بررسیموبایل

بررسی پوکو X3 NFC شیائومی

مقدمه

پس از موفقیت های پوکو F2 به دلیل بهره مندی از نمایشگر 120 هرتز و مشخصات قابل توجه، برند پوکو که حالا زیرمجموعه ای مستقل از شیائومی به شمار می رود (البته به ظاهر)، نسخه جدید این سری را با نام Poco X3 معرفی کرده است. دستگاهی فوق العاده جذاب با ویژگی هایی منحصر به فرد که در رده قیمتی آن به چشم نمی خورد.

با مجله گوشی پلازا همراه باشید تا این گوشی پرطرفدار و جذاب چینی ها را از زاویه ای نزدیک بررسی کنیم.

طراحی

چینی ها برای طراحی Poco X3 دیگر به سراغ سری های پیشین شیائومی نرفته اند و صرفا با تغییر نام، دستگاهی جدید را روانه بازار نکرده اند. بلکه این شرکت حالا دستگاهی کاملا جدید را روانه بازار کرده که از همان ابتدای معرفی، نظرات بسیاری را به خود جلب کرده است.

بررسی خود را از طراحی دستگاه شروع می کنیم. دستگاهی با بدنه کاملا پلاستیکی که قسمت پشتی آن برخلاف گوشی های سری A سامسونگ به صورت جداگانه کار شده و سطحی براق تمامی بخش های دستگاه را تشکیل داده است. از این رو از همان ابتدا استعداد بالای بدنه در زمینه جذب اثر انگشت و چربی دست، شما را کلافه خواهد کرد. البته درون جعبه دستگاه یک قاب ژله ای TPU به رایگان قرار داده شده که می توانید برای حل این مشکل از آن استفاده کنید.

در قسمت پشتی Poco X3، قاب دوربین غیرمعمول و دایره دور آن خودنمایی می کند. درون این قاب 4 دوربین به همراه فلاش دوگانه LED قرار گرفته اند و چینشی ضربدری شکل دارند. طراحان پوکو سعی کرده اند تا جای ممکن دستگاهی متفاوت را عرضه کنند؛ به همین علت تصمیم گرفتند تا نام پوکو را با اندازه ای بسیار بزرگ در نوار هاشوریِ مرکزیِ پشت دستگاه درج کنند! با وجود عجیب بودن تصمیم، حداقل خوشحالیم که به هدفشان رسیده اند 🙂 .

فریم پلاستیکی نیزه همانطور که گفته شد ظاهری براق و آینه ای دارد و در این بخش حتی دکمه ها نیز از پلاستیک ساخته شده اند. حقیقتا دلمان برای آن روزهایی که نوکیا در گوشی های خود از دکمه های سرامیکی استفاده می کرده، تنگ شده است…! دکمه ها صدای کلیکی دلنشینی دارند و مانند برخی از گوشی های صدای خرد شدن نمی دهند. از طرفی به خوبی می توانید استحکام و دوام دکمه ها را پس از هربار فشردن حس کنید.

در پایین دکمه های صدا که در لبه سمت راست قرار گرفته اند، سنسور اثرانگشت را مشاهده می کنید که با دکمه قفل ترکیب شده است. یکی از موارد آزاردهنده درباره این سنسورها این است که پس از هر بار در دست گرفتن دستگاه، ممکن است به صورت تصادفی قفل آن باز شود و یا اگر آن را در حالت قفل شده به فرد دیگری بدهید، پس از لمس های ناخواسته مکرر و تلاش های ناموفق قفل گشایی، سنسور غیرفعال خواهد شد و نیاز به وارد کردن پین خواهید داشت. البته این تنها مشکل چنین سنسورهایی‌ست و مزیت های فراوانی را با خود به همراه دارند. از مزیت های این سنسور می توان به راحتی دسترسی به آن و همچنین مدرن تر بودن نسبت به سنسورهای پشت گوشی اشاره کرد.

در سمت مخالف سنسور تنها شیار سیم کارت به چشم می خورد. این شیار شامل دو محفظه برای قرار گیری سیم کارت نانو می شود که از محفظه سیم کارت دوم می توان برای قرار دادن کارت حافظه microSD نیز استفاده کرد. در قسمت بالایی گوشی میکروفون ثانویه و فرستنده مادون قرمز (IR) به همراه بلندگوی دوم قرار دارند و در قسمت پایین دستگاه نیز از راست به چپ به ترتیب بلندگو، میکروفون تماس، پورت USB-C و جک 3.5 میلیمتری هدفون جای گرفته اند.

سطح جلویی Poco X3 نیز تماما با نمایشگر 6.67 اینچی IPS LCD پوشانده شده است و از نگاه اعداد و ارقام تقریبا 85 درصد از بخش جلویی به پنل صفحه نمایش اختصاص دارد. با وجود حاشیه های نسبتا ضخیم (با استانداردهای سال 2021) همچنان پنل جلویی دستگاه بسیار زیباست.  خصوصا اینکه شیائومی تمام سعی خود را کرده تا این حاشیه ها را به صورت یک دست و یک اندازه طراحی کند و تا حدود زیادی نیز در این راه موفق بوده است. در بالای صفحه نمایش نیز دوربین سلفی در روزنه ای بسیار باریک و زیبا به چشم می خورد. جایگری دوربین را می پسندیم چرا که در محلی قرار گرفته که عمدتا هیچ محتوایی نمایش داده نمی شود.

شیائومی (یا همان پوکو) موفق شده تا با طراحی متفاوت و جسورانه خود، ظاهری زیبا را برای Poco X3 به ارمغان بیاورد و این گوشی را یک سر و گردن بالاتر از رقبای هم‌رده خود قرار دهد. در انتها نیز باید اشاره کنیم که نسخه معمولی Poco X3 از نسخه NFC آن 0.7 میلیمتر ضخیم تر است و باتری آن نیز 840 میلی آمپر حجم بیشتری دارد.

صفحه نمایش

جذاب ترین بخش Poco X3 را می توان نمایشگر آن دانست. پنلی 6.67 اینچی با دقت 2400 × 1080 که در هر ثانیه 120 بار به روزرسانی می شود و لایه ای از شیشه گوریلا گلس 5 از آن محافظت می کند. این نمایشگر می تواند وضعیت خود را در دو حالت 60 و 120 هرتز تنظیم کند؛ بنابراین خبری از ویژگی های بالارده ای چون Adaptive refresh rate نیست که البته این موضوع چندان دور از ذهن هم نبود. علاوه بر نرخ نوسازی 120 هرتز، شیائومی گوشی میان رده خود را به نرخ نمونه برداری لمسی 240 هرتز نیز مجهز کرده است تا به واسطه آن مدت زمان لمس کاربر تا اجرای فرمان به حداقل میزان ممکن برسد.

با در نظر گرفتن دقت نمایشگر و همچنین اندازه نمایشگر می توانیم چگالی پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ را به دست بیاوریم. این میزان از پیکسل ها می توانند وضوح بسیار بالایی را شامل شوند به طوری که امکان ندارد تا بتوانید در حالت عادی پیکسلی را بر روی نمایشگر مشاهده کنید. همچنین وجود نسبت صفحه 20:9 می تواند در دست گرفتن دستگاه را راحت تر از همیشه کند اما همزمان کار با یک دست نیز دشوارتر خواهد شد.

پنل IPS LCD گوشی Poco X3 می تواند رنگ های جذاب و غلیظی را تولید کند و به واسطه دقت بالای آن می تواند محتواهای مختلف را به بهترین شکل ممکن به نمایش درآورد. همچنین این پنل از استاندارد HDR10 نیز پشتیبانی می کند؛ بدین معنی که می توانید در اپلیکیشن های استریم ویدیو همچون نتفلیکس و یوتیوب محتواهای پشتیبانی شده را با بهترین کنتراست و روشنایی مشاهده کنید.

شیائومی اعلام کرد که نمایشگر Poco X3 توانایی تولید روشنایی 450 نیت را دارد. در آزمایش های انجام شده نیز این گوشی توانست در حالت دستی روشنایی 460 نیت را تولید کند. این عدد در حالت خودکار و در زیر نور بسیار شدید تا 630 نیت نیز افزایش پیدا می کند.

موردی که متاسفانه در حین کار با Poco X3 با آن رو به رو شدیم، مشکلی با نام Ghosting است که در حین اسکرول کردن محتوا به چشم می خورد. به طوری که محتوا در حد چند صدم ثانیه ردی از خود به جای می گذارند. البته این موضوع برای کاربران عادی چندان قابل مشاهده نیست اما به هر حال مشکلی‌ست که وجود دارد و به نظر می رسد از پنل آن ناشی شده باشد.

سخت افزار

قلب تپنده Poco X3 را تراشه اسنپدراگون 732G تشکیل می دهد. تراشه ای 8 هسته ای که برپایه لیتوگرافی 8 نانومتری توسعه یافته است و به نوعی مدل توسعه یافته اسنپدراگون 730 به شمار می رود. کوالکام درون این تراشه از 2 هسته Kryo 470 Gold و 6 هسته Kryo 470 Silver استفاده کرده است و در کنار آن از تراشه گرافیکی Adreno 618 استفاده کرده است.

شیائومی Poco X3 را در سه مدل عرضه کرده است: یک مدل 64 گیگابایت که از 4 گیگابایت حافظه رم بهره می برد و دو مدل 128 گیگابایتی که شامل 6 و 8 گیگابایت رم می شوند. در حال حاضر این مقدار از حافظه رم برای گوشی های امروزی کافی خواهد بود و به خوبی می تواند از پس تمامی وظایف روزمره بربیاید. البته در Poco X3 مشکلی در سر راه چندوظیفگی وجود دارد که در بخش نرم افزار به اشاره خواهیم کرد.

بهترین راه اندازه گیری قدرت سخت افزاری یک تراشه، استفاده از نرم افزارهای بنچمارک معتبر است. برنامه هایی چون Geekbench و AnTuTu. در بنچمارک Geekbench 5 که به صورت اختصاصی بر روی قدرت خام تراشه تمرکز دارد، تراشه Snapdragon 732G توانست در آزمون تک هسته ای امتیاز 568 را کسب کند و بالاتر مدل سال گذشته یعنی Poco X2 (یا همان Redmi K30) قرار بگیرد. در بخش چند هسته ای هم این تراشه قدرتمند موفق شده تا با کسب امتیاز 1777 جایگاهی بالاتر از دستگاه های گران قیمت تری چون Mi 9T کسب کند.

در بنچمارک AnTuTu که عموما به سرعت کلی دستگاه در بخش های مختلف اشاره دارد، Poco X3 امتیاز 283750 را به دست آورد و خود را به عنوان رقیب قدرتمندتری در برابر گوشی هایی چون Mi 9T، Mi Note 10 Lite و Redmi K30 ثابت کرد.

شیائومی در زمان معرفی Poco X3 اعلام کرد که در زیر نمایشگر دستگاه و درست در بخش تراشه آن که گرمای زیادی را تولید می کند، از سیستم خنک کننده دوگانه و پیشرفته ای استفاده کرده است که شامل لوله هایی برای هدایت گرما و همچنین ورق هایی گرافیتی برای پخش هرچه بهتر دما، می شود. از این رو حتی در زمان وارد آوردن فشار زیاد به تراشه، دستگاه به ندرت داغ می شود و حتی در زمان داغ شدن نیز به هیچ وجه آزاردهنده نیست.

در مجموع اگر بخواهیم Poco X3 را در یک جمله کوتاه توصیف کنیم، باید بگوییم که «گوشی Poco X3 بهترین سرعت و قدرت را در بازه قیمتی خود ارائه می دهد.»

دوربین

دوربین های Poco X3 طیف وسیعی از انتخاب ها را در اختیار شما قرار می دهد و شما می توانید با استفاده از دوربین های پشتی و سلفی در هر شرایطی عکس های باکیفیت و مناسبی را ثبت کنید. چینش ضربدری دوربین پشتی شامل چهار دوربین می شود: دوربین اصلی شامل یک سنسور 64 مگاپیکسلی که در سمت راست-بالا قرار گرفته است؛ دوربین فوق عریضِ 13 مگاپیکسلی که در مرکز این چیدمان قرار دارد؛ دوربین دو مگاپیکسلی ماکرو در سمت چپ-پایین و در آخر سنسور تشخیص عمقِ 2 مگاپیکسلی که در سمت راست-پایین قرار گرفته است.

حقیقتا شکل قاب دوربین که در مرکز دستگاه قرار دارد را بسیار بیشتر از دستگاه هایی چون گلکسی S21 می پسندیم؛ چرا که برای مثال در زمان استفاده بر روی سطوح صاف مانند میز، کمترین میزان لق زدن را تجربه خواهید کرد. موردی که به نظر می رسد در گوشی های هوشمند امروزی به یک آرزوی دست نیافتنی تبدیل شده است.

در نمونه عکس های ثبت شده با دوربین اصلی، می توان مواردی چون عمق بالای رنگ ها، جزئیات فوق العاده تصاویر، گستره دینامیکی متوسط و نویز بسیار کم را مشاهده کرد. با وجود کنتراست خوب، همچنان کمی سفیدی جزئی در بخش های مختلف تصویر مشاهده می شود. در زمینه عملکرد دوربین در نور کم نیز باید بگوییم که در شب چندان نمی توانید بر روی دوربین حساب کنید. البته با فعال کردن حالت Night Mode سطح نور افزایش پیدا می کند اما همچنان سطح نویز بسیار بالاست و نمی توان جزئیاتی را از تصاویر استخراج کرد.

دوربین فوق عریض هم عملکردی مشابه دوربین اصلی را ارائه می دهد و حتی بهتر! برای مثال می توان به گستره دینامیکی گستره در اشاره کرد ولی سطح نویز کمی بالاتر از حد معمول است اما همچنان چندان مورد اذیت کننده این نیست. تنظیم سفیدی به خوبی انجام می گیرد و رنگ ها نیز به خوبی پردازش می شوند. در زمان عکس برداری در شب، دوربین فوق عریض عملکرد راضی کننده ای را ارائه نمی کند و جزئیات تصاویر در پایین ترین حد ممکن قرار دارند. بنابراین بهتر است در شب و در محیط بیرون بر روی عکسبرداری با دوربین فوق عریض حساب نکنید.

شما همچنین می توانید تصاویر ماکرو را نیز با دوربین Poco X3 ثبت کنید. برای این کار می توانید از دوربین 2 مگاپیکسلی اختصاصی آن کمک بگیرید. با وجود رزولوشن پایین سنسور خروجی تصاویر ما را شگفت زده کرد و کیفیت بسیار خوبی را به نمایش گذاشت. برای مثال می توانید پرزهای روی یک برگ گل را به راحتی ثبت کنید. البته در نظر داشته باشید که ثابت بودن سوژه و دوربین در خروجی هرچه بهتر نیاز است.

برای ثبت تصاویر سلفی، سنسور 20 مگاپیکسلی جلو به کمکتان خواهد آمد. سنسوری که در ثبت جزئیات چندان خوب عمل نمی کند اما در بالانس رنگ ها و نور سفید و همچنین روشنایی قسمت های مختلف تصویر به خوبی عمل می کند و در نتیجه عکسی باکیفیت و مناسب را ذخیره می کند.

تصاویر پرتره که دیگر به بخشی جدایی ناپذیر از گوشی های امروزی تبدیل شده اند، در Poco X3 نیز وجود دارد. برای ثبت تصاویر پرتره با دوربین پشتی سنسور اختصاصی تشخیص عمق به کمکتان خواهد آمد اما برای دوربین جلو تنها از هوش مصنوعی کمک گرفته می شود. اما با این وجود شیائومی همچنان در تشخیص سوژه و جداسازی آن از پس زمینه یکی از بهترین هاست. تا حدی که حتی عملکردی بهتر از گوشی های سامسونگ دارد. بنابراین می توانید این اطمینان را داشته باشید که باکیفیت ترین و بهترین تصاویر سلفی پرتره را با Poco X3 ثبت خواهید کرد.

در آخر نیز باید به کیفیت فیلمبرداری Poco X3 اشاره کنیم که حداکثر تا 4K@30fps قابل افزایش است. برای فیلمبرداری سریع تر می توانید گزینه هایی چون 1080p@60fps را انتخاب کنید و یا برای فیلمبردرای فوق آهسته از کیفیت های 1080p@120fps یا 720p@960fps استفاده کنید.

نرم افزار

گوشی هوشمند Poco X3 با نسخه دوازدهم از پوسته اختصاصی MIUI عرضه شده است. این پوسته بر روی اندروید 10 سوار شده و اجرا می شود. این پوسته را می توان یکی از سنگین ترین و در عین حال قابل شخصی سازی ترین پوسته در میان تمام پوسته های اندرویدی دانست. چرا که شما شیائومی برای همه چیز به شما حق انتخاب داده است.

رابط کاربری دستگاه در MIUI 12 بسیار مدرن تر از گذشته شده است و شیائومی تمام سعی خود را کرده تا دستگاه هایش را از لحاظ بصری بیش از پیش به سیستم عامل iOS نزدیک کند. به همین منظور می توانید بخش Control Center را داشته باشید که دقیقا عملکردی مشابه کنترل سنتر iOS دارد. حتی پنل نوتیفیکیشن ها نیز جدا از کنترل سنتر طراحی شده و از گوشه بالا-سمت چپ فراخوانی می شود. البته همانطور که گفته شده حق انتخاب شما در این پوسته بالاست و می توانید این دو را ترکیب کرده و از همان رابط کاربری پیشین استفاده کنید.

پوسته MIUI 12 با برنامه های پیشفرض بسیاری عرضه می شود؛ از برنامه های اختصاصی شیائومی گرفته تا برنامه های بدون کاربرد شخص سوم. البته بسیاری از آن ها را به راحتی می توان حذف کرد اما برای برنامه های سیستمی اصلی این امکان وجود ندارد. البته به نظر می رسد این موضوع در MIUI 12.5 به طور کلی رفع خواهد شد و شیائومی در نظر دارد تا پوسته خود را برای بازارهای اروپایی و آمریکایی بهینه کند.

ویژگی های MIUI 12 آنقدر زیاد است که قابل شمارش نیستند اما تعدادی از آن ها را در این بخش نام خواهیم برد. ویژگی هایی چون برنامه های شناور که با استفاده از آن می توانید برنامه ای را به صورت کوچک و شناور بر روی صفحه خود داشته باشید. شما همچنین می توانید دو برنامه را به صورت Split Screen اجرا کنید و با هر دو تعامل داشته باشید. علاوه بر این ها می توانید با تغییر Theme دستگاه، ظاهری جدید را به آن ببخشید. ظاهری که تنها محدود به آیکن ها نشده و تغییراتی وسیع را در رابط کاربری اعمال می کند.

با استفاده از برنامه Security می توانید بر روی وضعیت سلامت دستگاه خود نظارت داشته باشید. برای مثال برنامه های مخرب را شناسایی و حذف کنید، کش برنامه ها را پاکسازی کنید و یا اینکه وضعیت فعالیت برنامه ها در پس زمینه را مدیریت کنید. شما همچنین می توانید از این بخش مصرف باتری برنامه ها و همچنین دسترسی های آن ها را بررسی کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید.

از دیگر ویژگی های مهم می توان به ژست های حرکتی بسیار نرم و روان و همچنین کاربردی MIUI 12 اشاره کرد که این مورد نیز در ظاهر شباهت زیادی به iOS دارد.

اما حالا وقت آن رسیده تا موردی که پیشتر به آن اشاره کردیم را بررسی کنیم و آن هم چیزی نیست جز چند وظیفگی. اجرای برنامه ها در پس زمینه در گوشی های اندرویدی رفته رفته در حال تبدیل شدن به مشکلی بزرگ است. به طوری که در حال حاضر دستگاه های سامسونگ سیاست بسیار سخت گیرانه ای را برای اجرای برنامه ها در پس زمینه در نظر گرفته اند. تمامی این سیاست های سخت گیرانه برای حفظ هرچه بیشتر باتری است اما در عمومِ موارد سبب نارضایتی کاربر می شود.

شیائومی نیز در همین دسته قرار می گیرد و برنامه ها پس از سپرده شدن به پس زمینه، پس از مدتی به طور کامل بسته خواهند شد. البته در زمان انجام سریع چندوظیفگی هیچوقت با مشکل مواجه نخواهید شد و ممکن است برنامه ای حتی تا 30 دقیقه نیز در پس زمینه بماند. اما این زمان در گوشی های پیکسل حتی تا 5 الی 6 ساعت نیز افزایش پیدا می کند! بدون آنکه عمر باتری دستگاه دچار مشکل شود. به هر حال امیدواریم که این مشکل بزرگ در به روزرسانی های آینده مرتفع شود.

ارتباطات

گوشی هوشمند Poco X3 در زمینه ارتباطی نیز دستگاهی تمام عیار به شمار می رود. این دستگاه توانایی اتصال به شبکه LTE-A را دارد. بدین معنی که سرعت دانلودتان بر بستر 4G می تواند تا 400 مگابیت نیز افزایش پیدا کند. علاوه بر این وجود دو شیار سیم کارت در دستگاه می تواند کمک شایان ذکری به مدیریت سیم کارت شخصی و کاری در یک دستگاه بکند.

شما همچنین می توانید با بهره مندی از بلوتوث نسخه 5.1، ارتباطی بسیار پایدار را با دستگاه های بی سیم همچون بلندگو و هدفون های TWS داشته باشید. از دیگر ویژگی های ارتباطی Poco X3 می توان به Wi-Fi ac، جک 3.5 میلیمتری هدفون و USB-C اشاره کرد. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که Poco X3 می تواند از طریق پورت USB-C به دستگاه هایی نظیر فلش، هارد اکسترنال، ماوس، کیبورد و حتی مانیتور متصل شود. لازم به ذکر است که برای اتصال به تبدیل های مربوطه احتیاج خواهید داشت.

باتری

وجود یک نمایشگر پرمصرف و همچنین تراشه ای قدرتمند، قطعا به باتری حجیمی نیاز دارد تا بتواند انرژی مورد نیاز Poco X3 را در طول یک روز کامل، تامین کند. از این رو شیائومی تصمیم گرفته تا در مدل معمولی از یک باتری 6000 میلی آمپری و در مدل NFC از یک باتری 5160 میلی آمپری استفاده کند. سرعت شارژ در هر دو مدل یکسان است و شما می توانید با استفاده از شارژر 33 واتی درون جعبه، ظرفیت باتری را در طول مدت یک ساعت و 10 دقیقه شارژ کند. همچنین در زمان هایی که عجله دارید می توانید در مدت بسیار کوتاه 30 دقیقه باتری را از 0 تا 55 درصد شارژ کنید.

در زمینه عمر باتری، Poco X3 همانند دیگر بخش ها اعداد و ارقام درشت و عظیمی را ارائه می دهد. با یک بار شارژ این دستگاه می توانید درصورت استفاده عادی و سبک، انتظار عمر باتری 2 روزه را داشته باشید. اگر هم از آن دسته از کاربران حرفه ای هستید و مدت زیادی را به انجام بازی هایی چون CoD Mobile اختصاص می دهید، باید بگوییم که حتی در این حالت می توانید یک روز کامل را با 30 تا 40 درصد باتری به اتمام برسانید.

گفتنی است که شیائومی به دلیل حجم بالای باتری امکانی را فراهم آورده تا بتوان از گوشی به عنوان پاوربانک استفاده کرد. بدین منظور باید از یک کابلی که دو سر آن Type-C باشد استفاده کنید و دو گوشی را به یکدیگر متصل کنید. سپس با پیغامی که بر روی صفحه نمایش داده می شود، می توان گوشی متصل شده را شارژ کرد. البته سرعت شارژ تنها 10 وات است اما همچنان می توان در مواقع ضروری بر روی آن حساب کرد.

جمع بندی

گوشی هوشمند Poco X3 تمام آنچه را که برای تبدیل شدن به دستگاهی پرفروش و محبوب نیاز است را با خود به همراه دارد: قیمت مناسب، سخت افزاری قدرتمند، دوربین هایی باکیفیت، صفحه نمایشی جذاب و طراحی خاص و منحصر به فرد. البته فاکتور بسیار مهم قیمت را نیز فراموش نکنیم.

Poco X3 در مقابل هزینه بسیار مناسبی که برای آن پرداخت می شود، توانایی های یک گوشی میان رده مانند Redmi Note 9 Pro یا Galaxy A51 را در اختیارتان قرار می دهد. چه بسا اینکه در برخی موارد چون نرخ نوسازی نمایشگر حتی بهتر از آن ها نیز عمل می کند.

از این رو به جرات می توان گفت که در این بازه قیمتی، Poco X3 یکی از بهترین انتخاب ها به شمار می رود.

 

نکات مثبت

  • سخت افزار قدرتمند
  • قیمت مناسب
  • صفحه نمایش 120 هرتز
  • دوربین اصلی باکیفیت
  • عمر باتری فوق العاده

 

نکات منفی

  • عملکرد ضعیف دوربین در شب
  • مدیریت نادرست برنامه ها در پس زمینه

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا