شده تا میان رده جدید سامسونگ از دیگر رقیبان خود متمایز شود.

دوربین اصلی شامل یک سنسور 25 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/1.7 می شود که در کنار آن یک دوربین 8 مگاپیکسلی با لنز فوق عریض 123 درجه و یک سنسور 5 مگاپیکسلی برای تشخیص عمق قرار گرفته اند. نور مورد نیاز دوربین ها در تاریکی شب نیز توسط یک فلاش LED تکی اما قدرتمند تامین می شود.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

رابط کاربری برنامه دوربین همانند دیگر گوشی های دارای پوسته One UI است و تفاوتی با آنها ندارد. تمامی گزینه های کنترلی در دسترس هستند و حتی سامسونگ حالتی تحت عنوان Pro نیز برای کاربران فراهم آورده تا بتوانند کنترل بیشتری بر روی عکس هایشان داشته باشند. البته موارد چندانی تحت کنترل شما نخواهد بود به دلیل پشتیبانی نکردن از Camera2API این گزینه ها به کنترل سفیدی تصویر، روشنایی و ISO محدود می شود.

کیفیت عکس های ثبت شده با دوربین 25 مگاپیکسلی اصلی کیفیت بالایی دارند اما جزئیات آن در مقایسه با تعدادی از همرده ها چندان بالا نیست. همچنین به دلیل دارا بودن نمایشگر sAMOLED، پس از ثبت عکس با رنگ هایی بسیار زنده رو به رو خواهید شد که جذابیت عکس های شما را دوچندان خواهد کرد.

پیشتر اشاره کردیم که دوربین دوم از لنزی فوق عریض بهره مند است که می تواند میدان دیدی 123 درجه را در اختیار کاربر بگذارد. این میدان دید، مشابه مقداریست که پیش از این در گلکسی اس 10 مشاهده کردیم. داشتن چنین گستره میدانی در یک گوشی میان رده حقیقتا عالیست و در کمتر گوشی هوشمندی یافت می شود.

جزئیات تصاویر چندان در دوربین های فوق عریض ملاک نیست و سامسونگ نیز با در نظر گرفتن این موضوع و با استفاده از سنسوری 8 مگاپیکسلی، کاهش هزینه ها را فدای کیفیت کرده است. اما به هر حال Galaxy A50 با دارا بودن این سنسور، یک قدم جلوتر از دیگر رقیبانش است و همین امر می تواند به یکی از دلایل جذب مشتریان تبدیل شود.

نبود جزئیات مناسب، سبب نمی شود تا دوربین 8 مگاپیکسلی فوق عریض را بد بنامیم؛ چرا که به دلیل ثبت رنگ هایی زنده و گرم و همچنین کنتراست مناسب، شاهد عکس هایی دلنشین خواهید بود. علاوه بر این، با وجود گستره دینامیکی وسیع، می توانید از مناظر طبیعی و گردشگری، عکس های فوق عریض بسیار زیبایی را ثبت کنید.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

به لطف وجود دوربینی مستقل برای تشخیص پس زمینه سوژه ها در تصاویر پرتره، جدا کردن سوژه از محیط پشتی آن به خوبی صورت می گیرد. علاوه بر این الگوریتم پردازش تصویر نیز آنقدر قدرتمند هست که حتی برای ویژگی پرتره دوربین جلو که تنها شامل یک سنسور می شود، سوژه را به خوبی تشخیص داده و پس زمینه را تار کند.

صحبت از دوربین جلو شد. سامسونگ برای دوربین جلو A50 یک سنسور 24 مگاپیکسلی را تدارک دیده است که می تواند سلفی های بسیار باکیفیتی را برای اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی ثبت کند. گستره دینامیکی در سطح قابل قبولی قرار دارد و رنگ پوست نیز طبیعی و با جزئیات فراوان ثبت می شود. تصاویر پرتره نیز همانطور که گفته شد از کیفیت خوبی برخوردار هستند و تشخیص لبه سوژه ها نیز به خوبی انجام می گیرد.

در مجموع A50 یکی از کامل ترین پکیج ها را در میان گوشی های میان رده در اختیار کاربران قرار می دهد. تنها ایرادی که به دوربین های این گوشی وارد است را می توان جزئیات پایین تر از حد انتظار و کنتراست ضعیف آن دانست.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

باتری

و اما باتری؛ اصلی ترین دغدغه این روزهای کاربران. Galaxy A50 به لطف بهره مندی از یک باتری حجیم 4000 میلی آمپر ساعتی، به خوبی می تواند کاربر را در صورت استفاده نیمه متوسط از دستگاه تا 2 روز کامل همراهی کند. این مقدار حتی بیشتر از دستگاه های پرچمداری چون آیفون 10 اس مکس و گلکسی اس 10 پلاس است! اگر کنجکاو هستید تا بدانید مقدار Screen on Time گلکسی A50 چقدر است، باید بگوییم که در بررسی های انجام شده در اکثر مواقع به میزان 6 ساعت و حتی بیشتر دست یافتیم.

شارژ سریع هم در میان رده سامسونگ نقشی کلیدی و پررنگ دارد. به دلیل قرار دادن آداپتور 15 واتی در داخل جعبه، می توانید دستگاه خود را در مدت کمتر از 2 ساعت به طور کامل شارژ کنید! البته فناوری شارژ سریع مورد استفاده در گوشی های گلکسی سامسونگ دیگر کمی قدیمی شده است؛ به طوری که از زمان عرضه گلکسی نوت 5 مورد استفاده قرار می گیرد.

هرچند که همین میزان فعلی هم کافیست، اما با مشاهده دیگر دستگاه های بازار و مقایسه شارژ 15 واتی A50 با شارژرهای 18، 25 و 28 واتی آن ها، متوجه تفاوت فاحشی در سرعت شارژ این دستگاه ها خواهید شد.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

ارتباطات

ممکن نیست دستگاهی میان رده در سال 2019 عرضه شود و از آخرین ویژگی های ارتباطی بهره نبرد و یا نقصی در آن وجود داشته باشد. از این رو میان رده خوش قیمت و پرامکانات سامسونگ حتی در این زمینه نیز یکی از مدعیان بازار است. مودم 4G LTE این گوشی هوشمند توانایی برقراری ارتباط با سرعت 600 مگابیت بر ثانیه را دارد. البته گفتنی است که این مقدار سقف پشتیبانی شده توسط خود گوشی است و تجربه شما ارتباط مستقیمی با پهنای باند اپراتورتان دارد.

بلوتوث نسخه 5، پورت مدرن USB-C برای انتقال دیتا و شارژ پرسرعت، رادیو FM و پشتیبانی از شبکه پرسرعت بی سیم WiFi ac از دیگر گزینه های ارتباطی Galaxy A50 به شمار می رود.

نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy A50 - گوشی پلازا

جمع‌بندی

  • چند صباحی‌ست که سامسونگ توجه کمتری به بازار گوشی های میان رده نشان می دهد و تمرکز خود را به دستگاه های بالارده و پرچمدار معطوف کرده است. اما با شروع سال 2019، به نظر می رسد که با تغییر استراتژی این غول گوشی های هوشمند طرف هستیم. به دنبال این تغییر استراتژی، گوشی های ارزشمندی در قالب سری A معرفی شدند که A50 را می توان بهترینِ آن دانست.
  • گلکسی A50 در یک کلام همه چی تمام است؛ سخت افزار قدرتمند، نرم افزار مدرن و بهبود یافته، دوربین هایی باکیفیت و متنوع و صدالبته باتری حجیم به همراه عمر بسیار بالا، سبب شده تا با یکی از بهترین میان رده های سال 2019 (البته تاکنون) طرف باشیم. با تکیه به همین ویژگی ها نیز توانسته تا توجه عده کثیری از خریداران را به خود جلب کند.
  • اگر به دنبال دستگاهی با قیمت مناسب اما ویژگی های فراوان هستید، گلکسی A50 سامسونگ یکی از بهترین انتخاب های شما خواهد بود.

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا