موبایلبررسی

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

بازی کردن، یکی از سرگرمی‌های همیشگی ما با گوشی‌های موبایل بوده است. پس بهتر است بهترین گوشی گیمینگ حال حاضر بازار را بشناسیم.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=”۱۰۰”]

دسترسی سریع

[/box]

از زمان گوشی‌های Nokia و بازی Snake یا مار معروف، تا همین امروز که بازی‌های گرافیکی و HD جایگزین آن شده‌اند، مردم همیشه بخش زیادی از زمان خود را به بازی کردن با گوشی‌های موبایل خود سپری می‌کرده‌اند. اما گوشی‌های هوشمند امروزی، چیزی فراتر از تصوری هستند که در ابتدا، از گوشی‌های موبایل داشتیم و برخی از آن‌ها به قدری قدرتمند هستند که حتی می‌توانند با کنسول‌های دستی نظیر Nintendo Switch هم بر سر توان سخت افزاری و قدرت بیشتر، رقابت کنند.

علیرغم این، گوشی‌های هوشمند روز به روز در حال قوی‌تر شدن هستند و سخت افزار ارتقاء یافته‌ای به دست می‌آورند. به طوری که دسته جدیدی از گوشی‌های هوشمند به اسم گوشی گیمینگ به وجود آمده است که منحصرا برای بازی کردن طراحی و ساخته شده‌اند و توان سخت افزاری خارق العاده‌ای به عنوان یک گوشی موبایل دارند. این بخش از بازار گوشی‌های موبایل، به سرعت در حال پیشرفت است و ما هر روز شاهد استفاده از ویژگی‌های سخت افزاری و نرم افزاری شگفت انگیزی در آن‌ها هستیم تا تجربه بازی کردن روی گوشی‌های موبایل را ارتقاء بدهند و گیمرهای موبایلی را بیشتر راضی کنند.

همچنین بخوانید:

این پیشرفت‌ها باعث شده امروز شاهد اجرای بازی‌های سنگینی نظیر Fortnite و Call of Duty: Mobile روی گوشی‌های گیمینگ باشیم که شاید هیچ وقت فکرش را هم نمی‌کردیم یک روز روی گوشی خود قادر به انجام چنین بازی‌های گرافیکی و شگفت انگیزی باشیم. در این بین، شرکت‌هایی نظیر Apple و Samsung همیشه سعی می‌کنند در جدیدترین محصولات خود، از سخت افزارهایی استفاده کنند که برای طرفداران بازی‌های موبایل هم جذابیت داشته باشند. اما یک سری از برندهای دیگر نظیر Black Shark و ROG Phone هم در این بازار وجود دارند که به طور اختصاصی، به ساخت گوشی گیمینگ می‌پردازند.

آیا واقعا به یک گوشی گیمینگ نیاز داریم؟

گوشی‌های گیمینگ سخت افزار بسیار قدرتمندی دارند؛ یا بهتر است بگوییم بیشتر از چیزی که نیاز داریم، قدرتمند هستند. اما سوالی که برای اغلب کاربران به وجود می‌آيد، این است که خرید یک گوشی گیمینگ واقعا چه ضرورتی دارد؟ آیا به این همه قدرت و بهینه سازهای نرم افزاری برای اجرای یک بازی موبایل ساده نیاز داریم؟

اتفاقی که در گوشی‌های گیمینگ رخ می‌دهد، این است که سخت افزار داخلی، به حافظه RAM کمک می‌کنند تا به حداکثر توان خود برسد و در عین حال، نهایت قدرت CPU و GPU هم به کار گرفته شود. همچنین، نرخ تازه سازی بالای نمایشگر نیز به دستیابی به حداکثر فریم ریت ممکن در بازی‌ها کمک می‌کند. اما برخی از گوشی‌های گیمینگ پای خود را یک قدم فراتر از این هم می‌گذارند و از سیستم خنک کننده استفاده می‌کنند تا وقتی که سخت افزار داخلی به حداکثر راندمان خود رسید و باعث داغ شدن آن‌ها شد، از آسیب دیدگی به اجزای داخلی گوشی به وسیله‌ی گرما جلوگیری کند.

حقیقت این است که واقعا شاید به چنین سیستم‌های پیچیده‌ای برای بازی‌های موبایل احتیاج نداشته باشیم. در واقع، بهتر است بگوییم بازی‌های موبایل هنوز آنقدر پرتقاضا و سنگین نیستند که از چنین سیستم‌های پیشرفته و پیچیده‌ای برای اجرای آن‌ها در بالاترین و بهترین کیفیت استفاده کنیم. اما در هر صورت، برای داشتن یک تجربه نرم و روان از بازی کردن، باید مشخصات رده بالایی وجود داشته باشد. این که خرید گوشی گیمینگ برای شخص شما انتخاب مناسبی است یا خیر، به این بستگی دارد که قصد اجرای چه بازی‌هایی روی گوشی خود دارید یا چه نوعی از بازی‌ها را می‌خواهید به نرمی روی گوشی خود اجرا کنید.

اگر بازی‌هایی که اجرای می‌کنید، در حد بازی‌های رانر، آرکید یا پازل است، نیازی به صرف هزینه زیاد و خرید یک گوشی گیمینگ ندارید. اما اگر بازی‌هایی که با گوشی خود انجام می‌دهید، نیاز به داشتن سخت افزار قدرتمندی دارند، می‌توانید خرید یک گوشی گیمینگ را مد نظر داشته باشید. در ادامه، به معرفی بهترین گوشی‌های گیمیگ حال حاضر بازار می‌پردازیم که ممکن است در رنج قیمت بالایی باشند. بنابراین، یک بخش جداگانه در انتهای این مطلب را به گوشی‌های مقرون به صرفه‌ای که برای بازی کردن هم مناسب هستند، اختصاص داده‌ایم. پس همچنان تا انتهای این مطلب با ما در گوشی‌پلازامگ همراه باشید.

نکته: در این مقاله به معرفی یک سری گوشی گیمینگ نظیر Nubia Red Magic 6s Pro یا Oppo Find X3 Pro که در بازار ایران عرضه نمی‌شوند، نپرداخته‌ایم و سعی کرده‌ایم فقط گوشی‌هایی را معرفی کنیم که هر چند کمیاب هستند، اما حداقل در بازار کشورمان پیدا می‌شوند.

گوشی گیمینگ ROG Phone 5

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: ۱۷۲.۸ × ۷۷.۳ × ۱۰.۳ میلی متر با محافظ Gorilla Glass Victus و وزن ۲۳۸ گرم و بدنه فلزی و پنل RGB (در پشت گوشی) و نقاط حساس به فشار (Haptic Triggerها) روی لبه بدنه
  • صفحه نمایش: ۶.۷۸ اینچ AMOLED با نمایش ۱ میلیارد رنگ، نرخ تازه سازی ۱۴۴ هرتز، پشتیبانی از HDR10+، حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت، رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۴۸ و چگالی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ
  • چیپست: Snapdragon ۸۸۸، با CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno 660
  • حافظه: ۱۲۸/۸ یا ۲۵۶/۱۲ یا ۲۵۶/۱۶ از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ و ROG UI
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی و ماکرو ۵ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی: ۲۴ مگاپیکسلی
  • باتری: ۶ هزار میلی آمپر با پشتیبانی از فست شارژ ۶۵ واتی و شارژ معکوس ۱۰ واتی

برند Asus ROG Phone همیشه در ساخت گوشی‌های گیمینگ پیشتاز بوده است و آخرین ساخته‌ی آن به اسم ROG Phone 5 هم یک گوشی گیمینگ فوق رده بالا و حرفه‌ای محسوب می‌شود. شاید طراحی و شکل ظاهری آن به اندازه سایر گوشی‌های گیمینگ زمخت و بزرگ نباشد، اما اولویت این گوشی، ابعاد و اندازه یا حتی ارائه تجربه چندان شگفت انگیزی از عکاسی نبوده است.

اولین و تنها اولویت در ساخت Asus ROG Phone 5 بازی کردن است و سازندگان آن با قرار دادن مشخصات شگفت انگیزی همچون نرخ تازه سازی ۱۴۴ هرتز در صفحه نمایش AMOLED به همراه دو باتری ۳ هزار میلی آمپری و حافظه رم باورنکردنی ۱۶ گیگابایتی، هر چیزی که برای داشتن یک تجربه بی نظیر از بازی کردن لازم بوده است را در اختیار کاربران و علاقه مندان به این گوشی قرار داده‌اند. با این اوصاف، هیچ بازی گرافیکی اندرویدی نیست که قادر به اجرا آن در بالاترین تنظیمات گرافیکی نباشد.

چیزی که ROG Phone 5 را به گجت ایده‌آلی برای بازی کردن تبدیل کرده است، Haptic Triggerهای این گوشی هستند که مستقیم روی بدنه گوشی و در لبه‌های آن طراحی شده‌اند تا حس در دست گرفتن یک کنترلر را به کاربران منتقل کنند. اما اگر می‌خواهید تجربه بازی کردن روی یکی از بهترین‌های گوشی گیمینگ را یک قدم فراتر از این هم ببرید، می‌توانید از لوازم جانبی اختصاصی که برای این گوشی ساخته شده است، در آن استفاده کنید. انواع لوازم جانبی از کنترلرهای Nintendo Switch گرفته تا سیستم خنک کننده Aero Cooler 5 می‌توانند در ارتقاء تجربه بازی کردن شما با این گوشی موثر باشند.

گوشی گیمینگ Black Shark 4

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار
Xiaomi Black Shark 4

مشخصات:

  • بدنه: ۱۶۳.۸ × ۷۶.۴ × ۹.۹ میلی متر، پنل پشت و جلو از جنس شیشه و فریم میانی هم فلزی
  • صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچ Super AMOLED با نرخ تازه سازی ۱۴۴ هرتز، پشتیبانی از HDR10+، حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت، رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل با چگالی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ و پشتیبانی از Always-on Display
  • چیپست: Snapdragon ۸۷۰ با CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno ۶۵۰
  • حافظه: ۱۲۸/۶ یا ۱۲۸/۸ یا ۱۲۸/۱۲ یا ۲۵۶/۱۲ از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ با Joy UI ۱۲.۵
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسل، دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسل و ماکرو ۵ مگاپیکسل
  • دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۴ هزار و ۵۰۰ میلی آمپر با پشتیبانی از فست شارژ ۱۲۰ واتی
  • لینک خرید Black Shark 3 Pro از فروشگاه گوشی‌پلازا

ارائه یک تجربه‌ی گیمینگ غیرقابل تصور. این جمله، هدف اصلی شیائومی در طراحی و ساخت بهترین و قدرتمندترین گوشی گیمینگ که این شرکت تا به حال ساخته، بوده است. البته، شاید Black Shark 4 برای اهدافی به غیر از بازی کردن، چندان جذاب و مناسب نباشد؛ به خصوص در مقایسه با نسخه Pro خود که دوربین ۶۴ مگاپیکسلی آن را با یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی تعویض کرده است. اما چیزی که باعث جذابیت این گوشی شده، قیمت آن است. جالب اینجاست که Black Shark 4 علیرغم قیمت رقابتی خود، هیچ یک از مشخصاتی که برای بازی کردن لازم و ضروری هستند را کنار نگذاشته است.

در این زمینه، می‌توانیم به چیپست Snapdragon ۸۷۰ آن اشاره کنیم که نزدیک به پرچمدار است و یا می‌توانیم درمورد صفحه نمایش ۱۴۴ هرتزی AMOLED آن صحبت کنیم که شاید فراتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم در این گوشی ببینیم. اما به غیر از این مشخصات هیجان انگیز، شیائومی یک سری ویژگی جذاب دیگر مخصوص بازی کردن هم در این گوشی قرار داده است که شاید بتوانیم یکی از بهترینشان را Triggerهای فیزیکی این گوشی بدانیم تا ثابت شود که شیائومی یک گوشی گیمینگ تمام عیار ساخته است.

با توجه به اینکه برندهای دیگری نظیر Nubia و Asus که در ساخت گوشی گیمینگ تبحر و مهارت دارند هم از نوعی Trigger در گوشی‌های خود استفاده می‌کنند، شاید وجود این ویژگی در Black Shark 4 دیگر چندان به چشم نیاید، اما این دسته‌ها در این گوشی، فیزیکی هستند و زمانی که وقت بازی کردن برسد، تجربه کار با آن‌ها در هیچ گوشی دیگری به اندازه Black Shark 4 لذت بخش و بهینه نیست. کسانی که به خرید این گوشی علاقه پیدا می‌کنند، هیچ چیز به غیر از بازی کردن در اولویت‌هایشان نیست. اما حتی با این وجود، Black Shark دستگاهی نیست که برای کارهای دیگر هم چیزی کم و کسر داشته باشد.

گوشی گیمینگ iPhone 13 Pro Max

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: ۱۶۰.۸ × ۷۸.۱ × ۷.۷ میلی متر با ۲۴۰ گرم وزن با بدنه شیشه‌ای در پنل پشت و جلو و فریم فلزی اطراف بدنه، استاندارد IP68 و مقاومت کامل در برابر آب (با مقاومت به مدت ۳۰ دقیقه تا عمق ۶ متری)
  • صفحه نمایش: ۶.۷۰ اینچی Super Retina XDR OLED با پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، HDR10 و Dolby Vision و حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت و رزولوشن ۱۲۸۴ × ۲۷۷۸ پیکسل و چگالی ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ و طیف رنگی عریض با پشتیبانی از True Tone
  • چیپست: Apple A15 Bionic با CPU شش هسته‌ای و Apple GPU
  • حافظه: ۱۲۸/۶ یا ۲۵۶/۶ یا ۵۱۲/۶ یا ۱/۶ از نوع NVMe
  • سیستم عامل و نرم افزار: iOS ۱۵
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی، فوق عریض، تله فوتو و سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با سنسور LiDar
  • باتری: ۴۳۵۲ میلی آمپر و پشتیبانی از سرعت شارژ ۲۷ وات
  • لینک خرید iPhone 13 Pro Max از فروشگاه گوشی‌پلازا

زمانی که هم گیمر موبایل باشید و هم بخواهید از سیستم عامل iOS استفاده کنید، انتخابی به غیر از iPhone 13 Pro Max برای داشتن بهترین تجربه گیمینگ روی گوشی موبایل خود برایتان وجود نخواهد داشت. دومین چیپست ۵ نانومتری ساخته شده به دست Apple به اسم A15 Bionic یکی از بهترین و قدرتمندترین پردازنده‌های کنونی بازار است که برای گوشی‌های موبایل وجود دارد. این پردازنده قادر است هر کار سنگین و گرافیکی که به آن می‌سپارید را با بالاترین حد قدرت و در عین حال، به شکلی کاملا نرم و روان و بدون ذره‌ای لگ یا تاخیر برایتان ارائه کند.

وجود چنین چیپست و سخت افزار داخلی قدرتمندی به همراه یک صفحه نمایش درخشان که اپل اسم آن را Super Retina XDR گذاشته است، باعث می‌شود شما از نگاه کردن به نمایشگر گوشی خود و اجرای بازی در آن، حداکثر رضایت خاطر را به دست بیاورید و لذت واقعی را تجربه کنید. iPhone 13 Pro Max اولین گوشی ساخته شده به دست Apple است که از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی استفاده می‌کند. پس چرا از وجود این همه قابلیت ویژه برای بازی کردن در این گوشی استفاده نکنیم و آن را به معنی واقعی کلمه یک گوشی گیمینگ به شمار نیاوریم؟

این گوشی دارای حافظه داخلی تا سقف ۱ ترابایت است که هوش از سر هر کسی که علاقه به بازی کردن روی گوشی خود داشته باشد، می‌برد. می‌توانید تعداد پرشماری از سنگین‌ترین بازی‌های موبایل موجود در بازار را به iPhone 13 Pro Max انتقال دهید و هنوز هم مقدار زیادی حافظه برای سایر امور خود در اختیار داشته باشید. برخلاف برخی از گوشی‌های مخصوص گیم که مجبور به داونگریدِ یک سری مشخصات نظیر کیفیت دوربین هستند (تا قیمتشان بیش از حد زیاد نشود)، چنین چیزی در iPhone 13 Pro Max به هیچ وجه صدق نمی‌کند و کاربران هر امکانات پیشرفته‌ای که نیاز داشته باشند را همچنان در اختیار خواهند داشت.

گوشی گیمینگ Galaxy S21 Ultra

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: ۱۶۵.۱ × ۷۵.۶ × ۸.۹ میلی متر با ۲۲۷ گرم وزن با بدنه شیشه‌ای و محافظ Gorilla Glass Victus در پنل پشتی و جلویی، فریم آلومینیومی، ضد آب با استاندارد IP68 و پشتیبانی از قلم هوشمند Stylus
  • صفحه نمایش: ۶.۸۰ اینچ Dynamic AMOLED 2X، پشتیبانی از HDR10 و نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، حداکثر روشنایی ۱۵۰۰ نیت، رزولوشن ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل با چگالی ۵۱۵ پیکسل در هر اینچ و قابلیت Always-on Display
  • چیپست (نسخه جهانی): Exynos ۲۱۰۰ با CPU هشت هسته‌ای و GPU Mali-G78 MP14
  • چیپست (نسخه چین و آمریکا): Snapdragon ۸۸۸ با CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno ۶۶۰
  • حافظه: ۱۲۸/۱۲ یا ۲۵۶/۱۲ یا ۵۱۲/۱۶ از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ با One UI ۳.۱
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، تله فوتوی اول با قدرت زوم ۳ برابر ۱۰ مگاپیکسلی، تله فوتوی دوم با قدرت زوم ۱۰ برابری ۱۰ مگاپیکسل
  • دوربین سلفی: ۴۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۵ هزار میلی آمپر با پشتیبانی از شارژ ۲۵ وات، شارژ بی سیم ۴.۵ وات و شارژ معکوس ۱۰ وات
  • لینک خرید Galaxy S21 Ultra از فروشگاه گوشی‌پلازا

گوشی گیمینگ بعدی، Galaxy S21 Ultra است که جدا از پرچمدار بودن، یک گوشی گیمینگ تمام عیار با تمام مشخصاتی است که یک گوشی گیمینگ به آن‌ها نیاز دارد. علاوه بر این، می‌تواند در کنار iPhone 13 Pro Max جزو گران قیمت‌ترین مدل‌های معرفی شده در این مطلب نیز قرار بگیرد. شما در این گوشی یک صفحه نمایش شگفت انگیز ۶.۸ اینچی با رزولوشن WQHD+ و پشتیبانی از ویژگی‌های جذاب و هیجان انگیزی به عنوان یک گوشی گیمینگ نظیر نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز و HDR10+ در اختیار خواهید داشت که به لطف چیپست بسیار قدرتمندی که دارد، هر بازی گرافیکی که بخواهید را اجرا می‌کند.

اما S21 Ultra فقط اجرا کننده‌ی بازی‌های سنگین و گرافیکی نیست. بلکه، این کار را بدون ذره‌ای تقلا یا تلاش انجام می‌دهد که دقیقا همان چیزی است که انتظار داریم در یک گوشی گیمینگ تجربه کنیم. عملکرد سخت افزاری این گوشی فراتر از حد تصور است که باعث می‌شود یک انتخاب ایده‌آل برای لذت بردن از مدیاهای تصویری و بازی کردن به شمار بیاید. اگرچه سرعت شارژ آن به اندازه برخی از گوشی‌های کنونی بازار سریع مثل برق و باد نیست، اما هنوز هم می‌توانید باتری عظیم ۵ هزار میلی آمپری آن را در عرض ۲ ساعت فول شارژ کنید که چندان هم عملکرد بدی نیست.

علاوه بر این، S21 Ultra با دارا بودن یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی در دوربین اصلی و یک سری مشخصات رده بالای دیگر در بخش دوربین خود، به هیچ وجه در این بخش کم کاری نکرده است و هر تکنولوژی پیشرفته‌ای که لازم بوده است را در اختیار کاربران خود قرار داده تا علاوه بر گوشی گیمینگ بودن، بتوانیم آن را برای عکاسی هم انتخاب مناسبی در نظر بگیریم. اگرچه ممکن است گوشی‌های مخصوص گیم در برخی از مشخصات خود کم کاری کرده باشند و فقط روی تجربه بازی کردن تمرکز داشته باشند، اما S21 Ultra از هر لحاظ یک گوشی فوق العاده و شگفت انگیز است که همه‌ی خوبی‌ها را دور هم جمع کرده است.

گوشی گیمینگ Google Pixel 6 Pro

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: ۱۶۳.۹ × ۷۵.۹ × ۸.۹ میلی متر با ۲۱۰ گرم وزن و بدنه کاملا شیشه‌ای با محافظ Gorilla Glass Victus، فریم استیل ضد زنگ، مقاومت در برابر آب با استاندارد IP68 (مقاومت تا عمق ۱.۵ متری آب برای مدت حداکثر ۳۰ دقیقه)
  • صفحه نمایش: ۶.۷۱ اینچ LTPO AMOLED، پشتیبانی از ترخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، HDR10+، رزولوشن ۱۴۴۰  ۳۱۲۰ پیکسل و چگالی ۵۱۲ پیکسل در هر اینچ
  • چیپست: Google Tensor با CPU هشت هسته‌ای و GPU Mali G78 MP20
  • حافظه: ۱۲ گیگابایت RAM به همراه ۱۲۸ یا ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی غیر قابل ارتقاء از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۲
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، تله فوتوی ۴۸ مگاپیکسلی و فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی: ۱۱.۱ مگاپیکسل
  • باتری: ۵ هزار و ۳ میلی آمپر با پشتیبانی از شارژ ۳۰ واتی و شارژ بی سیم ۲۳ واتی

شاید کسی انتظارش را نداشت که بتوان مدل‌های جدید سری Google Pixel را جزو گوشی‌های گیمینگ به شمار آورد. اما سری Pixel 6 و به خصوص، Google Pixel 6 Pro کاملا پتانسیل شناخته شدن به عنوان یک گوشی گیمینگ تمام عیار را در اختیار دارند. گوگل رسما وارد بازی شده است و Google Pixel 6 Pro را به شکلی ساخته که بتوان آن را از هر لحاظ برتر و پیشرفته‌تر از نسل‌های قبلی آن دانست؛ این گوشی چه در مشخصات سخت افزاری، چه نرم افزار، چه مشخصات دوربین، چه طراحی و شکل ظاهری و هر ویژگی دیگری که بتوانید به آن فکر کنید، یک پیشرفت بزرگ در این سری محسوب می‌شود.

به همین علت، اگر آن را به عنوان یک گوشی گیمینگ معرفی کنیم، اصلا اغراق نکرده‌ایم. گوگل باور دارد که Pixel 6 Pro “بهترین تجلی اندروید” است. نسل جدید این سری که به عنوان گوشی گیمینگ هم می‌توان آن را در نظر گرفت، از نظر طراحی و شکل ظاهری کاملا نسبت به نسل‌های قبلی خود دگرگون شده است و اکنون دارای یک بدنه تمام شیشه‌ای به همراه یک چیدمان منحصر به فرد از دوربین‌ها است که در سراسر پهنای پنل پشتی این گوشی امتداد پیدا کرده‌اند. اگرچه تا به حال نمی‌توانستیم چنین توصیفی از گوشی‌های گوگل داشته باشیم، اما اکنون کاملا می‌توان احساس کرد که Pixel 6 Pro یک گوشی شیک است.

گوگل در ساخت این گوشی باور داشته است که هیچ یک از چیپست‌های کنونی در بازار برای مقصودی که مد نظر دارد، کافی نیستند. به همین دلیل، در Pixel 6 Pro از چیپستی به اسم Tensor استفاده کرده که نتیجه‌ی سال‌ها تحقیق و توسعه است و در کنار آن، ویژگی‌های نرم افزاری بهبود یافته و یک سری قابلیت‌های پیشرفته‌تر نظیر ارتقاء مشخصات دوربین‌ها هم ایجاد کرده است که در مجموع ما را قانع کردند آن را یک گوشی گیمینگ کاملا مناسب و ایده‌آل در نظر بگیریم.

گوشی‌های گیمینگ مقرون به صرفه

اگرچه اغلب گزینه‌های مطرح شده در این مطلب گوشی‌های گران قیمتی هستند، اما یک سری گوشی گیمینگ مقرون به صرفه هم در حال حاضر در بازار وجود دارد که قیمت کم‌تری از مدل‌های اشاره شده در این مطلب دارند و در عین حال، هنوز هم قادر هستند که یک تجربه خوب و لذت بخش (اما نه به اندازه گوشی‌های اشاره شده) از بازی‌های موبایل به کاربران خود بدهند. در ادامه مطلب امروز خود درمورد گوشی گیمینگ به اسم و مشخصات برخی از این مدل‌ها می‌پردازیم.

گوشی گیمینگ Poco X3 Pro

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: ۱۶۵.۳ × ۷۶.۸ × ۹.۴ میلی متر با ۲۱۵ گرم وزن، پنل پشتی و فریم میانی پلاستیکی، محافظ Gorilla Glass 5 روی شیشه‌ی نمایشگر و مقاومت در برابر قطره‌های آب و استاندارد IP53
  • صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچ IPS LCD، نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، ۴۵۰ نیت حداکثر روشنایی، رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل، چگالی ۳۹۵ پکسل در هر اینچ و نرخ نمونه لمس ۲۴۰ هرتز
  • چیپست: Qualcomm Snapdragon ۸۶۰ با CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno ۶۴۰
  • حافظه: ۱۲۸/۶ یا ۱۲۸/۸ از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ با MIUI ۱۲ و لانچر پوکو
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، ماکرو ۲ مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۵ هزار و ۱۶۰ میلی آمپر با پشتیبانی از شارژ ۳۳ واتی
  • لینک خرید گوشی Poco X3 Pro از فروشگاه گوشی‌پلازا

گوشی گیمینگ Xiaomi 11T Pro

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: ۱۶۴.۱ × ۷۶.۹ × ۸.۸ میلی متر با ۲۰۴ گرم وزن با پنل پشتی شیشه‌ای و فریم آلومینیومی و محافظ Gorilla Glass Victus روی صفحه نمایش، مقاومت در برابر قطره‌های آب و استاندارد IP53
  • صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچ Super AMOLED، پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، نرخ نمونه لمس ۴۸۰ هرتز، HDR10+ و Dolby Vision، حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت، رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و چگالی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ
  • چیپست: Qualcomm Snapdragon ۸۸۸ با CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno ۶۶۰
  • حافظه: ۱۲۸/۸ یا ۲۵۶/۸ یا ۲۵۶/۱۲ از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ و MIUI ۱۲.۵
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۵ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل
  • باتری: ۵ هزار میلی آمپر با پشتیبانی از فست شارژ ۱۲۰ واتی
  • لینک خرید گوشی Xiaomi 11T Pro از فروشگاه گوشی‌پلازا

گوشی گیمینگ Xiaomi Mi 11

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • ابعاد: گوشی گیمینگ ۱۶۴.۳ × ۷۴.۶ × ۸.۱ میلی متری با ۱۹۴ گرم وزن، بدنه شیشه‌ای (Gorilla Glass Victus در پنل جلو روی نمایشگر و Gorilla Glass 5 روی پنل پشتی بدنه) و فریم آلومینیومی
  • صفحه نمایش: ۶.۸۱ اینچ AMOLED، پوشش ۱ میلیارد رنگ، پشتیبانی از HDR10+، با ۱۵۰۰ نیت حداکثر روشنایی، رزولوشن ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل و چگالی ۵۱۵ پیکسل در هر اینچ
  • چیپست: Qualcomm Snapdragon ۸۸۸ با CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno ۶۶۰
  • حافظه: ۱۲۸/۸ یا ۲۵۶/۸ یا ۲۵۶/۱۲ گیگابایت از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ با MIUI ۱۲.۵
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل، فوق عریض ۱۳ مگاپیکسل و ماکرو ۵ مگاپیکسل
  • دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۴۶۰۰ میلی آمپر با پشتیبانی از فست شارژ ۵۵ واتی، شارژ بی سیم ۵۰ واتی و شارژ معکوس ۱۰ واتی
  • لینک خرید گوشی Xiaomi Mi 11 از فروشگاه گوشی‌پلازا

گوشی گیمینگ Galaxy S21 FE

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: گوشی گیمینگ ۱۵۵.۷ × ۷۴.۵ × ۷.۹ میلی متر با ۱۷۷ گرم وزن، پنل پشتی بدنه از جنس پلاستیک و لایه Gorilla Glass Victus برای محافظت از صفحه نمایش، مقاومت کامل در برابر آب با استاندارد IP68 (تا عمق ۱.۵ متری آب برای مدت ۳۰ دقیقه)
  • صفحه نمایش: ۶.۴۰ اینچ Dynamic AMOLED 2X، پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز و HDR10+ با رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و چگالی ۴۱۱ پیکسل در هر اینچ و قابلیت Always on Display
  • چیپست: Qualcomm Snapdragon ۸۸۸ یا Exynos ۲۱۰۰ با CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno ۶۶۰ یا Mali G78
  • حافظه: ۱۲۸/۶ یا ۱۲۸/۸ یا ۲۵۶/۸ گیگابایت از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۲ با One UI ۴
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی و فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تله فوتوی ۸ مگاپیکسلی با قدرت زوم اپتیکال ۳ برابری
  • دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
  • باتری: ۴ هزار و ۵۰۰ میلی آمپر با پشتیبانی از فست شارژ ۲۵ واتی، شارژ بی سیم ۱۵ واتی و شارژ معکوس
  • لینک خرید گوشی Galaxy S21 FE از فروشگاه گوشی‌پلازا

گوشی گیمینگ Poco F3

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: ۱۶۳.۷ × ۷۶.۴ × ۷.۸ میلی متر با ۱۹۶ گرم وزن با بدنه شیشه‌ای در پنل پشتی و جلوی بدنه به همراه یک لایه شیشه Gorilla Glass 5 برای مقاومت از بدنه و فریم میانی پلاستیکی
  • صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچ AMOLED با پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی و نرخ نمونه لمس ۳۶۰ هرتزی، HDR10+، حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت، رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و چگالی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ
  • چیپست: Qualcomm Snapdragon ۸۷۰ با پردازنده CPU هشت هسته‌ای و GPU Adreno ۶۵۰
  • حافظه: ۱۲۸/۶ یا ۲۵۶/۸ گیگابایت از نوع UFS ۳.۱
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ به همراه MIUI ۱۲ با لانچر پوکو
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۵ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۴ هزار و ۵۲۰ میلی آمپر با پشتیبانی از فست شارژ ۳۳ واتی
  • لینک خرید گوشی Poco F3 از فروشگاه گوشی‌پلازا

گوشی گیمینگ Poco M3 Pro

معرفی بهترین گوشی گیمینگ بازار

مشخصات:

  • بدنه: گوشی گیمینگ ۱۶۱.۸ × ۷۵.۳ × ۸.۹ میلی متر با ۱۹۰ گرم وزن با پنل پشتی و فریم میانی بدنه پلاستیکی و یک لایه شیشه Gorilla Glass 3 برای محافظت از نمایشگر
  • صفحه نمایش: ۶.۵۰ اینچ IPS LCD با نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز، حداکثر روشنایی ۴۰۰ نیت، رزولوشن ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و چگالی ۴۰۵ پیکسل در هر اینچ
  • چیپست: MediaTek MT6833 Dimensity ۷۰۰ 5G با CPU هشت هسته‌ای و GPU Mali-G57 MC2
  • حافظه: ۶۴/۴ یا ۱۲۸/۶ از نوع UFS ۲.۲
  • سیستم عامل و نرم افزار: اندروید ۱۱ با MIUI ۱۲
  • دوربین‌های عقب: دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، ماکرو ۲ مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی: ۸ مگاپیکسل
  • باتری: ۵ هزار میلی آمپر با پشتیبانی از شارژر ۱۸ وات
  • لینک خرید گوشی Poco M3 Pro 5G از فروشگاه گوشی‌پلازا

عرفان رحیمی صادق

نزدیک به ۸ ساله که کار تولید محتوا رو به عنوان علاقه دنبال می‌کنم و زمینه کاری مورد علاقه خودم رو هم فناوری انتخاب کردم. تماشای فیلم و سریال و گاهی هم گیم، سرگرمی‌های بنده است D:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا