موبایلبررسی

بررسی گوشی شیائومی ۱۲؛ خوش‌قیمت اما قدرتمند

طراحی فوق العاده و سخت افزار قوی!

شیائومی ۱۲ به‌عنوان محصولی پرچمدار برای بررسی اینجاست تا عملکرد آن در سناریوهای مختلف مورد ارزیابی قرار بگیرد. با گوشی پلازامگ همراه باشید.

گوشی شیائومی ۱۲ پس از مدت‌ها یک گوشی پرچمدار با بدنه‌ی نسبتا کوچک محسوب می‌شود. می ۸ آخرین گوشی رده بالا از این شرکت بود که دارای چنین ابعادی در صفحه نمایش و بدنه‌ی خود بود. اما گوشی مورد بررسی امروز ما، یک مدل مشابه با مشخصات بسیار نزدیک هم دارد که شیائومی 12X است.

با این حال، شیائومی ۱۲ را می‌توان پرچمدار واقعی دانست که ویژگی‌های بیشتر و بهتری دارد. یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های شیائومی ۱۲ با 12X این است که 12X از چیپست Snapdragon 870 SoC استفاده می‌کند که هم قدیمی‌تر و هم ضعیف‌تر از چیپست به کار رفته در شیائومی ۱۲ مورد بررسی امروز ما است.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی با بهترین قیمت

علاوه بر این، شیائومی 12X فاقد شارژ بی‌سیم است و به طور کلی از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کند. در هر حال، تمرکز ما در این مطلب، روی Xiaomi 12 گذاشته شده است که شباهت‌ها و نقاط اشتراک زیادی با Xiaomi 12 Pro دارد. با این تفاوت که فاقد دوربین تله فوتو و فناوری شارژ فوق سریعی است که در مدل Pro وجود دارد.

بیشتر بخوانید

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

صد البته، مدل Pro از نمایشگر بزرگ‌تری هم برخوردار است. بنابراین، شیائومی ۱۲ برای آن دسته از افرادی که به دنبال یک گوشی پرچمدار با بدنه و نمایشگر نه چندان بزرگ هستند، می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها در نظر گرفته شود.

اما زمانی که صحبت از گوشی‌های پرچمدار با بدنه‌ی نه چندان بزرگ می‌شود، با اسم برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در صنعت گوشی‌های موبایل نظیر اپل و سامسونگ هم مواجه می‌شویم که فعالیت‌های بسیار خوبی در این رده از بازار داشته‌اند و گوشی‌های بی‌نظیری همچون iPhone 13 mini و یا Galaxy S22 را روانه بازار کرده‌اند.

این دو گوشی، با شیائومی ۱۲ در یک رده قیمت هستند. اما یک سری دلایل محکم می‌توانیم بیاوریم که چرا شیائومی ۱۲ از گوشی‌های نام برده شده، می‌تواند کمی بهتر عمل کند و گوشی بهتری باشد.

اولا از نظر صفحه نمایش، هیچ کم و کاستی ندارد و هر چیزی که کاربران ممکن است نیاز داشته باشند را در اختیارشان قرار می‌دهد و دوما، باتری آن هم کمی بزرگ‌تر از مدل‌های یاد شده است و شارژ سریع‌تری هم ارائه می‌دهد. این موارد، می‌توانند برتری‌های شیائومی ۱۲ نسبت به iPhone 13 mini و Galaxy S22 باشند.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

طراحی

اولین نکته‌ای که درمورد طراحی و بدنه‌ی شیائومی ۱۲ می‌توانیم بگوییم، این است که واقعا از ارگونومی و کیفیت ساخت بدنه‌ی این گوشی تحت تاثیر قرار گرفتیم. این گوشی زمانی که در دست شما قرار می‌گیرد و با آن کار می‌کنید، حس و حال منحصر به فردی دارد و احساس می‌کنید استحکام و دوام بی‌نظیری دارد.

لبه‌های نمایشگر این گوشی به صورت خمیده طراحی و ساخته شده است و پنل پشتی بدنه‌ی آن هم کمی خمیده است. در بین این دو پنل، یک فریم فلزی مقاوم و بسیار باکیفیت وجود دارد که باعث می‌شود حس بسیار خوبی از کار کردن با این گوشی به دست بیاورید.

شیائومی اعلام کرده که پنل نمایشگر توسط یک لایه شیشه‌ی محافظ Gorilla Glass Victus محافظت می‌شود و برای محافظت از پنل پشتی بدنه نیز یک لایه شیشه‌ی Gorilla Glass 5 روی آن کشیده شده است. پنل پشتی، دارای یک رنگ مات است که ممکن است کمی شبیه به پلاستیک به نظر برسد.

با این حال، این نوع رنگامیزی به خوش دست‌تر شدن این گوشی کمک کرده و باعث شده که به خوبی بتوانید آن را محکم در دست خود بگیرید. همچنین، بسیار کم‌تر از پنل‌های شیشه‌ایِ نرم، اثر انگشت را به خودش جذب می‌کند.

درمورد طراحی پنل پشتی بدنه نیز می‌توانیم بگوییم شاهد یک ماژول دوربین بزرگ هستیم که یک جورایی شاخص‌ترین المان طراحی این گوشی در پنل پشتی بدنه آن نیز محسوب می‌شود. این ماژول برآمدگی نسبتا زیادی دارد و در خود آن نیز، دوربین اصلی بیرون زده‌تر از بقیه دوربین‌هاست.

این باعث می‌شود که Xiaomi 12 روی سطوح صافی مثل میز، کمی لق خوردگی داشته باشد. با این همه سخت افزاری که در شیائومی ۱۲ وجود دارد، طبیعی است که وزن نسبتا زیادی هم نسبت به ابعاد و اندازه بدنه خود داشته باشد.

به طور کلی، درمورد طراحی Xiaomi 12 می‌توان گفت که با وجود اینکه ویژگی خیلی خاصی درمورد طراحی آن وجود ندارد و شاهد یک زبان طراحی رایج و مدرن امروزی هستیم که این اواخر، در تعداد زیادی از گوشی‌های دیگر شیائومی هم دیده‌ایم، طراحی ارائه شده در این گوشی، تمام آنچه که طراحی یک گوشی پرچمدار مدرن در سال ۲۰۲۲ باید داشته باشد را دارد. در واقع، هیچ کمبود یا نقطه ضعف خاصی از این جنبه در آن دیده نمی‌شود.

پنل‌های نمایشگر و بدنه پشتی به خوبی خمیده شده‌اند و با فریم میانی و نوع رنگ به کار رفته در پنل پشتی، کاملا خوش دست است و در دست محکم قرار می‌گیرد. در مجموع، شیائومی عملکرد قابل قبولی در طراحی Xiaomi 12 از خودش نمایش داده و چیز زیادی برای گله و شکایت باقی نگذاشته است. فقط جایگاه سنسور اثر انگشتِ زیر نمایشگر، می‌توانست بهتر باشد و اگر کمی بالاتر قرار داشت، بسیار بهتر بود.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

صفحه نمایش

اگرچه که Xiaomi 12 رده بالاترین مدل پرچمدار این سری در نظر گرفته نمی‌شود و مدل‌های رده بالاتری از آن هم در این سری وجود دارد، اما زمانی که کیفیت صفحه نمایش به میان می‌آید، از هیچ تلاشی برای ارائه‌ی بهترین مشخصات ممکن دریغ نمی‌کند.

پنل ۶.۲۸ اینچی OLED به کار رفته در نمایشگر این گوشی دارای رزولوشن استاندارد برای گوشی‌های این رده از بازار یعنی ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل است. با این حال، قابلیت پشتیبانی از نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتزی دارد و از نرخ نمونه لمس ۴۸۰ هرتز هم پشتیبانی می‌کند.

یک سنسور نور محیط ۳۶۰ درجه در صفحه نمایش گوشی شیائومی ۱۲ وجود دارد و دارای عمق رنگ ۱۲ بیت است. بدین معنی، Xiaomi 12 و برادر دوقلوی آن یعنی 12X را می‌توان اولین گوشی‌های موبایل هوشمندی در نظر گرفت که دارای پنل‌های ۱۲ بیت هستند.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

همچنین، در صورت پخش محتوای سازگار با ویژگی‌های به کار رفته در آن‌ها، قادر هستند حداکثر تا سقف ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهند. قابلیت پشتیبانی از HDR10+ به همراه Dolby Vision را نیز باید به لیست مشخصات گوشی شیائومی ۱۲ اضافه کنیم.

بررسی‌های ما نشان می‌دهند زمانی که به صورت دستی نور صفحه را تا انتها زیاد کنید، حداکثر روشنایی آن به ۴۹۴ نیت می‌رسد. همچنین، با قرار دادن آن روی حالت خودکار نیز به ۸۹۶ نیت می‌رسد که برای یک گوشی پرچمدار بسیار عالی است. سنسور نور محیط ۳۶۰ درجه به کار رفته در این گوشی هم بسیار دقیق عمق می‌کند.

خرید انواع گوشی شیائومی

آیا توجه کرده اید که در برخی از گوشی‌ها اگر یک منبع نور روشن پشت دستگاه وجود داشته باشد، روشنایی خودکار تکان نمی‌خورد یا دچار اختلال می‌شود؟ در Xiaomi 12 اصلا چنین مشکلاتی وجود ندارد. منبع نور هر کجا که باشد، این گوشی می‌تواند روشنایی خود را به شکل دقیقی تنظیم کند.

درمورد نرخ نوسازی تصویر هم باید اشاره کنیم که در اغلب موارد بدون اینکه دچار اختلال یا مشکل خاصی شود، بسیار موثر عمل می‌کند. در تنظیمات نرم افزاری، فقط دو گزینه برای تنظیم نرخ نوسازی تصویر وجود دارد که شامل خودکار و کاستوم می‌شوند.

در حالت کاستوم، شما مجبور هستید یا از حالت ۶۰ هرتز استفاده کنید یا ۱۲۰ هرتز. اما حالت خودکار، فقط زمانی که لازم باشد، آن را به ۱۲۰ هرتز می‌رساند. در تمامی اپ‌هایی که ما تست کردیم، به نظر می‌رسد که به خوبی کار می‌کند. چه برنامه‌های سیستمیِ خود شیائومی و چه برنامه‌های سوم شخص.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

سخت افزار

شیائومی ۱۲ به آخرین، بزرگ‌ترین و قدرتمندترین قطعه‌ی سخت افزاری که Qualcomm در زمان عرضه‌ی این گوشی توانسته بود تولید کند، مجهز است. چیپست Snapdragon 8 Gen 1 که بر پایه لیتوگرافی ۴ نانومتری سامسونگ تولید شده است، به عنوان قلب تپنده‌ی این گوشی عمل می‌کند.

قدرت این چیپست، شگفت آور است. در راس CPU هشت هسته‌ای آن شاهد یک هسته‌ی Cortex-X2 هستیم که با فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز کار می‌کند. در کنار آن سه هسته‌ی Cortex-A710 به کمک آن می‌آیند که فرکانسشان تا ۲.۵ گیگاهرتز می‌تواند افزایش پیدا کند. چهارمین خوشه هم دارای چهار هسته‌ی Cortex-A510 است که برای انجام امور پایه و کم مصرفِ معمولی، ۱.۸ گیگاهرتز قدرت ارائه می‌دهد.

از نظر کانفیگ‌های حافظه، سه مدل از این گوشی وجود دارد که شامل ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ و ۱۲/۲۵۶ گیگابایت می‌شوند که نوع حافظه داخلی به کار رفته در هر سه‌ی آن‌ها UFS 3.1 است.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

بررسی‌های صورت گرفته، نشان می‌دهند چیپست شگفت انگیز Snapdragon 8 Gen 1 در مقایسه با رده بالاترین چیپست سامسونگ که در زمان عرضه‌ی آن وجود داشته یعنی Exynos 2200 با اختلاف بسیار جزئی و اندکی در بخش CPU بهتر عمل می‌کند. اما از نظر GPU، اختلاف آن‌ها بسیار بیشتر است و سامسونگ نمی‌تواند به اندازه‌ی رقیب خارق العاده‌ی خود درخشان ظاهر شود.

با چنین سخت افزاری، تصور آن دشوار نیست که Xiaomi 12 بتواند هر کاری که برعهده‌ی آن گذاشته می‌شود را در کسری از ثانیه پردازش کند و نتیجه را به بهترین شکل ممکن ارائه دهد. خوشبختانه، از نظر بهینه بودن هم هماهنگی بسیار خوبی بین اجزای سخت افزاری فوق پیشرفته‌ی این گوشی با MIUI 13 وجود دارد و همه چیز در بهترین حالت و شکل ممکن انجام می‌شود.

با این اوصاف، طبیعی است که انتظار داشته باشید سنگین‌ترین و گرافیکی‌ترین بازی‌های روز دنیا را هم در بالاترین تنظیمات گرافیکی خود با نرم‌ترین و روان‌ترین شکل ممکن روی این گوشی اجرا کنید و یک خروجی بسیار بهینه به دست بیاورید.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

نرم افزار

گوشی‌های سری ۱۲ شیائومی اولین مدل از گوشی‌های این شرکت محسوب می‌شوند که وقتی از جعبه بیرون آورده می‌شوند به اندروید ۱۲ به همراه نسخه جدید رابط کاربری شیائومی یعنی MIUI 13 مجهز هستند.

برای اینکه یادآوری کنیم، باید اشاره کوتاهی به این امر داشته باشیم که آپدیت‌های MIUI از نظر زمانی، ارتباط چندان زیادی با آپدیت‌های سیستم عامل اندروید که گوگل عرضه می‌کند، ندارند. این امر، یک جورایی خوب است.

زیرا شیائومی گاهی اوقات می‌تواند آخرین و جدیدترین ویژگی‌های ایجاد شده در سیستم عامل اندروید را در اختیار کاربرانی که از گوشی‌های قدیمی‌تر مجهز به MIUI این شرکت استفاده می‌کنند، قرار دهد؛ بدون اینکه مجبور باشند حتما گوشی خود را به آخرین نسخه‌ی موجود از اندروید که شاید برای گوشی آن‌ها عرضه نشود، آپدیت کنند.

یکی از برتری‌های شیائومی ۱۲ نسبت به 12X این است که به صورت پیش فرض، به اندروید ۱۲ مجهز است. در صورتی که 12X زمانی که از جعبه‌ی خود بیرون آورده می‌شود، از اندروید ۱۱ استفاده می‌کند. دلیل این امر را می‌توان چیپست ضعیف‌تر موجود در 12X نسبت به شیائومی ۱۲ دانست.

در هر صورت، اگر بخواهیم به بررسی ویژگی‌های نرم افزاری Xiaomi 12 بپردازیم، می‌توانیم بگوییم MIUI 13 که در آن به کار برده شده، از نظر طراحی رابط کاربری، منوها و به طور کلی UI، تفاوت آنچنان بزرگی با نسخه‌های قبلی خود ندارد.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

با این اوصاف، اگر با حس و حال کلی کار با MIUI آشنا باشید و گوشی‌های اخیر شیائومی که به نسخه‌های اخیر این رابط کاربری مجهز بوده‌اند را تست کرده باشید، با MIUI 13 به کار رفته در شیائومی ۱۲ هم کاملا راحت خواهید بود و حس آشنایی به‌ آن خواهید داشت.

خرید اینترنتی موبایل شیائومی

در هر صورت، شیائومی مدعی است که MIUI در نسخه ۱۳ خود به طور کلی تغییر کرده است. اما صد البته، این تغییرات در ظاهر و حس و حال کار با آن قابل لمس نیستند و مشخص است که منظور شیائومی، تغییرات سیستمی است. فقط برخلاف نسخه‌های قبل، در این نسخه نوار اعلان یا همان نوتیفیکیشن بار به صورت پیش فرض جدا از Control Center طراحی شده است و دیگر نباید برای جدا کردن این دو، به تظیمات گوشی مراجعه کنید.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

دوربین

اکثر مردم از گوشی‌های پرچمداری نظیر Xiaomi 12 انتظار دارند دارای یک ستاپ کامل از پیشرفته‌ترین دوربین‌ها باشند و بهترین تجهیزات را در اختیارشان قرار دهند. یکی از اجرایی هم که در یک ستاپ کامل انتظار می‌رود وجود داشته باشد، دوربین تله فوتو است.

چیزی که متاسفانه، در شیائومی ۱۲ پیدا نمی‌شود، در صورتی که انتظار کاربران برای دیدن این دوربین در چنین گوشی پیشرفته و رده بالایی، کاملا منطقی است. اما نیمه‌ی پر لیوان این است که این گوشی در سایر اجزایی که در دوربین خود به کار برده، این کمبود را تا حد زیادی جبران کرده است و برخی از بهترین و پیشرفته‌ترین مشخصاتی که می‌توان در ستاپ دوربین‌های یک گوشی مشاهده کرد را در اختیار کاربران قرار داده است.

دوربین اصلی موجود در این گوشی سونی IMX766 با رزولوشن ۵۰ مگاپیکسل است که از پیکسل‌های ۱.۰ میکرومتری بزرگ با سایز ۱/۱.۵۶ اینچی استفاده می‌کند. سنسور به کار رفته در آن، دارای لنز 6P با گشودگی دهانه دیافراگم f/1.9 است که از لرزشگیر اپتیکال یا همان OIS هم پشتیبانی می‌کند.

دوربین الترا وایدِ کمکی، توسط OmniVision تولید شده و مدل آن OV13B10 است. رزولوشن این دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسل با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 است، دارای پیکسل‌های ۱.۱۲ میکرومتری با سایز ۱/۳.۰۶ اینچ می‌باشد و زاویه دید آن ۱۲۳ درجه است.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

سومین دوربین شیائومی ۱۲ توسط سامسونگ ساخته شده و مدل S5K5E9 است که یک دوربین ماکرو با رزولوشن ۵ مگاپیکسل محسوب می‌شود. این دوربین، با یک لنز تله فوتو با توانایی زوم ۲ برابری ترکیب شده است و توانایی پشتیبانی از فوکوس خودکار هم دارد.

با همین یک ویژگی‌، می‌توان دانست که از بسیاری از دوربین‌های ماکرو دیگری که در گوشی‌های دیگر به کار برده می‌شود، بهتر است. مدل چهارمین و آخرین دوربین به کار رفته در این گوشی نیز OV32B40 است که توسط OmniVision ساخته شده.

این دوربین، روی پنل صفحه نمایش قرار گرفته تا مسئولیت سلفی گرفتن را برعهده بگیرد. سنسور آن ۳۲ مگاپیکسل است و از پیکسل‌های ۰.۷ میکرومتری با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 برخوردار می‌باشد.

با توجه به اینکه شیائومی ۱۲ یک گوشی پرچمدار است، انتظارمان از عملکرد دوربین‌های آن هم بسیار بالاست. خوشبختانه، عملکرد کل ستاپ دوربین‌های این گوشی به قدری پایدار است، که واقعا انتظار ما را هم به خوبی و به بهترین نحو ممکن برطرف کرد.

در واقع، از اینکه چقدر خروجی به دست آمده از دوربین‌های این گوشی خوب است، غافلگیر شدیم. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی این گوشی، همه چیز را بسیار شارپ به تصویر می‌کشد. در تمامی اجزای و بخش‌های تصویر این دوربین می‌توان سطح بسیار زیادی از جزئیات را مشاهده کرد. محدوده دینامیکی آن به اندازه کافی عریض است و نویز حتی در محیط‌های داخلی هم اصلا وجود ندارد.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

با این حال، اگر بخواهیم بیش از حد حساس باشیم و فقط دنبال پیدا کردن کوچک‌ترین ویژگی منفی در عملکرد دوربین اصلی این گوشی باشیم، می‌توانیم بگوییم سطح اشباع شدگی رنگ‌ها کمی زیاد است و یا سیستم نرم افزاری دوربین، تمایل به نوردهی کم‌تری دارد.

در نتیجه، کنتراست می‌تواند زیاد شود. شاید جالب باشد. اما همین ایرادهای بسیار سخت گیرانه از دیدگاه برخی از کاربران، ممکن است حرفه‌ای بودن دوربین‌های Xiaomi 12 را نشان دهد. در هر صورت، کنتراست بالا و رنگ‌های تند، می‌تواند در داشتن ظاهری بهتر در شبکه‌های اجتماعی نظیر Instagram موثر باشد و آن‌ها را بهتر و زیباتر جلوه دهد.

درمورد دوربین فوق عریض این گوشی هم باید اشاره کنیم که شیائومی در حفظ یک نمایش قابل مقایسه بین دوربین اصلی و فوق عریض عملکرد بسیار خوبی داشته است. در واقع، به بهترین شکل توانسته اکثر المان‌های دوربین اصلی را در الترا واید هم پیاده سازی کند.

تفاوت چندان زیادی در پردازش رنگ‌ها، کنتراست و نوردهی بین دوربین اصلی و فوق عریض وجود ندارد. بنابراین، در این دوربین هم باید انتظار دیدن رنگ‌های شدید و زنده‌ای داشته باشید. فقط محدوده دینامیکی و شارپنس دوربین فوق عریض شاید کمی از دوربین اصلی پایین‌تر باشد. اما طبق استانداردهای یک دوربین فوق عریض، قطعا به اندازه کافی خوب هستند.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی با قیمت مناسب

در انتها، درمورد دوربین ماکرو Xiaomi 12 هم باید اشاره کنیم که معمولا کار با دوربین‌های ماکرو را دوست نداریم. این دسته از دوربین‌ها اغلب فقط برای خالی نبودن عریضه در پنل پشتی بدنه گوشی‌ها به کار برده می‌شوند و حتی آنقدرها هم قابل استفاده نیستند.

اما گوشی‌های شیائومی مخصوصا نمونه‌های پرچمدار، جزو معدود مواردی هستند که حرف‌هایی هم برای گفتن دارند. تا پیش از آشنایی با شیائومی ۱۲ تجربه‌ای که از کار با اکثر دوربین‌های ماکرو داشتیم، جزئیات بسیار کم، کنتراست پایین و رنگ‌های بسیار کدر و بی روح بود که به واسطه‌ي عدم پشتیبانی از فوکوس خودکار، گرفتن یک عکس خوب که به اندازه کافی شارپ باشد، بسیار دشوار بود.

سنسور ۵ مگاپیکسلی که در دوربین ماکرو شیائومی ۱۲ به کار برده شده، شاید پرجزئیات‌ترین تصاویر را ثبت نکند، اما قطعا نسبت به دیگر دوربین‌های ماکرو که در اکثر گوشی‌های دیگر وجود دارد، عملکرد بسیار بهتری دارد.

دوربین ماکرو این گوشی دارای فوکوس خودکار است که به شما اجازه می‌دهد راحت‌تر عکس‌های شارپ و واضح بگیرید، رنگ‌ها را کاملا زنده و زیبا نمایش می‌دهد، کنتراست خوبی دارد و شارپنس آن هم کاملا عالی است.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

باتری

گوشی Xiaomi 12 در مقایسه با بسیاری از رقبای پرچمدار دیگری که برای این گوشی وجود دارد، دارای ظرفیت متوسطی است که به ۴۵۰۰ میلی آمپر می‌رسد.

اگرچه خود شیائومی هم گوشی‌های بسیار زیادی با حجم باتری بیشتر از این دارد، اما این حجم از ظرفیت، نسبت به گوشی کوچکی مثل شیائومی ۱۲ که اندازه نمایشگر آن فقط ۶.۲۸ اینچ می‌باشد، کاملا کافی به نظر می‌رسد. بنابراین، انتظار می‌رود که شارژدهی باتری این گوشی نسبت به سایز نمایشگر و ابعاد آن کاملا مناسب و کافی باشد.

اما متاسفانه، در عمل به هیچ وجه اینطور نیست. شارژدهی باتری شیائومی ۱۲ در حالت استندبای به ۸۲ ساعت می‌رسد، که اصلا رقم قابل توجه و جالبی نیست. با توجه به اینکه این گوشی از یک نمایشگر نه چندان بزرگ استفاده می‌کند که با پنل OLED خود نمی‌تواند زیاد پرمصرف باشد، پس انگشت اتهام را می‌توانیم سمت چیپست و مشخصات سخت افزاری این گوشی بگیریم.

به هر حال، چیپست‌های پرچمدار نظیر نمونه‌ای که Xiaomi 12 به کار برده شده است، همیشه به پرمصرف بودن معروف بوده‌اند و این بار هم از این قائده مستثنی نیستند.

شیائومی ۱۲ هرچقدر در شارژدهی و طول عمر باتری دچار ضعف است، در سرعت شارژ و مدت زمان تکمیل ظرفیت باتری، این کمبود را تا حدی جبران می‌کند. این گوشی قادر به پشتیبانی از شارژ ۶۷ وات است که تنها در عرض ۳۰ دقیقه می‌تواند باتریِ تخلیه شده‌ی این گوشی را ۸۷ درصد شارژ کند.

برای فول شارژ کردن آن نیز فقط به حدود ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارد که عملکرد شگفت آوری در نوع خود محسوب می‌شود. مخصوصا نسبت به رقبایی که از شرکت‌های سامسونگ و اپل در این رنج قیمت برای شیائومی ۱۲ وجود دارد. ناگفته نماند که این گوشی قابلیت پشتیبانی از شارژ بی سیم با سرعت ۵۰ وات هم در اختیار دارد که برای دستیابی به آن حتما باید از شارژر مناسبی از خود شیائومی استفاده کنید.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, قیمت شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

جمع بندی

زمانی که Xiaomi 12 را در دست خود می‌گیرید، از کیفت ساخت آن شگفت زده خواهید شد. می‌توان این گوشی را یکی از شایسته‌ترین گوشی‌های پرچمدار سال ۲۰۲۲ دانست.

نمایشگر درخشان، زیبا و سریعِ OLED این گوشی به همراه بدنه‌ی بسیار باکیفیت و مقاوم، باتری بزرگ، شارژ سیمی و بی‌سیم بسیار سریع، اسپیکرهای استریوی اختصاصی با کیفیت مطلوب، ستاپ دوربین‌های همه کاره و بسیار کامل با مشخصات قابل توجه همه و همه باعث می‌شوند شیائومی ۱۲ را یکی از ارزشمندترین دستاوردهایی که شیائومی تاکنون موفق شده کسب کند، در نظر بگیریم.

خرید گوشی شیائومی با بهترین قیمت

در انتها، چیپست فوق پیشرفته و بسیار قدرتمند Snapdragon 8 Gen 1 را هم باید به ویژگی‌های شگفت انگیز این گوشی اضافه کنیم.


نقاط قوت

  • نمایشگر درخشان ۱۲۰ هرتزی با پنل OLED
  • طراحی و ارگونومی فوق العاده خوش دست و راحت که آن را تبدیل به یکی از گوشی‌های جمع و جورِ باکیفیت و رده بالای بازار تبدیل کرده است
  • عملکرد شگفت آور همه‌ی دوربین‌ها
  • سرعت شارژ سیمی و بی‌سیم بسیار زیاد با پشتیبانی از شارژ معکوس
  • مجهز به اندروید ۱۲ با MIUI 13

نقاط ضعف

  • شارژدهی و طول عمر باتری می‌توانست بسیار بهتر باشد
  • عدم وجود دوربین تله فوتوی اختصاصی و کافی نبود راهکارهای نرم افزاری برای گرفتن عکس‌های زوم شده با دوربین اصلی

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا