بررسیموبایل

بررسی گلکسی M51 سامسونگ

سخت افزار و دوربین رضایت بخش، صفحه نمایش باکیفیت و قیمتی مناسب

مقدمه

سامسونگ با الگو برداری از شیائومی و دیگر شرکت های نوپای چینی، سری جدید و اقتصادی خود را تحت عنوان Galaxy M تنها به صورت آنلاین عرضه کرد.

این کار باعث شد تا این سری با استقبال بی نظیری خصوصا در بازارهایی چون هند و آفریقا مواجه شود. به دنبال این موفقیت گوشی های این سری نیز پس از هر مدل پیشرفته تر شدن تا به امروز که با یکی از بهترین های این سری یعنی گلکسی M51 طرف هستیم.

با مجله گوشی پلازا همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به این گوشی خوش قیمت اما قدرتمند.

گلکسی M51 سامسونگ

طراحی

گلکسی M51 را از معدود گوشی های این سری می توان دانست که از طراحی و کیفیت مشابه سری A استفاده می کند. بدنه پلاستیکی به صورت یکپارچه با فریم طراحی شده و خمیدگی لبه ها باعث شده تا در دست گرفتن این گوشی نسبتا بزرگ بسیار راحت تر باشد.

در قسمت صفحه نمایش کمی بیرون زدگی مشاهده می کنیم که پیش تر نیز در گوشی های مطرح بازار همچون Redmi Note 7 وجود داشته است. این یک ترفند رایج در گوشی های هوشمند به شمار می رود که باعث می شود تا نمایشگر به جای قرارگیری درون فریم، بر روی آن قرار بگیرد و درنتیجه ضخامت دستگاه کمتر به چشم بیاید.

بدنه M51 طول و عرضی برابر با 76.3 × 163.9 میلی متر دارد و ضخامت آن نیز معادل 9.5 میلی متر است. از این رو به راحتی می توان فهمید که با دستگاهی بزرگ رو به رو هستیم؛ دستگاهی که حتی از آیفون 11 پرو مکس نیز بزرگ تر است!

اما با این وجود و حتی با در نظر گرفتن باتری فوق حجیم دستگاه، سامسونگ به خوبی توانسته تا وزن دستگاه را مدیریت کند و M51 را با 213 گرم وزن به یکی از سبک ترین گوشی ها با باتری 7 هزار میلی آمپری و صفحه نمایش 6.7 اینچی تبدیل کند.

پلاستیک پشتی همانند سری A به صورت براق طراحی شده که سامسونگ نام آن را گلاستیک (Glasstic که ترکیبی از پلاستیک و شیشه است) گذاشته است.

این موضوع باعث شده تا چسبندگی بدنه به دست افزایش پیدا کند اما با این وجود پیشنهاد می کنیم تا حتما برای گوشی یک کاور خریداری کنید.

بر روی نمایشگر این گوشی یک لایه شیشه گوریلا گلس 3 پلاس قرار گرفته است تا از آن در برابر ضربات و خط و خش های احتمال محافظت کند.

متاسفانه برخلاف شیائومی که در تمامی گوشی های میان رده اخیر خود از گوریلا گلس 5 استفاده کرده، سامسونگ همچنان به استفاده از نسخه سوم این شیشه محافظ اصرار دارد. به هر حال سامسونگ است و دردسرهای حفظ حاشیه سود!

همانند دیگر گوشی های میان رده سامسونگ در سمت راست شاهد قرارگیری دکمه های اصلی قفل و صدا هستیم و در سمت مخالف آن نیز شیار سیم کارت به چشم می خورد.

این شیار شامل سه درگاه می شود که دوتای آن برای سیم کارت و دیگری برای کارت حافظه microSD کاربرد دارد. سقف حافظه پشتیبانی شده مشخص نیست اما احتمالا مانند دیگر دستگاه های امروزی، 128 گیگابایت باشد.

در لبه پایینی دستگاه نیز جک هدفون، اسپیکر و میکروفون تماس به چشم می خورد که در میان آن ها پورت محبوب USB-C جا خوش کرده است. گفتنی است که سنسور اثر انگشت گلکسی M51 نیز با دکمه قفل ترکیب شده است که از نظر ما گامی بسیار مثبت و کاربردی به شمار می رود.

گلکسی M51 سامسونگ

صفحه نمایش

قسمت اعظم بخش جلویی گلکسی M51 را صفحه نمایش 6.7 اینچی آن پوشانده است. این گوشی هوشمند تنها 0.3 میلیمتر تا تبدیل شدن به یک تبلت فاصله دارد! شاید با شنیدن این جمله کمی تامل کرده و با خود بگویید که: «اوه، چقدر نمایشگرها بزرگ شده اند!».

در حقیقت 86.7 درصد از بخش جلویی M51 را نمایشگر آن تشکیل می دهد. این نمایشگر غول پیکر از دقت 2400 × 1080 بهره می برد که چگالی پیکسلی 393 پیکسل در هر اینچ را برای آن به همراه دارد. از این رو امکان ندارد تا با چشم غیر مصلح حتی یک پیکسل را نیز مشاهده کنید.

نمایشگر sAMOLED گلکسی M51 توانایی نمایش 16 میلیون رنگ را دارد و غلظت رنگ های آن نیز بسیار خوب است. عمق رنگ مشکی به واسطه پنل آن بی نهایت یا به اصطلاح Infinity است و در زمان خاموش بودن نمایشگر تفاوتی میان نمایشگر و فریم مشکی لبه آن مشاهده نخواهید کرد.

این پنل به دلیل استفاده از نسبت 20:9 کمی عریض تر و کشیده تر از نمایشگرهای معمول بازار است و این موضوع سبب شده تا در دست گرفتن آن حتی با وجود جثه بزرگش نیز همچنان راحت باشد.

گلکسی M51 سامسونگ

در بالای نمایشگر دستگاه و درست در مرکز آن، روزنه نمایشگر به چشم می خورد که یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی را درون خود جای داده است. حاشیه دور این روزنه زیاد نیست به همین دلیل پس از مدتی کوتاه به کلی وجود آن را فراموش خواهید کرد.

خوشبختانه سامسونگ تصمیم گرفته تا این روزنه را در مرکز قسمت بالایی قرار دهد؛ بهترین جایی که می توان برای چنین سوراخی متصور بود. چرا که در سمت راست یک سری از اطلاعات دستگاه همچون باتری و آنتن قرار دارند و در سمت دیگر نیز ساعت به چشم می خورد.

از طرفی تنها بخش نمایشگر که به ندرت محتوایی در آن مشاهده می کنیم همین بخش است. از این رو این تصمیم کره ای ها را مثبت قلمداد می کنیم.

یکی از مشکلات بزرگ نمایشگرهای امروزی، حاشیه نسبتا زیاد پایین نمایشگر است. موردی که در گلکسی M51 چندان مشاهده نمی شود و سامسونگ به خوبی توانسته تا حد امکان این موضوع را برطرف کند.

البته مطمئناً این کاهش به اندازه گوشی های پرچمدار نیست اما حتی با تمامی این تفاسیر اندازه آن بسیار کم به شمار می رود و تقریبا با قسمت بالایی آن یک اندازه است.

با وجود موارد گفته شده، نمایشگر گلکسی M51 را می توانیم یکی از بهترین ها در میان گوشی های میان رده اقتصادی بدانیم.

گلکسی M51 سامسونگ

سخت افزار

سخت افزار و به طور دقیق تر قدرت تراشه M51 یکی دیگر از نقاط قوت بزرگ آن به شمار می رود که مطمئنا می تواند تبدیل به یکی از اصلی ترین دلایل برای خرید آن، شود.

مغز متفکر گلکسی M51 را تراشه اسنپدراگون 730G تشکیل می دهد که قدرتی برابر با پرچمداران سال گذشته یعنی سال 2019 ارائه می دهد. همین موضوع سبب شده تا این تراشه به یکی محبوب ترین تراشه های سال 2020 تبدیل شود.

درون این SoC از 8 هسته پردازشی استفاده شده است که در دو کلاستر 2 و 6 هسته ای قرار گرفته اند. کلاستر اول شامل هسته های Kryo 470 Gold با فرکانس 2.2 گیگاهرتز می شود که می توانند از پس پردازش های سنگین تر بربیایند.

در کلاستر دوم نیز 6 هسته دیگر قرار دارند که از نوع Kryo 470 Silver بوده و در فرکانس 1.8 گیگاهرتز فعالیت می کنند. کلاستر دوم عموما برای کارهای سبک تر طراحی شده است؛ کارهایی چون وب گردی و جا به جایی میان بخش های مختلف سیستم عامل.

گلکسی M51 سامسونگ

اما همه ما می دانیم که هیچ تراشه ای بدون داشتن حافظه رم کافی نمی تواند آنطور که باید و شاید عمل کند. از این رو سامسونگ M51 را در دو مدل مختلف عرضه کرده که شامل حافظه های رم 6 و 8 گیگابایت می شوند و هر دوی آن ها از 128 گیگابایت حافظه داخلی استفاده می کنند.

حافظه داخلی از نوع UFS 2.1 بوده که در حال حاضر یکی از پراستفاده ترین نوعِ حافظه ها در گوشی های هوشمند میان رده به شمار می رود.

از صحبت های فنی که بگذریم، به عملکرد تراشه در دنیای واقعی می رسیم. یکی از بهترین راه ها برای سنجش قدرت خام یک تراشه، اجرای بنچمارک هایی چون Geekbench است که در این مورد از نسخه 5 آن کمک گرفته ایم.

تراشه اسنپدراگون 730G موجود در گلکسی M51 در آزمون تک هسته ای موفق شد تا امتیاز 546 را به دست بیاورد و بالاتر از گوشی هایی چون گلکسی A71 و Mi Note 10 Lite که به ترتیب امتیازهای 542 و 521 را کسب کرده اند، قرار بگیرد.

گلکسی M51 سامسونگ

در محاسبات چند هسته ای نیز این تراشه قدرتمند توانست با امتیاز 1774 گوشی های نامداری چون پیکسل 5 گوگل را با امتیاز 1647 پشت سر بگذارد.

علاوه بر این لازم به ذکر است که تراشه SD730G همچنان قدرتمندتر از گلکسی A71 و Mi Note 10 Lite ظاهر شده است. که خود این موضوع بر ارزش خرید این مدل می افزاید.

در زمینه گرافیکی نیز تراشه گرافیکی مجتمع Adreno 618 می تواند بهترین بازی های موبایل شامل Call of Duty Mobile را با تنظیمات گرافیکی متوسط (Medium) و با نرخ فریم 30 الی 60 اجرا کند.

مطمئناً تا به این لحظه متوجه قدرت بالای گلکسی M51 شده اید؛ دستگاهی که در کنار قیمت مناسبی که ارائه می دهد آمده است تا برای رقبای خود خط و نشان بکشد. از این رو به جرات می توانیم این گوشی هوشمند را یکی از بهترین دستگاه های میان رده در زمینه پردازشی -تا به این لحظه- بدانیم.

گلکسی M51 سامسونگ

دوربین

دوربین نیز از دیگر بخش هاییست که M51 در نظر دارد تا توانایی های خود را به رخ رقبا بکشد.

این گوشی از یک ماژول دوربین چهارگانه استفاده می کند که شامل یک سنسور 64 مگاپیکسل با لنز عریض، یک سنسور 12 مگاپیکسل با لنز فوق عریض، یک سنسور 5 مگاپیکسل با لنز ماکرو و در نهایت یک سنسور تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی می شود.

این ترکیب را می توان برای چنین دستگاهی بسیار خوب و کاربردی دانست اما همچنان نبودِ لنز تله فوتو در آن به شدت احساس می شود.

از دوربین 64 مگاپیکسلی شروع می کنیم. این سنسور عکس هایی با کیفیت 16 مگاپیکسل ثبت می کند که دلیل این امر وجود تکنولوژی Quad-bayer برای ترکیب هر 4 پیکسل به یک پیکسل ناب و باکیفیت تر است.

در این حالت تصاویر خروجی در مقایسه با نسخه اصلی روشن تر، شفاف تر، واضح تر و با کنتراست بیشتری هستند. البته شما همچنان می توانید عکس های 64 مگاپیکسلی ثبت کنید که به دلیل حجم بالا و همچنین کیفیت مشابه اندازه 12 مگاپیکسلی، استفاده از آن توجیه چندانی ندارد.

گلکسی M51 سامسونگ

کیفیت عکس های ثبت شده در نور کافی، بسیار خوب است. حتی در نور شدید نیز سنسور به خوبی گستره دینامیکی را حفظ می کند و بخش های تاریک را روشن تر از معمول ثبت می کند تا به راحتی بالاترین سطح جزئیات را در عکس های خود داشته باشید.

درصورتی که نیاز به جزئیات بیشتری دارید می توانید از حالت HDR استفاده کنید. در زمان عکس برداری در شب نیز جزئیات در سطح قابل قبولی قرار خواهند داشت و رنگ ها نیز در بخش های روشن به خوبی پردازش می شوند.

استفاده از ویژگی Night Mode سبب می شود تا روشنایی تصاویر کمی افزایش پیدا کند اما ممکن است در برخی مواقع از جزئیات تصویر کاسته شود و غلظت رنگ نیز کم کاهش پیدا کند.

دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی نیز در شرایط نوری مناسب عکس های قابل قبولی ثبت می کند اما نبود جزئیات کافی پاشنه آشیل این تصاویر به شمار می رود.

اما همچنان می توانید در طبیعت گردی های خود برای عکسبرداری از مناظر زیبا از این دوربین کمک بگیرید چرا که پردازش رنگ ها و دقت رنگ سفید در سطح بسیار خوبی قرار دارند.

گلکسی M51 سامسونگ

دوربین ماکرو نیز کار خود را به خوبی انجام می دهد که عمده ی این عملکرد خوب خود را مدیون سنسور 5 مگاپیکسلی است. سنسوری که جزئیات کم نظیری از اجسام اطراف را به نمایش می گذارد.

دوربین تشخیص عمق نیز همانطور که از نامش پیداست تنها برای تصاویر پرتره کاربرد دارد. این سنسور به خوبی کار تشخیص عمق تصاویر را انجام می دهد و در نتیجه آن سوژه از پس زمینه آن جدا می شود.

البته الگوریتم های پردازش تصویر سامسونگ همچنان در تشخیص مواردی چون مو و یا لباس های پشمی دچار مشکل هستند اما به طور کلی کیفیت تصاویر پرتره بسیار بالاست.

و اما دوربین سلفی. سنسور 32 مگاپیکسلی گلکسی M51 بر روی کاغذ می تواند کیفیت فوق العاده ای را ارائه دهد؛ اما در واقعیت چطور؟ خب در بررسی های انجام شده حتی در نور کافی جزئیات زیادی را نمی توان از سوژه ها استخراج کرد.

گلکسی M51 سامسونگ

اما همچنان مواردی چون ریش به خوبی پردازش می شوند اما پوست بافت خود را حفظ نمی کند. به نظر می رسد دلیل این موضوع الگوریتم های روتوش صورت باشد که عموما برای زیبایی تصاویر سلفی بر روی عکس اعمال می شود.

از طرف دیگر سنسور کمی با متعادل سازی قسمت های روشن و تیره مشکل دارد و ممکن است با کمی روشن شدن پس زمینه، پست سوژه به کلی سفید شود! بنابراین در زمان ثبت سلفی باید به این موضوع توجه داشته باشید.

در زمینه فیلمبرداری نیز گلکسی M51 می تواند ویدیوهایی تا کیفیت 4K@30fps ثبت کند. با وجود پشتیبانی تراشه از فیلمبرداری 4K@60fps، متاسفانه نرم افزار دوربین از این کیفیت پشتیبانی نمی کند اما همچنان می توانید ویدیوهای 1080p@60fps را با کیفیت بسیار خوبی ضبط کنید.

گلکسی M51 سامسونگ

نرم افزار

سامسونگ برای کهکشانی خود از جدیدترین نسخه پوسته اختصاصی خود یعنی One UI 2.5 استفاده کرده است.

این رابط کاربری را می توان یکی از بهترین و بهینه ترین پوسته های حال حاضر دنیای اندروید دانست که کره ای ها برای آماده سازی آن سال ها وقت صرف کرده اند و طی سالیان گذشته نیز به شکل پیوسته در حال بهبود هرچه بیشتر آن بوده اند.

نسخه 2.5 این پوسته ظاهری مشابه نسخه های پیشین دارد تغییرات زیادی در آن به چشم نمی خورد. از این رو سعی می کنیم بیشتر به ویژگی های آن اشاره کنیم.

یکی از پوئن های مثبتی که دارندگان نمایشگر OLED می توانند از آن بهره ببرند، نمایشگر همیشه روشن است. سامسونگ در این مدل این ویژگی را نیز افزوده است که به واسطه آن می توانید مواردی چون آیکن نوتیفیکیشن ها، ساعت، میزان باتری و تاریخ را بدون قفل گشایی و یا روشن کردن نمایشگر و تنها با برداشتن گوشی و یا یکبار ضربه بر روی صفحه، بررسی کنید.

گفتنی است که این بخش به صورت کامل قابل شخصی سازی است و می توانید مواردی چون محل قرارگیری ساعت، نوع آن و نمایش یا نمایش ندادن مواردی چون باتری و غیره را تنظیم کنید.

سامسونگ در این مدل نیز ویژگی پرطرفدار ژست های سنسور اثرانگشت را گنجانده است و با استفاده از آن می توانید با کشیدن انگشت بر روی این سنسور، نوار نوتیفیکیشن را به پایین بکشید.

در این حالت به راحتی می توانید با یک دست با گوشی خود کار کنید. درست است که محل قرارگیری سنسور کمی بالاتر از حد معمول است اما پس از مدت کوتاهی به آن عادت خواهید کرد.

گفتنی است که سامسونگ برای کاهش لمس های ناگهانی سنسور اثرانگشت، گزینه ای را قرار داده که به واسطه آن می توانید تنها پس از فشار دادن کمه قفل، سنسور را فعال کنید و در غیر اینصورت قفل گشایی انجام نخواهد شد.

به نظر می رسد که این امر راهکاری مناسب برای برطرف کردن مشکل لمس ناگهانی سنسور است که ممکن است در زمان از جیب درآوردن گوشی و یا چک کردن آن رخ دهد.

سامسونگ نرم افزارهای اختصاصی خود را جایگزین برنامه های پیشفرض اندروید کرده است. این برنامه ها عموما کاربردی مشابه برنامه های گوگل دارند و کره ای ها تمام سعی خود را کرده اند تا با ارائه بهترین تجربه کاربری، مشتریان را به استفاده از این سرویس ها سوق دهند.

علاوه بر این سامسونگ به دلیل همکاری با مایکروسافت برنامه های اختصاصی این شرکت را نیز به صورت پیشفرض به همراه گوشی عرضه کرده است که ممکن است برای عده ای این تعداد برنامه پیشفرض، ناخوشایند باشد.

متاسفانه برخلاف گوشی های جدید سری A، با M51 حتی با وجود پشتیبانی سخت افزاری آن، نمی توانید از ویژگی Phone Screen برنامه Your Phone برای اجرای برنامه ها از طریق ویندوز 10، استفاده کنید.

برای آن دسته از افرادی که اطلاعی درباره نحوه عملکرد برنامه Your Phone ندارند باید بگوییم که مایکروسافت این برنامه را به عنوانی پلی میان سیستم عامل اندروید و ویندوز 10 معرفی کرده است . کاربران می توانند به مواردی چون پیام ها، نوتیفیکیشن ها و همچنین عکس های گوشی خود مستقیما از ویندوز 10 دسترسی داشته باشند و حتی از طریق کامپیوتر خود تماس صوتی برقرار کنند.

علاوه بر این گوشی های سری S و A سامسونگ می توانند برنامه ها را نیز به صورت Remote از گوشی خود بر روی کامپیوتر اجرا کنند که این ویژگی بسیار خوبی در زمان کار همزمان با کامپیوتر و گوشی هوشمند به شمار می رود. بنابراین اگر نیاز به استفاده از این ویژگی دارید، به شما پیشنهاد می کنیم تا سمت دیگر گوشی ها همچون A71 بروید.

از دیگر ویژگی های نرم افزاری گلکسی M51 می توانیم به دارک مود (Dark Mode) در تمام سطح سیستم اشاره کنیم که با فعال سازی آن تمامی برنامه های سیستم عامل و حتی برنامه های سوم شخص (درصورت پشتیبانی) نیز تیره خواهند شد.

گفتنی است که ژست های حرکتی در این مدل هم حضور دارند و می توانید با استفاده از آن گوشی خود را تنها با ژست های حرکتی کنترل کنید.

گلکسی M51 سامسونگ

ارتباطات

گلکسی M51 سامسونگ می تواند تمام نیازهای ارتباطی شما را مرتفع کند. این گوشی از شبکه پرسرعت 4G LTE پشتیبانی می کند و می تواند داده ها را تا سقف سرعت 400 مگابیت بر ثانیه دانلود کند. سرعت ارسال داده ها نیز همچنان 50 مگابیت بر ثانیه است که دلیل آن محدودهای شبکه 4G است نه ناتوانی دستگاه.

همچنین تجهیز این مدل به Wi-Fi ac نیز باعث شده تا عاشقان بازی های آنلاین بتوانند با کمترین میزان تاخیر، به بازی بپردازند و کیفیت ارتباط خود لذت ببرند. گفتنی است که بر بستر این استاندارد می توانید داده ها را با سقف سرعت 433 مگابیت بر ثانیه انتقال دهید که عددی فوق العاده محسوب می شود.

همچنین با وجود پشتیبانی از بلوتوث نسخه 5.0 دیگر هیچ نگرانی از بابت گستره دستگاه های جانبی پشتیبانی شده نخواهید داشت. چونکه M51 می تواند به هر دستگاه بلوتوثی متصل شود و اتصالی پایدار و باکیفیت را به ارمغان بیاورد.

از دیگر راه های ارتباطی این دستگاه می توان به رادیو اف ام و پشتیبانی از OTG با سرعت بالا اشاره کرد.

گلکسی M51 سامسونگ

باتری

و اما باتری! جایی که گلکسی M51 خود را به عنوان سلطان بلامنازع دنیای گوشی های هوشمند معرفی می کند. در حقیقت پیش از این هیچ شرکت مطرحی چنین باتری غول پیکری را درون گوشی های خود قرار نداده بود.

این گوشی هوشمند از یک باتری 7000 میلی آمپری بهره می برد که با توجه به سخت افزار دستگاه به راحتی می توان انتظار شارژدهی بالای دو روز را داشت!
بیایید یک سناریو را متصور شویم.

اگر شما در هر روز یک ساعت مکالمهريال یک ساعت وب گردی بر بستر شبکه 3G و یک ساعت تماشای ویدیو آفلاین داشته باشید، گلکسی M51 می تواند با تکیه به باتری خود تا 6 و نیم روز شما را از شارژ مجدد دستگاه بی نیاز کند.

با به عبارت دیگر اگر به صورت مداوم از گوشی خود استفاده کنید، می توانید به عدد 12 ساعت و 30 دقیقه دست پیدا کنید. این عمر باتری حقیقتا فوق العاده است!

برای شارژ مجدد این غول بی شاخ و دم قطعا به شارژری قدرتمند احتیاج است.موردی که سامسونگ آن را محیا کرده و یک شارژر 25 واتی درون جعبه دستگاه قرار داده است؛ مشابه آن چیزی که در گوشی های پرچمدار سری نوت و اس مشاهده می کنید. شارژری که حتی گلکسی S20 FE نیز از آن بی بهره است.

این شارژر می تواند باتری دستگاه را تنها در مدت 1 ساعت و 50 دقیقه شارژ کند! در 30 دقیقه اولیه نیز حدود 35 درصد از حجم باتری پر خواهد شد که همین میزان برای شارژدهی یک روز کامل کافی خواهد بود!

شما حتی می توانید از M51 به عنوان یک پاوربانک استفاده کنید! بله درست شنیدید. این گوشی از قابلیت Reverse Charging بهره می برد و شما می توانید با اتصال یک گوشی به گوشی خود، آن را نیز با سرعت بالا شارژ کنید.

این ویژگی قطعا در زمانی که باتری آیفونِ گران قیمت دوستتان در حال تمام شدن است و نیاز به شارژ دارد، کاربردی خواهد بود. خصوصا اینکه می توانید قابلیت های گوشی خود را به رخ او بکشید 🙂

گلکسی M51 سامسونگ

جمع بندی

سامسونگ با عرضه گلکسی M51 بنچمارک جدیدی را در طول عمر باتری گوشی هوشمند ثبت کرد. موردی که به نظر نمی رسد به این زودی ها توسط شرکتی شکسته شود.

عمر بالای باتری این گوشی را می توان یکی از اصلی ترین دلایل برای خرید تلقی کرد. البته تنها نقطه قوت M51 باتری آن نیست و وجود سخت افزار قوی و همچنین نمایشگر باکیفیت به ارزش خرید دستگاه افزوده است.

بنابراین گلکسی M51 یکی از ارزشمندترین گوشی های میان رده حالِ حاضر دنیای اندروید به شمار می رود و کسانی که قصد خرید آن را دارند می توانند با خیالی آسوده آن را خریداری کنند. البته پیشنهاد می کنیم تا پیش از خرید نگاهی هم به گوشی گلکسی A71 داشته باشید.

نکات مثبت

  • صفحه نمایش باکیفیت
  • عمر باتری فوق العاده
  • سخت افزار قدرتمند
  • طراحی زیبا

نکات منفی

  • محل قرار گیری سنسور اثرانگشت کمی بالاست
  • نبود نمایشگر 90 یا 120 هرتز
  • نبود امکان ضبط ویدیو 4K@60fps

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. سلام ممنون من M51 دارم راضیم ولی اس ام اس هاش تا سه کارکتر هستش
    هندزفریش تایپسیه و مشترک با شارژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا