موبایلبررسی

بررسی شیائومی 12X؛ جمع و جور و کامپکت

برادر کوچک شیائومی 12 و 12 پرو

شیائومی 12X به‌عنوان محصولی شبه پرچمدار برای بررسی اینجاست تا عملکرد آن در سناریوهای مختلف مورد ارزیابی قرار بگیرد. با گوشی پلازامگ همراه باشید.

گوشی شیائومی 12X که در این مطلب قصد داریم آن را بررسی کنیم، مثل یک نسخه‌ی Lite از گوشی شیائومی ۱۲ در نظر گرفته می‌شود. اما برخلاف اکثر گوشی‌هایی که با پسوند لایت تا به حال دیده‌ایم، هنوز هم مشخصات بسیار قابل توجه و شاخصی ارائه می‌دهد که هیچ وقت از گوشی‌های دارای پسوند لایت انتظار نداشتیم.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی 12X

گوشی Xiaomi 12X یک گوشی جمع و جور و سبک وزن است که حتی می‌توان آن را یک گوشی نیمه پرچمدار مناسب برای سال ۲۰۲۲ نیز در نظر گرفت. اما چرا؟ چون تقریبا تمام ویژگی‌ها و مشخصات آن با گوشی پرچمدار شیائومی ۱۲ یکسان است یا حداقل، بسیار نزدیک به آن است.

بیشتر بخوانید

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

این ویژگی‌ها به همراه برچسب قیمت کم‌تر، دلایلی هستند که باعث جذابیت شیائومی 12X شده‌اند. حتی به واسطه‌ی قیمت کم‌تری که این گوشی دارد، می‌توان آن را جذاب‌تر هم دانست. از دیگر شاخصه‌های قابل توجه آن می‌توان به چیپست فوق العاده قدرتمند، نمایشگر بسیار مدرن و پیشرفته، مهارت‌هاس عکاسی و فیلم برداری کاملا به‌روز و سرعت شارژ بسیار زیاد اشاره کرد.

تا اینجا درمورد جذابیت مشخصات شیائومی 12X صحبت کردیم که به خوبی توانست توجهمان را به سمت آن جلب کند. اما وقت آن رسیده که ببینیم این مشخصات در عمل چطور ظاهر می‌شود. این شما و این هم بررسی Xiaomi 12X.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

طراحی

درمورد طراحی گوشی شیائومی 12X می‌توایم بگوییم یک گوشی بسیار زیبا با مدرن‌ترین معیارهای طراحی در زمان عرضه خود محسوب می‌شود که از یک طراحی بسیار متعادل و چشم نواز برخوردار است که از نظر سایز و ابعاد بدنه هم اندازه‌ی بسیار مناسبی دارد.

این گوشی را می‌توان یکی از کوچک‌ترین پرچمدارهای اندروید در زمان عرضه‌ی خود هم در نظر گرفت که شاید تنها گزینه‌ی نزدیک به آن، گلکسی S22 باشد. مورد بعدی، این است که شیائومی 12X با شیائومی ۱۲ همسان است. بنابراین، شاید تشخیص این دو مدل از طراحی و شکل ظاهریشان چندان راحت نباشد.

در هر صورت، شیائومی 12X درست مانند اکثر گوشی‌های رده بالای دیگری که در زمان عرضه‌ی آن وجود داشت، از یک بدنه‌ی شیشه‌ای در پنل نمایشگر و پنل پشتی بدنه خود بهره‌مند است که بین آن‌ها، یک فریم آلومینیومی قرار گرفته و به شکل براق و صیقل خورده رنگامیزی شده است.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

این گوشی هم در پنل نمایشگر و هم پنل پشتی بدنه‌ی خود، به شکل خمیده طراحی شده است که باعث شده حالت کاملا متقارنی پیدا کند که هم زیبایی خاصی به آن بخشیده و هم برای در دست گرفتن هم کاملا راحت است. برای محافظت از پنل‌های شیشه‌ای بدنه هم روی فریم نمایشگر یک پوشش Gorilla Glass Victus کشیده شده و در پنل پشتی بدنه نیز شیشه‌ی Gorilla Glass 5 برای محافظت از بدنه وجود دارد.

درمورد فریم میانی بدنه باید توضیح دهیم که آن هم به شکل خمیده طراحی شده و کاملا صاف نیست. هر چهار طرف این فریم دارای کمی خمیدگی است. اما شدت خمیدگی آن آنقدری زیاد نیست که گوشی را بد دست کند که حتی ذره‌ای از خوش دست بودن آن بکاهد.

در حین اینکه در حال بررسی طراحی کلی شیائومی 12X هستیم، می‌خواهیم شیائومی را به خاطر توجه آن به جزئیات ظریف و تقارن کلی که نه تنها در شکل کلی بدنه، بلکه حتی در اسپیکرهای مشبک این گوشی هم مشاهده می‌شود، تحسین کنیم.

با این حال، متاسفانه شیائومی 12X گواهینامه IP ندارد که شاید بزرگ‌ترین ویژگی منفی طراحی آن هم محسوب شود. این یعنی نه ضد آب است و نه توانایی مقاومت در برابر گرد و غبار دارد. با این حال، لازم است که بدانید یکی از نمایندگان شیائومی به ما اطلاع داده و تایید کرده است که هر سه مدل موجود در سری شیائومی ۱۲ دارای عایق گرد و غبار هستند و توانایی مقاومت در برابر قطره‌های آب دارند.

طبق این اطلاعیه، احتمالا دارای مقاومتی در حد IP53 هستند. اما در هر صورت، چیزی به طور رسمی اعلام نشده و باید مراقبت لازم را داشته باشید.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

صفحه نمایش

شیائومی 12X از یک نمایشگر ۶.۲۸ اینچی برخوردار است که دارای یک پنل AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰ می‌باشد. این نمایشگر، اولین پنلی محسوب می‌شود که دارای رنگ‌های ۱۲ بیت واقعی است و می‌تواند بیش از ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی 12X

لازم است که اشاره کنیم، گوشی شیائومی ۱۲ هم دقیقا از همین پنل استفاده می‌کند که دارای مشخصات یکسانی هم با نمایشگر به کار رفته در شیائومی 12X است. با توجه به یکسان بودن مشخصات نمایشگرهای این دو گوشی، می‌توان انتظار داشت که دستاوردهایشان نیز کاملا یکسان یا حداقل بسیار نزدیک به یکدیگر باشد.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

با این اوصافف، رزولوشن واقعی و دقیق پنل OLED به کار رفته در Xiaomi 12X به ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل می‌رسد که معادل با چگالی ۴۱۹ پیکسل در هر اینچ است. همچنین، توانایی پشتیبانی از نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز، نرخ نمونه لمس ۴۸۰ هرتز و HDR10+ را در اختیار دارد و گواهینامه Dolby Vision را نیز در اختیار دارد.

درمورد Dolby Vision باید توضیح دهیم که تنها استاندارد HDR به شمار می‌رود که توانایی پوشش رنگ‌های ۱۲ بیت دارد. این یعنی شیائومی ۱۲ و شیائومی 12X در زمان عرضه خود تنها گوشی‌های موبایل هوشمندی محسوب می‌شدند که پتانسیل نمایش محتواهای دالبی ویژن با تمام مزایا و قابلیت‌های آن را در اختیار داشته‌اند.

زمانی که نور صفحه به صورت دستی تا آخر زیاد شود، حداکثر روشنایی آن می‌تواند به ۵۰۴ نیت برسد. اما زمانی که در حالت خودکار قرار داشته باشد، با تابش نور شدید، می‌تواند تا سقف ۹۵۰ نیت هم افزایش پیدا کند. حداقل روشنایی تصویر هم می‌تواند به ۱.۸ نیت برسد.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X
گلکسی S22 5G (سمت راست) و شیائومی 12X (سمت چپ)

از نظر حالت‌های رنگ تصویر، سه گزینه‌ی قابل انتخاب به همراه یک گزینه به عنوان Advanced Settings در اختیار کاربران قرار داده شده است. سه حالت رنگی که در این بخش قابل انتخاب هستند، شامل Vivid و Saturated و Standard می‌شوند. همچنین، دمای رنگ‌های هر یک از این سه حالت هم قابل تغییر است.

از نظر Refresh Rate نیز دو حالت در نظر گرفته شده است که شامل Auto و Custom می‌شوند. حالت Auto گزینه‌ی داینامیک یا پویای پیش فرض است که می‌توان بسته به محتوای در حال پخش، بین ۶۰ و ۹۰ و ۱۲۰ هرتز تغییر کند.

اما حالت Custom، به شما اجازه می‌دهد که فقط از بین دو گزینه‌ی ۶۰ یا ۱۲۰ هرتز یکی را انتخاب کنید. صد البته، حالت ۶۰ هرتز در حالت کاستوم، ایستا و ثابت است و تغییر نمی‌کند. اما حالت ۱۲۰ هرتز، شامل تغییرِ پویای مشابه با حالت Auto است و می‌تواند تغییر کند.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X
شیائومی 12X (سمت راست) و گلکسی S22 5G (سمت چپ)

سخت افزار

شیائومی در گوشی شیائومی 12X چیپست Snapdragon 870 5G را به کار گرفته است. در صورتی که شیائومی ۱۲ از چیپ Snapdragon 8 Gen 1 استفاده می‌کرد. به نظر ما نسبت به گنجایش 12X و نمایشگر ۱۰۸۰ آن، استفاده از SD870 5G برای آن انتخاب مناسبی است.

این چیپست هم جزو نسل پردازشگرهای پرچمدار Qualcomm در زمان عرضه‌ی این گوشی محسوب می‌شود و می‌تواند ضمن ارائه‌ی قدرتی در حد رده بالاترین چیپست این سری، توان مصرفی بهینه‌تری هم ارائه دهد. همچنین، تمامی امکانات و قابلیت‌های اتصالاتی مدرن را نیز در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

در CPU هشت هسته‌ای موجود در این چیپست، شاهد یک هسته‌ی Kryo Prime با فرکانس کاری ۳.۲ گیگاهرتزی هستیم که از هسته‌های Cortex-A77 مشتق شده است. در کنار آن، سه هسته‌ی Kryo Gold با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز به کار برده شده است که مجددا از هسته‌های Cortex-A77 مشتق شده و در نهایت هم چهار هسته‌ی Kryo Silver با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز وجود دارد که از هسته‌های Cortex-A55 مشتق شده است.

پردازشگر گرافیکی یا GPU به کار رفته در آن هم Adreno 650 است که جزو بهترین پردازشگرهای گرافیکی در نظر گرفته می‌شود و به نمایشگرهای ۱۰۸۰ اجازه دسترسی به رفرش ریت بسیار نرم و روان در مصارف گیمینگ می‌دهد.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

رایج‌ترین کانفگیک‌های موجود از شیائومی 12X هم شامل ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ می‌شوند. اما یک کانفیگ رده بالاتر با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی هم از آن در نظر گرفته شده است. پشتیبانی از 5G به همراه وای‌فای ۶ و بلوتوث ۵.۱ را نیز باید به لیست مشخصاتی که به سبب چیپست به کار رفته در 12X فراهم شده‌اند، اضافه کنیم.

شاید این چیپست، سریع‌ترین نمونه‌ی موجود در زمان عرضه‌ی این گوشی به شمار نرود، اما قطعا جزو قدرتمندترین CPUهای عرضه شده برای گوشی‌های اندروید محسوب می‌شود.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی 12X

پردازشگر گرافیکی شیائومی 12X قادر است یک تجربه‌ی بسیار نرم و روان در اجرای بازی‌های ۱۰۸۰ در اختیار کاربران قرار دهد. این گوشی، دارای رفرش ریتِ آنلاک در بازی‌ها است و به سبب آن، پتانسیل اجرای آن‌ها با فریم ریت ۶۰ را به خوبی داراست. به طور کلی، عملکرد سخت افزاری این گوشی، واقعا در حد یک پرچمدار تمام عیار واقعی است.

حتی در فریم ریت بالا هم همچنان می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌های گرافیکی را در بالاترین تنظیمات گرافیکی به شکل کاملا نرم و روان اجرا نماید. همچنین، به سبب بهینه بودن چیپست آن، هیچ وقت هم بیش از حد داغ نمی‌شود که بازدهی آن افت کند.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

نرم افزار

ترکیب نرم افزاری پیش فرضی که روی شیائومی 12X در دسترس قرار داده شده، شامل اندروید ۱۱ با MIUI 13 است. بسیاری از ویژگی‌های جدید MIUI قابل دسترس هستند. اگرچه باید تجربه‌ای روان‌تر، هوشمندتر و ایمن‌تر را ایجاد کنند. شیائومی مدعی است که MIUI در نسخه ۱۳ خود به طور کلی تغییر کرده است.

اما این تغییرات در ظاهر و حس و حال کار با آن قابل لمس نیستند و مشخص است که منظور شیائومی، تغییرات سیستمی است. طبق گزارش‌ها، این نسخه‌ی جدید از رابط کاربری شیائومی، روی توزیع بهتر و بهینه‌تر منابع تمرکز داشته است.

به سبب این موضوع، اکنون باید استفاده از پردازنده، حافظه RAM و فضای ذخیره سازی داخلی را بهتر و هوشمندانه‌تر کنترل و از آن‌ها استفاده کند. بنابراین، ارائه‌ی یک تجربه‌ی بهینه‌تر، اصلی‌ترین تمرکز MIUI 13 است.

به عنوان مثال، MIUI 13 قرار است میزان و نحوه‌ی استفاده از پردازنده و رم را تحت نظر بگیرد و هرگونه فعالیت غیرضروری که در حال انجام می‌باشد را به حالت تعلیق دربیاورد تا منابع آزاد شوند و بتواند یک عملکرد بهینه‌تر و روان‌تر ارائه دهد. همچنین، شیائومی ادعا می‌کند که راندمان و بهره‌وری پردازش‌های در حال انجام در بکگراند را ۴۰ درصد در این نسخه نسبت به نسخه‌های قبل افزایش داده است.

ویژگی نرم افزاری شاخص دیگری که در گوشی شیائومی 12X وجود دارد، Liquid storage است که بسیار جذاب به نظر می‌رسد و یک ویژگی کاملا مدرن برای استفاده در گوشی‌های امروزی است. شیائومی اظهار می‌کند که در اکثر گوشی‌ها بازدهی عملکرد سخت افزاری به علت مدیریت ناکارآمد فضای ذخیره سازی، تنها در عرض ۳۶ ماه به نصف می‌رسد.

اینجا، جایی است که MIUI 13 وارد عمل می‌شود تا توانایی‌ها و مهارت خود را به اثبات برساند. این نسخه نسبت به MIUI 12 و رقبای مختلف دیگر، 60 درصد راندمان یکپارچه سازی بهتری ارائه می‌دهد. با این دستاورد ارزشمند، میزان افت عملکرد سخت افزاری در بازه زمانی ۳۶ ماهه، اکنون باید فقط ۵ درصد باشد.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

دوربین

در ستاپ دوربین‌های شیائومی 12X شاهد مشخصات یکسانی با شیائومی ۱۲ هستیم. بنابراین، باید انتظار دیدن دوربین اصلی با رزولوشن بالا به همراه OIS، یک دوربین فوق عریض معمولی و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی با لنز تله ماکرو برای ثبت عکس‌های کلوزآپ باکیفیت را داشته باشیم.

دوربین اصلی از یک سنسور Sony IMX766 پنجاه مگاپیکسلی استفاده می‌کند که خروجی تصاویر آن دارای رزولوشن ۱۲.۵ مگاپیکسلی هستند. دوربین فوق عریض، دارای یک سنسور OmniVision OV13B10 سیزده مگاپیکسلی است که فوکوس آن ثابت می‌باشد. دوربین تله ماکرویی که اشاره کردیم هم از یک سنسور Samsung S5K5E9 برخوردار است که از فاصله‌ی ۳ تا ۹ سانتی متری سوژه قابل استفاده می‌باشد.

درمورد دوربین سلفی هم باید اشاره کنیم که سنسور OmniVision OV32B40 سی و دو مگاپیکسلی دارد که فوکوس آن ثابت است. درمورد خروجی کار هم باید توضیح دهیم که ابتدا، دوربین اصلی عملکرد فوق العاده‌ای می‌تواند داشته باشد. تصاویری که با این دوربین می‌توان گرفت، غنی از جزئیات هستند و شارپنس متعادلی هم دارند.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

چگونگی ارائه‌ی مناطق دارای جزئیات پیچیده، فوق العاده است. در صورتی که این اواخر، گوشی‌های زیادی را بررسی کرده‌ایم که از این نظر عملکرد بسیار بدی داشته‌اند؛ حتی گوشی‌های پرچمدار بزرگ. این دوربین، جزئیات پیچیده نظیر چمن، ساختمان‌ها و شاخ و برگ درختان را هم می‌تواند به خوبی و کاملا پرجزئیات به تصویر بکشد که واقعا جای تحسین دارد.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی 12X

درمورد سایر ویژگی‌های دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی این گوشی نیز می‌توانیم بگوییم که تعادل نور سفید به خوبی در همه‌ی عکس‌های آن وجود دارد و رنگ‌ها هم بسیار واقعی هستند. کنتراست هم بالاست، اما بیش از حد زیاد نیست. همچنین، محدوده دینامیکی نیز کاملا واقع گرایانه و خوب است.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

آخرین ویژگی که باید درمورد دوربین اصلی اشاره کنیم هم این است که نویز به شکل فوق العاده خوبی برطرف می‌شود. به طوری که کوچک‌ترین اثری از نویز در تصویر خروجی نهایی قابل مشاهده نیست. این گوشی، دوربین تله فوتوی اختصاصی ندارد. اما در رابط کاربری، حالتی برای زوم 2x در نظر گرفته شده که به صورت دیجیتالی و با کراپ کردن از طریق دوربین اصلی انجام می‌شود.

عکس‌های ۱۳ مگاپیکسلی به دست آمده از دوربین فوق عریض شیائومی 12X هم کاملا خوب هستند. فرایند پردازش آن‌ها به خوبی انجام می‌شود و دارای حداکثر جزئیات ممکن برای چنین لنز و دوربینی هستند. علاوه بر این، عملکرد آن در اصلاح اعوجاج هم فوق العاده عالی‌ست.

تصاویر این دوربین، بیش از حد شارپ نیستند و تعادل بسیار خوبی در وضوح آن‌ها وجود دارد که باعث می‌شود کاملا طبیعی به نظر برسند. عکس‌های دوربین فوق عریض کنتراست بالا، محدوده دینامیکی واقع گرایانه و رنگ‌های غالبا دقیقی دارند. سطح نویز هم به طور فوق العاده خوبی برای چنین دوربینی پایین است.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

کار کردن با دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی شیائومی 12X هم بسیار لذت بخش است. این دوربین، توانایی پشتیبانی از فوکوس خودکار دارد و لنز آن قادر به ثبت تصاویر کلوزآپ شارپ و طبیعی با رنگ‌های زنده و زیباست. تصاویر این دوربین، کاملا پرجزئیات با رنگ‌های کاملا دقیق هستند، کنتراست عالی و نویز کمی هم دارند.

درمورد دوربین سلفی هم باید اشاره کنیم عکس‌های کاملا خوبی می‌گیرد. سطح جزئیات آن برای یک دوربین سلفی کاملا خوب است، سوژه‌ها همیشه به خوبی ارائه می‌شوند، در صورت لزوم HDR به موقع وارد عمل می‌شوند و محدوده دینامیکی هم عملکرد مناسبی ارائه می‌دهد.

دوربین سلفی رنگ‌ها را بسیار زنده و دقیق نمایش می‌دهد، نویز به خوبی کنترل می‌شود و به طور کلی می‌توانیم بگوییم عملکرد دوربین سلفی بسیار خوب و در سطح بالاست.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

باتری

اگر بررسی ما از گوشی Xiaomi 12 را با دقت مطالعه کرده باشید، احتمالا در جریان هستید که باتری، شارژدهی و طول عمر آن را نمی‌توانیم جزو نقاط قوت و برتری‌های این لاین آپ از گوشی‌های پرچمدار شیائومی در نظر بگیریم.

در واقع، این لاین آپ در بخش باتری، به اندازه سایر بخش‌های خود درخشان ظاهر نمی‌شوند. اگر منتظر هستید که اعلام کنیم Xiaomi 12X هم همین روند را ادامه داده است، باید بگوییم که در عین ناباوری، این امر برای شیائومی 12X صدق نمی‌کند و از نظر عملکرد باتری، بسیار بهتر از مدل‌های دیگر این سری ظاهر می‌شود.

اما چرا شیائومی 12X که از همان باتری ۴۵۰۰ میلی آمپری و نمایشگر ۶.۲۸ اینچی مشابه با مدل‌های دیگر این سری استفاده می‌کند، شارژدهی نسبتا بیشتری از آن‌ها دارد؟ دلیل آن را باید در چیپست به کار رفته در این گوشی جست و جو کنیم.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

جایی که شاهد Snapdragon 870 5G هستیم که توان مصرفی بسیار پایین‌تری از چیپست پرچمدارهای دیگر این سری دارد. به همین دلیل است که این گوشی توانست در تست خود ۱۰۵ ساعت در حالت استندبای دوام بیاورد که اختلاف چشمگیری با همتایان خود دارد.

از نظر سرعت شارژ، گوشی شیائومی 12X توانایی پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی دارد که تا به حال در تعداد زیادی از گوشی‌های دیگر شیائومی هم دیده شده است. خوشبختانه، برای استفاده از حداکثر پتانسیل این گوشی در بخش سرعت شارژ، یک شارژر ۶۷ واتی هم در جعبه‌ی آن قرار داده شده است که تنها در عرض ۱۵ دقیقه می‌تواند ۴۵ درصد از ظرفیت باتری را تکمیل کند و با ۳۰ دقیقه شارژ هم آن را به ۷۸ درصد خواهد رساند. عملکردی که بسیار رضایت بخش و عالی‌ست.

شیائومی 12X, Xiaomi 12X

جمع بندی

شیائومی 12X یک گوشی هوشمند کوچک بسیار عالی است که به یکی از رده بالاترین نمایشگرهای OLED مجهز است، عملکرد سخت افزاری فوق العاده بی‌نظیر و پایداری دارد، کیفیت عکاسی و فیلم برداری آن بسیار بالاست و از ظرفیت مناسبی در باتری خود برخوردار است که از سرعت شارژ بسیار بالایی پشتیبانی می‌کند.

خرید اینترنتی گوشی شیائومی 12X

از همه بهتر، قیمت چندان زیادی هم نسبت به مشخصات خود ندارد. صد البته، گوشی‌های قدرتمندتر و بهتری هم ممکن است وجود داشته باشد که مشخصات شگفت آوری هم ارائه دهند. اما Xiaomi 12X با همین مشخصات هم می‌تواند یکی از بهترین تجربه‌هایی که از کار با یک گوشی پرچمدار به دست آورده‌اید را نیز ارائه دهد.

نقاط قوت

  • طراحی سبک، مناسب با بدنه باکیفیت و مرغوب
  • نمایشگر OLED چشم نواز با توانایی پشتیبانی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
  • اسپیکرهای فوق العاده باکیفیت و بلندی صدای مناسب
  • شارژدهی قابل قبول باتری و بهتر از Xiaomi 12
  • پشتیبانی از شارژ سریع با سرعت فوق العاده چشمگیر
  • عملکرد سخت افزاری پایدار و فوق العاده سریع و قوی در حد یک پرچمدار تمام عیار
  • کیفیت عکاسی و فیلم برداری بسیار خوب

نقاط ضعف

  • عدم پشتیبانی از گواهینامه IP برای توانایی مقاومت در برابر آب (حداقل به طور رسمی)
  • عدم وجود دوربین زوم یا تله فوتوی اختصاصی
  • عدم پشتیبانی دوربین فوق عریض از فوکوس خودکار

تیم تحریریه مجله

یه تیم کوچیک ولی با اهداف بزرگ. همه سعیمون رو می‌کنیم تا بهترین و باارزش‌ترین محتوا رو تقدیمتون کنیم. یادتون نره حتما نظرتونو کامنت کنین برامون 🙏❤️

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

دکمه بازگشت به بالا