موبایلبررسی

بررسی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ

نسل چهارم محبوب ترین گوشی تاشو بازار

سری Galaxy Z Flip سامسونگ با عرضه نسل سوم این سری، به تکامل رسید و می‌توان گفت که گلکسی زد فلیپ ۳ نقطه عطف این سری بود. اگرچه نسل چهارم این سری یعنی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ بسیار گوشی ارزشمندی است، اما فقط یک سری ارتقاء جدید به همراه آورده تا آن را به آخرین مشخصات روز دنیای گوشی‌های موبایل هوشمند تجهیز کند. با گوشی پلازامگ همراه باشید تا به تست و بررسی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ بپردازیم.

تمام بلوغ و تکاملی که این سری به آن نیاز داشت، تا حد زیادی در نسل سوم آن‌ها ایجاد شد و گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ با تکیه بر زیرساخت مستحکمی که مدل قبلی خود برای کل این سری به وجود آورد، توانست روی ارتقاء سخت افزاری به خوبی تمرکز کند.

خرید اینترنتی گوشی سامسونگ با بهترین قیمت

اگر بخواهیم به بهبودهای ایجاد شده در نسل چهارم Z Flip اشاره کنیم، می‌توانیم از یک چیپست جدید (قدرتمندترین و سریع‌ترین چیپست موجود در زمان عرضه این گوشی)، دوربین اصلی جدید (سنسور بزرگ‌تر از مدل قبل)، باتری بهبود یافته (۱۲ درصد بزرگ‌تر نسبت به مدل قبل) و سرعت شارژ بیشتر (۲۵ وات) اشاره کنیم.

بیشتر بخوانید

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4
گلکسی زد فلیپ ۴ (سمت راست) و گلکسی زد فلیپ ۳ (سمت چپ)

صد البته، آخرین نسخه‌ی سیستم عامل اندروید به همراه رابط کاربری شخصی سازی شده‌ی One UI برای خود این گوشی نام ببریم. اگر کنجکاو هستید که بدایند چرا از نمایشگر به عنوان بهبودهای این گوشی نام نبردیم، لازم است که اشاره کنیم که دلیل آن، این است که گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ اساسا نمایشگرهای یکسانی با نسل سوم این سری دارد.

بدین معنی که نمایشگر داخلی آن هنوز هم یک پنل Dynamic AMOLED 2X است و از یک پنل Super AMOLED هم برای نمایشگر بیرونی آن استفاده شده است. با این تفاوت جزئی که، فقط حاشیه‌های نمایشگر داخلی کاهش یافته و از یک فریم آلومینیومی باریک‌تر هم در بدنه‌ی این گوشی استفاده شده است.

به همین دلیل، گلکسی زد فلیپ ۴ نسبت به مدل قبلی خود کمی کوتاه‌تر شده و لولای باریک‌تری هم پیدا کرده است. سایر مشخصات، نظیر نرخ تازه‌سازی و میزان روشنایی آن که در بخش‌های بعد به طور مفصل به آن‌ها خواهیم پرداخت، تغییری نکرده است. چین خوردگی وسطِ نمایشگر داخلی هم همچنان به قوت خود باقی‌ست.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

طراحی

سامسونگ در طراحی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ بیشتر روی بهبود هرچه بیشتر طراحی متمرکز بوده تا ایجاد تغییرات یا نوآوری‌های جدید. به عنوان مثال، اکنون از لایه‌ی Victus Plus و رنگ مات در پنل‌های این گوشی استفاده کرده است.

فریم آلومینیومی بدنه‌ی آن نیز به متریال مقاوم‌تری مجهز شده که جلاخورده و براق است و نمایه‌ی صاف‌تر و بهبودیافته‌تری به آن بخشیده است. همین توصیف، برای لولا هم صدق می‌کند. با این حال، شاید تغییری که بیشتر از همه قابل مشاهده باشد، کاهش حاشیه‌های اطراف نمایشگر داخلی باشد که باعث شده خود گوشی هم طول کوتاه‌تری پیدا کند.

فریم پلاستیکی اطراف نمایشگر بیرونی، تغییری نکرده، اما حاشیه‌های اصلی در اطراف پنل آن، کوچک‌تر از قبل شده‌اند. لایه‌ی محافظ بالای نمایشگر بیرونی هم همچنان در همان قسمت باقی مانده و اگر آن را بردارید، خطر آسیب رسیدن به نمایشگر، به طور کاملا جدی وجود خواهد داشت. خود سامسونگ هم به شدت توصیه کرده است که آن را جدا نکنید.

می‌دانیم که در مدل قبلی یعنی گلکسی زد فلیپ ۳ برخی از کاربران لایه‌ی محافظ را جدا کردند و تا ماه‌ها هیچ مشکلی برای نمایشگر دستگاه‌شان به وجود نیامد. اما از آن طرف هم موارد متعددی دیده شده که نمایشگر Flip3 بلافاصله بعد از جدا کردن این لایه، سوخته است.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

با این وجود، نکته مثبت این ماجرا این است که به نظر می‌رسد سامسونگ مقاومت این لایه‌ی محافظ را افزایش داده است. زیرا کم‌تر از گلکسی زد فلیپ ۳ مستعد جذب لکه است و انگشتان هم راحت‌تر و روان‌تر روی آن حرکت می‌کنند. با این وجود، هنوز احتمال گیر کردن گرد و غبار بین لایه محافظ و فریم میانی وجود دارد.

به عنوان آخرین نکته در این بخش، نمی‌توانیم از ضد آب بودن این گوشی به همین راحتی بگذریم و واقعا باید سامسونگ را به خاطر آن تحسین کنیم. این گوشی استاندارد IPX8 دارد که به معنی توانایی مقاومت آن تا عمق ۱.۵ متری آب (زلال و صاف، نه آب دریا) است.

حرف X هم به معنی این است که توانایی مقاومت در برابر گرد و غبار ندارد. اما همین که ضد آب شده هم دستاورد بزرگی است که به غیر از همتایان این گوشی در سری گلکسی زد فولد در هیچ گوشی تاشوی دیگری وجود ندارد. درمورد لولا هم باید اشاره کنیم که طبق گفته سامسونگ، تا ۲۰۰ هزار بار می‌تواند بدون اینکه عیب پیدا کند، باز و بسته شود. همچنین، در هر زویه‌ای که بخواهید، می‌ایستد.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

صفحه نمایش

مثل هر گوشی تاشوی مدرن و امروزی دیگری، گلکسی زد فلیپ ۴ هم دارای دو نمایشگر است. یک نمایشگر بیرونیِ OLED در کنار ستاپ دوربین‌ها قرار دارد که می‌تواند اعلان‌ها را نمایش دهد یا برای سلفی گرفتن به کار برده شود. در حالی که نمایشگر اصلی، یک صفحه‌ی تاشوی OLED است که وقتی گوشی گلکسی زد فلیپ ۴ را باز کنید، قابل مشاهده خواهد بود.

سایز نمایشگر بیرونی، ۱.۹ اینچ است، نرخ تازه‌سازی آن استاندارد یا همان ۶۰ هرتز است و دارای رزولوشن ۵۱۲ × ۲۶۰ پیکسل می‌باشد. صد البته که قابل لمس است و از حالت Always-on هم پشتیبانی می‌کند که جلوه زیبا و خوبی به آن می‌بخشد.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4
گلکسی زد فولد ۴ (سمت راست) و گلکسی زد فلیپ ۴ (سمت چپ)

نمایشگر داخلی هم مشابه نمایشگر گلکسی زد فلیپ ۳ است. بدین معنی که سایز آن به ۶.۷ اینچ می‌رسد و از یک پنل Dynamic AMOLED 2X تاشو استفاده می‌کند. رزولوشن آن ۲۶۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل است، دارای نسبت تصویر ۲۲:۹ می‌باشد و چگالی ان هم به ۴۲۶ پیکسل در هر اینچ می‌رسد که کاملا مشابه با مدل قبلی خود است.

قابلیت‌های ویژه‌ی آن شامل توانایی پشتیبانی از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز به صورت داینامیک یا پویا، پشتیبانی از HDR10+ و قابلیت ارائه‌ي حداکثر ۱۲۰۰ نیت و حداقل ۱ نیت روشنایی می‌باشند.

یکی از تغییرات کوچک نمایشگر گلکسی زد فلیپ ۴ نسبت به نسل سوم این سری، این است که بسیار بیشتر از قبل داینامیک است و نرخ تازه‌سازی آن تا مرز ۱ هرتز هم می‌تواند کاهش پیدا کند که شگفت آور است. درخصوص تنظیمات رنگ، باید اشاره کنیم که در اکثر گوشی‌های سامسونگ از جمله گلکسی زد فلیپ ۴ شاهد گزینه‌های یکسانی هستیم.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

در این گوشی، دو حالت در نظر گرفته شده که شامل Vivid و Natural می‌شوند. دمای رنگ هم در هر دوی آن‌ها قابل تغییر است. برای تنظیم نرخ تازه‌سازی هم دو گزینه در نظر گرفته شده که شامل Adaptive و Standard می‌شوند.

حالت استاندارد که آن را به طور ثابت روی ۶۰ هرتز تنظیم می‌کند. اما حالت تطبیق پذیر، اجازه می‌دهد که بسته به محتوای در حال پخش در نمایشگر، بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز تغییر کند.

زمانی که تصویر روی یک عکس یا موارد دیگری نظیر آن ثابت باشد، به ۱ هرتز کاهش پیدا می‌کند تا مصرف باتری هم کاهش پیدا کند و حالت ۶۰ هرتز هم احتمالا در برخی از برنامه‌هایی که توانایی پشتیبانی از ۱۲۰ هرتز ندارند فعال می‌شود.

با این حال، اکثر اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها توانایی پشتیبانی از ۱۲۰ هرتز دارند. البته، اعداد و ارقام دیگری نظیر ۳۰ و ۴۸ و ۹۶ هرتز هم ممکن است ببینید که در برخی از ویدئوها یا برنامه‌های خاص روی چنین ارقامی قرار می‌گیرد.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

سخت افزار

گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ را به جدیدترین چیپست پرچمدار Qualcomm در زمان عرضه این گوشی مجهز کرده است که Snapdragon 8 Plus Gen 1 نام دارد. تفاوت این چیپست با پسوند پلاس، نسبت به مدل پایه آن، توان مصرفی بهبود یافته و کاهش جزئی سطح عملکرد است که بهبودهای کلیدی و مهمی در نظر گرفته می‌شوند

از نظر حافظه داخلی، گلکسی زد فلیپ ۴ در سه کانفیگ مختلف عرضه می‌شود که دارای ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی UFS 3.1 هستند. حافظه RAM موجود در هر سه‌ی آن‌ها، ۸ گیگابایت است.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

بدون شک، چیپست فوق رده بالای پرچمداری که در این گوشی به کار برده شده است، سریع‌ترین و قدرتمندترین پلتفرمی که برای گوشی‌های اندروید وجود دارد، محسوب می‌شود. با این اوصاف، زمانی که پای تست‌های بنچمارک به میان آورده شود، چه از نظر CPU و چه از نظر GPU در صدر همه‌ی چارت‌ها قرار می‌گیرد.

تنها موردی که وجود دارد، این است که در زیر بدنه‌ی گلکسی زد فلیپ ۴ فضای فیزیکی کم‌تری نسبت به دیگر گوشی‌هایی که از این چیپست استفاده می‌کنند، وجود دارد. به همین ترتیب، برای سیستم خنک کننده هم فضای زیادی نمی‌تواند وجود داشته باشد و این، می‌تواند در برخی مواقع باعث داغ شدن بدنه شود.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

به طور کلی، گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ برای اینکه یک گوشی پرچمدار تمام عیار و قدرتمند در نظر گرفته شود، سخت افزار کاملا مناسبی دارد. ما در طی مدتی که در حال تست و بررسی این گوشی بودیم، چند بازی گرافیکی بسیار سنگین نظیر Call of Duty و PUBG با بالاترین تنظیمات گرافیکی روی آن اجرا کردیم که عملکرد فوق العاده‌ای را هم شاهد بودیم.

بازی‌های اشاره شده، به خوبی در بالاترین تنظیمات گرافیکی به صورت ۶۰ فریم قابل اجرا بودند. حتی یک سری از بازی‌ها، بیشتر از ۶۰ فریم هم ارائه می‌کردند.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

نرم افزار

ترکیب نرم افزاری به کار رفته در گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ شامل اندروید ۱۲ به همراه One UI 4.1.1 می‌شود که عدد ۱ اضافی در آن، برای متمایز کردن آن از گوشی‌های صاف و تخت Galaxy سامسونگ به کار برده شده است و در واقع، نشان از تغییرات نرم افزاری که جهت بهینه سازی تجربه‌ی کار کردن با این گوشی در آن به کار برده شده است، می‌دهد.

بررسی نرم افزاری گلکسی زد فلیپ ۴ را از نمایشگر کاور آن شروع می‌کنیم. همانطور که نمایشگر اصلی توانایی پشتیبانی از Always-on Display دارد، این ویژگی برای نمایشگر بیرونی هم قابل استفاده است. البته، تنظیمات مجزایی برای فعال کردن آن در دو نمایشگر این گوشی در نظر گرفته نشده و با فعال کردن AOD در هر دو نمایشگر فعال می‌شود.

با این وجود، نمایشگر بیرونی طراحی منحصر به فرد و خاصی در ساعت به کار می‌برد. همچنین، در صورتی که هر مدل ساعت هوشمند Galaxy Watch هم داشته باشید، می‌توانید واچ فیس آن را در نمایشگر کاور نمایش دهید. سوایپ کردن به چهار جهت مختلف در نمایشگر کاور، چهار عمل مختلف را انجام می‌دهد.

با کشیدن انگشت خود به سمت بالا، Samsung Pay اجرا می‌شود. با انجام این کار به سمت پایین، به گزینه‌های تنظیمات سریع دسترسی پیدا خواهید کرد که شامل بلوتوث، وای‌فای، صدا، حالت پرواز، چراغ قوه و تنظیمات روشنایی برای نمایشگر بیرونی می‌شوند.

با کشیدن انگشت به سمت راست، می‌توانید به نوتیفیکیشن‌ها دسترسی پیدا کنید و در سمت چپ هم می‌توانید به ویجت‌های نمایشگر کاور دسترسی پیدا کنید که به شما اجازه می‌دهد تا سقف هشت ویجت را برای نمایش روی نمایشگر بیرونی انتخاب کنید.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

فرم فاکتور منحصر به فرد این گوشی، توانایی‌های نرم افزاری جالبی را فراهم کرده است. به عنوان مثال، زمانی که گوشی بسته است، می‌توانید دکمه پاور را دوبار سریع فشار دهید تا دوربین اصلی فعال شود و از نمایشگر کاور، نمایش داده شود. در این حالت، زمانی که دو بار صفحه را لمس کنید، به حالت عکاسی فول سایز منتقل خواهید شد که در Z Flip3 چنین امکانی وجود نداشت.

ویژگی DeX همانطور که در گلکسی زد فلیپ ۳ وجود نداشت، در نسل چهارم این سری هم وجود ندارد. اما به جای آن، کاربران می‌توانند از ویژگی Edge Panel استفاده کنند که به واسطه‌ی نمایشگر بلند و کشیده‌ی این گوشی، کار کردن با آن می‌تواند جذاب باشد.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

این ویژگی، زمانی که انگشت خود را از گوشه تصویر به وسط صفحه بکشید، یک نوار ابزار کاربردی را اجرا می‌کند که شامل تعدادی برنامه است تا دسترسی سریعی به اپ‌های منتخب خود داشته باشید. همچنین، از این قسمت می‌توانید به برخی از ابزار و حتی مخاطبین خود نیز دسترسی سریع داشته باشید. علاوه بر این، ویژگی Flex Mode هم در آن وجود دارد.

زمانی که گلکسی زد فلیپ ۴ را به صورت نیمه باز نگه دارید، حالت Flex فعال می‌شود که می‌تواند با قرار دادن بخش مصرفی یک برنامه در نیمه‌ی بالایی نمایشگر و بخش تعاملی آن در نیمه پایینی آن، رابط کاربری برنامه‌های قابل پشتیبانی را به دو نیم تقسیم کند.

اکثر برنامه‌های گوگل به همراه Calendar و Gallery خود سامسونگ و همینطور YouTube از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند. برای اطلاع از اینکه چه برنامه‌های دیگری می‌توانند از Flex mode پشتیبانی کنند، می‌توانید به توضیحات آن‌ها در گوگل پلی مراجعه کنید.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

دوربین

نسل چهارم سری گلکسی زد فلیپ ۴ از یک ستاپ دوربین‌های دوگانه به همراه یک دوربین سلفی در زیر نمایشگر اصلی خود استفاده می‌کند. در ظاهر، به نظر می‌رسد که هر سه دوربین به کار رفته در این گوشی، دقیقا همان دوربین‌های گلکسی زد فلیپ ۳ هستند که شامل یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی اصلی، یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض و یک سنسور ۱۰ مگاپیکسلی سلفی می‌شوند.

اگرچه که این حرف تا حد زیادی صحیح است، اما یک تغییر جزئی هم ایجاد شده و دوربین اصلی، سنسور بزرگ‌تری پیدا کرده و از لنز متفاوتی هم استفاده کرده است.

رابط کاربری اپلیکیشن دوربین، غالبا تفاوت چندان زیادی با اکثر گوشی‌های دیگر سامسونگ که در طی چند وقت اخیر عرضه شده‌اند، ندارد. اما یک سری تغییرات جزئی هم در آن ایجاد شده تا کاربران بتوانند حداکثر استفاده‌ی ممکن را از فرم فاکتور منحصر به فرد این گوشی ببرند.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

به عنوان مثال، یک آیکون کوچک در گوشه بالای سمت راست تصویر وجود دارد که وقتی آن را لمس کنید، تصویر دوربین، در نمایشگر کاور پخش خواهد شد که یکی از ویژگی‌های انحصاری زد فلیپ محسوب می‌شود. همچنین، زمانی که گوشی را نیمه باز نگه دارید، می‌توانید تصویر دوربین را در هر یک از نیمه‌های نمایشگر پخش کنید.

درمورد کیفیت دوربین‌های گلکسی زد فلیپ ۴ باید بگوییم که عملکرد دوربین اصلی آن در نور روز باورنکردنی است. نویز بسیار زیادی در تصاویر این دوربین وجود دارد و سطح نویز هم بسیار کم است. پردازش آن‌ها نیز به خوبی انجام می‌شود و یک تصویر متعادل و طبیعی ارائه می‌دهند.

کنتراست تصاویر عالی و محدوده دینامیکی هم خوب است، اما بالاترین حدی که تاکنون دیده باشیم، نیست. رنگ‌ها هم مثل اکثر گوشی‌های سامسونگ کمی تند و شدید هستند، اما بیش از حد اشباع شده نیستند که بسیار خوب است.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

استفاده از سنسور بزرگ‌تر در دوربین اصلی که یکی از پیشرفت‌های گلکسی زد فلیپ ۴ نسبت به گلکسی زد فلیپ ۳ هم در نظر گرفته می‌شود، تاثیر خودش را به خوبی در نور روز نشان می‌دهد.

سوژه‌های پیچیده، اکنون بسیار پرجزئیات‌تر از قبل به تصویر کشیده می‌شوند و به طور کلی، بهتر پردازش می‌شوند. تفاوت آنچنان انقلابی و بزرگی ایجاد نمی‌کند، اما قطعا تاثیر خاص خودش را هم دارد.

دوربین فوق عریض هم عملکرد کاملا قابل قبولی دارد. تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی به دست آمده از این دوربین، بسیار پرجزئیات هستند. ارائه چنین سطح بالایی از جزئیات، با توجه به ترکیب دوربین و لنزی که در آن به کار برده شده است، کاملا غافلگیرکننده و غیرقابل انتظار است.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

شارپنس تک تک پیکسل‌ها هم اگرچه در حد دوربین اصلی نیست، اما به عنوان یک دوربین فوق عریض بسیار رضایت بخش است. اصلاح اعوجاج خودکار عملکرد خوبی دارد و سایر المان‌ها از جمله رنگ‌ها، کنتراست و محدوده دینامیکی در حد دوربین اصلی هستند که نشان دهنده عملکرد بسیار خوب دوربین فوق عریض است.

به لطف فرم فاکتور گلکسی زد فلیپ ۴ از هر دو دوربین اصلی و فوق عریض آن برای سلفی گرفتن نیز می‌توانید استفاده کنید. اما درمورد خود دوربین سلفی، می‌توان گفت عملکرد کاملا خوبی دارد. سطح جزئیاتی که ارائه می‌دهد، برای چنین دوربینی فوق العاده است، نوردهی بسیار خوبی دارد، سطح نویز آن بسیار کم است و محدوده دینامیکی رضایت بخشی هم دارد.

عملکرد کنتراست هم کاملا خوب است. درمورد کیفیت فیلم برداری نیز باید اشاره کنیم که همه‌ی دوربین‌ها قابلیت فیلم برداری با کیفیت 4K دارند. اما دوربین اصلی با ۶۰ فریم بر ثانیه این کار را می‌کند. در حالی که دوربین فوق عریض و سلفی در این کیفیت، حداکثر ۳۰ فریم بر ثانیه ارائه می‌دهند.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

باتری

همانطور که در بخش مقدمه‌ی این مطلب هم اشاره کرده بودیم، باتری گلکسی زد فلیپ ۴ نسبت به مدل قبلی خود ۱۲ درصد بزرگ‌تر شده و از ۳۳۰۰ به ۳۷۰۰ میلی آمپر افزایش پیدا کرده است که یکی از بهترین پیشرفت‌های آن نیز در نظر گرفته می‌شود.

پیشرفت‌های ایجاد شده در این بخش، تنها به همین یک مورد ختم نمی‌شود. این گوشی، سرعت شارژ را هم از ۱۵ وات به ۲۵ وات ارتقاء داده است که شاید در مقایسه با گوشی‌های تاشوی برندهای دیگر ناچیز باشد، اما هم پیشرفت خوبی است و هم طبق معیارهای گوشی‌های سامسونگ، رقم مناسبی محسوب می‌شود.

با توجه به افزایش نسبتا چشم‌گیر ظرفیت باتری این گوشی، شارژدهی و طول عمر آن هم نسبت به گلکسی زد فولد ۳ افزایش پیدا کرده که کاملا هم قابل انتظار است.

گلکسی زد فلیپ 4, بررسی گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی زد فلیپ 4, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

اگرچه که دو نمایشگر مدرن، دوربین‌های قوی و چیپست فوق رده بالای پرچمدار آن، مواردی هستند که می‌توانند باعث افزایش مصرف باتری شوند، اما در مجموع، باتری گلکسی زد فلیپ ۴ ضمن اینکه از نظر شارژدهی پیشرفت بسیار خوبی داشته، در حد و اندازه‌های خودش هم خوب عمل می‌کند و می‌توان برای یک روز استفاده، روی آن حساب کرد.

علیرغم اینکه باتری این گوشی اکنون توانایی پشتیبانی از شارژ ۲۵ وات پیدا کرده، اما متاسفانه در جعبه آن شارژر وجود ندارد و باید آن را جداگانه خریداری کنید. اگر شارژر ۲۵ واتی مناسبی برای این گوشی خریداری کنید، با ۳۰ دقیقه اتصال آن به گوشی می‌توانید حدود ۵۵ درصد شارژ به دست بیاورید.

فول شارژ کردن آن هم در صورتی که ظرفیت باتری به طور کامل تخلیه شده باشد، به حدود ۷۵ دقیقه زمان نیاز دارد که افزایش چشمگیری نسبت به گلکسی زد فلیپ ۳ نیست، اما نباید فراموش کنید که گلکسی زد فلیپ ۴ باتری بزرگ‌تری دارد.

گلکسی زد فلیپ ۴, بررسی گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی زد فلیپ ۴, گلکسی Z Flip4, Galaxy Z Flip4

جمع بندی

گوشی‌های تاشوی سری گوشی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ تنها در عرض چند سال از دستگاه‌های نزدیک به پرچمدار، تبدیل به پرچمدارهای تمام عیار شده‌اند که دستاورد بزرگی محسوب می‌شود. نسل چهارم این سری، یک گوشی تاشوی فوق العاده قدرتمند با عملکرد بسیار عالی در دوربین‌های خود در نظر گرفته می‌شود که موفق شده این سری را به بلوغ برساند.

همچنین، با پیشرفت‌های دیگری نظیر افزایش ظرفیت باتری و سرعت شارژ نیز توانسته بهبودهای بسیار جذابی ایجاد کند. این در حالی است که از سایر جنبه‌ها نظیر مشخصات و عملکرد نمایشگر، کم و بیش مشابه گلکسی زد فلیپ ۳ باقی مانده که البته، ایراد بزرگی نیست. در حال حاضر گلکسی زد فلیپ ۴ را می‌توان مقرون به صرفه‌ترین گوشی هوشمند تاشو در نسل کنونی در نظر گرفت.

نقاط قوت

  • قیمت مناسب نسبت به گوشی‌های تاشوی دیگر
  • بدنه تاشوی جمع و جور
  • طراحی فوق العاده جذاب با برخورداری از تمامی المان‌های مدرن روز دنیا به همراه محافظ Victus+ روی بدنه و فریم آلومینیومی محکم‌تر و مقاوم‌تر
  • پشتیبانی از استاندارد IPX8 برای مقاومت در برابر آب (بدون مقاومت در برابر گرد و غبار)
  • نمایشگر تاشوی فوق العاده باکیفیت با پشتیانی از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز به صورت تطبیق پذیر (بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز)، دقت رنگ بسیار بالا و مجهز به HDR
  • کیفیت فوق العاده بالای همه‌ی دوربین‌ها
  • مجهز به جدیدترین و قدرتمندترین چیپست پرچمدار موجود در زمان عرضه خود
  • افزایش ظرفیت باتری که موجب افزایش شارژدهی آن شده به همراه سرعت شارژ بهبود یافته که به ۲۵ وات رسیده

نقاط ضعف

  • به دلیل فضای کم در داخل بدنه، سیستم خنک کننده کارایی چندان زیادی ندارد و گوشی ممکن است گاهی اوقات داغ شود
  • نبود شارژر در جعبه گوشی
  • از پتانسیل‌های نمایشگر بیرونی به اندازه کافی استفاده نشده و ویژگی‌های بسیار بیشتری را می‌شد با آن محیا کرد

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. با عرض سلام
    اصلا گوشی خوبی نیست بعد از مدتی مشکل باتری پیدا می‌کند و نه گارانتی تعهد می‌گیرد و نه بیمه اصلا ناراضی نیستم از این نوع گوشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا