بررسیموبایل

بررسی ردمی Note 8 شیائومی

مقدمه

برند ردمی که زیرمجموعه ای از شیائومی به شمار می رود در طول سال گوشی های بسیاری با قیمت های رقابتی وارد بازار می کند تا از این طریق بتواند به فروش خوبی نیز دست پیدا کند. این شرکت برای تحقق این امر یکی از محبوب ترین سری های خود یعنی ردمی نوت را هر 6 ماه یکبار به روزرسانی می کند. در ژانویه سال جاری نسل هفتم این سری با نام ردمی نوت 7 و ردمی نوت 7 پرو عرضه شد و حالا نوبت آن است که نسل هشتم وارد میدان شود.

Redmi Note 8 در برابر نسل قبلی خود تغییرات زیادی را به خود دیده است و ما نیز در این بررسی سعی داریم تا جوانب مختلف این گوشی را از سخت افزاری گرفته تا نرم افزاری مورد بررسی قرار دهیم.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

طراحی و بدنه

طراحی همواره یکی از نقاط قوت سری ردمی به شمار می رفت. اگر مدل سال های قبل را به یاد داشته باشید، قطعا طراحی بسیار زیبای ردمی نوت 4 و بدنه فلزی آن را به خاطر خواهید داشت. اما حالا با تغییر ترند بازار به سمت فلز و شیشه، شیائومی نیز به همین سو حرکت کرده است. اما با توجه به بالاتر بودن هزینه تولید چنین بدنه هایی، این شرکت پلاستیک را جایگزین آلومینیوم کرده است.

به دلیل طراحی زیبا و قابل قبول ردمی نوت 7، شیائومی این طراحی حفظ، اما کمی و بیش دچار تغییر و تحول کرده است. اولین تغییر بدنه را می توان تغییر پترن پشت دانست. محلی که با تابش نور نوار درخشنده ای به شکل حرف S در آن جلوه می کند. این  جلوه تنها در رنگ های آبی، بنفش و صورتی به چشم میخورد و رنگ مشکی و سفید از آن بی بهره است. برای رنگ سفید، گرادیانتی از رنگ صورتی در پایین دستگاه به رنگ سفید در نظر گرفته شده است. فریم دور دستگاه، رنگی مشابه پنل پشتی دارد و تنها در نسخه مشکلی، رنگی نقره ای به خود گرفته است. از این رو ردمی نوت 8 برای سلیقه های مختلف مناسب خواهد بود.

ردمی نوت 8 طول و عرضی معادل 75.3 × 158.3 میلیمتر و ضخامتی برابر با 8.4 میلیمتر دارد. در مقایسه با نوت 7، نسل جدید تنها کمی بزرگتر است که حتی در صورت کنار هم  قرار دادن هر دو، چندان مشخص نخواهد بود. در زمینه وزن دستگاه نیز نوت 8 حدود 5 گرم سنگین تر از مدل قبلی و برابر با 190 گرم است.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

در پنل جلویی همچنان شاهد نمایشگر 6.3 اینچی از نوع IPS LCD هستیم که کیفیتی مشابه نسل قبلی دارد. در بخش نمایشگر به طور مفصل درباره کیفیت نمایشگر صحبت خواهیم کرد. در بالای دستگاه بریدگی نمایشگر مشاهده می شود که دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی را درون خود به همراه دارد. شکل بریدگی نه کاملا U شکل است و نه کاملا قطره ای و چیزی بین این دو است. اما در طول بررسی همان قطره ای را خواهیم گفت. شیائومی به خوبی توانسته حاشیه قسمت پایین نمایشگر (به اصلاح چانه) را کاهش دهد اما این کاهش با یک حقه طراحی انجام گرفته است. در حقیقت حاشیه قیمت پایینی تفاوتی با نوت 7 ندارد اما چینی ها با رنگ کردن اطراف حاشیه آن را با بدنه هماهنگ کرده اند و از این رو حاشیه نمایشگر کمتر به چشم می آید. این شیوه طراحی سبب شده تا به زیبایی دستگاه نیز افزوده شود. (البته این مشخصه تنها در رنگ آبی و بنفش وجود دارد و رنگ های دیگر از آن بی بهره اند.)

در قسمت پشتی، دوربین چهارگانه به همراه فلاش دوربین به چشم می خورند. برخلاف نسخه پرو، ماژول دوربین در گوشه سمت چپ با چینشی عمودی قرار گرفته است و در امتداد آن نیز لوگوی Redmi قرار دارد. سنسور اثر انگشت نیز در نیمه بالایی پنل پشتی جا خوش کرده است.

دکمه های صدا و قفل در لبه سمت راست قرار گرفته اند و در سمت مخالف آن نیز خشاب کمبو سیم کارت و کارت حافظه قرار دارد. خوشبختانه شیائومی تصمیم گرفته تا در نسخه دهم شیار کارت حافظه و سیم کارت دوم را از یکدیگر جدا کند. بنابراین کاربران می توانند از 2 سیم کارت و 1 کارت حافظه تا سقف 256 گیگابایت به صورت همزمان استفاده کنند.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

صفحه نمایش

نمایشگر 6.3 اینچی ردمی نوت 8 از پنل IPS LCD استفاده می کند و سطح رویی آن را نیز شیشه محافظ گوریلا گلس 5 پوشانده است. شیائومی مدتی‌ست که برای کاهش حاشیه ها به راهکار جالبی دست زده است. در این شیوه نمایشگر دستگاه نه در داخل بدنه، بلکه بر روی فریم کار گذاشته می شود. این موضوع باعث می شود تا از بزرگتر شدن بدنه جلوگیری شود و فریم دور صفحه نمایش نیز کاهش یابد. به منظور کاهش احتمال شکستگی نیز دور نمایشگر با لاستیک مقاوم محافظت می شود.

پنل یاد شده از کیفیت 1080p بهره می برد و با توجه به نسبت 19.5:9 برای تماشای فیلم و وب گردی گزینه بسیاری مناسبی خواهد بود. ردمی نوت 8 در مقایسه با برادر بزرگتر خود یعنی ردمی نوت 8 پرو، چگالی پیکسلی بهتری را ارائه می دهد که این موضوع به دلیل اندازه کوچکتر نمایشگر میسر شده است.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

کیفیت رنگ های پنل IPS LCD این گوشی بسیار بالااست و همچنین در تنظیمات پیشفرض رنگ، شاهد نمایش بسیار دقیق رنگ ها در دامنه sRGB هستیم. صفحه نمایش نوت 8 را می توان یکی از معدود پنل های LCD دانست که از ویژگی HDR10 پشتیبانی می کند؛ یک ویژگی بسیار خاص که تنها در گوشی های بالارده با نمایشگر OLED شاهد آن بودیم. برای بهره‌وری کامل از این ویژگی باید محتوای دارای پشتیبانی از HDR10 را پخش کنید و گوشی به صورت خودکار با شناسایی آن، سطح سفیدی و گستره دینامیکی را بالابرده و سبب افزایش جزئیات تصویر می شود. لازم به ذکر است که در حال حاضر تنها فیلم های سینمایی شبکه NETFLIX و Amazon از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند.

شیائومی در زمان معرفی دستگاه روشنایی نمایشگر را 500 نیت اعلام کرد. در تایید این ادعا باید بگوییم که در بررسی های ما نمایشگر نوت 8 در حالت دستی توانست روشنایی را تا 470 نیت و در حالت خودکار و نور بسیار زیاد تا 630 نیت افزایش دهد. این حجم از روشنایی برای کار در محیط های پرنور کافی خواهد بود.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

سخت افزار

نسل هشتم سری نوت تغییرات چندانی را در بخش سخت افزار به خود ندیده و تنها تراشه آن از اسنپدراگون 660 به 665 ارتقا پیدا کرده است. درست است که تراشه اسنپدراگون 665 به تازگی معرفی شده اما در مقایسه با اسنپدراگون 660 از هسته ها و فرکانسی یکسان استفاده می کند. حتی در هسته های قدرتمند از 200 مگاهرتز سرعت کمتری بهتره می برد. تفاوت اصلی به لیتوگرافی محدود می شود. نسخه جدید از نوع 11 نانومتری و نسخه قبلی برپایه لیتوگرافی 14 نانومتری. تفاوت لیتوگرافی تنها باعث کاهش مصرف انرژی می شود.

برای تراشه گرافیکی از Adreno 610 استفاده شده است و متاسفانه در مقایسه با Adreno 512 قدرت کمتری را ارائه می دهد. به طور کلی می توان گفت که تراشه اسنپدراگون 665 قدرتی مشابه 660 را ارائه می دهد اما با کاهش 20 درصدی مصرف انرژی. در بخش باتری بررسی خواهیم کرد که آیا این کاهش 20 درصدی در عمل هم تاثیری داشته یا خیر.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

از نگاه اعداد و ارقام اسنپدراگون 665 موفق شده تا در آزمون تک هسته ای بنچمارک GeekBench امتیاز 1512 را کسب کند و در آزمون چندهسته ای نیز امتیاز 5590 را به دست بیاورد. بنابراین می توانیم از عملکرد مشابه نوت 8 و نوت 7 مطمئن باشیم. اما در بنچمارک های گرافیکی، نوت 8 به واسطه تراشه ضعیف تر گرافیکی آنطور که باید و شاید نتوانست امتیاز مناسبی را در برابر مدل قبلی خود کسب کند و با اختلاف 20 تا 40 درصدی پایین‌تر از نوت 7 قرار گرفت.

اما با این وجود در تست های نرم افزاری و گیمینگ، شاهد عملکرد قابل قبولی بودیم. برای مثال در بازی PUBG کیفیت بازی به صورت خودکار بر روی Low تنظیم خواهد شد. در این حالت پردازنده گرافیکی به خوبی توانست فریم ریت  را به صورت پایدار ارائه کند و فقط در برخی مواقع مانند انفجار ها و یا در زمان ورود به محدود بمب دودزا، شاهد افت اندک فریم و لگ های جزئی بودیم.

در مجموع قدرت سخت افزاری تراشه Snapdragon 665 را برای کاربری سطح متوسط مناسب ارزیابی می کنیم و به شما این اطمینان را می دهیم که از تمامی وظایف روزمره اعم از اجرای چند برنامه به صورت همزمان و حتی انجام بازی در زمان فراغت، به خوبی برخواهد آمد.

ردمی نوت 8 در سه ظرفیت رم 3، 4 و 6 گیگابایتی و سه ظرفیت حافظه داخلی 32، 64 و 128 گیگابایت عرضه شده است. شما می توانید نسخه 128 و 64 گیگابایت را در دو حافظه 4 و 6 گیگابایت انتخاب کنید اما نسخه 32 گیگ تنها با رم 3 گیگابایتی عرضه خواهد شد. اگر در طول روز بازی های گرافیکی مانند PUBG یا Call of Duty Mobile انجام می دهید، خرید نسخه 4 یا 6 گیگابایتی را توصیه می کنیم. اما اگر چندان به انجام بازی های حجیم علاقه ای ندارید، نسخه 32 گیگابایتی نیز برای شما کافی خواهد بود. گفتنی است که در صورت کمبود فضا می توانید بدون کنار گذاشتن سیم کارت دوم از کارت حافظه microSD استفاده کنید که در این مدل تا 256 گیگابایت قابل افزایش خواهد بود.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

از قدرت سخت افزاری که بگذریم بهتر است نگاهی به دیگر جنبه های سخت افزاری مانند امنیت نیز نگاهی بیاندازیم. شیائومی برای صاحبان ردمی نوت 8 سه راه برای احراز هویت قرار داده است: اثرانگشت، چهره و پسورد.

سنسور اثرانگشت همانطور که در بخش طراحی نیز گفته شد، در بخش پشتی دستگاه قرار دارد. سرعت سنسور بسیار بالاست و در کسری از ثانیه قفل گشایی انجام می شود. دسترسی به سنسور نیز راحت است و خوشبختانه چینی ها قسمت خوبی را برای قرار گیری سنسور اثرانگشت در نظر گرفته اند.

تشخیص چهره نیز با استفاده از چهره شما و دوربین جلو پروسه قفل گشایی را انجام می دهد. روند ریجستر کردن و شناساندن صورت نیز به سرعت انجام می شود. اما به دلیل استفاده از تصویر دو بعدی، به راحتی می توان با یک عکس نیز گوشی را باز کرد. از این رو به شما نیز توصیه می کنیم که از سنسور اثرانگشت به منظور ایمن کردن دستگاه خود استفاده کنید.

در آخر نیز باید به پسورد اشاره کنیم که حالت هایی همچون پین و پترن خواهد داشت.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

نرم‌افزار

رابط کاربری Miui از جمله پوسته هاییست که شخصی سازی های مختلفی را در اختیار کاربر می گذارد. از این رو با پوسته ای حجیم و سنگین رو به رو هستیم. اما با این وجود شیائومی توانسته با ایجاد محدودیت هایی در اجرای برنامه ها در پس زمینه و مدیریت منابع، به خوبی سخت افزار را برای اجرای هرچه بهتر سیستم عامل آماده کند.

رابط کاربری پیش‌فرض ردمی نوت 8، MIUI 11 است که با خود اندروید 9 را به همراه خواهد داشت. بهتر بود شیائومی دستگاه را با اندروید 10 روانه بازار می کرد تا خریداران انتظار دریافت نسخه جدید را نکشند. اما به هر حال این شرکت اعلام کرده به زودی نسخه جدید MIUI 11 را به همراه اندروید 10 و آخرین بسته امنیتی برای این گوشی و نسخه پرو آن، عرضه خواهد کرد.

پوسته اختصاصی شیائومی پوسته ای بسیار غنی به همراه ویژگی های کاربردی و جذابی است که برای کاربران دیگر پوسته ها یا امری دشوار و یا غیر ممکن است. برای مثال می توان به قابلیت ضبط مکالمه اشاره کرد که این پوسته به صورت پیش‌فرض از آن برخوردار است (حتی در نسخه اندروید 10) اما در دیگر پوسته ها این امر تنها با روت کردن گوشی امکان پذیر خواهد بود. یا برای مثال می توان به قابلیت اجرای 2 نسخه از یک برنامه اشاره کرد که در MIUI با نام Dual App به صورت پیش‌فرض وجود دارد اما ایجاد بستری مناسب در پلتفرم های رقیب بسیار مشکل و بعضا با مشکل همراه خواهد بود.

در هنگام استفاده از سیستم عامل با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد؛ تمامی انیمیشن ها نرم و روان و تجربه استفاده نیز عاری از هرگونه هنگ و لگ خواهد بود. در نسخه یازدهم پوسته شیائومی، شاهد تغییراتی در انیمیشن ها، سرعت اجرای آنها، گرافیک کلی پوسته و نحوه تعامل با دستگاه هستیم. البته تعدادی از موارد گفته شده در نسخه دهم نیز وجود داشت و در این نسخه تا حدودی بهبود یافته اند.

همانطور که احتمالا می دانید در نسخه نهم سیستم عامل اندروید، گوگل تغییر و تحولاتی در نحوه تعامل با دستگاه از طریق دکمه های سنتی پیمایش (Navigation) ایجاد کرد که با واکنش مثبت و منفی منتقدان همراه شد. شیائومی اما با الگوبرداری از ژست های حرکتی اپل و ترکیب آنها با ایده های خودش، اقدام به ایجاد ژست های حرکتی خاص و جذابی کرده که حتی برای کاربران دیگر پلتفرم ها نیز بسیار کارآمد تلقی شده اند.

با فعال کردن ژست های حرکتی می توانید با کشیدن صفحه از پایین به بالا در هر کجای سیستم عامل، برنامه ها و یا بازی ها که باشید، از آنجا خارج و وارد صفحه اصلی دستگاه شوید. همچنین برای مشاهده برنامه های در حال اجرا می توانید از لبه پایین دستگاه به بالا کشیده و دست خود را نگه دارید تا لیست برنامه های در حال اجرا به نمایش درآید. برای رفتن به عقب نیز می توانید از لبه سمت راست و چپ دستگاه کمک بگیرید. در حین بررسی دستگاه، کار با این ژست های حرکتی را بسیار سریع، مفید و کاربری یافتیم. در حین استفاده دستگاه همچنان در دستانتان باثبات خواهد بود و برخلاف اندروید 9 خام، آن را گیج کننده، سخت و دشوار نخواهید یافت.

از دیگر ویژگی های سیستم عامل می توان به حالت تیره یا دارک مود اشاره کرد. این ویژگی برای افزایش عمر باتری و همچنین نمایشگر OLED به وجود آمده است. البته فعال کردن این ویژگی به دلیل LCD بودن نمایشگر کمکی به عمر باتری نخواهد کرد و تنها در محیط های تاریک سبب راحت تر شدن کار با دستگاه و کاهش آسیب به چشم می شود.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

دوربین

 نوت 8 در زمینه دوربین حرف زیادی را برای گفتن دارد. این گوشی در پشت خود از یک ماژول با ترکیبی از 4 دوربین بهره می برد که کاربر با استفاده از آن ها می تواند عکس های مختلفی را در شرایط مختلف ثبت کند.

دوربین اصلی همانند نوت 7 شامل یک سنسور 48 مگاپیکسلی می شود که در پس لنزی با گشودگی دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است. این سنسور اندازه ای برابر با 1/2.0 اینچ دارد و اندازه پیکسل هایش نیز معادل 0.8 میکرومتر است.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

نوت 7 اولین گوشی با دوربین 48 مگاپیکسلی بود و پس از آن گوشی های متعددی از جانب دیگر شرکت ها نیز به این موج پیوستند. حالا ردمی نوت 8 نیز آمده تا به نوعی ادامه دهنده راه سری پیشین باشد و درمیان رقبا عرض اندامی بکند.

دوربین 48 مگاپیکسلی این گوشی از تکنولوژی Quad Bayer بهره می برد و به صورت پیشفرض عکس هایی با کیفیت 12 مگاپیکسل ثبت می کند. تکنولوژی یاد شده سبب می شود تا با ترکیب هر 4 پیکسل، یک پیکسل ناب و باکیفیت به دست بیاید. به همین دلیل است که اندازه تصاویر از 48 مگاپیکسلی به 12 مگاپیکسل کاهش پیدا می کنند.

شیائومی به خوبی توانسته از تمامی پتانسیل سنسور دوربین استفاده کند و عکس های بی نظیری را در این کلاس ارائه دهد. سطح جزئیات عالی هستند و نرم افزار دوربین به خوبی توانسته نویز تصاویر را نیز کاهش دهد. از طرفی به لطف گستره دینامیکی وسیع، شاهد عکس هایی با روشنایی مناسب در تمامی قسمت های تصویر اعم از سایه و روشن هستیم. برای ایجاد نور و کنتراست بیشتر می توانید حالت HDR را نیز فعال کنید. در این حالت سرعت پردازش عکس ها کمی کاهش پیدا می کند و دلیل این موضوع هم ثبت سه تصویر با روشنایی بالا، متوسط و کم و سپس ترکیب این تصاویر است تا بهترین گستره دینامیکی حاصل شود. متاسفانه شیائومی هنوز حالت HDR+ را برای گوشی های خود ارائه نکرده است.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

دوربین دوم کیفیتی 8 مگاپیکسلی دارد و برای ثبت تصاویر فوق عریض در نظر گرفته شده است. با وجود کیفیت مناسب تصاویر، همچنان فاصله زیادی با دوربین اصلی دارد. دوربین به صورت خودکار انحناهای موجود در عکس را اصلاح می کند اما در حین اصلاح کمی پیکسل ها را گردتر می کند و سبب کاهش وضوح تصویر می شود. البته این کاهش وضوح در حالت عادی قابل مشاهده نیست و با زوم کردن نمایان می شود.

با وجود نبود دوربین اختصاصی برای عکسبرداری با زوم 2 برابر، به لطف سنسور بزرگ و باکیفیت دوربین اصلی می توانید از حالت 2X برای زوم بدون کاهش کیفیت استفاده کنید. در نظر داشته باشید که به دلیل زوم دیجیتالی، کیفیت پایین تر از یک دوربین اختصاصی زوم 2 برابر خواهد بود اما همچنان ویژگی کاربردی محسوب می شود.

دوربین سوم برای ثبت تصاویر ماکرو به کار می رود؛ درست مانند آن چیزی که در نسخه پرو شاهد آن بودیم. برای ثبت تصاویر ماکرو باید فاصله بسیار کمی از سوژه داشته باشید و به همین دلیل کیفیت و جزئیات قابل قبولی را ارائه می دهد. هرچند که از نظر ما بهتر بود به جای این دوربین از یک دوربین زوم استفاده می شد.

دوربین چهارم به صورت اختصاصی برای تشخیص عمق تصاویر پرتره به کار می رود. در زمینه عکس های پرتره به لطف وجود این دوربین و همچنین هوش مصنوعی بسیار عالی شیائومی، می توانید تصاویر بسیار خوب و باکیفیتی را ثبت کنید که در آن لبه سوژه ها به خوبی تشخیص داده شده و حالت بوکه مصنوعی نیز پس زمینه سوژه ها اعمال شده است.

در مجموع دوربین های پشتی انتخاب های متنوعی را در پیش روی کاربران قرار می دهند. علاوه بر این به دلیل وجود ویژگی های نرم افزاری مختلف مانند فیلترها، ماسک ها و اصلاح کننده های تصویر، می توانید عکس های بسیار زیباتری را ثبت کنید و در شبکه های اجتماعی توانایی های عکسبرداری خود را به نمایش بگذارید.

دوربین سلفی کیفیتی 13 مگاپیکسلی دارد و از فوکوس ثابت برخوردار است. برای کسب بهترین نتیجه و جزئیات، باید در فاصله مناسب از دوربین قرار بگیرید. البته فهمیدن این موضوع چندان سخت نیست و پس از ثبت چند عکس فاصله مناسب را پیدا خواهید کرد. ویژگی عکاسی پرتره برای دوربین جلو نیز به صورت نرم افزاری به ارمغان آورده شده است و کیفیتی در حد و اندازه دوربین های پشتی دارد.

یکی از کمبودهای مهم دوربین ردمی نوت 7، نبود امکان فیلمبرداری 4K بود و شیائومی کیفیت ویدیوها را تا 1080p محدود کرده بود. اما این محدودیت برای نوت 8 وجود ندارد و می توانید ویدیوهایی با کیفیت 4K@30fps ضبط کنید. گفتنی است که کیفیت های 1080p@30/60/120fps نیز برای انتخاب وجود دارد.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

باتری

باتری ردمی نوت 8 حجمی برابر با 4000 میلی آمپر دارد؛ درست همانند آنچه در سری قبلی دیده بودیم. اگر از کاربرانی هستید که استفاده سنگین از گوشی دارید، باتری این گوشی می تواند تا حداقل 1 روز شما را همراهی کند و درصورت استفاده سبک تر تا 2 روز و حتی 3 روز افزایش پیدا کند.

شما می توانید با نوت 8 تا 25 ساعت مکالمه 3G داشته باشید. و یا برای تماشای فیلم تا 14 ساعت سرگرم شوید. اگر از گوشی خود برای وب گردی استفاده می کنید باید این مژده را به شما بدهیم که می توانید به صورت مداوم تا 16 ساعت به وب گردی مشغول باشید.

برای شارژ دستگاه می توانید از شارژرهای 18 واتی کمک بگیرید و ظرفیت باتری را در طول مدت 1 ساعت و 30 دقیقه شارژ کنید. البته باید بدانید که شارژر درون جعبه 10 واتی‌ست که باتری را در مدت 2 تا 2 ساعت و 30 دقیقه شارژ می کند. به نظر می رسد شیائومی تصمیمی برای کنار گذاشتن این شارژر و تعویض آن با شارژرهای 18 واتی ندارد. در نوت 7 نیز شاهد چنین تصمیمی بودیم.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

ارتباطات

با نوت 8 در بستر شبکه LTE می توانید سرعت دانلود 600 مگابیت را تجربه کنید که البته ارتباط مستقیمی با پهنای باند اپراتور تلفن همراه شما دارد. برای برقراری ارتباطی پایدارتر به منظور انجام بازی های آنلاین نیز می توانید به شبکه بی سیم a/b/g/n/ac متصل شوید و از سرعت بسیار بالای آن لذت ببرید.

یکی از نکته منفی درباره ویژگی های ارتباطی ردمی نوت 8، استفاده از بلوتوث نسخه 4.2 به جای 5.0 است. این در حالیست که در مدل قبلی از نسخه 5.0 استفاده شده بود. با این وجود همچنان می توانید دستگاه های مختلفی همچون ساعت هوشمند، بلندگو بی سیم، هدفون های بی سیم و غیره را به گوشی خود وصل کنید. وجود ویژگی Low Energy نیز سبب خواهد شد تا در زمان اتصال گوشی شما مصرف باتری بسیار کمتری داشته باشد.

نقد و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 8 - گوشی پلازا

جمع‌بندی

شیائومی با عرضه ردمی نوت 8 ویژگی های بسیار متنوعی را برای کاربران این گوشی مهیا کرده است که همه آنها در محصولی با قیمت بسیار معقولانه در یک جا گرد هم آمده اند. امکاناتی همچون دوربین های متنوع، صفحه نمایش باکیفیت و روشن، بدنه بسیار خوش ساخت و عمر باتری بالا که در هر دستگاهی نمی توان مشابه آن را پیدا کرد.

اما همچنان نقدهایی به این گوشی داریم که یکی از مهمترین آنها را می توان تراشه Snapdragon 665 عنوان کرد. تراشه ای با قدرت مشابه که ویژگی های منحصر به فردی را نیز ارائه نمی دهد. بنابراین اگر در حال حاضر از ردمی نوت 7 استفاده می کنید و قصد خرید این مدل را دارید، انجام این کار را به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنیم و به جای آن خرید نوت 8 پرو را معقولانه تر و به صرفه تر می دانیم.

اما اگر پس از چند سال قصد خرید دستگاهی جدید با کیفیت و قدرت مناسب را دارید که در ازای مبلغی مناسب امکانات زیادی را در اختیار شما بگذارد، قطعا نوت 8 یکی از بهترین انتخاب های شما خواهد بود.

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا