موبایلبررسی

بررسی شیائومی ۱۲ پرو؛ ابعاد بزرگ اما همچنان خوش دست

نمایشگر، سخت افزار و دوربین فوق العاده!

شیائومی ۱۲ پرو به‌عنوان محصولی پرچمدار برای بررسی اینجاست تا عملکرد آن در سناریوهای مختلف مورد ارزیابی قرار بگیرد. با گوشی پلازامگ همراه باشید.

با عرضه سری شیائومی ۱۲ این شرکت نشان داد نگاهی جدی و حرفه‌ای‌تری به پرتفوی محصولات خود پیدا کرده است. شیائومی ۱۲ پرو رده بالاترین مدل این سری محسوب می‌شود که برای بازارهای بین المللی هم عرض شده است.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی ۱۲ پرو – مدل ۸/۱۲۸ گیگابایت

این گوشی از یک چیپست فوق رده بالا از Snapdragon به عنوان قلب تپنده‌ی خود بهره می‌برد و دارای یک صفحه نمایش LTPO OLED می‌باشد که توسط شرکت سامسونگ تولید شده است و از هر جنبه‌ای که به مشخصات آن نگاه کنید، بسیار ارزشمند و قابل احترام است.

یک سری قابلیت‌های رده بالای دیگر نظیر پشتیبانی از شارژ ۱۲۰ واتی هم در Xiaomi 12 Pro وجود دارد که می‌تواند بسیار کاربردی باشد. مخصوصا با توجه به اینکه علیرغم سخت افزار قدرتمند و پرمصرف خود، ظرفیت باتری آن چندان زیاد نیست.

بیشتر بخوانید

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12
شیائومی ۱۲ (سمت راست) و شیائومی ۱۲ پرو (سمت چپ)

برخورداری از یک زبان طراحی برجسته و شاخص، برای یک گوشی پرچمدار در سال ۲۰۲۲ یکی از نیازمندی‌های پیش پا افتاده‌ای است که معمولا همیشه از گوشی‌هایی نظیر Xiaomi 12 Pro انتظار می‌رود. در این رابطه، می‌توان گفت که خوشبختانه شیائومی این موضوع را نه فقط در شیائومی ۱۲ پرو بلکه در کل مدل‌های دیگری که از این سری تولید و عرضه شده است، مد نظر قرار داده است.

در واقع، می‌توان گفت هدف اصلی شیائومی در طراحی سری Xiaomi 12 ارائه یک طراحی متمایز بوده است که در عین حال، شاخص‌ترین بارزه‌ی آن “سادگی” تلقی شود. با دیدن شیائومی ۱۲ پرو و سایر مدل‌های موجود از این سری، می‌توان گفت واقعا هم در دستیابی به این هدف موفق ظاهر شده است.

اما اینکه Xiaomi 12 Pro را از دیگر جنبه‌ها هم یک گوشی شاخص و ارزشمند در نظر بگیریم، مستلزم بررسی تمام جنبه‌ها و مشخصات آن است که در ادامه، انجام خواهیم داد. پس همچنان تا انتها با ما همراه بمانید.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

طراحی شیائومی ۱۲ پرو

بدنه و نمایشگرهای دارای طراحی خمیده را دیگر نمی‌توان چندان منحصر به فرد دانست. زیرا سال‌هاست که سازندگان در گوشی‌های رده بالای خود از این زبان طراحی استفاده می‌کنند و بارها هم مدل‌هایی با چنین طراحی‌هایی را دیده‌ایم.

با این حال، هیچ کس نمی‌تواند منکر این شود که این زبان طراحی هنوز هم به اندازه کافی زیباست. بنابراین، هر بار از دیدن آن لذت می‌بریم. این زبان طراحی، تقریبا در همه‌ی مدل‌های میانرده و رده بالای سری شیائومی ۱۲ به چشم می‌خورد. همچنین، شکل طراحی ماژول و جایگاه دوربین‌ها را نیز می‌توانیم یکی دیگر از این المان‌های طراحی مشترک در گوشی‌های این سری در نظر بگیریم.

در این جایگاه در Xiaomi 12 Pro، دوربین اصلی در قسمت بالای ماژول قرار گرفته که بزرگ‌ترین لنز و سنسور در بین سایر دوربین‌های این گوشی را نیز به خودش اختصاص داده و کاملا هم قابل تفکیک و شناسایی است. حلقه‌ی فلزی مانندی که دور آن وجود دارد آن را برجسته‌تر از این هم کرده است.

سایر ویژگی‌هایی که در این قسمت می‌توان مشاهده کرد، شامل دوربین‌های تله فوتو و فوق عریض می‌شوند که با چند خط ظریف هم از یکدیگر جدا شده‌اند. فلش LED این گوشی هم در همین قسمت قابل مشاهده است. جنس پنل پشتی بدنه‌ی این گوشی شیشه‌ای است.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی ۱۲ پرو – مدل ۸/۲۵۶ گیگابایت

می‌دانیم که شیشه‌ی به کار رفته در مدل پایه این سری یعنی شیائومی ۱۲ گوریلا گلس ۵ است. اما لایه‌ی محافظ به کار رفته در شیائومی ۱۲ پرو به طور رسمی و دقیق اعلام نشده. اما نباید استاندارد پایین‌تری از GG5 باشد.

قسمت پشتی بدنه علیرغم اینکه از جنس شیشه ساخته شده، دارای روکش مات است که وقتی خورشید به آن می‌تابد، درخشش بسیار جالبی دارد اما این در حالی است که رنگ براقی در بدنه‌ی این گوشی کار نشده است. از نظر کاربردی، بدنه‌ی Xiaomi 12 Pro بسیار لغزنده است.

به خصوص برای افرادی که پوست خشکی دارند. اما از طرفی دیگر، مستعد جذب اثر انگشت نیست و جای آن روی بدنه‌ی گوشی باقی نمی‌ماند. پنل پشتیِ خمیده‌ی این گوشی به سمت فریم آلومینیومی که دور آن وجود دارد، انحنا پیدا کرده است که با حالتِ پنل نمایشگر هم کاملا مطابقت دارد. این باعث شده که فریم میانی بدنه هم باریک‌تر به نظر برسد.

به عنوان آخرین نکته در طراحی این گوشی هم باید اشاره کنیم که شاید شگفت زده و غافلگیر شوید، اما این گوشی فاقد هرگونه استاندارد رسمی برای محافظت در برابر آب است. یعنی هیچ گواهینامه‌ای از IP در آن وجود ندارد که برای دستگاهی در این سطح و با این مشخصات، یک نقطه ضعف بسیار بزرگ و کاملا مایه‌ی شگفت زدگی است. در هر صورت، بهتر است از این گوشی به اندازه گوشی‌های پایین رده در برابر نفوذ آب محافظت کنید و مراقب باشید که با آب برخورد نکند!

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

صفحه نمایش شیائومی ۱۲ پرو

زیبایی و ظرافت پنل جلوی بدنه‌ی Xiaomi 12 Pro توسط یک صفحه نمایش ۶.۷۳ اینچی که از پنل Super AMOLED برخوردار می‌باشد، تکمیل شده است.

این نمایشگر به آرامی در لبه‌های کناری بدنه‌ی این گوشی محو می‌شود و با حاشیه‌های بسیار ظریف و نازکی که در چهار طرف آن وجود دارد، می‌توان گفت که پایان کارِ نمایشگر شیائومی ۱۲ پرو به همان اندازه که برای انگشتان لذت بخش است، چشم‌ها را هم به تماشای ضیافتی از زیبایی دعوت می‌کند. پنل Super AMOLED این گوشی دارای رزولوشن ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل است که واقعا برای یک گوشی، کافی است. نسبت تصویر این نمایشگر ۲۰:۹ است و چگالی آن هم به ۵۲۱ پیکسل در هر اینچ می‌رسد.

حداکثر نرخ تازه سازی قابل پشتیبانی در این نمایشگر به ۱۲۰ هرتز می‌رسد و نرخ نمونه لمس آن هم حداکثر ۴۸۰ هرتز است. شیائومی مدعی است که نمایشگر Xiaomi 12 Pro در حالت عادی می‌تواند ۱۰۰۰ نیت روشنایی داشته باشد و در زمان پخش محتوای HDR نیز به ۱۵۰۰ نیت افزایش خواهد یافت.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

قابلیت پشتیبانی از حالت Dolby Vision و HDR10+ را هم باید به لیست مشخصات نمایشگر این گوشی اضافه کنیم. ما در تست‌های خود، حداکثر نور صفحه و روشنایی آن را ۱۰۵۰ نیت اندازه گیری کردیم که باعث می‌شود Xiaomi 12 Pro از این نظر، در سطح iPhone 13 Pro Max عمل کند. فقط آخرین گوشی پرچمدار موجود از شرکت سامسونگ، روشنایی بیشتری در نمایشگر خود دارد.

شیائومی ۱۲ پرو برای کنترل رنگ نمایشگر، از رویکرد رایج شرکت شیائومی که معمولا در گوشی‌های زیادی از این برند دیده شده است، استفاده می کند. این رویکرد، اجازه دسترسی به تعداد زیادی ویژگی مختلف با جزئیات زیاد به کاربران می‌دهد که بسیاری هم آن را بیش از حد پیچیده می‌دانند و عقیده دارند که اصلا نیازی به این همه پیچیدگی و قابلیت مختلف برای کنترل رنگ خروجی نیست.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

در هر صورت، این گوشی در تنظیمات خود دارای ۳ حالت رنگ پیش فرض می‌باشد که برای انتخاب سریع در دسترس کاربران قرار داده شده‌اند. این ۳ حالت عبارت هستند از Vivid و Saturated و Original. برای تنظیم دمای رنگ‌ها هم سه گزینه در دسترس قرار دارد که شامل گرم، سرد و پیش فرض می‌شوند.

علاوه بر این سه گزینه برای تنظیم دمای رنگ، یک چرخ برای انتخاب رنگ هم در این قسمت وجود دارد. یک زیر منوی تنظیمات پیشرفته هم وجود دارد که اجازه انتخاب ۳ حالت رنگ از بین Original و P3 و SRGB به کاربران می‌دهند. اسلایدرهای RGB به همراه اسلایدرهایی برای تعیین رنگ، میزان اشباع شدگی، شدت، کنتراست و گاما نیز وجود دارد.

این که این همه حالت مختلف و پیچیده چه کاربردی دارند، زیاد مشخص نیست. اما قطعا یکی از راهکارهای شیائومی است که نشان دهد رابط MIUI آن چقدر گسترده است و تا چه حد می‌تواند دست کاربران را باز بگذارد تا دقیقا همان چیزی که خودشان مد نظر دارند را به دست بیاورند.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

سخت افزار شیائومی ۱۲ پرو

گوشی شیائومی ۱۲ پرو از آخرین چیپست پرچمدار موجود از Qualcomm در زمان عرضه‌ی خود یعنی Snapdragon 8 Gen 1 برای امور پردازشی استفاده می‌کند. این پردازنده که چیپست پرچمدار گوشی‌های اندروید در سال ۲۰۲۲ محسوب می‌شود، از لیتوگرافی ۴ نانومتری برخوردار است و قدرمندترین هسته‌ی CPU آن نیز Cortex-X2 نام دارد.

برای انجام امور گرافیکی هم از یک GPU بسیار قدرمند به اسم Adreno 730 استفاده می‌کند. با چنین مشخصات سطح بالایی، قطعا توانایی پشتیبانی از 5G هم در اختیار دارد. چیپست به کار رفته در این گوشی، تا به حال در گوشی‌های پرچمدار زیادی که در سال ۲۰۲۲ عرضه شدند هم به کار برده شده است که از این دست می‌توانیم به برخی از مدل‌های سری اس ۲۲ سامسونگ اشاره کنیم.

از نظر کانفیگ‌های موجود از Xiaomi 12 Pro باید اشاره کنیم که در دو نسخه با ۸ یا ۱۲ گیگابایت RAM عرضه می‌شود که هر دوی آن‌ها دارای ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی هستند. البته، در چین یک نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی هم از آن تولید و عرضه شده که برای بازار جهانی عرضه نشده است.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

شیائومی اظهار می‌کند که در 12 Pro یک محفظه بخار به وسعت 2900 میلی متر مربع (تقریبا برابر با مساحت یک مربع 54 میلی متری. البته، پیکربندی واقعی ظاهرا شکل پیچیده تری دارد) با سه ورقه گرافیتی تعبیه شده است که برای کمک به دفع گرما در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. درمورد عملکرد آن باید بگوییم که متاسفانه به اندازه مشخصات خود، درخشان عمل نمی‌کند.

زمانی که قصد تست و بررسی CPU این گوشی در حالت متعادل و معمولی آن را داشتیم، زمانی که تحت فشار شدید قرار گرفت، تنها در عرض ۳ دقیقه بعد، با مشکلات جدی و بزرگی مواجه شد و سطح بازدهی آن به ۸۰ درصد رسید. همچنین، با ادامه‌ی این فشار به مدت سه دقیقه بیشتر، CPU فقط ۶۰ درصد از بازدهی خود را حفظ کرد.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی ۱۲ پرو – مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایت

البته، باید توجه داشته باشید که اشاره به چنین مسائلی، اصلا به این معنی نیست که Xiaomi 12 Pro در انجام حتی سنگین‌ترین کارها هم دچار ذره‌ای مشکل یا تقلای بیشتر از حد می‌شود یا هر چیز دیگری مثل آن. ما فقط سعی داریم نشان دهیم که راهکارهای دفع گرمایی که شیائومی برای این گوشی در نظر گرفته است، موثر واقع نشده و این گوشی گرما را آنچنان که باید و شاید مدیریت و کنترل نمی‌کند.

در غیر این صورت، شیائومی ۱۲ پرو حتی برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌های گرافیکی حال حاضر دنیا که برای گوشی‌های موبایل هوشمند وجود دارد، کاملا آماده است و می‌تواند آن‌ها را بدون کوچک‌ترین تقلا، به نرم‌ترین و روان‌ترین حالت ممکن برای کاربران به اجرا بگذارد.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

نرم افزار شیائومی ۱۲ پرو

شیائومی ۱۲ و ۱۲ پرو هر دو دارای MIUI 13 هستند. اما برخلاف اکثر گوشی‌های سری ردمی شیائومی که در طی این چند وقت اخیر در دفتر شرکت بررسی و تست کرده‌ایم، شیائومی ۱۲ پرو به جای استفاده از اندروید ۱۱ به اندروید ۱۲ مجهز است که نشان از پیشرفته‌تر بودن آن هم می‌دهد.

بنابراین، می‌توانیم بگوییم علیرغم اینکه عدد نسخه‌ی MIUI موجود در این گوشی مشابه بسیاری از گوشی‌های دیگر شیائومی است که تاکنون بررسی کرده‌ایم، اما در واقع از نظر عملکرد، بهبود پیدا کرده است. قطعا این مهم، فقط به واسطه‌ی بهبودهای ذاتی و طبیعی که در سیستم عامل ایجاد می‌شود، محقق شده است.

شیائومی مدعی است که رابط کاربری MIUI به طور کامل تغییر کرده است؛ حتی با وجود اینکه فقط با دیدن رابط کاربری و طراحی آن، نمی‌توان به این حقیقت پی برد. ظاهر و حسی که ما در این نسخه تجربه کردیم، کاملا شبیه به MIUI 12 بود. با این حال، گزارش شده است که این نسخه‌ی جدید بر بهبود توزیع منابع تمرکز دارد و استفاده از پردازنده، رم و فضای ذخیره سازی باید اکنون بهتر و هوشمندتر شده باشد.

به عنوان مثال، MIUI 13 قرار است استفاده فعلی از پردازنده و رم را پیگیری کند و هرگونه کار غیرضروری که در حال انجام می‌باشد را به حالت تعلیق درآورد تا منابع سخت افزاری آزاد شوند و عملکرد روان‌تری را ارائه دهد. همچنین، شیائومی وعده داده است که راندمان فرآیند پس‌زمینه تا 40 درصد نسبت به نسخه قبلی ارتقاء پیدا خواهد کرد.

ذخیره سازی مایع یکی از ویژگی‌هایی است که برای گوشی‌های هوشمند مدرن امروزی بسیار جالب و کاربردی به نظر می‌رسد. شیائومی می‌گوید که در اکثر گوشی‌ها به دلیل مدیریت ناکارآمد حافظه، عملکرد و بازدهی فضای ذخیره سازی در عرض 36 ماه استفاده به نصف کاهش می یابد.

شیائومی از این فرصت استفاده کرده تا نشان دهد MIUI 13 می‌تواند این مشکل را برطرف کند. رابط MIUI 13 در مقایسه با MIUI 12 و سایر رابط‌های کاربری دیگر، 60 درصد راندمان یکپارچه سازی بهتری ارائه می‌دهد. بنابراین، اکنون افت عملکرد فضای ذخیره سازی در عرض ۳۶ ماه، باید فقط ۵ درصد باشد. بهینه سازی بعدی MIUI 13 نیز مدیریت قدرت است. بهینه سازی نسخه جدید باید منجر به کاهش 10 درصدی مصرف انرژی در مقایسه با MIUI 12 شود.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

دوربین شیائومی ۱۲ پرو

شیائومی ۱۲ پرو در پنل پشتی بدنه خود از یک ستاپ دوربین‌های سه گانه بهره می‌برد. هر سه‌ی این دوربین‌ها، دارای سنسور ۵۰ مگاپیکسلی هستند و به همین دلیل شاید به نظر برسد که به خاطر سپردن آن‌ها کار راحتی است. اما موضوع به همین سادگی که به نظر می‌رسد هم نیست.

دوربین اصلی، از سنسور Sony IMX707 استفاده می‌کند که یک سنسور جدید محسوب می‌شود. این سنسور دارای پیکسل‌های ۱.۲۲ میکرومتری است و از آرایه فیلتر رنگیِ Quad Bayer استفاده می‌کند. بنابراین، می‌توانید به چشم یک سنسور ۱۲.۵ مگاپیکسلی هم به آن نگاه کنید.

دو دوربین دیگر این گوشی از سنسور Samsung JN1 استفاده می‌کنند که دارای فیلتر رنگ Tetracell (اسمی که سامسونگ برای Quad Bayer گذاشته) است. دوربین تله فوتو، دارای یک لنز ۴۸ میلی متری است که امکان زوم ۲ برابری را فراهم می‌آورد. گشودگی دهانه دیافراگم آن f/1.9 است که برای یک دوربین تله فوتو بسیار درخشان و روشن محسوب می‌شود.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

با این حال، برخلاف دوربین اصلی، دارای هیچ گونه فناوری لرزشگیری نیست. در عین حال، در مشخصات دوربین فوق عریض این گوشی هم قید شده که قادر به پوشش میدان دید ۱۱۵ درجه‌ای است و فاصله کانونی معادل آن هم به ۱۴ میلی متر می‌رسد. کمبود بزرگ این دوربین، پشتیبانی از فوکوس خودکار است. این دوربین، از فوکوس ثابت استفاده می‌کند.

برای سلفی گرفتن، یک سنسور ۳۲ مگاپیکسلی به کار برده شده که مدل آن OmniVision OV32b40 است و دارای گشودگی دهانه دیافراگم f/2.5 می‌باشد. درمورد کیفیت دوربین‌های Xiaomi 12 Pro هم باید اشاره کنیم که عکس‌هایی که دوربین اصلی این گوشی در نور روز می‌تواند ثبت کند، بسیار عالی هستند.

جزئیات بسیار زیادی در آن‌ها وجود دارد و در عین حال هم اثری از شارپنس بیش از حد در آن ها دیده نمی‌شود. در نواحی که رنگ یکنواختی دارند، اثرات ریزی می‌توان دید که البته مقدارشان بسیار کم است و به سختی هم دیده می‌شوند. در هر صورت، نمی‌توان گفت که دارای نویز هستند.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

محدوده دینامیکی دوربین اصلی فوق العاده است و رنگ‌ها هم کاملا زنده و شاداب به نظر می‌رسند. درمورد دوربین تله فوتوی شیائومی ۱۲ پرو می‌توانیم بگوییم که موفق شده است همان سطح بالا از نظر عملکرد که دوربین اصلی داشت را حفظ کند.

عکس‌های این دوربین، وضوح فوق العاده‌ای دارند. سطح جزئیات و میکروکنتراست آن‌ها هم به همین ترتیب، کاملا عالی است. فقط رنگ‌های آن می‌توانست کمی گرم‌تر و اشباع شده‌تر از دوربین اصلی باشد. البته که این امر، وقتی عکس‌های این دو دوربین را در کنار یکدیگر قرار دهید و مقایسه کنید فقط مشخص می‌شود و به تنهایی، مشکلی با آن نخواهید داشت.

محدوده دینامیکی دوربین تله فوتو هم عالی است. یکی از نقطه ضعف‌های این دوربین که می‌توانیم نام ببریم، این است که قدت زوم ۲ برابری، توانایی چندان زیادی محسوب نمی‌شود. البته که عملکرد این دوربین در زوم ۵ برابری هم همچنان قابل قبول است.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

نباید انتظار داشت که سطح پیکسل‌ها در حالت زوم ۵ برابری مشابه با حالت۲ برابری باشد. دوربین فوق عریض Xiaomi 12 Pro هم عملکرد کاملا شایسته و مناسبی دارد. می‌توان گفت که سطح استانداردهای آن تقریبا در حد دو دوربین دیگر این گوشی کاملا هست. تصاویر این دوربین، در مرکز خود کاملا مجعد هستند و اگرچه لبه‌های تصویر دارای شارپنس کم‌تری از نواحی مرکزی هستند، اما در هر صورت، برای یک دوربین فوق عریض، در سطح قابل قبولی هستند.

محدوده دینامیکی دوربین فوق عریض مقداری از دوربین اصلی کم‌تر است. اما هنوز هم کاملا قابل قبول است. همچنین، هیچ نشانه‌ای از حاشیه‌های بنفش در اطراف جزئیات کانتراست شده وجود ندارد؛ حتی در گوشه‌های تصویر که یک عملکرد رضایت بخش و نقطه قوت بزرگ محسوب می‌شود.

تنها کمبودی که این دوربین دارد، عدم پشتیبانی از فوکوس خودکار است که باعث می‌شود قادر به عکاسی از فاصله نزدیک یا کلوزآپ نباشد. یا حداقل زمان عکاسی کلوزآپ عملکرد درخشانی نداشته باشد.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

باتری شیائومی ۱۲ پرو

وظیفه‌ی تامین قدرت Xiaomi 12 Pro برعهده یک باتری ۴۶۰۰ میلی آمپری گذاشته شده که ظرفیت موجود در آن به اندازه باتری گوشی می ۱۱ است، اما حدود ۴۰۰ میلی آمپر کم‌تر از باتری موجود در ۱۱ پرو و یا بسیاری از گوشی‌های میانرده‌ی شیائومی از جمله 11T و 11T Pro است که دارای باتری‌های ۵ هزار میلی آمپری هستند.

همچنین، ظرفیت باتری شیائومی ۱۲ پرو فقط ۱۰۰ میلی آمپر بیشتر از Xiaomi 12 معمولی است. علیرغم اینکه نمایشگر بزرگ‌تری دارد که رزولوشن آن هم بیشتر است. بنابراین، قبل از این که باتری این گوشی را تست کنیم، می‌دانستیم که نباید انتظار چندان زیادی از آن داشته باشیم که درخشان و فوق العاده ظاهر شود.

همانطور هم که انتظار داشتیم شد. شیائومی ۱۲ پرو عملکرد چندان شگفت انگیزی از نظر شارژدهی باتری ندارد و مدت زیادی نمی‌تواند کاربران خود را همراهی کند. اگرچه هنوز هم برای استفاده برای یک روز کامل با استفاده‌ی سبک تا متوسط، می‌تواند مناسب باشد. اما نباید انتظار داشته باشید که بتواند بیشتر دوام بیاورد. طبق بررسی‌های صورت گرفته، شارژدهی آن در حالت استندبای به ۷۴ ساعت می‌رسد که کاملا معمولی است.

با این حال، Xiaomi 12 Pro از سریع‌ترین شارژر موجود در زمان عرضه‌ی خود پشتیبانی می‌کند که قدرت آن تا سقف ۱۲۰ وات می‌رسد که واقعا تاثیرگذار است. از همه بهتر، این است که در روزگاری که سامسونگ و اپل به بهانه‌ی محافظت از محیط زیست شارژر را از جعبه گوشی‌های خود حذف می‌کنند، شیائومی در گوشی پرچمدار خود یک شارژر فوق العاده قرار داده است که قدرت شگفت آوری به میزان ۱۲۰ وات ارائه می‌دهد.

شیائومی ۱۲, گوشی شیائومی ۱۲, Xiaomi 12

جمع بندی

شیائومی ۱۲ پرو گوشی قابل احترامی است که یک سری نقطه ضعف هم دارد. شاید بارزترین نقطه ضعف آن هم، شارژدهی و طول عمر باتری آن باشد. جایی که رقبای کلیدی و اصلی این گوشی، بسیار درخشان‌تر ظاهر شده‌اند. عدم پشتیبانی از استاندارد IP برای محافظت در برابر آب و گرد و غبار هم در گوشی پرچمداری در این سطح، بسیار باعث تعجب است.

همچنین، این گوشی نمی‌تواند گرمای تولید شده به واسطه‌ی چیپست فوق پیشرفته و قدرتمند خود را به خوبی مدریت و کنترل کند که می‌تواند باعث داغ شدن بدنه‌ی آن در استفاده‌ی سنگین و طولانی شود. مورد بعدی، این است که با وجود تمام مزایا و نقاط قوت در دوربین‌های این گوشی، عدم پشتیبانی دوربین فوق عریض آن از فوکوس خودکار در این سطح از بازار خوشایند نیست. همچنین، قدرت زوم دوربین تله فوتوی آن هم چنگی به دل نمی‌زند.

تمام نقطه ضعف‌های Xiaomi 12 Pro فقط به همین مواردی که اشاره کردیم خلاصه می‌شوند. مواردی که از نظر ما، خیلی هم بد نیستند که کسی را از خرید این گوشی منصرف کند و اکثر مردم هم به ندرت چنین مسائلی برایشان اهمیت دارد.

در واقع، این موارد را نباید قربانی نمایشگر شگفت آور، چشم نواز و پیشرفته‌ی این گوشی یا دوربین اصلی بی‌نظیر یا سخت افزار فوق پیشرفته و قدرتمند آن یا پشتیبانی از شارژر ۱۲۰ واتی موجود در جعبه کرد که به شما اجازه می‌دهد سنگین‌ترین تسک‌ها را هم در کثری از ثانیه بدون اینکه ذره‌ای لگ و باگ احساس کنید، پردازش و اجرا کنید.

خرید اینترنتی انواع گوشی‌های شیائومی

نقاط قوت

  • نمایشگر واقعا خارق العاده
  • سرعت شگفت آور شارژر ۱۲۰ واتی
  • وجود شارژر ۱۲۰ واتی در جعبه
  • سیستم دوربین‌های کاملا مناسب
  • چیپست فوق پیشرفته و پرچمدار

نقاط ضعف

  • نداشتن گواهینامه IP برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
  • شارژدهی ضعیف باتری حتی نسبت به ساخته‌های قبلی خود شیائومی
  • داغ شدن بدنه و افت بازدهی چیپست در این مواقع
  • عدم پشتیبانی دوربین فوق عریض از فوکوس خودکار و محدودیت زوم دوربین تله فوتو با فقط ۲ برابر قدرت زوم

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. نمایندگی پس از فروش نداره
    من لنز دوربین گوشیم شکسته کل تهران رو گشتم میگن هنوز قطعات براش نیومده بعد از یه سال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا