بررسیموبایل

بررسی گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

تکامل یافته ترین گوشی تاشو در بازار

مقدمه

بنابر مصلحت بازار و استقبال کاربران، گوشی‌های تاشو فعلا مسیر نوآوری در صنعت گوشی‌های موبایل هستند. یکی از جدیدترین مدل‌ها در این لاین آپ، گلکسی زد فلیپ 3 است که به دست سامسونگ ساخته شده و همراه با تغییر و تحولات چشمگیری نسبت به نسل قبلی خود راهی بازار شده است.

در حالی که هنوز در ابتدای نسل گوشی‌های تاشو به شکل مدرن و امروزیشان هستیم، زد فلیپ 3 (همانطور که از نام آن هم کاملا آشکار است) به عنوان سومین نسل از سری خود پا به عرصه وجود گذاشته است.

اما تغییرات چشمگیری که از آن‌ها صحبت کردیم، دقیقا چه هستند؟ اگر بخواهیم در این رابطه توضیح دهیم و بدون هیچ ترتیب خاصی به برخی از پیشرفت‌ها، بهبودها یا تغییرات Galaxy Z Flip3 نسبت به نسل دوم این سری اشاره کنیم، می‌توانیم از رده بندی IPX8 برای مقاومت در برابر آب (حرف X به معنی عدم مقاومت در برابر گرد و خاک است)، نرخ تازه سازی بالا در صفحه نمایش درخشان و پیشرفته‌ی Dynamic AMOLED 2X (نسل‌های اول و دوم این گوشی، هر دو دارای نرخ تازه سازی ۶۰ هرتزی بودند) و همینطور صفحه نمایش ثانویه یا کاورِ بزرگ‌تر و کاربردی‌تر نام ببریم.

البته، همه چیز هم در این گوشی در بهترین حالت ممکن نیست و کمبودهایی هم در برخی از مشخصات آن همچون مشخصات دوربین‌ها به چشم می‌خورد که در بخش اختصاصی خود، آن‌ها را به طور دقیق و کامل بررسی خواهیم کرد.

اما از منظر کلی، این کمبودها نشان می‌دهند هنوز جای پیشرفت و توسعه زیادی برای این سری وجود دارد و شاید هنوز در ابتدای مسیر خود هستند. اگر از این زاویه نگاه کنیم، Z Flip 3 در مسیر خوبی قدم گذاشته که قطعا رو به توسعه و پیشرفت است.

در ادامه با مجله گوشی پلازا همراه باشید تا نگاهی کامل به گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ | Samsung Galaxy Z Flip3 داشته باشیم.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

طراحی

جای هیچ شک و تردیدی نیست که بزرگ‌ترین و شاخص‌ترین بارزه‌ی Galaxy Z Flip 3 ظاهر و استایل آن است. خود سامسونگ هم به طور مکرر در تبلیغات خود روی این ویژگی تاکید شدیدی می‌کند.

همچنین، وجود هفت رنگبندی مختلف در زمان معرفی این گوشی، نشان از این دارد که دلیل خرید Z Flip3 مشخصات سخت افزاری یا درونی آن نیست، بلکه به خاطر ظاهر و حس متفاوتی که دارد، باید آن را بخرید.

سامسونگ نیز با مد نظر داشتن این نکته، طراحی سومین نسل از این سری را تا جایی که می‌توانست، نسبت به مدل‌های قبلی این لاین آپ بهبود بخشید. یکی از این بهبودها، رنگبندی منحصر به فرد این مدل است که کاملا آن را متمایز می‌کند.

اما این بهبودها تنها به رنگبندی خلاصه نمی‌شوند و سامسونگ در متریال به کار رفته در بدنه این گوشی هم دقت و ظرافت بسیار بیشتری نسبت به مدل‌های قبلی صرف کرده است. به عنوان نمونه، فریم اطراف بدنه و همینطور لولای پشتی این گوشی اکنون از متریالی ساخته شده‌اند که سامسونگ اسم آن را Armor Aluminum گذاشته است.

این شرکت مدعی‌ست که این متریال، مقاوم‌ترین آلومینیومی‌ست که تاکنون در یک گوشی موبایل به کار برده شده است. تا بحث مقاومت و دوام در میان است، به این نکته هم باید بپردازیم همانطور که اشاره شد، Z Flip3 (و همینطور Z Fold3) اولین گوشی تاشوی بازار است که دارای رده بندی IP برای مقاومت در برابر آب می‌باشد. احتمالا این گوشی می‌تواند برای مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱/۵ متری آب دوام بیاورد.

پنل‌های شیشه‌ای پشتی بدنه Z Flip 3 دارای لایه‌ی محافظ Gorilla Glass Victus هستند که آخرین و مقاوم‌ترین لایه‌ی محافظ ساخته شده به دست Corning محسوب می‌شود. صفحه نمایش کاور ۱.۹ اینچی در یک نوار مشکی در قسمت بالای پنل پشتی Z Flip3 قرار گرفته است که در مجاورت آن، دو دوربین پشتی این گوشی هم قرار دارند.

این نمایشگر می‌تواند برای دیدن تاریخ، ساعت، اعلان‌های از دست رفته و چند عملکرد دیگر به کار گرفته شود تا نیازی به باز کردن گوشی نداشته باشید. همانطور که شاهد هستید، Z Flip3 پر از نوآوری‌های جدید است که نشان می‌دهند یک گوشی برای پیشرفت و توسعه دقیقا باید چه شکلی باشد و چه کار کند. بدون شک، طراحی این گوشی بیشتر از تمام اجزای دیگر آن، پدید آورنده‌ی این پیشرفت می‌باشد.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

صفحه نمایش

یکی از کلید‌ی‌ترین ویژگی‌هایی که تا قبل از رسیدن Galaxy Z Flip 3 5G در این سری از قلم افتاده بود، عدم پشتیبانی از نرخ تازه سازی بالا بود. جای شکی نیست که کل مدل‌هایی که تاکنون از این سری عرضه شده‌اند، گوشی‌های تاشوی شگفت آوری بودند که نوآوری‌های بزرگی هم با خودشان به همراه داشتند.

اما در زمانی که حتی گوشی‌های میان رده هم دارای HRR بودند، این ویژگی در سری Z Flip هنوز وجود نداشت. تا زمانی که سومین نسل این سری به اسم Z Flip3 از راه رسید و با نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی، این کمبود را هم جبران کرد.

صفحه نمایش تاشوی ۶.۷ اینچی این گوشی دارای پنل Dynamic AMOLED 2X است و رزولوشن آن هم به ۱۰۸۰ × ۲۴۶۰ پیکسل (با چگالی ۴۲۵ پیکسل در هر اینچ) می‌رسد.

واضح‌ترین بارزه‌ی این نمایشگر، نسبت بسیار بلند آن است که ۲۲:۹ می‌باشد و باعث می‌شود وقتی برای اولین بار از نزدیک این گوشی را می‌بینید، از باز کردن آن و دیدن چنین نمایشگر بلندی تعجب کنید.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

ما در تست‌های خود از نمایشگر این گوشی، حداکثر روشنایی آن را ۹۳۵ نیت محاسبه کردیم که اگرچه به اندازه S21 Ultra که بالای ۱۰۰۰ نیت روشنایی دارد نیست، اما از مدل‌های قبلی لاین آپ خودش و حتی گوشی‌هایی همچون S21 و S21+ بسیار بالاتر است.

یکی دیگر از ویژگی‌های نمایشگر داخلی و اصلی Z Flip3، پشتیبانی از HDR10+ است که طبق تجربه‌ی ما در اپ‌هایی مانند Amazon Prime Video, YouTube و Netflix که به وجود این ویژگی نیاز هست، به بهترین شکل عمل می‌کند و محتوای HDR را ساپورت می‌کند. همچنین، نرخ تازه سازی تصویر نیز قابل تنظیم روی Adaptive و Standard می‌باشد.

اما به نمایشگر بیرونی Z Flip3 می‌رسیم که سامسونگ آن را نمایشگر کاور صدا می‌کند. اندازه آن که در نسل‌های قبل فقط ۱.۱ اینچ بود، اکنون به ۱.۹ اینچ افزایش پیدا کرده تا علاوه بر کارآیی بیشتر، به زیباتر شدن این گوشی هم کمک کند (که قطعا هم در این کار موفق عمل کرده است).

همچنین، دارای یک پنل Super AMOLED با رزولوشن ۲۶۰ × ۵۱۲ پیکسل است که چگالی آن هم به ۳۰۲ پیکسل در هر اینچ می‌رسد. تنها مورد غیر قابل انتظاری که در آن مشاهده کردیم، این بود که سطح روشنایی آن به صورت خودکار کنترل نمی‌شد.

یعنی ممکن است در تاریکی شب، چشم را اذیت کند. این مشکل، به خاطر عدم وجود سنسور تشخیص نور محیط در بدنه بیرونی یا پنل این گوشی است که احتمالا در مدل‌های بعدی برطرف خواهد شد.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

سخت افزار

سامسونگ در Galaxy Z Flip 3 از یک چیپست پرچمدار و بسیار رده بالا به اسم Snapdragon 888 استفاده کرده که مانند سایر گوشی‌های تاشوی این شرکت و البته، برخلاف سری‌های پرچمدار آن، نسخه Exynos ندارد و همه‌ی ریجن‌ها با همین پردازنده به فروش می‌رسند.

در کنار این چیپست قدرتمند که قابلیت پشتیبانی از شبکه 5G را هم به این دستگاه اضافه کرده، ۸ گیگابایت فضای RAM به همراه ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی UFS 3.1 نیز در Z Flip3 وجود دارد.

اما اگر بخواهیم به اجزای درون چیپست پرچمدار این گوشی بپردازیم، می‌توانیم بگوییم CPU یا پردازنده مرکزی آن دارای طراحی سه شاخه است که از ۱ هسته‌ی Kyro 680 با فرکانس ۲.۸۴ گیگاهرتز به همراه ۳ هسته‌ی Kyro 680 دیگر با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و ۴ هسته‌ی مشابه دیگر با فرکانس ۱.۸۰ گیگاهرتز تشکیل شده است و GPU یا پردازنده گرافیکی آن را نیز یک Adreno 660 تشکیل داده تا قادر به اجرای امور گرافیکی باشد.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

همانطور که از دستگاهی با چنین چیپست قدرتمند و پرچمداری انتظار می‌رود، همه چیز در Galaxy Z Flip 3 5G کاملا نرم و روان اجرا می‌شود و هیچ لگ و تاخیری در کار نیست.

اگرچه گاهی اوقات ممکن است با یک سری باگ نه چندان جدی در لایه‌های نرم افزاری این گوشی مواجه شوید، اما در مجموع جای نگرانی نیست.

چنین باگ‌هایی (که بسیار هم به ندرت رخ می‌دهند)، معمولا به دلیل خطاهای نرم افزاری هستند و مشکل سخت افزاری خاصی ندارند. بدین ترتیب، اجرای سنگین‌ترین و گرافیکی‌ترین بازی‌های موبایل نیز روی Z Flip3 کوچک‌ترین مشکلی ایجاد نمی‌کند و بدون ذره‌ای تقلا یا تلاش بیش از حد، هر کاری که برعهده آن قرار دهید را به خوبی انجام می‌دهد.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

نرم افزار

کاربرانی که Galaxy Z Fold 3 را تهیه کنند، شاهد وجود اندروید ۱۱ بر روی آن خواهند بود که به صورت پیش فرض در دسترس قرار گرفته است. این نسخه، به همراه یک نسخه‌ی شخصی سازی شده یا ویژه از One UI 3.1 همراه است که ۳.۱.۱ نام دارد.

عدد ۱ در انتهای این نسخه از رابط کاربری سامسونگ، نشان دهنده‌ی بهینه سازی‌های نرم افزاری ایجاد شده برای Z Flip3 است که در Galaxy Z Fold 3 هم وجود دارد.

در حقیقت، این نسخه‌ی ویژه از رابط کاربری سامسونگ به طور انحصاری برای گوشی‌های تاشوی این شرکت طراحی و ساخته شده تا ضمن بهینه سازی اپ‌های پیشفرض برای چنین نمایشگرهایی، یک سری ابزار کارآمد برای بهبود تجربه‌ی کاربران نیز در اختیارشان قرار داده شود.

شرح مشخصات نرم افزاری Z Flip3 را با یکی از منحصر به فردترین ویژگی‌های آن آغاز می‌کنیم. نمایشگر بیرونی یا کاور این گوشی به لطف افزایش اندازه‌ای که داشته، اکنون کارایی بیشتری پیدا کرده است.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

به عنوان نمونه، شما می‌توانید قابلیت Always-on display را علاوه بر نمایشگر اصلی، در این نمایشگر نیز فعال کنید. در واقع، با فعال کردن این ویژگی در نمایشگر اصلی، در صفحه نمایش کاور آن نیز فعال خواهد شد و گزینه مجزایی برای آن‌ها وجود ندارد.

با این حال، بخش کاور، طراحی منحصر به فرد خودش را خواهد داشت و شما حتی می‌توانید واچ فیس ساعت هوشمند سامسونگ خود را نیز در آن نمایش دهید.

یکی از ویژگی‌های نرم افزاری جالب و جذابی که در نمایشگر کاور Galaxy Z Flip 3 وجود دارد، این است که سوایپ کردن در هر چهار جهت روی آن، کارایی متفاوتی دارد.

چطور؟ به عنوان مثال، سوایپ کردن به سمت بالا، Samsung Pay را روی آن اجرا می‌کند، انجام این کار به سمت پایین، به شما اجازه می‌دهد میزان روشنایی نمایشگر کاور را تنظیم کنید و همچنین، یک دگمه سه گزینه‌ای اجرا می‌کند که به شما اجازه می‌دهد صدای گوشی خود را بین حالت‌های ویبره، سایلنت و صدا دار سوییچ کنید.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

سوایپ کردن به سمت راست، اعلان‌هایتان را اجرا می‌کند و سوایپ به سمت چپ نیز مجموعه‌ای از هفت ویجت را نمایش خواهد داد که به صورت پیش فرض، شامل موزیک پلیر، پیش بینی آب و هوا، تقویم، زنگ هشدار، Samsung Health، ضبط صدا و تایمر می‌شوند.

زمانی که Z Flip 3 را نیمه باز قرار دهید (بین ۷۵ تا ۱۱۵ درجه) حالت Flex Mode اجرا می‌شود که رابط کاربری اپلیکیشینی که در حال اجرا است را به دو نیم تقسیم می‌کند و بخش به اصطلاح، مصرفی آن را در نیمه‌ی بالایی نمایشگر اجرا می‌کند و بخش تعاملی که نیاز به کار کردن با آن هست را هم در نیمه پایین نمایشگر به اجرا می‌گذارد تا به سادگی در دسترس کاربر باشد.

همانطور که می‌توانید انتظار داشته باشید، حالت Flex در اپ‌های پیش فرض بهتر عمل می‌کند و ممکن است در برخی از اپ‌های ترد پارتی، سازگاری چندان بالایی نداشته باشد. اما در کل، تجربه جذابی است که اپ‌های زیادی هم از آن پشتیبانی می‌کنند.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

دوربین

کسی که Galaxy Z Flip3 5G را می‌خرد، باید بداند این دستگاه، گوشی دوربین محوری نیست و کاملا واضح است که هدف از خرید آن ویژگی‌های دیگری همچون طراحی و رابط کاربری منحصر به فرد آن است.

البته، این به معنی ناتوان بودن یا ضعیف بودن این گوشی در بخش دوربین هم نیست؛ بلکه تنها این بخش را نمی‌توان درخشان‌ترین و بهترین ویژگی آن معرفی کرد. ستاپ دوربین به کار رفته در Z Flip 3 را پیش از این در Z Flip و Z Flip 5G هم دیده بودیم. بنابراین، از قبل می‌دانستیم که انتظار چه چیزی را باید داشته باشیم.

در هر حال، پنل پشتی Z Flip3 دارای دو سنسور است و یک سنسور هم درون نمایشگر داخلی آن برای سلفی گرفتن و تماس ویدئویی وجود دارد.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

دوربین اصلی، از سنسور ۱۲ مگاپیکسلی Sony IMX563 استفاده می‌کند که دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل است. اگر مشخصات آن برایتان آشنا به نظر می‌رسد، باید خاطرنشان کنیم که احتمالا سال ۲۰۱۶ در Galaxy S7 آن را دیده بودید. بدیهی است که طراحی آن برای استفاده در Z Flip3 تغییر کرده، اما مشخصات اصلی آن، همان چیزی است در گذشته بود.

پس از آن یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی دیگر وجود دارد که به عنوان دوربین فوق عریض عمل می‌کند. متاسفانه، فاقد فوکوس خودکار است و مشخصات شاخص دیگری هم ندارد که قابل ذکر باشد.

دوربین داخلی Galaxy Z Flip3 5G که برای سلفی در آن به کار رفته، دارای یک سنسور ۱۰ مگاپیکسلی است که بر پایه دوربین IMX374 ساخته شده و نمونه آن را تا به حال در تعداد زیادی از گوشی‌های دیگر سامسونگ از جمله سری S10، S20 (به غیر از مدل Ultra)، Note 10 و همینطور Note 20 هم دیده بودیم.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

اگر بخواهیم درمورد کیفیت دوربین‌های Z Flip3 توضیح دهیم، باید عنوان کنیم که خروجی دوربین اصلی آن در نور روز بسیار خوب است؛ اما در حد یک گوشی هزار دلاری نیست و چندان شگفت زده‌تان نخواهد کرد.

البته، در اینجا باز هم باید خاطرنشان کنیم که اگر دنبال یک گوشی دوربین محور هستید، Z Flip3 انتخاب خوبی برایتان نیست. با این پیش فرض، به ادامه بررسی کیفیت دوربین‌های این گوشی می‌پردازیم.

جزئیاتی که در عکس‌های دوربین اصلی این گوشی مشاهده می‌شود، در حد سایر گوشی‌هایی‌ست که دارای دوربین ۱۲ مگاپیکسلی هستند و چیزی فراتر از آن ارائه نمی‌دهد.

سوژه‌های شلوغ به ویژه مانند چمن، به لطف قابلیت HDR و افزایش شارپنس، کمی آشفته و بیش از حد پردازش شده به نظر می‌رسند. اما با این حال، سوژه‌های ساده‌تر، بهتر به تصویر کشیده می‌شوند. همچنین اگر دقت کنید، ممکن است کمی نویز هم در عکس‌ها مشاهده کنید.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

عملکرد دوربین فوق عریض، مناسب است. اما باز هم در حد دستگاهی در این بازه قیمت ظاهر نمی‌شود. اگر بخواهیم توضیح دهیم، نسبت به چیزی که در سایر گوشی‌های جدید بازار که اخیرا عرضه شده‌اند دیده‌ایم، گوشه‌های فریم یا قاب تصویر حالت نرم شدگیِ بیش از حد معمول دارند.

اما مرکز عکس‌ها، کاملا شارپ و واضح است. نمایش رنگ‌ها در این دوربین رضایت بخش است و از این نظر، عملکردی بسیار نزدیک به دوربین اصلی ارائه می‌کند که همیشه باعث رضایت است.

شما در Z Flip3 به چند روش می‌توانید سلفی بگیرید. اما بهتر است دوربین سلفی اختصاصی که روی نمایشگر داخلی این گوشی قرار دارد را روش اصلی سلفی گرفتن بدانیم و با آن هم شروع کنیم.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

این دوربین، دارای فوکوس ثابت است، اما در فاصله مناسب و خوبی ثابت شده؛ به طوری که با دراز کردن دست خود به طور کامل، فوکوس بسیار خوبی روی صورت شما خواهد کرد. در چنین شرایطی، عکس‌ها بسیار شارپ هستند و سطح جزئیات هم بالاست و اگرچه مقداری هم نویز وجود دارد، اما چندان مشکل ساز نیست.

روش بعدی برای سلفی گرفتن در این گوشی، از طریق دوربین اصلی آن است. بدین صورت که می‌توانید از نمایشگر کاور آن برای قاب بندی استفاده کنید.

در ابتدا ممکن است به دلیل وضعیت سنسورها و کوچک بودن تصویرتان در نمایشگر کاور، سخت باشد که به آن عادت کنید. اما به مرور زمان بهترین و پرجزئیات‌ترین سلفی‌هایی که با این گوشی می‌توانید بگیرید را ثبت خواهید کرد.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

باتری

یکی دیگر از ویژگی‌های نه چندان هیجان انگیز Galaxy Z Flip 3 5G، باتری آن است که ۳۳۰۰ میلی آمپر ظرفیت دارد. این باتری، از Z Flip 2 برداشته شده که در نسل جدید این سری، باید با یک نمایشگر ۱۲۰ هرتزی (هرچند تطبیق پذیر) و همینطور یک چیپست جدید و پرمصرف‌تر (و صد البته، قدرتمندتر) سازگاری پیدا کند و انرژی کافی را برای تغذیه آن‌ها نیز فراهم کند.

پس طبیعی است که قادر به انجام همه‌ی این کارها نباشد. با این اوصاف، متوجه شدیم که وزن و محدودیت فضا عامل کلیدی در انتخاب ظرفیت باتری برای Flip3 بود. بنابراین، طراحان همچنان به اولویت‌های خود پایبند بوده‌اند.

در هر حال، همانطور که با مقدمه فوق هم انتظار آن را پیدا کردید، Z Flip3 از نظر طول عمر باتری، عملکرد درخشانی از خودش نمایش نمی‌دهد.

این امر از اعداد و ارقامی که در تست‌های رسمی هم از خودش به جای گذشته، کاملا مشهود است. طول عمر باتری این گوشی در حالت استندبای به مرز ۷۰ ساعت می‌رسد که برابر با عملکرد iPhone 12 mini است.

با این اوصاف، انتظار دوام باتری Z Flip3 برای یک روز کامل، انتظار چندان غیر منطقی نیست. چیزی که خوشبختانه در دستیابی به آن نیز موفق عمل کرده است.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

جمع بندی

Galaxy Z Flip 3 5G برای افرادی ساخته شده که به ظاهر و طراحی گوشی خود بیش از هر چیز دیگری اهمیت می‌دهند. البته، این به معنی ناتوان بودن سخت افزار داخلی آن نیست.

سامسونگ برای اثبات این موضوع، از یک چیپست پرچمدار و برخی از بهترین پردازنده‌هایی که در زمان ساخت این گوشی موجود بوده، استفاده کرده است.

همچنین، نمایشگر آن نیز جزو برترین نمایشگرهایی‌ست که اگرچه دیدن آن در دستگاهی در این رده قیمت قابل انتظار است، اما باز هم غافلگیری‌های خودش را دارد.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

درست است که Z Flip 3 طول عمر باتری چندان زیادی ندارد، با سرعت کمی شارژ می‌شود، انتظار بسیار بیشتری از دوربین‌های آن می‌رفت و قیمت آن هم از گوشی‌هایی که عملکردهای بسیار بهتری در این زمینه‌ها دارند، بسیار بیشتر است، اما نباید فراموش کنید که هیچ یک از آن‌ها از وسط تا نمی‌شوند.

همچنین، این گوشی معنی واقعی “پیشرفت و بهبود” است. این را می‌توان از نمایشگر کاور آن، طراحی زیبای پنل پشتی با تعداد زیادی رنگبندی جدید و صد البته، اضافه شدن قابلیت ضد آب بودن کاملا متوجه شد.

در مجموع، هر کسی که قصد خرید Galaxy Z Flip 3 را دارد، باید هدف خود از این کار را هم به خوبی بداند. این افراد باید بدانند نزدیک به هزار دلار برای طراحی و رابط کاربری منحصر به فرد این گوشی هزینه می‌کنند، نه برای باتری و دوربین‌های آن. با در نظر گرفتن این نکته، می‌توان گفت تمام خریداران Z Flip 3 از خرید خود راضی خواهند بود.

گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ

نقاط قوت

  • علیرغم قیمت هزار دلاری، هنوز هم ارزان‌ترین گوشی تاشوی بازار است که می‌توان خرید
  • طراحی نوآورانه‌ی تا شو، متریال بهبود یافته در ساخت بدنه و مکانیزم باز و بسته شدن رضایت بخش به لطف لولای مناسب
  • ضد آب بودن
  • نمایشگر اصلی پیشرفته و پر نور با دقت رنگ بالا و پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز
  • نمایشگر بیرونی یا کاور بهبود یافته با قابلیت‌های کارآمد و کاربردی
  • سخت افزار قدرتمند به همراه یک چیپست پرچمدار

نقاط ضعف

  • طول عمر باتری نه چندان رضایت بخش و سرعت شارژ پایین
  • عدم تطابق کیفیت دوربین و خروجی آن‌ها با قیمت هزار دلاری این گوشی
  • کنترل سخت هنگام سلفی گرفتن با دوربین اصلی و قاب بندی با نمایشگر کاور
  • قیمت زیاد نسبت به گوشی‌های دیگر و حتی برخی از پرچمدارهای کنونی بازار (که البته، ماهیت و ذات گوشی‌های تا شونده است)

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا