موبایلبررسی
موضوعات داغ

بررسی می 11 لایت شیائومی

خانواده شیائومی می ۱۱ داری ۴ مدل گوشی می‌باشد. در این مقاله قصد داریم می ۱۱ لایت 4G و می ۱۱ لایت 5G را مورد نقد بررسی قرار دهیم.

شیائومی، نامی که واقعاً ره صد ساله را یک شبه طی کرد. اپل، سامسونگ، نوکیا (سابق) و هواوی نام‌هایی هستند که هر کدام از یک یا چند جهت آوازه زیادی در دنیای گوشی‌های هوشمند به پا کرده‌اند. اما شیائومی نامی است که در هر سطح از محصولات خود از پایین رده تا پرچمدار، تمام امکانات مورد نیاز در آن بازه را در محصولات خود قرار می‌دهد. شیائومی می ۱۱ لایت یک میان‌رده قدرتمند است که با مشخصات بی‌نظیر خود در سطح یک پرچمدار تمام عیار برایتان ظاهر خواهد شد.

مقدمه

چه چیزی برای شما در انتخاب یک گوشی هوشمند مؤثر واقع می‌شود؟ دوربین، صفحه نمایش، باتری، طراحی ظاهری، پردازنده و حافظه داخلی همه مواردی هستند که شیائومی در می ۱۱ لایت قرار داده و باعث حس رضایت‌مندی شما خواهد شد. می ۱۱ لایت برادر کوچک‌تر می ۱۱ و می‌ ۱۱ اولترا می‌باشد.

از لحاظ سخت‌افزاری و قیمت، می ۱۱ لایت قابل رقابت با بسیاری از محصولات بازار می‌باشد. شیائومی سعی کرده با قیمتی رقابتی سخت‌افزار را در یک سطح متعادل نگه دارد که کاربر حس یک گوشی پرچمدار گران قیمت را داشته باشد.

شیائومی می ۱۱ لایت در دو نسخه 4G  و 5G ساخته شده، که سری تفاوت‌های جزئی با یکدیگر دارند. در این مطلب قصد داریم با مبنی قرار دادن نسخه 4G، هر دو نسخه را مورد نقد و بررسی قرار دهیم و در پایان با هم قیاص کنیم. پیش از شروع بررسی می ۱۱ لایت، قصد داریم نسخه اصلی سری شیائومی می ۱۱ یعنی می ۱۱ را خیلی کوتاه معرفی کنیم که مقایسه و درک بهتری از این محصول داشته باشید.

شیائومی می ۱۱ لایت

شیائومی می ۱۱ نخستین تلفن هوشمندی بود که با پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۸۸ به بازار  معرفی شد و در ابتدا کار خود را‌ در چین شروع کرد. می ۱۱ از لحاظ طراحی شباهت زیادی با می ۱۱ لایت دارد و دوربین اصلی هر دو مدل درون جزیره‌ی مربع شکل با کمی بیرون زدگی قرار داردند. عمده تفاوت این دو مدل سنسور دوربین اصلی است. جایی که می ۱۱ از یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسل فوق‌العاده قدرتمند استفاده می‌کند.

صفحه نمایش می ۱۱ نرخ نوسازی  ۱۲۰ هرتز دارد که پنل آن از جنس OLED می‌باشد. روشنایی این صفحه نمایش ۱۵۰۰ نیت بوده که در نوع خود کم نظیر است. بر خلاف می ۱۱ لایت، اسپیکرهای می ۱۱ ساخت شرکت هارمن کاردن بوده که صدایی شفاف و زنده را در بر خواهد داشت. هم‌چنین باتری ۴۶۰۰ میلی‌امپری و محافظ صفحه نمایش Victus از دیگر مشخصات بارز این گوشی پرچمدار می‌باشد.

مشخصات می ۱۱ لایت 4G و می ۱۱ لایت 5G:

مشخصات فنی

می ۱۱ لایت 4G

می ۱۱ لایت 5G

ابعاد و بدنه
۶.۸*۷۵.۷*۱۶۰.۵ میلی‌متر ۶.۸*۷۵.۷*۱۶۰.۵ میلی‌متر – گواهی IP53
وزن
۱۵۷ گرم ۱۵۹ گرم
نمایشگر
۶.۵۵ اینچ امولد – ۹۰ هرتز – محافظ گریلا گلاس ۵ – روشنایی ۵۰۰ تا ۸۰۰ نیت ۶.۵۵ اینچ امولد – ۹۰ هرتز – محافظ گریلا گلاس ۶ – روشنایی ۵۰۰ تا ۸۰۰ نیت
پردازنده-سیستم‌عامل
اسنپ‌دراگون ۷۳۲G هشت نانومتری – اندروید ۱۱ و MIUI ۱۲ اسنپ‌دراگون ۷۸۰G پنج نانومتری – اندروید ۱۱ و MIUI ۱۲
رم و حافظه داخلی
۶ گیگ و ۶۴ گیگ، ۶ گیگ و ۱۲۸ گیگ، ۸ گیگ و ۱۲۸ گیگ – UFS ۲.۲ – پشتیبانی از کارت حافظه جانبی ۶ گیگ و ۱۲۸ گیگ، ۸ گیگ و ۱۲۸ گیگ، ۸ گیگ و ۲۵۶ گیگ – UFS ۲.۲ – پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
دوربین اصلی
سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل لنز واید ۲۶ میلی‌متر با f/۱.۸ – سنسور ۸ مگاپیکسل با سایز ۱/۴.۰ لنز اولتراواید با f/۲.۲ – سنسور ۵ مگاپیکسل لنز ماکرو با f/2.4 سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل لنز واید ۲۶ میلی‌متر با f/۱.۸ – سنسور ۸ مگاپیکسل با سایز ۱/۴.۰ لنز اولتراواید با f/۲.۲ – سنسور ۵ مگاپیکسل لنز ماکرو با f/2.4
دوربین سلفی
۱۶ مگاپیکسل با f/۲.۵، لنز واید با سایز ۲۵ میلی‌متر – 4K با نرخ ۳۰ فریم برثانیه، ۱۰۸۰ با نرخ‌های ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم – لرزشگیر الکترونیکی ۲۰ مگاپیکسل با f/۲.۲، لنز واید با سایز ۲۷ میلی‌متر – 4K با نرخ ۳۰ فریم برثانیه، ۱۰۸۰ با نرخ‌های ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم – لرزشگیر الکترونیکی
فیلم برداری دوربین اصلی
4K با نرخ ۳۰ فریم برثانیه، ۱۰۸۰ با نرخ‌های ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم – لرزشگیر الکترونیکی – gyro-EIS 4K با نرخ ۳۰ فریم برثانیه، ۱۰۸۰ با نرخ‌های ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم – لرزشگیر الکترونیکی – gyro-EIS
صدا و ارتباطات
اسپیکر استریو ۱۹۲ کیلوهرتز، فاقد جک ۳.۵ – GSM، HSPA، LTE 4G اسپیکر استریو ۱۹۲ کیلوهرتز، فاقد جک ۳.۵ – GSM، HSPA، LTE 4G، 5G
باتری
۴۲۵۰ میلی‌آمپر ساعت – شارژ سریع ۳۳ وات – ۱۰۰ ساعتدر حالت آماده به کار ۴۲۵۰ میلی‌آمپر ساعت – شارژ سریع ۳۳ وات – ۱۰۶ ساعتدر حالت آماده به کار
رنگ
مشکی – صورتی هلویی – آبی آدامسی سبز نعنایی – سیاه طوفانی – زرد مرکباتی
سایر
نمره بنچمارک آنتوتو ۲۹۰۱۷۲ – قیمت حدودی ۲۶۲ یورو – سنسور اثر انگشت روی دکمه پاور – USB-C نمره بنچمارک آنتوتو ۴۶۵۵۳۴ – قیمت حدودی ۳۶۰ یورو – سنسور اثر انگشت روی دکمه پاور – USB-C

در ادامه قصد داریم می ۱۱ لایت را در شش بخش طراحی، صفحه نمایش و اسپیکر، سخت‌افزار و امنیت، دوربین، رابط کاربری و سیستم‌عامل و باتری مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

طراحی:

اولین موردی که در انتخاب یک گوشی هوشمند برای اکثر افراد مورد توجه قرار می‌گیرد ظاهر دستگاه خواهد بود. پس‌از در دست گرفتن گوشی، وزن، کیفیت ساخت و جنس بدنه مواردی هستند که در دو حالت برای شما حس خوب یا حس بدی را ایجاد می‌کنند. جایی که شیائومی می ۱۱ لایت 4G و مدل گران‌تر آن می ۱۱ لایت 5G طراحی کاملاً یکسانی دارند. شیائومی در سری می، سنگ تمام گذاشته و از این حیث حس خوبی به شما القاء می‌کند.

می ۱۱ لایت دارای لبه‌های تراش خورده و با انحنای کم می‌باشد. مانند عشق در نگاه اول، این گوشی نیز شما را شیفته خود می‌کند. هر دو گوشی از ضخامت بسیار کمی برخوردارند. ضخامت می ۱۱ لایت ۶.۸ میلی‌متر است و دارای وزن حدود ۱۵۸ گرم است. تقریباً می‌توان گفت جزء نازک‌ترین میان‌رده های بازار به حساب می‌آیند.

در پشت گوشی شاهد یک طراحی کاملا تخت هستیم، جایی که دوربین سه گانه درون یک کادر مربع شکل قرار گرفته است. دوربین‌های واید و اولتراواید با یک تفکیک بیضی شکل در کادر مشکی رنگ قرار گرفته‌اند. جنس پنل پشت از شیشه با کیفیت بسیار بالا می‌باشد. دوربین ماکرو در بالای فلش LED با کمی فاصله در این کادر مربع شکل جای داده شده‌اند. فریم دور دستگاه نیز از جنس پلاستیک مرغوب است.

شیائومی می ۱۱ لایت

در سمت پایین دستگاه، جاگیاه خشاب سیم‌کارت هیبریدی قرار گرفته است. در این راستا اسپیکر اصلی و خروجی USB تایپ C نیز قرار دارند. جالب است بدانید میان‌رده قدرتمند چینی ها تنها از طرف خشاب سیم‌کارت نفوذ پذیری کامل در مقابل آب دارد، به دلیل نداشتن گواهی IP67 در نسخه 4G ممکن است در معرض آب قرار دادن آن کمی ریسکی باشد. در نسخه 5G گواهی IP53 وجود دارد و تا حدودی خیال شما راحت می‌شود. شاید این تنها ایراد میان‌رده های سری می ۱۱ باشند.

شیائومی می ۱۱ لایت

در بالای دستگاه فرستنده مادون قرمز و میکروفون دوم قرار دارد. بر خلاف تصور، شیائومی سنسور اثر انگشت را زیر صفحه نمایش قرار نداده است. با این که پنل می ۱۱ لایت از نوع امولد است، اما سازندگان تصمیم دیگری در این خصوص گرفته‌اند.

شیائومی می ۱۱ لایت

 

در سمت راست اما، کلید تنظیم صدا را در اختیار داریم که به‌صورت ترکیبی طراحی شده‌اند. علاوه بر این، کلید پاور با سنسور اثر انگشت ادغام شده است.

شیائومی می ۱۱ لایت

اما در جلوی می ۱۱ لایت، شاهد پنل تخت و  بزرگ امولد هستیم که دوربین سلفی درون یک سوراخ پانچ بسیار ریز در سمت چپ بالا قرار گرفته است. تقریباً ۸۵ درصد از پنل جلویی دستگاه به صفحه نمایش اختصاص داده شده است.

شیائومی می ۱۱ لایت

در مدل 4G شاهد محافظ صفحه گوریلا گلاس ۵ هستیم، در حالی که در مدل 5G گوریلا گلاس ۶ را به عنوان محافظ در اختیار داریم. هم‌چنین اسپیکر مکالمه به همرا چراغ اعلان‌ها به زیباترین شکل در بالای صفحه نمایش قرار گرفته‌اند. در سمت چپ نیز هیچ مورد وجود ندارد.

شیائومی می ۱۱ لایت

در مقایسه با رقیب این دستگاه یعنی گلکسی A۵۲ سامسونگ، تنها ضعف طراحی نفوذ پذیری آب می‌باشد، چرا که این مدل گواهی IP67 را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

نمره: ۹.۵ از ۱۰

بیشتر بخوانید:

شیائومی می ۱۱ لایت

صفحه نمایش و اسپیکر:

اما بخش صفحه نمایش که می ۱۱ لایت یکی از بهترین نتایج را در بین رقبا به دست آورده است. شیائومی می ۱۱ لایت دارای یک صفحه نمایش ۶.۵۵ اینچی از نوع امولد – OLED می‌باشد. کیفیت تصاویر عالی است، روشنایی در کمترین حالت ۴۷۶ نیت و در بیشترین حالت ۸۲۶ نیت خواهد بود. در اکثر گوشی‌های موجود در بازار پنل نمایشگر ۸ بیت می‌باشد، این در حالی است که می ۱۱ لایت یک پنل صفحه نمایش ۱۰ بیتی با یک میلیارد رنگ را در اختیار شما قرار می‌دهد. نرخ نوسازی نمایشگر در حالت کمینه حالت ۶۰ هرتز و در بیشینه ۹۰ هرتز می‌باشد.

این صفحه نمایش از کیفیت ۱۰۸۰ به همراه پشتیبانی از HDR10 برخوردار است. در بخش روشنایی نسبت به رقبایی چون، گلکسی A۵۲، پوکو X۳ پرو و ردمی نوت ۱۰ پرو بهترین عملکرد را دارد. نسخه 5G کمی روشنایی بیشتری نسبت به نسخه 4G دارد. اگر اهل ویرایش عکس و فیلم هستید، بی شک در این بازه قیمتی می ۱۱ لایت می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

میزان نوردهی و روشنایی این گوشی هوشمند زیر نور خورشید در نوع خود خیره کننده است. تفکیک رنگ‌ها در این دستگاه قابل تنظیم است. نکته مهمی که وجود دارد این است. اگر می‌توانید تنظیمات را به گونه ای انجام دهید که این مورد را توصیه نمی‌کنیم. زیرا در این حالت تفکیک رنگ‌ها کمی بهم می‌ریزند. اما اگر تنظیمات را روی گزینه طبیعی بگذارید، بهترین نتیجه را شاهد خواهید بود.

شیائومی می ۱۱ لایت

رنگ‌ها در حالت طبیعی، وضوح بسیار بالا و تفکیک کم نظیری دارند. یکی از موارد مهم در نمایشگر های موبایل، عمق رنگ مشکی می‌باشد. این دستگاه در هر حالت عمق رنگ مشکی را به بهترین شکل ممکن برای شما به نمایش می‌گذارد. شاید تنها نقطه ضعف این بخش نسبت به رقیب خود یعنی پوکو X3 پرو، نرخ نوسازی آن باشد. پوکو X3 پرو دارای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز است که دلیل آن استفاده از پنل IPS LCD می‌باشد. هنگام تماشای فیلم، این گوشی یکی از لذت بخش‌ترین تجربه های شخصی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

شیائومی می ۱۱ لایت

یکی دیگر از بخش‌های مهم هر گوشی موبایل، سیستم صوتی آن می‌باشد. می ۱۱ لایت دارای اسپیکرهای استریویی هیبریدی می‌باشد. هیبریدی به این معنا است که اسپیکر مکالمه به عنوان پخش کننده صدای موزیک، فیلم و صدای بازی نیز کاربرد دارد. متأسفانه می ۱۱ لایت پورت ۳.۵ میلی‌متری جک هدفون ندارد. درون جعبه این گوشی یک دانگل (مبدل) تایپ C به پورت ۳.۵ هدفون قرار داده شده که به این طریق می‌توانید از هندزفری سیمی استفاده کنید. در صورتی که از جمله افرای هستید که حین شارژ ممکن است مکالمه تلفنی، تماشای ویدیو، بازی کردن یا پخش موزیک از هدفون استفاده می‌کنید،‌ تنها گزینه برایتان مدل های بی‌سیم یا بولوتوثی خواهد بود.

اسپیکرهای این دستگاه، صدایی صاف و شفاف را پخش می‌کنند و مانند مدل اصلی یعنی می ۱۱، صدایی حجیم،‌ پر قدرت و با کیفیت را به شما ارائه می‌دهند. هرچند صدای کم‌تری تولید می‌کند، اما کیفیت پخش را به مراتب بالاتر خواهد برد. ظرفیت صدای این اسپیکرهای ۲۴ بیتی، ۱۹۲ کیلوهرتز است که در این بازه قیمت فوق‌العاده به نظر می‌رسد.

نمره: ۱۰ از ۱۰

شیائومی می ۱۱ لایت

سخت‌افزار و امنیت:

در بخش سخت‌افزار می ۱۱ لایت در نسخه 4G از پردازنده ۸ هسته‌ای اسنپ‌دراگون ۷۳۲G هشت نانومتری بهره می‌برد. در حالی که در نسخه 5G پردازنده کوالکام با چیپست اسنپ‌دراگون ۷۸۰G پنج نانومتری را در اختیار داریم. به مراتب عملکرد بهتر مربوط به نسخه 5G خواهد بود، چرا که اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها روان‌تر می‌باشد.

اما عملکرد نسخه 4G به گونه‌ای است که اگر یک بازی نسبتاً سنگین مانند پابجی یا کال اف دیوتی موبایل را با تنظیمات حداکثری گرافیک اجرا کنید، عملکردی خیلی معمولی را تجربه خواهید کرد. از لحاظ مقایسه بین رقبا، این گوشی از پوکو X3 پرو ضعیف‌تر و از گلکسی A۵۲ بهتر است.

تقریباً در حدود ۴۰ دقیقه بازی، دمای می ۱۱ لایت 4G به ۴۲ درجه می‌رسد و این اتفاق چندان جالب نخواهد بود. بیشتر بازی‌ها در نسخه 5G با FPS نزدیک به ۹۰ هرتز اجرا می‌شوند. در واقع بهترین عملکرد در اجرای بازی‌ها در تنظیمات معمولی خواهد بود. پردازنده گرافیکی نسخه 4G می ۱۱ لایت Adreno ۶۱۸ بوده، در حالی که نسخه 5G از Adreno ۶۴۰ بهره می‌برد.

در مدل‌های مختلف می ۱۱ لایت ۶ تا ۸ گیگبایت رم قرار دارد که هر کدام یکی از بهترین نتایج را در بر خواهد داشت. هم‌چنین در نسخه 4G میزان حافظه داخلی ۶۴ تا ۱۲۸ و در نسخه 5G مقدار ۱۲۸ تا ۲۵۶ گیگابایت را در اختیار دارید. این دستگاه از طریق خشاب سیم‌کارت هیبریدی از کارت حافظه جانبی نیز پشتیبانی می‌کند.

شیائومی می ۱۱ لایت

در بخش امنیت نیز، شیائومی با هوشمندی تمام سنسور اثر انگشت را روی کلید پاور جای داده است. شاید برایتان سوال باشد که با وجود پنل امولد چرا از سنسور اوپتیکال استفاده نشده است. اگر تجربه کار کردن با این دسته از گوشی‌ها را داشته باشید، متوجه می‌شوید پیدا کردن محل قرار گیری انگشت روی صفحه نمایش برای باز کردن قفل دستگاه کمی زمان‌بر است و درصد خطا و کاهش سرعت را در پی دارد.

اگر منطقی به این موضوع نگاه کنیم، شیائومی این ریسک را نپذیرفته و سنسور اثر انگشت می ۱۱ لایت را با کلید پاور ادغام کرده است. سنسور اثر انگشت این دستگاه از نوع خازنی می‌باشد و تنها ایراد آن بیرون زدگی این دکمه است. بهتر بود به دلیل ادغام سنسور اثر انگشت و کلید پاور، طراحی آن کمی فرورفته باشد که انگشت شما کاملاً روی این قسمت قفل شود.

از طرفی سیستم تشخیص چهره دو بعدی نیز بخش دوم سیستم امنیتی این گوشی خوش ساخت است. این سیستم سرعت مناسبی دارد و عملکرد آن در نور کم راضی کننده است. اما به دلیل سیستم تشخیص چهره دو بعدی چندان توصیه نمی‌شود.

نمره: ۸.۵ از ۱۰

شیائومی می ۱۱ لایت

دوربین:

در بخش دوربین می‌توانیم بگوییم، مناسب و راضی کننده بجز در عکاسی ماکرو. بر خلاف سایر رقبا، این گوشی سنسور تشخیص عمق ندارد ولی می‌توان پورتره های مناسبی را ثبت کرد. عکاسی با لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی می ۱۱ لایت،‌کیفیت خوبی دارد و شما را نا امید نمی‌کند. رنگ‌ها نزدیک به واقعیت هستند و تراز سفیدی مناسبی را شاهد خواهید بود.

از طرفی میزان داینامیک عکس‌ها بسیار عالی عمل کرده و جزئیات را به خوبی تفکیک و ثبت می‌کند. البته گستردگی تنظیمات دوربین باعث می‌شود بهترین نتایج ممکن را در اختیار داشته باشد.

سنسور اولتراواید ۸ مگاپیکسل دوربین این دستگاه ۰.۶ اینچ می‌باشد در حالی که در اکثر گوشی‌های دیگر اندازه آن ۰.۵ اینچ است و این مورد زاویه دید عریض تری را به شما می‌دهد. اما کمی افت کیفیت را در عکس‌های ثبت شده با این لنز را تجربه خواهید کرد.

به دلیل نداشتن سنسور تشخیص عمق، عکس‌های پورتره چندان جالب نیستند. تفکیک سوژه از پس زمینه کاملاً معمولی بوده و افکت بوکه خوبی ارائه نمی‌دهد. هم‌چنین پس از ثبت عکس کمی از نور سوژه و روشنایی محیط کم می‌شود. عکس ثبت شده مناسب است اما کیفیت عالی ندارد.

اما عکاسی ماکرو با می ۱۱ لایت، در یک کلام خارق‌العاده! مهم‌ترین نکته در سبک عکاسی ماکرو، فوکوس و زوم دقیق روی سوژه است. موردی که به بهترین شکل ممکن می ۱۱ لایت از پس آن برآمده است. دوربین ۵ مگاپیکسلی این دستگاه بهترین تجربه عکاسی ماکرو را برای شما فراهم خواهد کرد. حتی اندکی تغییر فوکوس در نتیجه تصویر ثبت شده مؤثر خواهد بود، چرا که فاصله ها در سنسور ماکرو این گوشی به خوبی تشخیص داده می‌شوند.

طبق جدول مشخصات فیلم برداری که در ابتدای مطلب گفته شده، این دستگاه فیلم برداری 4K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه و لرزشگیر الکترونیکی دارد. از این لحاظ شما ویدئوهای مطلوب و بعضاً عالی را به ثبت می‌رسانید. اما در بخش سلفی یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی را در اختیار داریم که شاید نسبت به رقبا کمی ضعیف به نظر برسد. اما کیفیت این دوربین با تنظیمات حرفه‌ای خود، عملکرد دقیق و خوبی دارد. جزئیات به خوبی ثبت می‌شوند، مخصوصاً اینکه در شرایط نوری مناسب عکاسی کنید.

نمره: ۸ از ۱۰

شیائومی می ۱۱ لایت

باتری:

به دلیل ضخامت کم می ۱۱ لایت، باتری ۴۲۵۰ میلی‌آمپر ساعتی برای این دستگاه در نظر گرفته شده است. با توجه به ظرفیت پردازشی دستگاه،‌ بهتر بود گزینه مناسب تری برای باتری در نظر گرفته می‌شد. در عوض شارژر ۳۳ وات درون جعبه دستگاه تا حدودی این ضعف را جبران می‌کند. این شارژر در ۳۰ دقیقه، ظرفیت باتری را از صفر به ۵۸ درصد و در ۱ ساعت و ۸ دقیقه به ۱۰۰ درصد می‌رساند .

قابلیت شارژ سریع، دلیل اصلی در برطرف کردن مشکل ظرفیت باتری است. در مقایسه با رقبای موجود در بازار، در نگه داشتن شارژ، از پوکو X۳ پرو ضعیف تر عمل می‌کند و در شارژ شدن باتری عملکرد بهتری دارد. حدوداً در یک ساعت بازی سنگین ۳۰ درصد از شارژ می ۱۱ لایت کاسته می‌شود.

نمره: ۸ از ۱۰

شیائومی می ۱۱ لایت

رابط کاربری:

می ۱۱ لایت به طور پیش فرض از سیستم‌عامل اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI ۱۲ بهره می‌برد. به گفته شیائومی تا ۳ سال پشتیبانی کامل نرم‌افزاری در دستور کار این دستگاه قرار دارد. البته گفته شده ممکن است این مدت زمان به ۴ سال افزایش پیدا کند. رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی MIUI ۱۲ یکی از پرطرفدارین رابط های کاربری در میان کاربران را دارد. روان بودن و استفاده حداقلی از فضای رم باعث ایجاد این محبوبیت شده است. البته باید عنوان کنیم از لحاظ ظاهری شباهت هایی با iOS اپل دارد.

نمره: ۹ از ۱۰

شیائومی می ۱۱ لایت

جمع بندی:

در مجموع شیائومی در ساخت می ۱۱ لایت واقعاً سنگ تمام گذاشته است. طراحی بسیار چشم‌نواز، دوربین خیلی خوب، سخت‌افزار مناسب درخور این بازه قیمتی همگی باعث شده این گوشی هوشمند به یکی از محبوب ترین محصولات بازار حتی در مقایسه با پرچمداران تبدیل شود. البته قیمت رقابتی هم در این محبوبیت بی تأثیر نیست. در مجموع و به طور میانگین می ۱۱ لایت، نمره  ۸.۹ از ۱۰ را کسب می‌کند و در لیست بهترین گوشی‌های بازار قرار می‌گیرد که ارزش خرید بالایی نیز دارد. باتری می ۱۱ لایت در استفاده روزمره تقریباً یک روز دوام دارد. از لحاظ عکاسی و فیلم‌برداری می‌تواند انتخاب مناسبی باشد، چرا که از لحاظ نتایج نهایی شما را راضی خواهد کرد.

نظر شما در باره این محصول جذاب از شیائومی چیست؟ در قسمت نظرات تجربه کاربری خود با می ۱۱ لایت را با ما در میان بگذارید.

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا